konakis Δημ. January 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2019 Έκανα το λάθος πριν 3 μέρες περίπου και αναβάθμισα τον Samsung browser στην τελευταία του έκδοση 8.2.01.2 (για s8 plus) και παει το λαγκάρισμα σύννεφο...κρίμα είναι η 1η φορά που με απογοητεύει σε κάτι η συσκευή. Βέβαια για να είμαι ακριβοδίκαιος αυτό μου το κάνει περισσότερο εδώ στο myphone.gr ( για το οποίο δεν χρησιμοποιώ το tapatalk και μπαίνω ως συνήθως μέσω browser και συγκεκριμένα του Samsung ) ενώ σε άλλες σελίδες δεν μου το εμφανίζει και θα έλεγα μάλιστα ότι ρολλαρει πολύ γλυκά... ας του δώσω χρόνο καλύτερα ,έκανα κι ένα wipe cache partition και βλέπω σε κάνα δυο μέρες πάλι μπας και πάρει τα πατήματα του... Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπερα και καλη χρονια.Προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω smart switch αλλα δεν το αναγνωριζει καθολου παρα μονο αρχιζει η διαδικασια της φορτισης.Υπαρχει κατι που θα πρεπει να κοιταξω ή να εγκαταστησω για να λυθει το προβλημα?Το λειτουργικό μου ειναι windows 10 home 64bit Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Αρχεία μπορείς να μεταφερεις γενικα; Αν οχι, έχει χαλάσει το καλώδιο Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μερικες φορες μου το εμφανιζει στον ''υπολογιστη μου'' αλλα τις περισσοτερες φορτιζει τη συσκευη.Το καλωδιο ειναι καινουργιο αυθεντικο μαζι με το ταχυφορτιστη του Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Καλησπερα και καλη χρονια.Προσπαθω να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μεσω smart switch αλλα δεν το αναγνωριζει καθολου παρα μονο αρχιζει η διαδικασια της φορτισης.Υπαρχει κατι που θα πρεπει να κοιταξω ή να εγκαταστησω για να λυθει το προβλημα?Το λειτουργικό μου ειναι windows 10 home 64bit Αν θες μετέφερε τα αρχεία σου μέσω switch με ένα USB φλασακι κ μια χαρά θα είσαι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 δεν καταλαβα τι εννοεις Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 μερικες φορες μου το εμφανιζει στον ''υπολογιστη μου'' αλλα τις περισσοτερες φορτιζει τη συσκευη.Το καλωδιο ειναι καινουργιο αυθεντικο μαζι με το ταχυφορτιστη τουΣε άλλο υπολογιστή; Άλλο κινητό με αυτό το καλώδιο; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas77kostas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 σε αλλο υπολογιστη μαλλον θα το κανω αυριο,αλλο κινητο με usb c δεν εχω.Εαν εφταιγε το καλωδιο ομως θα φορτιζε κανονικα οπως τωρα? Παράθεση Ζητείται προίκα χωρίς νύφη για σοβαρό σκοπό…:wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Ναι. Τα καλωδια εχουν 2 "καναλια" για ρευμα και 2 για δεδομενα (τα παλιοτερα αλλα δε νομιζω να εχει αλλαξει αυτο :Ρ) οποτε ειναι ξεχωριστα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gran Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Έκανα το λάθος πριν 3 μέρες περίπου και αναβάθμισα τον Samsung browser στην τελευταία του έκδοση 8.2.01.2 (για s8 plus) και παει το λαγκάρισμα σύννεφο...κρίμα είναι η 1η φορά που με απογοητεύει σε κάτι η συσκευή. Βέβαια για να είμαι ακριβοδίκαιος αυτό μου το κάνει περισσότερο εδώ στο myphone.gr ( για το οποίο δεν χρησιμοποιώ το tapatalk και μπαίνω ως συνήθως μέσω browser και συγκεκριμένα του Samsung ) ενώ σε άλλες σελίδες δεν μου το εμφανίζει και θα έλεγα μάλιστα ότι ρολλαρει πολύ γλυκά... ας του δώσω χρόνο καλύτερα ,έκανα κι ένα wipe cache partition και βλέπω σε κάνα δυο μέρες πάλι μπας και πάρει τα πατήματα του...Μου το κάνει και μένα μετά το update σε LG G7 βέβαια και μόνο στο myphone. Οπότε μάλλον για πρόβλημα της παλαιότητας του site μου κάνει παρά για πρόβλημα του browser. Στάλθηκε από το LM-G710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Αυτό υπέθεσα κι εγώ, ευχαριστώ για την απάντηση! Όντως με τοv chrome πετάει στο myphone.gr πράγμα που δεν συμβαίνει με τον Samsung. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται,θα ήθελα να μεταφέρω την εξαιρετική και ταχύτατη εξυπηρέτηση και επισκευή του τηλεφώνου μού στην Samsung Γλυφάδας. Μετά από μια πτώση,το πίσω τζαμακι έσπασε σε δύο σημεία,και μέσα σε λίγο παραπάνω από μισή ώρα ,είχα επισκευάσμενο το κινητό, πληρωμένο και με δύο θήκες δώρο. Μπράβο στο παλικάρι που ήταν εκεί. Κόστος 60 ευρώ.αυτά και πάλι καλή χρονιά σε όλους!! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλησπέρα σας, έχει παίξει κανείς με το κρυφό μένουν *#0*# ; Έφτασα εκεί και θα ως είχα κάποια θέματα με μια εφαρμογή πυξίδας. Συγκεκριμένα κάνω το Self Test και το περνάει πάντα, παρόλα αυτά στις τιμές X Y Z που λέει ενώ τα Υ Ζ είναι πάντα κοντά στο 0, το Χ είναι πάντα πολύ μεγάλο, περίπου στο 1000. Ξέρω ότι αυτές οι τιμές έχουν να κάνουν με τον μαγνητικό σενσορα αλλά γιατί αυτη η διαφορά στις τιμές; Δοκίμασα το τεστ και σε ξύλινη επιφάνεια, ώστε να μην επηρεάζεται από μεγάλα, έχοντας το ακίνητο αλλά και πάλι η τιμή του Χ είναι πολύ μεγάλη συγκριτικά με τις άλλες 2. Εσάς τι τιμές σας δίνει; Για να κάνετε το Τεστ γράψτε στο dialpad τον παραπάνω κωδικό και πατήστε sensor -> magnetic sensor -> self test. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Καλησπέρα σας, έχει παίξει κανείς με το κρυφό μένουν *#0*# ; Έφτασα εκεί και θα ως είχα κάποια θέματα με μια εφαρμογή πυξίδας. Συγκεκριμένα κάνω το Self Test και το περνάει πάντα, παρόλα αυτά στις τιμές X Y Z που λέει ενώ τα Υ Ζ είναι πάντα κοντά στο 0, το Χ είναι πάντα πολύ μεγάλο, περίπου στο 1000. Ξέρω ότι αυτές οι τιμές έχουν να κάνουν με τον μαγνητικό σενσορα αλλά γιατί αυτη η διαφορά στις τιμές; Δοκίμασα το τεστ και σε ξύλινη επιφάνεια, ώστε να μην επηρεάζεται από μεγάλα, έχοντας το ακίνητο αλλά και πάλι η τιμή του Χ είναι πολύ μεγάλη συγκριτικά με τις άλλες 2. Εσάς τι τιμές σας δίνει; Για να κάνετε το Τεστ γράψτε στο dialpad τον παραπάνω κωδικό και πατήστε sensor -> magnetic sensor -> self test. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛοιπόν, επειδή είχα θέματα με το μαγνητικό σενσορα πριν κάνα χρόνο περίπου, έψαξα και δοκίμασα τα πάντα. Η λύση τελικά ήταν ΠΟΛΥ απλή και γίνεται ΑΜΕΣΑ και γρήγορα με τον παρακάτω τρόπο: Ανοίγεις το google maps και κάνεις αυτή εδώ την κίνηση 2-3 φορές ( ). ΟΥΤΕ να παιδεύεσαι με τα self test και να μην γίνεται τελικά, ούτε με τα edge panels, ουτε με εφαρμογές για calibration κλπ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_mob Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 (edited) Λοιπόν, επειδή είχα θέματα με το μαγνητικό σενσορα πριν κάνα χρόνο περίπου, έψαξα και δοκίμασα τα πάντα. Η λύση τελικά ήταν ΠΟΛΥ απλή και γίνεται ΑΜΕΣΑ και γρήγορα με τον παρακάτω τρόπο: Ανοίγεις το google maps και κάνεις αυτή εδώ την κίνηση 2-3 φορές ( ). ΟΥΤΕ να παιδεύεσαι με τα self test και να μην γίνεται τελικά, ούτε με τα edge panels, ουτε με εφαρμογές για calibration κλπ. Sent from my SM-G955F using TapatalkΝίκο ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Τη συγκεκριμένη κίνηση την κάνω και στρώνει. Το θέμα είναι ότι το χρειάζεται συχνά πυκνά να το κάνω. Δεν έχω το θέμα στους χάρτες όσο σε εφαρμογές που είναι καθαρά πυξίδα λόγο χόμπυ κτλ. Με ανησυχεί το γεγονός που έγραψα παραπάνω καθώς ενώ οι τιμές Υ Ζ είναι πολύ χαμηλές και κοντά σαν νούμερα, το Χ ξεφεύγει και για αυτό το λόγο ρώτησα τι εμφανίζει σε εσάς ώστε να δω τι άλλο μπορεί να φταίει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 4, 2019 by George_mob Παράθεση HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7 iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus Huawei P10 Samsung Galaxy S8+ Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 (edited) Νίκο ευχαριστώ για το σχόλιο σου. Τη συγκεκριμένη κίνηση την κάνω και στρώνει. Το θέμα είναι ότι το χρειάζεται συχνά πυκνά να το κάνω. Δεν έχω το θέμα στους χάρτες όσο σε εφαρμογές που είναι καθαρά πυξίδα λόγο χόμπυ κτλ. Με ανησυχεί το γεγονός που έγραψα παραπάνω καθώς ενώ οι τιμές Υ Ζ είναι πολύ χαμηλές και κοντά σαν νούμερα, το Χ ξεφεύγει και για αυτό το λόγο ρώτησα τι εμφανίζει σε εσάς ώστε να δω τι άλλο μπορεί να φταίει. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν βλέπω κάποιο θέμα φίλε μου, το κοίταξα και τώρα και δεν έχω τόσο τεράστιες αποκλίσεις. Γενικότερα, μόλις δεις μπλε γραμμή και το νούμερο 3, σημαίνει ότι ο σενσορας είναι καλιμπραρισμένος. Αν υπάρχει κάποιο θέμα δηλαδή, ή κάτι επηρεάζει τον σενσορα, ή υπάρχει θέμα hardware. Υγ. Ανοίγοντας τους χάρτες και με την παραπάνω κίνηση, γίνεται γενικότερα calibration του σενσορα, δεν είναι μόνο για τους χάρτες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited January 4, 2019 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosonic Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Το δοκίμασε κανένας;; https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-install-one-ui-android-pie-beta/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ειναι για Snapdragon Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 (edited) Η το gorilla της οθόνης σας είναι για τα σκουπίδια ή τα κατάφερε η γυναίκα μου πολύ καλά.... Και με book θήκη παρακαλώ http://i65.tinypic.com/28mg4qs.jpg http://i64.tinypic.com/282hq42.jpg http://i66.tinypic.com/29liveb.jpg Μετά από τις περίφημες γρατζουνιές που έκανε στο plus η γυναίκα μου της έπεσε και σε γωνία το κινητό και έκανε ράγισμα η οθόνη.. 1η φορά δεν είχα κάνει ασφάλεια κινητού. Τώρα την πληρώνω έτσι; δε παίζει με κάποιο τρόπο να με καλύψει κάτι κάπου κάποιος; ολοκαίνουριο τηλέφωνο ρε ****το έχω σκάσει. Edited January 17, 2019 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η το gorilla της οθόνης σας είναι για τα σκουπίδια ή τα κατάφερε η γυναίκα μου πολύ καλά.... Και με book θήκη παρακαλώ http://i65.tinypic.com/28mg4qs.jpg http://i64.tinypic.com/282hq42.jpg http://i66.tinypic.com/29liveb.jpgΚαι τα δύο θα έλεγα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Η το gorilla της οθόνης σας είναι για τα σκουπίδια ή τα κατάφερε η γυναίκα μου πολύ καλά.... Και με book θήκη παρακαλώ http://i65.tinypic.com/28mg4qs.jpg http://i64.tinypic.com/282hq42.jpg http://i66.tinypic.com/29liveb.jpg Gorilla glass 4 και 5 είναι για τα σκουπίδια στην κυριολεξία. Κάθε πέρσι και καλύτερα που λενε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Tony τσιμεντο ,σαγρε δαπεδο συρθηκε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 (edited) Ενημέρωση Ιανουαρίου σε EUR μόλις... Update: Μετά την εγκατάσταση και την επανεκκίνηση το τηλέφωνο δεν ανταποκρινόταν καθόλου. Έκανα κλήση από το σταθερό και τότε μόνο πήρε μπρος η οθόνη. Αποτύπωμα και αναγνώριση προσώπου δεν δούλευαν και επίσης είχε εξαφανιστεί η πάνω μπάρα και δεν άνοιγε το συρτάρι των ενημερώσεων. Μετά από δεύτερη επανεκκίνηση όλα δουλεύουν κανονικά. Edited January 17, 2019 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Εγώ παιδιά έκανα μετάβαση σε s9 plus εδώ και μερικές μέρες, έτοιμο με πίτα από φίλο μου. Εντυπωσιάστηκα δεν το περίμενα τόσο...Με το καλό να έρθει και στην σειρά s8 n pie σύντομα...Καλή συνέχεια Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. January 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2019 Βγηκε η Beta λεει και για Exynos. Μπορουμε να την βρουμε καπως για το G955F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts