Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο s8 που είχα αρχικά για κάνα τρίμηνο το ένιωθες σαν μια δόνηση ας πούμε, ενώ στο s8 plus δεν το κάνει καθόλου κ την συσκευή την έχω 4 μήνες περίπου... ουσιαστικά δεν το έχω καταλάβει ποτέ....
Konakis.

Έχει κανείς άποψη για τα επίσημα service στη Θεσσαλονίκη; Το πρωί έσπασε η οθόνη! Ποιο να προτιμήσω;

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχει κανείς άποψη για τα επίσημα service στη Θεσσαλονίκη; Το πρωί έσπασε η οθόνη! Ποιο να προτιμήσω;

http://authorizedservice.gr/

Προτίμησε αυτο.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Ευχαριστώ πολύ! Μίλησα ήδη με αυτό το service.

Δηλαδή πως σου φάνηκε;
φίλε μου καμία σχεση με την κριτικη πιο πίσω το dome glass έχει ολεοφοβικη επίστρωση κ εχει εκπληκτική αίσθηση στο σκρολ θα παθεις πλακα νομίζοντας οτι ειναι καλυτερο κ απο σκέτη την οθόνη......η καλυτερη επιλογή για γιαλί εγγυημένα

IPhone 15 Pro 

Τα στάνταρ του καθένα είναι διαφορετικά, σε αυτό δεν χωράει αμφιβολία.

Αλλά καλύτερο και από την μαμά οθόνη;

Εσύ το τερματισες φίλε μου :lol:

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

φίλε μου καμία σχεση με την κριτικη πιο πίσω το dome glass έχει ολεοφοβικη επίστρωση κ εχει εκπληκτική αίσθηση στο σκρολ θα παθεις πλακα νομίζοντας οτι ειναι καλυτερο κ απο σκέτη την οθόνη......η καλυτερη επιλογή για γιαλί εγγυημένα

Επειδή το είχα και το έβγαλα, καλύτερο από σκέτη οθόνη δεν είναι με τίποτα. Με το που το έβγαλα έκανε μπαμ. Και τα χρώματα, και η φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο και οτιδήποτε έχει σχέση με την οθόνη είναι κατώτερο με το dome glass. Μπορεί για λίγο αλλά διαφορά υπάρχει μην τρελαθούμε. Αφήστε που γυαλίζει περισσότερο η οθόνη με το dome.

Μετά την αναβάθμιση παρατήρησα ότι ειδοποιήσεις viber δεν έρχονται αν δεν μπω μέσα στην εφαρμογή όπως και στο fb έχω την εφαρμογή στην αρχική σελίδα και όταν ειπαρχει μια ειδοποίηση δεν βγάζει το κόκκινο νούμερακι αλλά πρέπει να μπω μέσα στην εφαρμογή για να το δω!

Κάποιος???επίσης είπα να δοκιμάσω aod μιας και το διαθέτουμε,αλλά διαπίστωσα ότι κάθε φορά που ξεκλειδώνω έχει παραμέινει για δεύτερολεπτο το.ρολοι του aod στο backround! Συνήθως είναι το φαινόμενο burn in όταν γίνεται αυτό! Αλλά το κάνει αποτί έχω καταλάβει στην aod μόνο!να το πάω σέρβις ή όχι?

οι ειδοποιησεις στο viber μου έρχονται κανονικά οταν η συσκευη ειναι standby.

Για fb δεν μπορω να σου πω γιατι δεν εχω

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Ξέρουμε αν παίζει κάπου ασφάλεια κινητού που να είναι αγορασμενο/χρησιμοποιημένο πάνω από ένα μήνα? Έχω ψηθεί να μείνω χωρίς προστασία οθόνης γτ με έχει χαλάσει λίγο.

Καλησπέρα σε όλους..φίλος έχει το s8+ αγορασμένο από Αγγλία..με αποτέλεσμα η ΡΟΜ να μην έχει καλά τα ελληνικά στα μενού...

Μπορώ με Odin να φλασαρω άλλη?

Έχουμε κάνα λινκ με την διαδικασία?

Ποια προτείνεται?

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σε όλους..φίλος έχει το s8+ αγορασμένο από Αγγλία..με αποτέλεσμα η ΡΟΜ να μην έχει καλά τα ελληνικά στα μενού...

Μπορώ με Odin να φλασαρω άλλη?

Έχουμε κάνα λινκ με την διαδικασία?

Ποια προτείνεται?

Ευχαριστώ πολύ

Καλημέρα.

Λίγο περίεργο αυτό που λες....:/

Όλα τα firmware της Samsung, από οποιαδήποτε χώρα, έχουν ελληνικά... Σωστά ελληνικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν λάθος ελληνικά.

Να μου πεις ότι δεν έχει καθόλου, που και πάλι είναι απίθανο, να σου πω οκ, αλλά λάθος ελληνικά... χχχμμμμ...

Τέλος πάντων, με μια απλή αναζήτηση στον ιστό θα βρει ο φίλος σου αυτό που ψάχνει, πχ :

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πάντως ρε παιδιά συγγνώμη αλλά με βλέπω πάλι να γυρνάω στο s7 edge

Μπαταρία χάλια καλό άβολο εντελώς το δακτυλικό πίσω...

Τώρα θα μου πείτε σκασίλα σας...Αλλά έτσι το αναφέρω για να γίνεται συζήτηση

Το έχεις όντως στην κατοχή σου το κινητό; Γιατί το δαχτυλικό ειδικά με θήκη την πρώτη το πολύ τη δεύτερη μέρα συνηθίζεται. Όσο για την μπαταρία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Τι s7 edge και πράσινα άλογα!

Από μπαταρία με oreo το δούλεψα και δεν με τρέλανε η απόδοση της. Είχα και s7 edge. Τρομερό κινητό ακόμα και τώρα. Δεν θα γυρνούσα όμως πίσω είναι η αλήθεια. Εμφάνιση υπέρ του s8 Plus αν και είναι θέμα γούστου καθαρά, καλύτερη κάμερα και οθόνη και ένα κλικ Ποιο σβελτο. Τώρα το αποτύπωμα δεν με ενόχλησε Ούτε στο Note 8 που έχω γιατί δεν το δουλεύω ποτέ. Στο s7 edge ήταν για μένα σε σωστή θέση το αποτύπωμα.

Τι χρόνους βγάζεις με την μπαταρία;

Το έχεις όντως στην κατοχή σου το κινητό; Γιατί το δαχτυλικό ειδικά με θήκη την πρώτη το πολύ τη δεύτερη μέρα συνηθίζεται. Όσο για την μπαταρία είναι από τις καλύτερες που υπάρχουν. Τι s7 edge και πράσινα άλογα!

Δε χρειάζονται υπερβολές από καμία μεριά...

Το αποτύπωμα παραμένει σε λάθος θέση με οποιοδήποτε τρόπο, η μπαταρία δεν έχει μεγάλη διαφορά από το s7 edge (πάνω κάτω τα ίδια), αλλά επίσης αν έχει κάποιος το s8 plus δεν υπάρχει λόγος να γυρίσει στο s7 edge.

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το έχω μια εβδομάδα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από μπαταρία με oreo το δούλεψα και δεν με τρέλανε η απόδοση της. Είχα και s7 edge. Τρομερό κινητό ακόμα και τώρα. Δεν θα γυρνούσα όμως πίσω είναι η αλήθεια. Εμφάνιση υπέρ του s8 Plus αν και είναι θέμα γούστου καθαρά, καλύτερη κάμερα και οθόνη και ένα κλικ Ποιο σβελτο. Τώρα το αποτύπωμα δεν με ενόχλησε Ούτε στο Note 8 που έχω γιατί δεν το δουλεύω ποτέ. Στο s7 edge ήταν για μένα σε σωστή θέση το αποτύπωμα.

Τι χρόνους βγάζεις με την μπαταρία;

Βγάζω το πολύ 2:15 ώρες sot

Το έχω μια εβδομάδα

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Βγάζω το πολύ 2:15 ώρες sot

Καντο ένα reset σε factory settings και αν δε στρώσει είσαι για αντιπροσωπεία. Εκτός και αν του κάνεις πολύ βαριά χρήση.

2 ωρες μονο δεν εχω καταφερει να βγαλω με κακο 4G σημα και φουλ φωτεινοτητα. Προφανως υπαρχει θεμα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τις 4μιση ώρες τις έχει σίγουρα κατά την γνώμη μου. Οπότε κάτι τρέχει με την συσκευή σου. Κάνε και ένα clear cashe της μνήμης... Εγώ με κανονική χρήση σε 2ημερη βάση βγάζω 5μιση ώρες οθόνη με 3 ώρες κλήσεων πάνω κάτω...Όλα αυτά για s8 plus.
Konakis.

Καντο ένα reset σε factory settings και αν δε στρώσει είσαι για αντιπροσωπεία. Εκτός και αν του κάνεις πολύ βαριά χρήση.

Ίδια χρήση με s7 edge ...

Υπάρχει τροφές να τσεκάρω την υγεία της μπαταρίας?

2μιση ώρες sot δεν βγάζεις όσο και να προσπαθήσεις ούτε με το μικρό s8.

Υπάρχει πρόβλημα.

Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω την μπαταρία?

Λέτε να φταίει που έκανα restore από backup το οποίο Ήταν σε nougat?

Κάνεις επαναφορά εργοστασιακών για αρχή και δουλεύεις το κινητό χωρίς επαναφορά backup από το παλιό για να είσαι σίγουρος.

Μετά σέρβις και αν υπάρχει θέμα θα γίνει επισκευή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)