giannhss19 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακων ίσως χρειαστεί να κάνω μήπως στρώσει και εμενα ετσι κανει φιλε το update φταιει δεν το κινητο δεν εχει θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Λίγο βοήθεια σήμερα κ πριν λίγες μέρες πάω να ξεκλειδωσω το κινητό και δεν με άφηνε ούτε με δάχτυλο ούτε με μάτια.. Μου ζητάει τον κωδικό όπως όταν κάνεις επανεκκίνηση( αλλά δεν μ κόλλησε όπως όταν το βάζω στην εξοικονόμηση και δεν μπορώ να το ξεκλειδωσω εκτός μονον με τα κουμπιά όταν τα πατάς ταυτόχρονα) μου ζητάει τον κωδικό τον εφεδρικό για ξεκλείδωμα αλλά δεν μ κάνει επανεκκίνηση γιατί η μπαταρία του μετράει κανονικά.. Κ με πήραν τηλέφωνο κ χτυπούσε κανονικά Αυτο με τον κωδικο ειναι χαρακτηριστικο της oreo και προκειται για αυξημενο επιπεδο ασφαλειας.Σου ζητα ανα τακτα χρονικα διαστηματα τον κωδικο επαληθευσης. Το λεει και στις σημειωσεις αναβαθμισης. Edited March 19, 2018 by bill66542 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Αυτο με τον κωδικο ειναι χαρακτηριστικο της oreo και προκειται για αυξημενο επιπεδο ασφαλειας.Σου ζητα ανα τακτα χρονικα διαστηματα τον κωδικο επαληθευσης. Το λεει και στις σημειωσεις αναβαθμισης. Δεν το είχα προσέξει σε ευχαριστώ αλάνι μ Τώρα το μόνο που μένει είναι να διορθώσω γιατί σκαλώνει όταν το βάζω σε εξοικονόμηση κ δεν ξεκλειδώνει η μία φορά μ πάγωσε τελείως και έκανα επανεκκίνηση με δύο κουμπιά. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Η εξοικονόμηση ωστόσο για ποιό λόγο; Αν πας σε σαφάρι ξέρω γω 3ημερο ή έμεινες ξαφνικά με 20% στη μέση του πουθενά, έχει νόημα (σε περιπτώσεις τέτοιου είδους τέλος πάντων). Σε καθημερινή χρήση απλά κάνεις throttle την συσκευή και κόβεις από τα feature. Με 50% μπαταρία στο μισάωρο με το fast charge πλέον, ακόμα και ο ποιο απαιτητικός χρήστης σήμερα ΔΕΝ γίνεται να μην βγάλει την μέρα.. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Η εξοικονόμηση ωστόσο για ποιό λόγο; Αν πας σε σαφάρι ξέρω γω 3ημερο ή έμεινες ξαφνικά με 20% στη μέση του πουθενά, έχει νόημα (σε περιπτώσεις τέτοιου είδους τέλος πάντων). Σε καθημερινή χρήση απλά κάνεις throttle την συσκευή και κόβεις από τα feature. Με 50% μπαταρία στο μισάωρο με το fast charge πλέον, ακόμα και ο ποιο απαιτητικός χρήστης σήμερα ΔΕΝ γίνεται να μην βγάλει την μέρα.. Sent from my SM-G955F using TapatalkΘα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξοικονομηση. Θες ένα battery pack, θες κάπου θα είμαι να έχει πρίζα, αν φτάσω σε αυτό το σημείο που να θέλω, θα την βρω την άκρη. Να έχω τώρα ένα κινητό με Α ισχύ και να το κάνω Α/2 για να κρατήσει η μπαταρία? Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Η χρήση του καθενός αλλάζει. Νομίζω όμως το θέμα μπαταρία είναι πιο πολύ ψυχολογικό θέμα παρά πραγματικό. Εντάξει το κινητό δεν είναι redmi note 4 αλλά ούτε κρατάει και 2 ώρες οθόνης! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Θα συμφωνήσω και εγώ σε αυτό. Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ εξοικονομηση. Θες ένα battery pack, θες κάπου θα είμαι να έχει πρίζα, αν φτάσω σε αυτό το σημείο που να θέλω, θα την βρω την άκρη. Να έχω τώρα ένα κινητό με Α ισχύ και να το κάνω Α/2 για να κρατήσει η μπαταρία? Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Η χρήση του καθενός αλλάζει. Νομίζω όμως το θέμα μπαταρία είναι πιο πολύ ψυχολογικό θέμα παρά πραγματικό. Εντάξει το κινητό δεν είναι redmi note 4 αλλά ούτε κρατάει και 2 ώρες οθόνης! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Συμφωνώ ρε παιδιά με αυτό που λέτε και η μπαταρία μ μια χαρά πάει κ χωρίς εξοικονόμηση. Απλά έβαζα την μεσαία εξοικονόμηση κ δούλευε κομπλέ κ κρατουσε παραπάνω η μπαταρία έτσι για το ψυχολογικό.. Αλλά το θέμα είναι να δω αν χρειαστεί να λύσω με επαναφορά γιατί σκαλώνει Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronos7 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Καλησπέρα. .Σε ποια τιμή το βρίσκουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Γνωρίζει κάποιος αν το SABS και το BxActions δουλεύουν απροβλημάτιστα στην 8; Επίσης η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα με την 7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Σήμερα μου έκανε κάτι νέο... Ήμουν έξω κ απτό 8 % πήγε κατευθείαν στο 2% Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2018 Κι εγώ το βάζω σε εξοικονόμηση πάντως όταν είμαι έξω και έχω 20%. Κρατάει πολύ περισσότερο... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Την ασφάλεια συσκευής από την διαχείριση συσκευής την έχετε ενεργοποιήσει? Επιβραδύνει το τηλέφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 (edited) Παιδιά πέρασα την 8 πριν κανένα 3ήμερο (κανονικά μέσω ΟΤΑ) και το βράδυ από εκεί που μου έτρωγε 3-4% μπαταρία τώρα τρώει ακριβώς 20-21%. Πάντα το έχω σε flight mode με ανοιχτό wifi όταν κοιμάμαι. Δε μπορώ να βρω τι τρώει την μπαταρία, όλες τις εφαρμογές τις έχω optimised. Edited March 21, 2018 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά πέρασα την 8 πριν κανένα 3ήμερο (κανονικά μέσω ΟΤΑ) και το βράδυ από εκεί που μου έτρωγε 3-4% μπαταρία τώρα τρώει ακριβώς 20-21%. Πάντα το έχω σε flight mode με ανοιχτό wifi όταν κοιμάμαι. Δε μπορώ να βρω τι τρώει την μπαταρία, όλες τις εφαρμογές τις έχω optimised. Κάνε μια επαναφορά φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Διαβάστε στα θέματα παιδιά.. Γι'αυτό μπαίνει κάποιος εν έτη 2018 ακόμα σε φόρουμς, γιατί είναι σαν βιβλιοθήκες! Υπάρχει ήδη αναφορά από 2 άτομα και ανέφεραν ότι διάβασαν διάφορα θέματα αλλού που δείχνουν ότι υπάρχει κάποιο bug στο flight mode και τρώει μπαταρία χωρίς λόγο. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Milkyway Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Είναι κάποιος άλλος που δεν έχει πάρει το upgrade? Έχω ιταλική συσκευή της wind Italia και ακόμα τίποτα ,και μου φάνηκε περίεργο.. Παράθεση Samsung Galaxy S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Είναι κάποιος άλλος που δεν έχει πάρει το upgrade? Η wind Italia...:) Προφανώς κάποια branded μοντέλα δε το έχουν πάρει ακόμα...υπομονή... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Είναι κάποιος άλλος που δεν έχει πάρει το upgrade? Έχω ιταλική συσκευή της wind Italia και ακόμα τίποτα ,και μου φάνηκε περίεργο.. Εχω ιταλική συσκευή με Vodafone Ιταλίας. Μου ηρθε η oreo πριν 6 ημέρες ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 μετα απο μια παυση 1 μηνα με huawei mate 10 pro λογω πολλων bugs επεστρεψα στο plus ευτυχως το πουλησα σε σουπερ τιμη και εβαλα μονο επιπεον 70 ευρω για να παρω το s8+ οποτε με το που το ανοιξα εκανε 2 update και τωρα του κανω ενα hard reset και θα το στησω παρθενο με την 8 ειδωμεν Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Παιδιά πέρασα την 8 πριν κανένα 3ήμερο (κανονικά μέσω ΟΤΑ) και το βράδυ από εκεί που μου έτρωγε 3-4% μπαταρία τώρα τρώει ακριβώς 20-21%. Πάντα το έχω σε flight mode με ανοιχτό wifi όταν κοιμάμαι. Δε μπορώ να βρω τι τρώει την μπαταρία, όλες τις εφαρμογές τις έχω optimised. εγω χωρις να εχω περασει την 8αρα,εβαλα πρωτη φορα το βραδυ απο 34% se flight mode στις 2 το βραδυ και στις 10 που ανοιξα τα ματια μου,δεν ειχε χασει ουτε 1%! προς το παρον μενω με την Nougat!παρολαυτα εχουν γραψει κανα 2 παιδια παρομοιο θεμα με το δικο σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 εχω γερμανικη συσκευη,που γυρισε σε ελληνικη οταν εβαλα την σιμ,ακομα περιμενω την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Απο σημερα και γω μερος της παρεας σας :) Ακομα στις ρυθμισεις ειμαι οποτε δεν εχω κατι περαιτερω να πω για το κινητο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Απο σημερα και γω μερος της παρεας σας :) Ακομα στις ρυθμισεις ειμαι οποτε δεν εχω κατι περαιτερω να πω για το κινητο :p Νόμιζα δεν χωνεύεις samsung Καλως ήρθες κ να το χαρείς Το nova prime του ταιριάζει γάντι Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Believe it or not, απο Galaxy S4 ερχομαι :lol: Απλως επειδη γινομαι επικριτικος σε καποιες βλακειες της νομιζουν την αντιπαθω :) Καλως σας βρηκα :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Believe it or not, απο Galaxy S4 ερχομαι :lol: Απλως επειδη γινομαι επικριτικος σε καποιες βλακειες της νομιζουν την αντιπαθω :) Καλως σας βρηκα :O Καλως τον στην μεγάλη οικογένεια της Sammy έστω από μακριά που είμαι εγώ σαν απλός παρατηρητής πλέον :p:lol::D Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 Με γεια κι από δω Πέτρο. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε πάλι! :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts