vriz27 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ναι αν σου λεει αυτο και το κανεις ρο επαναφερει το τηλ και οτι ρομ και να εχεις το γυρναει σε eur μαλιστα , αρα οσο μπορω το αποφευγω και οταν βρω λιγο χρονο παραπανω , το δοκιμαζω. ευχαριστω φιλε Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το πούλησα το κινητό. Σας ευχαριστώ, για την φιλοξενία στο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ρε μοντογια...αφου στο γραφει ξεκαθαρα. Μπες στο site της microsoft Και κανε εκγκατασταση ολες τις visual C++ libraries. Αυτό έγραψα βρε Κώστα. Ότι το έκανα και δεν δούλεψε. Τελικά έφταιγε το καλώδιο. Φόρτιζε κανονικά οπότε πίστεψα πως δεν έχει θέμα. Το άλλαξα και είμαι οκ. Άσχετο, το παραπάνω το έκανα απεγκατασταση χωρίς να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Άρα είναι περιττό. ----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω αλλη λυση περα απο τα κλασικά άλλη θυρα usb ,άλλος υπολογιστής η άλλη έκδοση windows. Δοκίμασε επανεγκατασταση driver και αν έχεις το 64bit του πάνω πακέτου αφαίρεσε το και σκέτο το χ86 Τελικά έφταιγε το καλώδιο...... Ευχαριστώ. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν ξέρω τι έγινε ρε παιδιά δεν μπορω πλέον να δουλέψω το double tap σε όλη την οθονη (Draco mod) ούτε με δειχνει πλέον το home button στην aod στρογγυλό όπως το είχα με το custom home button mod.... Υπάρχει κάποιος που να καταλαβαινει τι λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν ξέρω τι έγινε ρε παιδιά δεν μπορω πλέον να δουλέψω το double tap σε όλη την οθονη (Draco mod) ούτε με δειχνει πλέον το home button στην aod στρογγυλό όπως το είχα με το custom home button mod.... Υπάρχει κάποιος που να καταλαβαινει τι λέω Έγινε update στο TouchWiz της Samsung και πολλά από τα mods δεν λειτουργούν όπως πριν... Έστω και μετά από επανακινηση.... Δοκίμασε να τα σβήσεις και να τα ξαναπεράσεις μήπως έτσι σου ξανά δουλέψουν Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση σας παρακαλώ συνέχεια πατάω το αριστερό κουμπί το Bixby πως μπορώ ρε παιδιά να το απενεργοποιησω η να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή εκεί; κατά λάθος το πατάω συνέχεια και αυτό μιλάει συνέχεια ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση σας παρακαλώ συνέχεια πατάω το αριστερό κουμπί το Bixby πως μπορώ ρε παιδιά να το απενεργοποιησω η να βάλω κάποια άλλη εφαρμογή εκεί; κατά λάθος το πατάω συνέχεια και αυτό μιλάει συνέχεια ευχαριστώ..βαλε το bxactions εχει μετα διαφορες επιλογες και ησυχαζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 βαλε το bxactions εχει μετα διαφορες επιλογες και ησυχαζεις Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση γράψε μου σε παρακαλώ βήμα βήμα τι να κανω θα σου είμαι υπόχρεος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 αν το κατεβασεις μετα ανοιξε το και σου λεει αναλυτικα τι να κανεις ειναι πανευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το κατεβάζω τώρα και εγώ. Υπάρχει επιλογή να ενεργοποιούμε με αυτό το πλήκτρο την κάμερα ή οτιδήποτε άλλο? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ναι υπαρχουν διαφορες επιλογες καμερα φακος κλπ και απο υπολογιστη αν το σεταρεις μπορεις να κανεις κ αλλα πραγματα ωραια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 παίδες μια απορία ...ειδοποιήσεις βαιμπερ φατσοβιβλιο κλπ δεν μου τις βγάζει στην lock screen ...Έχω nova launcher Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 παίδες μια απορία ...ειδοποιήσεις βαιμπερ φατσοβιβλιο κλπ δεν μου τις βγάζει στην lock screen ...Έχω nova launcher Sent from my SM-G955F using Tapatalkγια δοκιμασε να κανεις εκαθαριση των δεδομενων των εφαρμογων απο τις ρυθμισεις και συνχρονισμο και πες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 βασικά αυτό εννοούσα. Μόλις μου το ξαναπεταξε χωρίς κλήση, άρα δεν έχει να κάνει με το αν πάρω τηλ η νε πάρουν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) απο καποια εφαρμογη πρεπει να ειναι ισως κανα gmail η κατι τετοιο,κατι αφησες στημ μεση και ζηταει επαληθευση,καντο κανονικα Edited August 30, 2017 by highland1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αύριο. Δεν είναι ώρα για συγκινήσεις τώρα... χαχαχα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αύριο. Δεν είναι ώρα για συγκινήσεις τώρα... χαχαχα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαστο για αυριο που θα ειναι και ανοιχτα τα φαρμακεια:D αλλα αυτο ειναι που σου ειπα δεν θα εχεις κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συνδυάζεται με το nova launcher και να κλείνει η οθόνη με gesture? Αλλα να μη θέλει pin μετά να δουλεύει με iris η δαχτυλικο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να συνδυάζεται με το nova launcher και να κλείνει η οθόνη με gesture? Αλλα να μη θέλει pin μετά να δουλεύει με iris η δαχτυλικο.... Το Nova (αγορασμένο) σου δίνει αυτή την δυνατότητα με double tap. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για τους "κινέζους" της παρέας (G9550), μου ήρθε update και αναφέρει fix για το touch / fix για το wifi και διάφορα άλλα security updates. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Για τους "κινέζους" της παρέας (G9550), μου ήρθε update και αναφέρει fix για το touch / fix για το wifi και διάφορα άλλα security updates.eur έχεις φίλε? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 eur έχεις φίλε? Αν εννοείς CSC, είναι ΗΚ, μιας και είναι η έκδοση για Hong Kong. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Αν εννοείς CSC, είναι ΗΚ, μιας και είναι η έκδοση για Hong Kong.ευχαριστώ φιλε ισως ειναι update που πηραμε κ εμεις εδω Ευρώπη Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 ευχαριστώ φιλε ισως ειναι update που πηραμε κ εμεις εδω Ευρώπη Το πιο πιθανό, μιας και σε εμάς έρχονται καθυστερημένα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πάντως παιδια είμαστε οι μονοι που έχουμε αράξει στην έκδοση 7 σκέτο.. χιχι. Στο διπλα νήμα το 11u πηρε 7.1.1 για ποτε λενε να δωσουν την 7.1.1 οταν βγει η (9) Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts