Alex_alex Δημ. April 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2018 Λοιπόν παιδιά σήμερα το πρωί πήγα το S8+ στην smartec στο Χαϊδάρι. Το έχω από τα μέσα του προηγούμενου Ιουλίου. Τώρα τελευταία είχε αρχίσει η μπαταρία και δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Πήγα λοιπόν και τους το είπα με σκοπό να το ελέγξουν. Τελικά έφυγα με αλλαγμένη μπαταρία, πλακέτα, βομβητή δόνησης και μεγάφωνο... Σε 1 ώρα. Πολλά μπράβο!!! Και δώρο θηκουλα διάφανη... ΥΓ. Το κινητό πέρα από την αυξημένη κατανάλωση δεν παρουσίαζε τίποτα άλλο που να δικαιολογεί τις υπόλοιπες αλλαγές. Σε ερώτηση μου τι είχε, μου είπαν πως είχε πρόβλημα η πλακέτα και είχε επηρεάσει και τα υπόλοιπα που μου άλλαξαν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Μάλλον επειδή έχουμε ενεργοποιημενη μια ρύθμιση ναμην ενεργοποιείται σε τσάντα η σε τσέπη κατά λάθος κ το βγάζει αυτό καμία φορά Αυτό είναι παιδιά. Και σε μένα το πετάει. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Λοιπόν παιδιά σήμερα το πρωί πήγα το S8+ στην smartec στο Χαϊδάρι. Το έχω από τα μέσα του προηγούμενου Ιουλίου. Τώρα τελευταία είχε αρχίσει η μπαταρία και δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Πήγα λοιπόν και τους το είπα με σκοπό να το ελέγξουν. Τελικά έφυγα με αλλαγμένη μπαταρία, πλακέτα, βομβητή δόνησης και μεγάφωνο... Σε 1 ώρα. Πολλά μπράβο!!! Και δώρο θηκουλα διάφανη... ΥΓ. Το κινητό πέρα από την αυξημένη κατανάλωση δεν παρουσίαζε τίποτα άλλο που να δικαιολογεί τις υπόλοιπες αλλαγές. Σε ερώτηση μου τι είχε, μου είπαν πως είχε πρόβλημα η πλακέτα και είχε επηρεάσει και τα υπόλοιπα που μου άλλαξαν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αχρείαστοι να είναι αλλά είναι ότι καλύτερο σε service κρίμα που δεν είχα στείλει κ άλλες συσκευές μ παλιότερα που είχα την αρχή από burn in στις περισσότερες. Τα καλύπτουν όλα χωρίς μα και μου Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλημερα. Επειδή δεν μένω στην Αθήνα, για να στειλω το κινητο στην smartec τι χρειάζεται; το βάζω στο κουτί με την αποδειξη και γράφω σε ενα χαρτί απλα το προβλημα έχει;;; συγκεκριμενα το προβλημα ειναι το πλεον γνωστό οτι η κάμερα η πίσω τα δειχνει θολά. Πρεπει να εστιασει καπου κοντά, ή να ταρακουνηθεί το κινητό για να ερθει στην φυσιολογική λειτουργία. Ευχαριστώ Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 καλημερα. Επειδή δεν μένω στην Αθήνα, για να στειλω το κινητο στην smartec τι χρειάζεται; το βάζω στο κουτί με την αποδειξη και γράφω σε ενα χαρτί απλα το προβλημα έχει;;; συγκεκριμενα το προβλημα ειναι το πλεον γνωστό οτι η κάμερα η πίσω τα δειχνει θολά. Πρεπει να εστιασει καπου κοντά, ή να ταρακουνηθεί το κινητό για να ερθει στην φυσιολογική λειτουργία. Ευχαριστώ Μιλα κ μαζί τους μήπως χρειαστεί και τίποτα άλλο αλλά τσεκαρε με *#0*# αν είναι εντάξει η οθόνη κ αν χρειαστείς κ μπαταρία θα στα αλλάξουν όλα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έρχεται καινούρια ενημέρωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Έρχεται καινούρια ενημέρωση...κ για την κάμερα....να δούμε...αν κ δεν ειδα bug στην κάμερα με crc7 Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Λοιπόν παιδιά σήμερα το πρωί πήγα το S8+ στην smartec στο Χαϊδάρι. Το έχω από τα μέσα του προηγούμενου Ιουλίου. Τώρα τελευταία είχε αρχίσει η μπαταρία και δεν τα πήγαινε και τόσο καλά. Πήγα λοιπόν και τους το είπα με σκοπό να το ελέγξουν. Τελικά έφυγα με αλλαγμένη μπαταρία, πλακέτα, βομβητή δόνησης και μεγάφωνο... Σε 1 ώρα. Πολλά μπράβο!!! Και δώρο θηκουλα διάφανη... ΥΓ. Το κινητό πέρα από την αυξημένη κατανάλωση δεν παρουσίαζε τίποτα άλλο που να δικαιολογεί τις υπόλοιπες αλλαγές. Σε ερώτηση μου τι είχε, μου είπαν πως είχε πρόβλημα η πλακέτα και είχε επηρεάσει και τα υπόλοιπα που μου άλλαξαν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οταν λες ειχες θεμα με την μπαταρια σου? δεν εβγαζες μερα και sot ειχες χαμηλο..εχανε σε stand by? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Νέα ενημέρωση, όμως είμαι στη δουλειά. Όταν πάω σπίτι, θα την περάσω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 3η ενημερωση? Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 3η ενημερωση?Δεύτερη? Τρίτη? Τέταρτη? Δεν ξέρω. Έχω χάσει το μέτρημα :). Τελικά την πέρασα. Αν δω κάτι άξιο αναφοράς, θα το ποστάρω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Δεύτερη? Τρίτη? Τέταρτη? Δεν ξέρω. Έχω χάσει το μέτρημα :). Τελικά την πέρασα. Αν δω κάτι άξιο αναφοράς, θα το ποστάρω. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkφιλε μου είδες καμία διαφορά στην κάμερα?? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Κατεβαίνει κι εδώ. Πολύ κουραστικό πάντως που πρέπει να κάνεις χειροκίνητα αναζήτηση συνέχεια. Χθες πχ που έκανα έλεγχο γιατί κάθε μήνα κάπου τόσο έρχεται, δεν υπήρχε. Αν δεν κάνεις restart, δεν σου βγάζει αναβάθμιση (δεν κάνω ποτέ). Anyway για τον φίλο που ρώτησε, είναι η 4η oreo και εμείς στην Γερμανία την λάβαμε πάλι πρώτοι. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Περαστηκε :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 Υπάρχουν αναφορές ότι βελτιώνει κάμερα και διάφορα άλλα λειτουργικά!όσοι την περασετε δώστε λεπτομερείες παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 οταν λες ειχες θεμα με την μπαταρια σου? δεν εβγαζες μερα και sot ειχες χαμηλο..εχανε σε stand by? Έχανε παντού βασικά... Είχα φτάσει να έχω 2 ώρες sot με 4g και ελάχιστη χρήση... και το βράδυ 9 το πολύ για φόρτιση... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2018 (edited) Υπάρχουν αναφορές ότι βελτιώνει κάμερα και διάφορα άλλα λειτουργικά!όσοι την περασετε δώστε λεπτομερείες παιδιά! Από μένα μην περιμένετε τέτοια, γιατί δεν έχω και πουθενά πρόβλημα. Με ενοχλεί που κολλάει το μικρόφωνο με τον google assistant, αυτό είναι το μόνο bug που υπάρχει. Κάποια θέματα μικρότερης σημασίας είναι ότι δεν ελέγχει κάθε μέρα αυτόματα για ενημερώσεις και ότι δεν υπάρχει κουμπί να με γυρνάει σε 4:3-16:9 στην κάμερα, αλλά μόνο σε επιλεγμένη-18.5:9 (το full screen δηλαδή). Κατά τα υπόλοιπα, κανένα θέμα δεν έχω για να διορθωθεί! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Edited April 19, 2018 by nikos523 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Δεν εχω δει καποια διαφορα, καμερα δεν εχω κατσει να κανω συγκριτικα κτλ αλλα κολληματακια και τετοια οπως λεει και ο Νικος μηδεν και με προηγουμενες εκδοσεις. Ζητημα να εχω δει μια φορα λαγκαρισματακι στον 1 μηνα που το εχω και αυτο με απανωτα updates οταν γυρισα απο διακοπες πασχα και βρηκε wifi το καημενο :lol: ενω φορτιζε και ζεσταθηκε Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Δες τε αν έχει λυθεί το πρόβλημα με battery drain σε airplane mode όταν το έχεις σε 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2018 Έχανε παντού βασικά... Είχα φτάσει να έχω 2 ώρες sot με 4g και ελάχιστη χρήση... και το βράδυ 9 το πολύ για φόρτιση... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατάλαβα,διότι με 4g όχι πέφτει νεράκι αλλά ποτάμι!εμένα σε stand by είναι βραχος αλλά σε χρήση ναι ομολογώ πως φεύγει εύκολα!κάποτε βαρουσα 6ωρα και κάτι τώρα να πιάνω 5 και κάτι αλλά πέφτω κάτω από 10%! Θα δείξει πως θα συνεχιστεί η συσκευή γιατί με κόβω για αλλαγή ! σευχαριστω για την απάντηση ----- προσθήκη μηνύματος 119 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μένα μην περιμένετε τέτοια, γιατί δεν έχω και πουθενά πρόβλημα. Με ενοχλεί που κολλάει το μικρόφωνο με τον google assistant, αυτό είναι το μόνο bug που υπάρχει. Κάποια θέματα μικρότερης σημασίας είναι ότι δεν ελέγχει κάθε μέρα αυτόματα για ενημερώσεις και ότι δεν υπάρχει κουμπί να με γυρνάει σε 4:3-16:9 στην κάμερα, αλλά μόνο σε επιλεγμένη-18.5:9 (το full screen δηλαδή). Κατά τα υπόλοιπα, κανένα θέμα δεν έχω για να διορθωθεί! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Ε ναι όχι πως λειτουργικά είχε κάποιο θέμα,απλά σε άρθρο νομίζω samobile έλεγε για κάμερα κάτι και υπέθεσα ότι μπορεί να βελτιώσουν η να προσθέσουν κάποιο καλουδι!παρόλαυτα αυτό με το 4g και airplane mode απ'οσα έχω διαβάσει ήταν το bug και σε ελάχιστες συσκευές λίγο απώλεια στην μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα. 5 ώρες και κάτι ψιλά sot με αρκετή χρήση κυρίως σε WiFi, έχοντας κάποιες ώρες με 4g και λίγο GPS είναι φυσιολογική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Καλησπέρα. 5 ώρες και κάτι ψιλά sot με αρκετή χρήση κυρίως σε WiFi, έχοντας κάποιες ώρες με 4g και λίγο GPS είναι φυσιολογική? Αν μιλάς για 5 ώρες κ 15 ανοιχτή οθόνη και 15 - 20+ ώρες με μπαταρία μια χαρά είσαι. Σίγουρα παίζει ρόλο η φωτεινότητα αν δεις YouTube θα φτάσεις 6+ Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_ks Δημ. April 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2018 Ναι για οθόνη λέω. Με αυτόματο είμαι στη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 Έχω δει σε έναν φίλο με S9 στο ημερολόγιο να βγάζεις τις γιορτές, μπορούμε να το κάνουμε και στο δικό μας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. April 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2018 (edited) Έχω δει σε έναν φίλο με S9 στο ημερολόγιο να βγάζεις τις γιορτές, μπορούμε να το κάνουμε και στο δικό μας ? Μήπως ενοείς αυτό? http://www.eortologio.gr/eortologio-google-calendar-EL.php Edited April 22, 2018 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts