a_tsa Δημ. July 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2018 Στειλτε και σε μενα ρε παιδια γιατι και εγω χαθηκα σε ολο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Η αλήθεια είναι πως δεν τα πάω και πολύ καλά με αυτά!και χάρη δύο παιδιών από εδώ μέσα μου έστειλαν και έδειξαν πως θα το εγκαταστήσω και ποίο ακριβώς apk να κατεβάσω! Ψιλοχαθηκα μέσα σε αυτό που μου έστειλες ομως ;) !την έχεις δοκιμάσει αυτή την έκδοση,έχεις δει διάφορες από την 8,2? Ευχαριστώ Έχει αναλυτικό changelog τι έχει αλλάξει ο τύπος ανά έκδοση. Στειλτε και σε μενα ρε παιδια γιατι και εγω χαθηκα σε ολο αυτο. από πάνω ακριβώς είναι το λινκ που έχει το μοντ της κάμερας. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Ήρθε update σε eur! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Έχει αναλυτικό changelog τι έχει αλλάξει ο τύπος ανά έκδοση. από πάνω ακριβώς είναι το λινκ που έχει το μοντ της κάμερας. Το ειδα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι για να κατεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Το ειδα αλλα δεν ξερω ποιο ειναι για να κατεβασω. V8.3b Base και μετά κατεβάζεις την 3.2.9 είναι η τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Μόλις ήρθε κ εμένα 403,22 ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Einai ιδέα μου ή το EUR ειναι με διαφορά ταχυτερο σε update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Einai ιδέα μου ή το EUR ειναι με διαφορά ταχυτερο σε update; Δεν είναι η ιδέα σου. Δεύτερο μήνα και το eur ταχύτερο σε update. Αν το κάνει και στην επόμενη μόνο τυχαία δεν θα είναι. Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 Όντως,"τρένο" μας πάει η EUR... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2018 554 mb ήρθε στο δικό μου, αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν την κάνω, προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί η τελευταία έχει τέλεια διάρκεια μπαταρίας και φοβάμαι μη χαλάσει. Χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 καλημερα στην παρεα,,αυτη η μανια της αλλαγης δεν με εχει προσπερασει,χτυπαει την πορτα μου :lol: υπαρχει καποιο ατομο που μετα απο την συσκευη μας μεταπηδησε σε αλλη συσκευη και εταιρεια και δεν το μετανοιωσε και δεν του ελειψε η συσκευη? υπαρχουν πολλες επιλογες πιστευω αλλα δυσκολευομαι να καταληξω καπου,η αληθεια ειναι πως καλοβλεπω το P 20 pro μιας και τα χαρακτηριστικα που επιθυμω ειναι μπαταρια καμερα οθονη!με προβληματιζει το βιντεο και η σελφι που διαβαζω οτι δεν παει καλα σε αντιθεση με το δικο μας που το βιντεο κανει παππαδες !ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 καλημερα στην παρεα,,αυτη η μανια της αλλαγης δεν με εχει προσπερασει,χτυπαει την πορτα μου :lol: υπαρχει καποιο ατομο που μετα απο την συσκευη μας μεταπηδησε σε αλλη συσκευη και εταιρεια και δεν το μετανοιωσε και δεν του ελειψε η συσκευη? υπαρχουν πολλες επιλογες πιστευω αλλα δυσκολευομαι να καταληξω καπου,η αληθεια ειναι πως καλοβλεπω το P 20 pro μιας και τα χαρακτηριστικα που επιθυμω ειναι μπαταρια καμερα οθονη!με προβληματιζει το βιντεο και η σελφι που διαβαζω οτι δεν παει καλα σε αντιθεση με το δικο μας που το βιντεο κανει παππαδες !ευχαριστωΚι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι. Έχω βρει ήδη να το πουλήσω το s8+, όμως δεν ξέρω τι να πάρω που να είναι καλύτερο και τόσο πλήρες. Το p20 pro το απέκλεισα πάντως. Ίσως να περιμένω το note 9. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι. Έχω βρει ήδη να το πουλήσω το s8+, όμως δεν ξέρω τι να πάρω που να είναι καλύτερο και τόσο πλήρες. Το p20 pro το απέκλεισα πάντως. Ίσως να περιμένω το note 9. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ετσι οπως το ειπες καλυτερο και τοσο πληρες!θα ηθελα να δοκιμασω και με αλλη εταιρεια εγω προσωπικα,αλλα ειναι ρισκο αν δεν γνωριζεις προς ποια κατευθυνση,γιαυτο και εγραψα εδω μηπως τα ατομα που εχουν προβει σε μια τετοια κινηση,εχουν καποια εμπειρια! νοτε 9 δεν νομιζω εγω γιατι δεν με τρελαινει τοσο ουτε το μεγεθος ουτε και το πενακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BorrowedTime Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 καλημερα στην παρεα,,αυτη η μανια της αλλαγης δεν με εχει προσπερασει,χτυπαει την πορτα μου :lol: υπαρχει καποιο ατομο που μετα απο την συσκευη μας μεταπηδησε σε αλλη συσκευη και εταιρεια και δεν το μετανοιωσε και δεν του ελειψε η συσκευη? υπαρχουν πολλες επιλογες πιστευω αλλα δυσκολευομαι να καταληξω καπου,η αληθεια ειναι πως καλοβλεπω το P 20 pro μιας και τα χαρακτηριστικα που επιθυμω ειναι μπαταρια καμερα οθονη!με προβληματιζει το βιντεο και η σελφι που διαβαζω οτι δεν παει καλα σε αντιθεση με το δικο μας που το βιντεο κανει παππαδες !ευχαριστω Εχω πλεον συνηθισει τοσο πολυ στην Samsung που δυσκολα θα παω σε αλλη εταιρεια, εκτος αν Samsung τα κανει σκατα. Εχω συνδυασει ολες τις υπηρεσίες και χρησιμοποιώ ενα συνδυασμο Samsung και Google. Αν χάσω την Samsung θα χασω πολυ πραγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Τελικά την έχει πάρει κάνεις αυτήν τη αναβάθμιση? Έχω ακόμα Ιουνίου, άρα αυτή είναι ανάμεσα στις ενημερώσεις Ιουνίου-Ιουλίου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 (edited) Ναι, την έβαλα εγώ στο γερμανικό μου χθες. Απλά μπερδεύτηκες γιατί αυτή τη φορά την έδωσαν και στα Ελληνικά μαζί με τα δικά μας, ενώ συνήθως στα Ελληνικά έρχεται λίγο αργότερα! Υγ. Εκτός αν στα eur ήρθε τώρα η αναβάθμιση του προηγούμενου μήνα, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Κάποιος κάνει κάτι λάθος, μιας και είδα ότι αναφέρθηκε 2 3 φορές πως τα ελληνικά αναβαθμίστηκαν 2η φορά πρώτα, ενώ ποτέ δεν πήραν αναβάθμιση πριν από τα γερμανικά! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited July 21, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UsualSuspect Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Ναι, την έβαλα εγώ στο γερμανικό μου χθες. Απλά μπερδεύτηκες γιατί αυτή τη φορά την έδωσαν και στα Ελληνικά μαζί με τα δικά μας, ενώ συνήθως στα Ελληνικά έρχεται λίγο αργότερα! Υγ. Εκτός αν στα eur ήρθε τώρα η αναβάθμιση του προηγούμενου μήνα, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Κάποιος κάνει κάτι λάθος, μιας και είδα ότι αναφέρθηκε 2 3 φορές πως τα ελληνικά αναβαθμίστηκαν 2η φορά πρώτα, ενώ ποτέ δεν πήραν αναβάθμιση πριν από τα γερμανικά! Sent from my SM-G955F using Tapatalk http://prntscr.com/k9cdgv Έτσι τα έχει εδώ μέσα https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8-plus/SM-G955F/ Δεν δείχνει την Γερμανία να έχει πάρει το συγκεκριμένο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 Ναι, την έβαλα εγώ στο γερμανικό μου χθες. Απλά μπερδεύτηκες γιατί αυτή τη φορά την έδωσαν και στα Ελληνικά μαζί με τα δικά μας, ενώ συνήθως στα Ελληνικά έρχεται λίγο αργότερα! Υγ. Εκτός αν στα eur ήρθε τώρα η αναβάθμιση του προηγούμενου μήνα, δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Κάποιος κάνει κάτι λάθος, μιας και είδα ότι αναφέρθηκε 2 3 φορές πως τα ελληνικά αναβαθμίστηκαν 2η φορά πρώτα, ενώ ποτέ δεν πήραν αναβάθμιση πριν από τα γερμανικά! Sent from my SM-G955F using TapatalkΤην πέρασα. Ήταν του Ιουλίου τελικά. Δεν το έγραφε όμως κάπου όπως τις προηγούμενες. Τώρα έχουμε διαφορετικές εκδόσεις με τα ελληνικά? Ό,τι να ναι. Χαχα. Παρεμπιπτόντως, τα ελληνικά ποτέ δεν πήραν πρώτα αναβάθμιση. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2018 http://prntscr.com/k9cdgv Έτσι τα έχει εδώ μέσα https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s8-plus/SM-G955F/ Δεν δείχνει την Γερμανία να έχει πάρει το συγκεκριμένο update.Δεν ξέρω φίλε μου πως και αν ανέβηκαν στο sammobile. Ωστόσο έχω την συσκευή ένα χρόνο (γερμανική) και πάντα παίρνει update άμεσα και οι υπόλοιπες χώρες λίγο αργότερα. Από 1 μέρα έως 2 μήνες. Την παραπάνω αναβάθμιση την πέρασα χθες το πρωί (ota, όχι μόνος μου). Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Στα Eur ήρθε τελικά πρώτα ή όχι; Εμένα μου ήρθε προχθές σε Eur αλλά με Iταλικές ρίζες στην ουσία. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2018 Αυτή τη φορά ήρθε μαζί σε γερμανικά και ελληνικά απ ότι κατάλαβα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, μπας και δούμε κάποια στιγμή ταυτόχρονα release σε όλα τα unbranded στην Ευρώπη. 8 χρόνια η σειρά S και ακόμα δεν αξιώθηκε να στρώσει τα release dates η Samsung.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Εμένα πάντως μου ήρθε προχθες CRG1/CRG1/CRG1 και όχι CRGB/CRG9/CRG5 που έχει το screenshot με security patch Ιουλίου. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Εμένα πάντως μου ήρθε προχθες CRG1/CRG1/CRG1 και όχι CRGB/CRG9/CRG5 που έχει το screenshot με security patch Ιουλίου.Ναι, έχουμε διαφορική έκδοση. Περίεργο. Εγώ με το γερμανικό, πήρα αυτήν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κι εγώ rgb. Ίσως έχει κάποιες εφαρμογές ή ρυθμίσεις διαφορετικές για κάθε χώρα, γιατί μετά την αναβάθμιση είδα ότι έβγαλε "εγκατάσταση εφαρμογών" αλλά δεν πρόλαβα να ξεχωρίσω το εικονίδιο. Το ίδιο έγινε και με το s9 στην τελευταία αναβάθμιση την προηγούμενη εβδομάδα. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2018 Κι εγώ rgb. Ίσως έχει κάποιες εφαρμογές ή ρυθμίσεις διαφορετικές για κάθε χώρα, γιατί μετά την αναβάθμιση είδα ότι έβγαλε "εγκατάσταση εφαρμογών" αλλά δεν πρόλαβα να ξεχωρίσω το εικονίδιο. To smart switch ηταν, μου το βγαλε μετα σαν New και ο Microsoft Launcher... Μονο που το ειχα ηδη, οποτε ισως ενημερωση; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts