Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά γιατί έχετε φαγωθεί με αναβάθμιση στην 7. Αν δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να πειραματιζεστε. Μια και καλή στην 8 αν και εφόσον τρέχει σωστά γιατί ούτε εκεί θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές. Ορίστε μερικοί που αναβαθμισαν γκρινιάζουν τώρα. Τι να κάνουμε θέλει να σπρώξει και τις πωλήσεις του note 8 η Sammy....εγώ προσωπικά είμαι ακόμη στην EUR AQGB και δεν το κουνάω από εδώ γιατί είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κινητό είναι πολύ smooth και η μπαταρία βράχος. 6-7 ώρες στο 15% με μέτρια προς βαριά χρήση! Στην 8 κατευθείαν λοιπόν και υπό προϋποθέσεις!

Μόλις έκανα πλήρη επαναφορά.Δυστυχώς τίποτα...
Για το YouTube μιλας έτσι;

Edit

Με 2 3 ατομα που εκαναν το σημερινό update έγινε αυτό.

Εγω που δεν το έκανα την έχω κανονικα την επιλογή για full screen

Edited by marios_ch

Παιδιά εγώ έκανα την αναβάθμιση και έχω κανονικά full screen επιλογή στο YouTube.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλησπέρα!

εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα οτι στο youtube εξαφανίστηκε η επιλογή full screen.Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση καθώς και clear cache αλλά δεν είδα διόρθωση.Μου ήρθε και η αναβάθμιση, την έκανα αλλά τίποτα.Καμία ιδέα?

Μόλις το κοίταξα κι εγώ. Ισχύει, πλέον δεν υπάρχει η επιλογή...

γύρισα την εφαρμογή και στην προηγούμενη έκδοση αλλά πάλι τίποτα..και διάβασα παρόμοιο πρόβλημα σε φόρουμ εξωτερικού... :(

Για το YouTube μιλας έτσι;

Edit

Με 2 3 ατομα που εκαναν το σημερινό update έγινε αυτό.

Εγω που δεν το έκανα την έχω κανονικα την επιλογή για full screen

Παιδιά μόλις το παρατήρησα και γω. Και σε μένα πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για fullscreen και κατά 99% είναι θέμα της αναβάθμισης γιατί εγώ την έκανα σήμερα το πρωί και χθες το βράδυ είμαι σίγουρος ότι είδα video σε fullscreen στο YouTube. Επίσης δεν έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής πριν ή μετά την αναβάθμιση οπότε...

Edit: Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αρκετά φόρα του εξωτερικού είδα ότι σε μερικούς εξαφανίστηκε το κουμπί και η προσαρμογή σε full screen γίνεται με τσίμπημα προς τα έξω (το zoom in δηλαδή). Το δοκίμασα αλλά σε μένα δεν πιάνει. Για δοκιμάστε το οι υπόλοιποι μπας και...

Edited by super_f

Ούτε σέ εμένα πιάνει

spacer.png

Παιδιά μόλις το παρατήρησα και γω. Και σε μένα πλέον δεν υπάρχει η επιλογή για fullscreen και κατά 99% είναι θέμα της αναβάθμισης γιατί εγώ την έκανα σήμερα το πρωί και χθες το βράδυ είμαι σίγουρος ότι είδα video σε fullscreen στο YouTube. Επίσης δεν έγινε αναβάθμιση της εφαρμογής πριν ή μετά την αναβάθμιση οπότε...

Edit: Μετά από αρκετό ψάξιμο σε αρκετά φόρα του εξωτερικού είδα ότι σε μερικούς εξαφανίστηκε το κουμπί και η προσαρμογή σε full screen γίνεται με τσίμπημα προς τα έξω (το zoom in δηλαδή). Το δοκίμασα αλλά σε μένα δεν πιάνει. Για δοκιμάστε το οι υπόλοιποι μπας και...

Δυστυχώς ότι και αν δοκίμασα δεν επανέρχεται το full screen. Απογοήτευση, ήταν από τους βασικούς λόγους που το προτίμησα από άλλες συσκευές...

Δυστυχώς ότι και αν δοκίμασα δεν επανέρχεται το full screen. Απογοήτευση, ήταν από τους βασικούς λόγους που το προτίμησα από άλλες συσκευές...
Ισως να είναι feature της συσκευής τότε και οχι του YouTube.

Εγώ εχω full screen επιλογή στο YouTube.

Έχω κάνει το Update

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Μάλλον δεν έχει να κάνει με το update. Όσοι το έχουν είτε δεν έχουν κάνει αναβάθμιση είτε την είχαν κάνει καιρό πριν και δούλευε κανονικά μετά. Όλοι πάντως λένε ότι το παρατήρησαν στις 14/11 (χθες δηλαδή).

παιδες να λετε και χωρα προορισμου οσοι πηρατε update!εγω με (eur)τιποτα προς το παρον!!
I Want To Believe

παιδες να λετε και χωρα προορισμου οσοι πηρατε update!εγω με (eur)τιποτα προς το παρον!!

EUR σήμερα το πρωί. Κάνε μια χειροκίνητη αναζήτηση.

Μπορεί κάποιος που έχει κανονικά full screen στο YouTube να αναφέρει εδώ την έκδοση της εφαρμογής; (έχω την 12.43.52 και δεν δουλεύει)

Μπορεί κάποιος που έχει κανονικά full screen στο YouTube να αναφέρει εδώ την έκδοση της εφαρμογής; (έχω την 12.43.52 και δεν δουλεύει)

12,43,52 και το δικο μου και δουλεύει κανονικα και με την νεα αναβάθμιση

Μήπως παίζει κανένα conflict με καμιά απενεργοποιημένη εφαρμογή από package disabler?

λέω εγώ τώρα δοκιμάσατε να σβήσετε το youtube και να το ξανά κατεβάσετε μπας και φτιάξει θα το δοκιμάσω το πρωί αν δεν το έχει κάνει κάποιος γιατί το έχω και φορτίζει τώρα

spacer.png

λέω εγώ τώρα δοκιμάσατε να σβήσετε το youtube και να το ξανά κατεβάσετε μπας και φτιάξει θα το δοκιμάσω το πρωί αν δεν το έχει κάνει κάποιος γιατί το έχω και φορτίζει τώρα

Οι περισσότεροι το έχουμε κάνει αυτό νομίζω.

12.43.52 σε εμένα δουλεύει κανονικά με αναβάθμιση σήμερα eur. Συγνώμη ήθελα να πω δούλευε μέχρι πριν λίγο. Μόλις το ξανα δοκίμασα και τώρα τίποτα. Περίεργα πράγματα...

Edited by GeorgeX21

και εγώ μόλις την έκανα την αναβαθμίσει EUR,το YouTube δεν παίζει σε full screen , και επισης εχω το προβλημα που ειπε και ο παραπανω εχω τρείς γραμμες σήμα έχω Vodafone πριν ήτανε όλες.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)