frix_ath Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Όσοι δεν εθελοτυφλουμε ξέραμε τι θα δούμε & μας επιβεβαιώνει πανηγυρικά, τη στιγμή που κάποιοι μας έλεγαν περίμενετε να το δείτε, μην το καταδικάζετε & λοιπά γραφικά. :X Άραγε, τα περιμενετε ακόμα τα θαύματα μερικοί? :lol: Υ.γ.1: Τρομερή δουλειά ο επεξεργαστής (:lol:), το 30% καλύτερη κατανάλωση φάνηκε από την 1η στιγμή. :X Υ.γ.2: Περίπου επίπεδα note 5 θα είναι, δηλαδή μέτριο. Λάθος....στα επίπεδα του s7edge θα είναι και όχι του note5. Με note5 έχω βγάλει και 7.20' sot, όλα ανοιχτά με wifi μόνο, όχι 4g,. λέει κάτι αυτό? στάνταρ πάντως 6 ώρες sot μού βγάζει εύκολα το note5. Καί όντως είναι μέτρια η αυτονομία του, συμφωνώ. Το s8 plus θα βγάζει μίση ώρα με τρία τέταρτα περισσότερο sot από το note5, δλδ.θα είναι στα επίπεδα του s7edge. Αν σου πώ ότι θα μπορείς να βγάλεις 7-8 ώρες sot με το s8+ σε καλύπτει? εγώ π.χ. με τη χρήση που κάνω θα τις βγαζω άνετα... Αν αυτό καλύπτει κάποιον είναι υποκειμενικό και ανάλογα τη χρήση που κάνει. Μπορεί να θές 2-3 φορτίσεις την ημέρα ή μία φόρτιση καθε 2-3 μέρες. Αν δουλεύεις 4g και χάρτες θα σου βγάλει 3-4 ώρες sot. Όλα λοιπόν σχετικά είναι. Ούτε θαύματα γίνονται, ούτε ανακάλυψε κανείς την πυρίτιδα. Οι σημερινές μπαταρίες έχουν λίγο-πολύ αυτές τις δυνατότητες. Αν ανακαλυφθεί κάτι καινούργιο στο μέλλον με αυτονομίες 1 βδομάδας και βάλε, τότε το ξανασυζητάμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Φίλε δεν έχει καμία σχέση η απόδοση της μπαταρίας του note 5 με το S7 edge πέρασε από τα χέρια μου και ήταν στα επίπεδα του s6 edge plus και λίγο χειρότερο το S7 edge είναι βράχος αυτονομίας Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ο ήχος των s8 και s8+ κινείται σε μέτρια επίπεδα. Έβαλαν τα ακουστικά αξίας 100€ (η Samsung βέβαια είπε ότι τόσο αξίζουν) αλλά στο κινητό πάνω έβαλαν μάπα ηχείο και μάλιστα ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ. Ελεος 930€ συσκευή μονοφωνική... Edited April 15, 2017 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ο ήχος των s8 και s8+ κινείται σε μέτρια επίπεδα. Έβαλαν τα ακουστικά αξίας 100€ (η Samsung βέβαια είπε ότι τόσο αξίζουν) αλλά στο κινητό πάνω έβαλαν μάπα ηχείο και μάλιστα ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ. Ελεος 930€ συσκευή μονοφωνική... Ο ήχος από το ενσωματωμένο ηχείο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ο ήχος, όμως, από ποιοτικά ακουστικά, πολύ! Ξέρουμε αν ενσωματώνεται κάποιο καλό DAC και ενισχυτής ακουστικών (όπως στο LG V20); Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos321 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 παιδια είχα και το s7edge και μάλιστα δυο φορές το πήρα μια σε χρυσό και μια στο μπλε :p απ ότι βλέπω είναι ένα κλικ κάτω το s8 plus...δυστυχώς την μέρα θα την βγάζει οριακά...αν την βγάζει..αν πχ εισαι Όλοι μέρα με Όλα ανοιχτά και με 3g 4g τότε δεν θα σε φτάνει ... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά ο ήχος των s8 και s8+ κινείται σε μέτρια επίπεδα. Έβαλαν τα ακουστικά αξίας 100€ (η Samsung βέβαια είπε ότι τόσο αξίζουν) αλλά στο κινητό πάνω έβαλαν μάπα ηχείο και μάλιστα ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ. Ελεος 930€ συσκευή μονοφωνική... Βέβαια ουδεμία έκπληξη δεν μας προκαλεί. Ουδέποτε έβαζε ποιοτικα stereo ηχεία. Είχαμε μΐα ελπίδα με εξαγορά Harman Hartman αλλά το μόνο που έκαναν να βάλουν ποιοτικα ακουστικά αντί τα φθηνιαρικα που τόσο καιρό έβαζα. Ειπαμε έχει πολυ ισχυρά πλεονεκτήματα η Sammy αλλά δεν μπορεί να καλύψει όλους τους χρηστες που θέλουν ενδεχόμενος κάποια πράγματα που δεν είναι τα παρέχει στο ίδιο υψηλό επίπεδο υλοποίησης. Ο ήχος από το ενσωματωμένο ηχείο δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ο ήχος, όμως, από ποιοτικά ακουστικά, πολύ! Ξέρουμε αν ενσωματώνεται κάποιο καλό DAC και ενισχυτής ακουστικών (όπως στο LG V20); Απο όσο ξέρω έχει ένα δικό της τύπου DAC αλλά δεν ξέρω κατά ποσο εφάμιλλο ποιοτικα είναι με V20/HTC 10/Axon 7 http://www.galaxys8plusmanual.com/2017/02/galaxy-s8-plus-manual-guide-and-tutorial.html Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 15, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Με μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερη μπαταρία ε δε περιμέναμε και κάτι καλύτερο.Επομένως κρατάμε ακόμη ένα χρόνο το S7 Edge και πάμε για του χρόνου στο S9 :) Θα κάνουμε και οικονομία.. Αν ειναι αυτος ο μοναδικος λογος σε βλεπω και του χρονου να κανεις οικονομια. Το S9 θα ειναι ολο μια οθονη. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Το να λέμε λοιπόν τόσες ώρες βγάζει κτλ είναι άκυρο. Το να μας πει κάποιος που είχε το s7 edge ότι με αυτό έβγαζα 5 ώρες και με s8+ 3 ώρες, αυτό για μένα έχει πολύ μεγαλύτερη αξία. Προφανώς και ένα ξερό sot δεν λέει τίποτα Νίκο. O καλύτερος τρόπος είναι ποσοστιαία. (βασικά ο λιγότερο λανθασμένος). Υπάρχουν χιλιάδες παράμετροι που επηρεάζουν. Από την άλλη κάποιος που παρακολουθεί χρόνια το φόρουμ μπορεί να βγάλει συμπερασμα ακόμα και από ξερά sot. Π.χ. ο μέσος όρος sot στο νημα του g2 δεν είχε επαφή με τον αντίστοιχο στου g4. Και είναι δεδομένο ότι και τα 2 κινητά τα νέα θα βγάζουν λιγότερη αυτονομία, αρκετά λιγότερη. Το θέμα είναι αν θα βγάζουν τη μέρα, ειδικά σε όσους μας έχει κακομαθει το s7 edge που ήταν τέρας. Νίκο, για μένα το θέμα είναι να βγάζει οποιαδήποτε μέρα. Ακόμα και το s7 edge ή το g2, κάποιες φορές δεν την έβγαλαν αλλά ήταν 1-2 φορές στις 100 μέρες ενω στο v10 ή το note edge ήταν το 80% (& βάλε). Λάθος....στα επίπεδα του s7edge θα είναι και όχι του note5. Ούτε καν Edited April 15, 2017 by bas13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Προφανώς και ένα ξερό sot δεν λέει τίποτα Νίκο. O καλύτερος τρόπος είναι ποσοστιαία. (βασικά ο λιγότερο λανθασμένος). Υπάρχουν χιλιάδες παράμετροι που επηρεάζουν. Από την άλλη κάποιος που παρακολουθεί χρόνια το φόρουμ μπορεί να βγάλει συμπερασμα ακόμα και από ξερά sot. Π.χ. ο μέσος όρος sot στο νημα του g2 δεν είχε επαφή με τον αντίστοιχο στου g4. Νίκο, για μένα το θέμα είναι να βγάζει οποιαδήποτε μέρα. Ακόμα και το s7 edge ή το g2, κάποιες φορές δεν την έβγαλαν αλλά ήταν 1-2 φορές στις 100 μέρες ενω στο v10 ή το note edge ήταν το 80% (& βάλε). Ούτε καν Το έχεις στα χέρια σου και το έχεις δουλέψει? Πώς λές λοιπόν ότι δε θα έχει την αυτονομία του s7e? Κάνε υπομονή και θα δούμε πού θα φτάνει τι αυτονομία του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το έχεις στα χέρια σου και το έχεις δουλέψει? Πώς λές λοιπόν ότι δε θα έχει την αυτονομία του s7e? Κάνε υπομονή και θα δούμε πού θα φτάνει τι αυτονομία του. Φιλε μου δε χρειάζεται να το έχεις για να ξέρεις.. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα νούμερα και η εμπειρία που τα κάνουν ακόμα πιο ακριβή. Το κινητό δε θα έχει αυτονομία s7 edge ούτε για δείγμα.το θέμα είναι να βγάζει άνετα μια μέρα δύσκολη ή γενικά την χρήση του καθενός. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Το έχεις στα χέρια σου και το έχεις δουλέψει? Πώς λές λοιπόν ότι δε θα έχει την αυτονομία του s7e? Κάνε υπομονή και θα δούμε πού θα φτάνει τι αυτονομία του. Εσύ πόσες μέρες το δουλεύεις & είσαι σίγουρος ότι δεν θα είναι στα επίπεδα του note 5 αλλα του s7 edge? :X Τα στοιχεία είναι συγκεκριμένα, αν τωρα εσύ θες να ζεις με ευσεβείς πόθους ή φρούδες ελπίδες, ποιος είμαι εγώ να στο χαλάσω? Τουλάχιστον στο συγκεκριμένο τομέα (σ.σ. της τεχνολογίας) είναι ανώδυνες για εμάς τους υπόλοιπους. 3 φορές καλυτερο απο το s7 edge θα είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Τί έγινε..? μου την πέσανε οι "ληστές" του φόρουμ με τα s7 edge? χαχαχα.... Συμφωνώ σε όλα και γώ, δεν πειράζει, ατυχία. Οπότε κρατήστε φέτος τα s7e και δέίτε για s9 του χρόνου μπας και βάλει εφάμιλλη μπαταρία με τη δική σας. Και αφήστε κάποιους άλλους καημένους να παιδεύονται με την άθλια μπαταρία του s8+. θα το μετανιώσουν κ θα γυρίσουν σύντομα σε s7edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Τί έγινε..? μου την πέσανε οι "ληστές" του φόρουμ με τα s7 edge? χαχαχα.... Συμφωνώ σε όλα και γώ, δεν πειράζει, ατυχία. Οπότε κρατήστε φέτος τα s7e και δέίτε για s9 του χρόνου μπας και βάλει εφάμιλλη μπαταρία με τη δική σας. Και αφήστε κάποιους άλλους καημένους να παιδεύονται με την άθλια μπαταρία του s8+. θα το μετανιώσουν κ θα γυρίσουν σύντομα σε s7edge. Χαχαχαχαχαχα :lol: Λοιπον καιρό τώρα όποιος γνωστός δεν πιστεύει ότι μας ψεκάζουν του στέλνω λινκς από το myphone, διαβάζει & μετά πείθεται. Τέλος συζήτησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Βρε παιδια εγω που το εχω 2 μερες και ανα περιοδους το ελεγχω περισσοτερο το S8+ ειναι παντου καλυτερο απο το πολυ καλο επισης πρωην μου S7-edge.Τωρα στο θεμα αυτονομια εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο πολυ τα ιδια δεν εχω πληρη αποψη γιατι το δουλευω οπως ειπα αρκετα και δεν δινω ιδιαιτερη βαση γιατι δεν ειχα κολημα με το ποσο κρατα η μπαταρια. Μη προσπαθειτε να βρειτε ψεγαδια που δεν στεκουν.Εχει γινει καλη δουλεια απο τους κορεατες. Η οθονη επισης ειναι κατι που δε χορταινεται απιστευτη ζωντανη οτι καλυτερο και φυσικα το ολο συνολο το κανει πολυ ωραιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 ...καποιοι δηλώνουν σίγουροι για το τραγικό του πράγματος .....δεν περιμένουν ούτε μέρα.... Αυτό που λέμε κάποιοι είναι να περιμένουμε να δούμε πως τα πάει.... post σαν το παραπάνω..."χαλανε" κοσμο:lol: Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilakis13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 (edited) Επειδη το εχω απο Μ.Πεμπτη και ειχα Note 5 και Note 7 σε καμια περιπτωση δεν ειναι στα επιπεδα του note 5 .μακραν καλυτερο!για το s7e δεν ξερω,δεν το ειχα.μαλιστα φαινεται απο την πρωτη φορτιση.οπως και σε standby καμια σχεση με κανενα note που ειχα και τα ειχα ολα αλλα κτη σειρα s.δεν τρεχουν αχρηστες εφαρμογες απο πισω.τρομερη βελτιωση με τις προγενεστερες συσκευες.τωρα για ολοκληρωμενη αποψη μετα απο καποιες φορτισεις θα σας ξαναπω.αλλα κ με την πρωτη φορτιση η διαφορα Κυριως με το note 5 ειναι τεραστια Edited April 15, 2017 by vasilakis13 Παράθεση iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 ...καποιοι δηλώνουν σίγουροι για το τραγικό του πράγματος .....δεν περιμένουν ούτε μέρα.... Αυτό που λέμε κάποιοι είναι να περιμένουμε να δούμε πως τα πάει.... post σαν το παραπάνω..."χαλανε" κοσμο:lol: Αρκετα ποστ ειναι σωστα .Υπαρχουν συσκευες που θα υπερεχουν σε πχ.αυτονομια η θα εχουν καποιο κομματι του hardware καλυτερο οπως εχουμε δει.Για την συγκεκριμενη συσκευη εχω την εντυπωση μια και την εχω αλλα πιστευω και οποιος την αποκτησει οτι ειναι ενα πολυ ωραιο συνολο σε ολα που σε αφηνει ικανοποιημενο .Καμερα ,οθονη τα ποιο βασικα που κοιταμε συνηθως το πολυ μαζεμενο μεγεθος που μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση , αψογη λειτουργικοτητα .Με απλα λογια δεν εχει καποιο κομματι της που ειναι 'κατω απο τη βαση' για να γινει ντορος και να πεις οτι εδω υπαρχει ενα μεγαλο φαουλ.Δεν μπαινεις στην διαδικασια να μετρας τα μιλιαμπερ της μπαταριας και ποσο κραταει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έχεις δίκιο και συμφωνώ....και η γνώμη σου μετράει αφού έχεις και την συσκευή και την δουλευεις... Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το σκεπτικό καποιων "experts" που πριν την πιάσουν στα χερια τους την είπαν τηλεκοντρόλ ....πριν την λειτουργήσουν "προβλεψαν" το SOT της...και φυσικά να γράψουν τα μύρια όσα για την τιμή της....και πόσο "κοροιδα" είστε όσοι την πάρετε στα 929€ ενω τα Κινεζακια σαρώνουν με το 1/3 των χρημάτων.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Έχεις δίκιο και συμφωνώ....και η γνώμη σου μετράει αφού έχεις και την συσκευή και την δουλευεις... Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το σκεπτικό καποιων "experts" που πριν την πιάσουν στα χερια τους την είπαν τηλεκοντρόλ ....πριν την λειτουργήσουν "προβλεψαν" το SOT της...και φυσικά να γράψουν τα μύρια όσα για την τιμή της....και πόσο "κοροιδα" είστε όσοι την πάρετε στα 929€ ενω τα Κινεζακια σαρώνουν με το 1/3 των χρημάτων.... Ε οχι καλυτερα .Θεωρω οτι στις συσκευες κατω των 400-500ε Παλι της Samsung υπερτερουν σε θεματα σταθερoτητας .To galaxy A 2016 - 17 και galaxy j7 ειναι καλυτερα .Καποια απο τα κινεζικα υπερεχουν σε μερικα σημεια οχι ομως στο συνολο. Απο την αλλη η διαμαρτυρια καποιων στηριζεται κατα βαθος στο οτι εαν θελει η Samsung το 'πολυ'παραπανω θα μπορουσε αλλα δεν το κανει γιατι θελει να πουλαει .Εταιρια ειναι χρηματα θελει να βγαλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ρε φιλαράκι τι γράφεις τώρα πιο από τη σειρά Α ή J πλησιάζει το OnePlus 3T,μη γράφουμε ότι να ναι ρε παιδιά μας διαβάζουν άνθρωποι Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Ρε φιλαράκι τι γράφεις τώρα πιο από τη σειρά Α ή J πλησιάζει το OnePlus 3T,μη γράφουμε ότι να ναι ρε παιδιά μας διαβάζουν άνθρωποι Χριστός Ανέστη και καλό Πάσχα σε όλους Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλοι ανθρωποι μας διαβαζουν αλλα δεν βλεπω να αγοραζουν τα συγκεκριμενα κινεζικα που αναφερεις οπως δεν τα αγοραζουν και αυτοι που δεν μας διαβαζουν γιατι δεν εχουν σε πρωτη προτεραιοτητα αν θα βαλλουν μια custom rom. Αν εσενα σου αρεσει-συμφερει το κινεζικο τοτε ενταξει αλλα θα πρεπει να ειναι ενταξει και για εσενα αυτο που κανουν και οι αλλοι οι οποιοι ειναι και οι περισσοτεροι. Ο καθενας παιρνει αυτο που θελει και κυριως αυτο που μπορει. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frix_ath Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Χαχαχαχαχαχα :lol: Λοιπον καιρό τώρα όποιος γνωστός δεν πιστεύει ότι μας ψεκάζουν του στέλνω λινκς από το myphone, διαβάζει & μετά πείθεται. Τέλος συζήτησης. Ακριβώς αυτό.- Όχι μόνο σε γνωστούς αλλά και σε αγνώστους στέλνω πολλές φορές τα λινκς των 'experts" εδώ μέσα για να αποδεικνύω των ψεκασμών....το αληθές. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολλοι ανθρωποι μας διαβαζουν αλλα δεν βλεπω να αγοραζουν τα συγκεκριμενα κινεζικα που αναφερεις οπως δεν τα αγοραζουν και αυτοι που δεν μας διαβαζουν γιατι δεν εχουν σε πρωτη προτεραιοτητα αν θα βαλλουν μια custom rom. Αν εσενα σου αρεσει-συμφερει το κινεζικο τοτε ενταξει αλλα θα πρεπει να ειναι ενταξει και για εσενα αυτο που κανουν και οι αλλοι οι οποιοι ειναι και οι περισσοτεροι. Ο καθενας παιρνει αυτο που θελει και κυριως αυτο που μπορει. ....Παιδιά χαλαρώστε, ηρεμία. Έχει δίκιο ο vag74 από πάνω. Μη λέμε και ό,τι θέλουμε! τη σχέση έχει η σειρά A & J της samsung με το κορυφαίο κινητό που λέγεται oneplus 3,??... Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Χριστός Ανέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 .Ο καθενας παιρνει αυτο που θελει και κυριως αυτο που μπορει. Φιλε Βασιλη, βλεπω εχεις ροπη προς τον ελιτισμο. ΟΛΟΙ μπορουμε να παρουμε ενα s8. Σιγα τα ωα! Ορισμενοι απο εμας μπορουν κυριολεκτικα να παρουν και μερικες ντουζινες s8. Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε κιολας. Χριστος Ανεστη! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2017 Χριστός ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους! Παρακολουθώ το θέμα γιατί είναι μια συσκευή που με ενδιαφέρει και δεν θα αργήσω να την αποκτήσω. Το μοναδικό σημείο που ίσως δεν με καλύψει θα είναι η μπαταρία που από ότι διαβάζω εδώ, και βάση λογικής δεν θα πιάνει τους χρόνους του s7 edge. Θα ήθελα και οθόνη φλατ αλλά αυτό μάλλον δεν θα το ξαναδούμε από την Samsung. Είμαι ένας από τους λεγόμενους samsungakides, και τον τελευταίο χρόνο παράλληλα με το s7 edge δοκίμασα αρκετές συσκευές. Έτσι για να δω τι παίζει και πέρα από την Samsung. Συσκευή πλήρες όσο s7 edge δεν βρήκα. Για τα κινέζικα που αναφέρθηκαν, σε καμία περίπτωση η μεσαία κατηγορία της Samsung δεν πιάνει τα κινέζικα ίδιας περίπου τιμής. Πχ το 3Τ που ανέφερε και ο Βαγγέλης, πονάει λίγο στην κάμερα κατά την γνώμη μου. είναι όμως μια εξαιρετική συσκευή. Για το s8 plus δεν θα περιμένω πάρα πολύ. Θα το πάρω γιατί το περίμενα πως και πως. Είναι μια καλή αναβάθμιση για μένα σε σχέση με το s7 edge εκτός τις μπαταρίας. Αν είναι κάπου κοντά στο s7 edge δεν θα έχω πρόβλημα σοβαρό. Νομίζω ότι σε μερικούς μήνες θα μιλάμε πάλι για την Samsung και ότι το s8 είναι η ποιο πλήρες συσκευή του 2017. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2017 ΟΛΟΙ μπορουμε να παρουμε ενα s8. Σιγα τα ωα! Έτσι ακριβώς, αν και όσες φορές και να το γράψουμε όποιος ήταν να το καταλάβει θα το χε καταλάβει. Πάντως, θα προτιμούσα χίλιες φορές να μην μπορούσα να το αγοράσω για οικονομικούς λόγους(κάτι απόλυτα σεβαστό από μένα τουλάχιστον), παρά να το αγοράσω και μετά να προσπαθώ να δικαιολογήσω την αγορά μου & τα 900€ που έσκασα. Στην 1η περίπτωση η εύρεση εργασίας θα λύσει το πρόβλημα, στη 2η τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts