Milkyway Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τέλεια! Οπότε δεν χάνω και τπτ να δοκιμάσω. Ευχαριστώ!! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2018 Τέλεια! Οπότε δεν χάνω και τπτ να δοκιμάσω. Ευχαριστώ!! Μην το σκέφτεσαι κάν τα παιδιά στην σμαρτεκ είναι φοβερή ομάδα θα μείνεις ικανοποιημένος Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve35 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Τελικά πότε αναμένεται να πάρουμε αναβάθμιση για την oreo OTA? κοντεύει να βγει και ο Μάιος και είμαι ακόμα με την 7 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Τελικά πότε αναμένεται να πάρουμε αναβάθμιση για την oreo OTA? κοντεύει να βγει και ο Μάιος και είμαι ακόμα με την 7 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τί firmware έχεις;;;; Γιατί η πλειοψηφία την έχει πάρει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve35 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Τί firmware έχεις;;;; Γιατί η πλειοψηφία την έχει πάρει.Όταν έβαλα τη sim μου κατέβασε αυτόματα την ευρωπαϊκή έκδοση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Όταν έβαλα τη sim μου κατέβασε αυτόματα την ευρωπαϊκή έκδοση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για τη EUR λοιπόν έχουν βγει 2 ΟΤΑ για Android 8. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve35 Δημ. May 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2018 Για τη EUR λοιπόν έχουν βγει 2 ΟΤΑ για Android 8.Και πως το βρίσκω? οταν πάω ενημέρωση λογισμικού μου γράφει ότι δεν υπάρχει νέα ενημέρωση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Και πως το βρίσκω? οταν πάω ενημέρωση λογισμικού μου γράφει ότι δεν υπάρχει νέα ενημέρωση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και δεν θα πάρεις ποτέ 8αρα! Γιατί οπως είχαμε συζήτηση πιο πίσω με κατι παιδια...ειναι τα κουλα της σαμμυς αυτα! Επειδη οταν πήρες το κινητό εσυ και έβαλες την σιμ σε γύρισε σe ql5 που απο κ7 η ελληνική πήγε απευθείας σε 8αρα. Οπότε επειδή αυτή η έκδοση που φορας δεν έχει βγει για ελλαδα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα εσυ! Κατεβάζεις την έκδοση που θέλεις απο sammobile πχ. Κατέβασε την τελευταία 8αρα ελληνική και φλασαρε με το τελευταίο οντιν v3.13.1 (μόνο με αυτο περναει η 8αρα). Βάζεις το καθε ενα αρχείο στο κατάλληλο κουτακι bl/ap/cp/csc. Στο csc εχει 2 αρχεία ειτε βάζεις το σκέτο csc που θα γινεξ και ριζετ στο κινητό σου η βάζεις το home_csc που σε κρατάει Δεδομένα και ολα. Εγω συστήνω το σκέτο να γίνει ριζετ στη συσκευή. Αν σου φαίνεται δυσκολο πας σρ ενα Samsung service και στο περνάνε αυτοι επιτόπου!+ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2018 Πραγματικά πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την μη έκδοση μίας international έκδοσης + των branded όπως κάνει η Google. Είναι εντελώς παράλογο όλο αυτό μετα CSC και την διαφορετική ημερομηνία και έκδοση για το κάθε ένα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 (edited) Λάθος! ( κατάφερε η τσέπη μου να γράψει και να δημοσιεύσει) Edited May 19, 2018 by Milkyway Τι έγραψε η τσέπη μου!! Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve35 Δημ. May 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2018 Και δεν θα πάρεις ποτέ 8αρα! Γιατί οπως είχαμε συζήτηση πιο πίσω με κατι παιδια...ειναι τα κουλα της σαμμυς αυτα! Επειδη οταν πήρες το κινητό εσυ και έβαλες την σιμ σε γύρισε σe ql5 που απο κ7 η ελληνική πήγε απευθείας σε 8αρα. Οπότε επειδή αυτή η έκδοση που φορας δεν έχει βγει για ελλαδα πρέπει να βάλεις χειροκίνητα εσυ! Κατεβάζεις την έκδοση που θέλεις απο sammobile πχ. Κατέβασε την τελευταία 8αρα ελληνική και φλασαρε με το τελευταίο οντιν v3.13.1 (μόνο με αυτο περναει η 8αρα). Βάζεις το καθε ενα αρχείο στο κατάλληλο κουτακι bl/ap/cp/csc. Στο csc εχει 2 αρχεία ειτε βάζεις το σκέτο csc που θα γινεξ και ριζετ στο κινητό σου η βάζεις το home_csc που σε κρατάει Δεδομένα και ολα. Εγω συστήνω το σκέτο να γίνει ριζετ στη συσκευή. Αν σου φαίνεται δυσκολο πας σρ ενα Samsung service και στο περνάνε αυτοι επιτόπου!+ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣ ευχαριστώ πολύ αποφάσισα να το κάνω μέσω odin και όλα καλά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν κάμερα στο αυτοκίνητό. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω και το Google maps να τρέχει. Όταν όμως ανοίγω το Google maps, η καμερα σταματάει. Τί μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν κάμερα στο αυτοκίνητό. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω και το Google maps να τρέχει. Όταν όμως ανοίγω το Google maps, η καμερα σταματάει. Τί μπορώ να κάνω; 1) Split screen. Οπότε έχεις στο μισό την κάμερα και στο μισό το gmaps. 2) Εαν έχεις βάλει ήδη διαδρομή και τότε αυτόματα το gmaps δημιοργεί floating window. 3) Χειροκίνητα εφαρμογή σε floating window το οποιο μάλιστα μετά αν θες γίνεται minimize σε bubble αλλά messenger. Αλλάζεις το μέγεθος του floating window κτλ. Για να το κάνεις αυτό ανοίγεις εφαρμογή αν δεν το έχεις κάνει ήδη, πατάς recent apps και μετά κρατάς πατημένη την εφαρμογή που θες να βάλεις σε floating window και σου εμφανίζει περιόχη να την σύρεις. Όταν το κάνεις θα δεις πλέον την εφαρμογή σε ένα floating window το οποίο είναι μόνιμα μπροστά από ότι τρέχεις αλλά το πας όπου θες. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ευχαριστώ. Το floating windows το βρήκα, αλλά δεν με βόλεψε με μικρό χάρτη. Θα δοκιμάσω τα άλλα που είπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Υπάρχουν και εφαρμογές που τραβάνε στο παρασκήνιο βίντεο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Du recorder παιδιά Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2018 Ευχαριστώ. Το floating windows το βρήκα, αλλά δεν με βόλεψε με μικρό χάρτη. Θα δοκιμάσω τα άλλα που είπεςΒάλε την κάμερα σε floating window. 6 ίντσες οθόνη έχεις. Θα πρέπει να μικραίνει κάτι για να έχεις 2 πράγματα ταυτόχρονα στην οθόνη. Πάντως αν έχεις ήδη πλοηγηση και ανοίξεις την κάμερα, δεν σταματάει! Τρέχει από πίσω οπότε σου μιλάει και συνεχίζει να δίνει οδηγίες. Όπως επίσης είπα το floating window είναι resizeable οπότε μπορείς να παίξεις και έτσι μπάλα και να πιάσεις ικανοποιητικό μέγεθος. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Φρεσκο πραμα σε γερμανικό!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Deutschland Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2018 Ωραιοι, περναει! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Θέλω να χρησιμοποιήσω το κινητό σαν κάμερα στο αυτοκίνητό. Το πρόβλημα είναι ότι θέλω και το Google maps να τρέχει. Όταν όμως ανοίγω το Google maps, η καμερα σταματάει. Τί μπορώ να κάνω; Αυτό που ακριβώς ζητάς...Car Camera Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Αυτό που ακριβώς ζητάς...Car Camera Το ίδιο γίνεται και με το floating window που αναφέρω παραπάνω πάντως και έχεις την μαμά εφαρμογή της κάμερας Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας, αν γνωρίζει κάποιος. Πριν λίγο άνοιξα την κάμερα του κινητού να βγάλω φωτογραφία και διαπίστωσα ότι η κάμερα τα βλέπει όλα θολά. Αναγνωρίζει και φωτογραφίζει αντικείμενα μόνο σε απόσταση έως και 10 εκατοστά από τον φακό. Παραπάνω από τα 10 εκ. όλα είναι θολά. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν διορθώνεται. Θυμήθηκα ότι σήμερα το πρωί είχε μία πτώση το κινητό με την πλάτη. Φοράει θήκη σιλικόνης, δεν έπαθε εξωτερικά το παραμικρό, αλλά έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου περίπου σε πλακάκια. Λέτε σε αυτό να οφείλεται? Και αν ναι, λογικά δεν θα το καλύπτει η εγγύηση του, σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλησπέρα παιδιά. Χρειάζομαι την βοήθεια σας, αν γνωρίζει κάποιος. Πριν λίγο άνοιξα την κάμερα του κινητού να βγάλω φωτογραφία και διαπίστωσα ότι η κάμερα τα βλέπει όλα θολά. Αναγνωρίζει και φωτογραφίζει αντικείμενα μόνο σε απόσταση έως και 10 εκατοστά από τον φακό. Παραπάνω από τα 10 εκ. όλα είναι θολά. Δοκίμασα τα πάντα αλλά δεν διορθώνεται. Θυμήθηκα ότι σήμερα το πρωί είχε μία πτώση το κινητό με την πλάτη. Φοράει θήκη σιλικόνης, δεν έπαθε εξωτερικά το παραμικρό, αλλά έπεσε από ύψος 1,5 μέτρου περίπου σε πλακάκια. Λέτε σε αυτό να οφείλεται? Και αν ναι, λογικά δεν θα το καλύπτει η εγγύηση του, σωστά? Το πηγαίνεις στο σέρβις, το παίζεις ανηξερος με κινητά κάμερες κτλ, δεν αναφέρεις για τη πτώση φυσικά και τους δείχνεις τη κάμερα ρωτώντας αν έχει πρόβλημα. Κι ο Θεός βοηθός αν θα στο περάσουν... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. May 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2018 Καλά σίγουρα δεν θα αναφέρω την πτώση απ την στιγμή που δεν έχει το παραμικρό σημαδάκι εξωτερικά. Αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα το καταλάβουν αν το ανοίξουν. Να υπολογίζω αν χρειαστεί να αντικατασταθεί η κάμερα καμιά 200αρα ευρώ? :cry: Είμαι και στην Κύπρο. Δεν έχω ιδέα και που να το πάω εδώ. Υπάρχει επίσημο σέρβις στην Κύπρο για Samsung, η το πάω στην εταιρία κινητής τηλεφωνίας από όπου το αγόρασα και το στέλνουν Ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts