ipso Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Γεια σας και από μένα! Με την κινητάρα εδώ και 2 μήνες και για πρώτη φορά με αντροιντ μετά από χρόνια σε ios. Eπαιξα με πολλές ρομ αφού το ρούταρα καταστάλαξα σε stock cosmote fw 7.0 που παρέχει και wifi calling. Tο θέμα μου είναι ότι κατά τη διάρκεια κλήσεων το κινητό διακόπτει την κλήση. Σχεδόν το 50% των κλήσεων που θα κάνω θα διακοπούν. Δεν ξέρω αν φταίει το γεγονός ότι δεν έχω καλό σήμα. Από την άλλη το wifi αυτο δεν κάνει? Αφού το χω ενεργοποιημένο. Eκανα wipe data ξαναρούταρα πάλι τα ίδια. Το άλλο πιθανό σενάριο που χω σκεφτεί είναι μήπως φταίει η θήκη (clear view cover) και δεν έχω καταφέρει να το δοκιμάσω ακόμα. Τα φώτα σας...οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... Και σε 'μενα τα ίδια κάνει. Μην ψάχνεις, το firmware της Cosmote θέλει βελτίωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα σας!Καλοκοιταω το s8 αλλά έχοντας περάσει 3 φορές από Sammy και 3 φορές απογοητεύτηκα από τα χαζολαγκαρισματα του touchwiz θα ήθελα να σας ρωτήσω σε τι σημείο βρίσκεται το interface της Samsung και αν πλέον έχει γίνει smooth !!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Καλησπέρα σας!Καλοκοιταω το s8 αλλά έχοντας περάσει 3 φορές από Sammy και 3 φορές απογοητεύτηκα από τα χαζολαγκαρισματα του touchwiz θα ήθελα να σας ρωτήσω σε τι σημείο βρίσκεται το interface της Samsung και αν πλέον έχει γίνει smooth !!!Εγώ το έδωσα το P10 και πήρα S7, παρόλο που είναι σφαίρα το P10 σαν περιήγηση, δε μου έχει λήψει καθόλου, λόγω κάμερας και μπαταρίας. Τα λαγκαρισματα θα υπάρχουν πιστεύω, αλλά είναι αμελητέα για μένα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εγώ το έδωσα το P10 και πήρα S7, παρόλο που είναι σφαίρα το P10 σαν περιήγηση, δε μου έχει λήψει καθόλου, λόγω κάμερας και μπαταρίας. Τα λαγκαρισματα θα υπάρχουν πιστεύω, αλλά είναι αμελητέα για μένα. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Εγώ πάλι δεν μπορώ να δικαιολογήσω εν έτος 2017 να έχει μία ναυαρχίδα με τέτοια specs τόσα χαζολαγκαρισματα! Επίσης τι βλακεία που έκαναν το δακτυλικό αποτύπωμα σε τέτοιο σημείο? Δηλαδή του P10 πέρα από εκπληκτικά γρήγορος και ακριβής σαρωτής είναι και για μένα σε τρομερό βολικό σημείο! Βέβαια όπως κ εσύ επειδή περιμένω μωράκια θεωρώ ότι η κάμερα υπερέχει του P10! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται πριν λίγο να μην ήξερες πως ρολαρει η συσκευή και τώρα είσαι και απογοητευμένος :lol: Για αρχή, εδώ είναι το θέμα του s8 plus, όχι του s8. Από κει και πέρα η συσκευή δεν έχει κανένα πρόβλημα με το software. Σίγουρα μπορεί να βελτιωθεί σε πολλά σημεία, αλλά αυτά τα lag και τις ιστορίες μπορεί να τα δεις στον μέσο χρήστη. Εννοώ αυτόν που έχει 3 antivirus, clean master, cm security, du apo pantou battery booster και όλη την status bar γεμάτη εικονίδια από άχρηστες εφαρμογές. Εγώ που δουλεύω την συσκευή χωρίς να κλείνω ποτέ εφαρμογές, χωρίς να κάνω ποτέ restart και να βάζω μπούρδες για διαχείριση μνήμης κλπ, δεν είδα ποτέ ως τώρα να κομπιάζει πουθενά η συσκευή. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση σε eur 536,48 mb Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 επιβεβαιώνω κ εγώ μόλις ήρθε αναβάθμιση παίδες Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Καλημέρα παιδιά. Μόλις ήρθε και σε μένα. Απορία: καλο είναι μετα την αναβάθμιση να κάνουμε και φορμάτ μιας και την βλέπω μεγαλουτσικη? Η χρειάζεται πριν και μετα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) και τωρα που πηρατε την αναβαθμιση να δω τι θα καταλαβετε που γκρινιαζατε. Καλημέρα παιδιά. Μόλις ήρθε και σε μένα. Απορία: καλο είναι μετα την αναβάθμιση να κάνουμε και φορμάτ μιας και την βλέπω μεγαλουτσικη? Η χρειάζεται πριν και μετα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αστη μια και καλη για ανδροιδ 8. Εξαλλου αν δεν σου προκαλεσει καποιο προβλημα δεν υπαρχει λογος να κανεις. Edited November 15, 2017 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Βασικά εκανα το update όποτε θα δω συμπεριφορά. Αν παει καλά θα το αφησω αλλιώς θα του κάνω ενα format. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 μέχρι στιγμής βλέπω καλύτερη απόκριση του αισθητήρα αφης κ πιο ομαλο ui (πιο γρήγορο) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Είμαι δουλειά οπότε από το σπίτι ...;) Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Μόλις την έκανα και γω! Τελικά η μίρλα φέρνει αποτέλεσμα! Διαφορές μέχρι στιγμής δεν μπορώ να καταλάβω. Αν παρατηρήσω κάτι θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εμένα μου αρέσει και χρησιμοποιώ εξάλλου το SB by MIJI Μπορείς να δώσεις ένα link γιατί δε το βρίσκω; Για μένα το καλύτερο που υπαρχει αυτήν την στιγμή bodhisattva_v2 https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8+/themes/theme-bodhisattva-t3652515 Μιχάλη θα προτιμούσα κάτι από το Theme store για να μη μπαίνω στη διαδικασία που χρειάζεται το συγκεκριμένο. Δες το τελευταίο του MINU το Oreo Black είναι φοβερο. Γενικά τα πιο πολλά του MINU είναι δυνατά. Το δοκίμασα. Ωραίο εμφανισιακά αλλά με τραγικά εικονίδια. Επίσης στους φακέλους δε σε αφήνει να αλλάξεις χρώμα με αποτέλεσμα να χτυπάνε άσχημα στο μάτι με κάποια wallpaper διαφορετικής απόχρωσης. Το έβγαλα γι'αυτούς τους δύο λόγους. Αλλαξαν τα εικονιδια στις ρυθμισεις και εχει μπει μια μωβ γραμμη ψηλα που χωριζει το ομομα του μενου απο την λιστα. Εγω το εβγαλα και πηγα στο oreo του MINU Τόσο πολύ σας αρέσει το Oreo του MINU; :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Στα πρωτα λεπτα μετα την αναβαθμιση παρατηρώ εντονο λαγκαρισμα στην συσκευη μου! Αν συνεχιστεί με κοβω για επαναρορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ πάλι το αντίθετο, το τηλέφωνο είναι ακόμη πιο σβέλτο. Καλά αναβάθμιση φαίνεται. Να δούμε και η μπαταρία πως θα τα πηγαίνει... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Εγώ πάλι το αντίθετο, το τηλέφωνο είναι ακόμη πιο σβέλτο. Καλά αναβάθμιση φαίνεται. Να δούμε και η μπαταρία πως θα τα πηγαίνει... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ηταν φαινεται της στιγμής, επανήλθε μετα απο κανα 20λεπτο στα κανονικα του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ηταν φαινεται της στιγμής, επανήλθε μετα απο κανα 20λεπτο στα κανονικα τουήρθε η καταστροφή κ πέρασε πάλι καλά.... τουλάχιστον έφτιαξε Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Ηταν φαινεται της στιγμής, επανήλθε μετα απο κανα 20λεπτο στα κανονικα του ήρθε η καταστροφή κ πέρασε πάλι καλά.... τουλάχιστον έφτιαξε Και μένα όταν μπούταρε μετά την αναβάθμιση είχε έντονο λαγκάρισμα. Έκανα μια επανεκκίνηση και έστρωσε. Μέχρι στιγμής έχω μια αίσθηση καλύτερης μπαταρίας αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Το σίγουρο είναι ότι δεν έχω να προσάψω κάτι αρνητικό ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 καλησπέρα! εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα οτι στο youtube εξαφανίστηκε η επιλογή full screen.Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση καθώς και clear cache αλλά δεν είδα διόρθωση.Μου ήρθε και η αναβάθμιση, την έκανα αλλά τίποτα.Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 (edited) καλησπέρα! εδώ και λίγες μέρες παρατήρησα οτι στο youtube εξαφανίστηκε η επιλογή full screen.Έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση καθώς και clear cache αλλά δεν είδα διόρθωση.Μου ήρθε και η αναβάθμιση, την έκανα αλλά τίποτα.Καμία ιδέα?Μόλις το κοίταξα κι εγώ. Ισχύει, πλέον δεν υπάρχει η επιλογή... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 15, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikler Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 γύρισα την εφαρμογή και στην προηγούμενη έκδοση αλλά πάλι τίποτα..και διάβασα παρόμοιο πρόβλημα σε φόρουμ εξωτερικού... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 VoLTE της Cosmote δεν έβαλαν πάντως στην καινούργια έκδοση. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Στα πρωτα λεπτα μετα την αναβαθμιση παρατηρώ εντονο λαγκαρισμα στην συσκευη μου! Αν συνεχιστεί με κοβω για επαναρορα!Να περιμένεις να στρώσει Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. November 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2017 Να περιμένεις να στρώσει Sent from my SM-G955F using Tapatalk Εξακολουθει να ρολαρει αψογα οπως πριν, μολις βγηκε και απο πλήρης φόρτιση, επιστρεφω αυριο για την μπαταρια του, αλλα νομίζω οτι δεν θα υπαρχει διαφορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts