Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι συσκευές μας με τον Exynos τι πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης έχουν;

Ψάχνομαι για power bank κι έχω χάσει λίγο τη μπάλα.

129026.png?1640591734

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδή αυτό το θεμα με ενδιαφέρει και εμένα πολύ μόλις τώρα επικοινώνησα με την samsung και μου είπαν οτι δεν εχει θεμα εγγύησης η αλλαγή λογισμικού σε ένα Γερμανό. Το έχει κάνει κάποιος;

Θυμασαι που το ειχαμε συζητησει παλι οταν σου ελεγε μουφες η samsung οτι θα χασεις την εγγυηση? ;)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Οι συσκευές μας με τον Exynos τι πρωτόκολλο γρήγορης φόρτισης έχουν;

Ψάχνομαι για power bank κι έχω χάσει λίγο τη μπάλα.

Να παρεις με Qualcomm Quick Charge 3.0.Και με το 2.0 φορτιζει γρηγορα αλλα το αντιστοιχο του S8 ειναι το 3.0.

Εμείς με Cosmote που θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το wifi calling μιας και μειώνει φοβερά την κατανάλωση μπαταρίας , τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε;

Ευχαριστώ.

Εσυ δεν είσαι που έλεγες ποτέ ξανά SAMSUNG ?

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Καλησπερα και απο εμενα. Ευτυχης κατοχος εδω και 3 ωρες. Μεχρι στιγμης εκανα αναβαθμισεις και πληρες στησιμο, θα βαλω σιμ το βραδακι αφου το ριξω για φορτιση κλειστο.

Απο εκει και περα οι πρωτες εντυπωσεις μιας και δεν το ειχα δει καθολου, ειναι πολυ πιο θετικες απο το μικρο s8.

Οπως ειχα φανταστει, το παραπανω πλατος που εχει η συσκευη αυτη δεν δημιουργει αυτη την αισθηση του πολυ στενου κινητου και ειναι ολα ανετα. Ακομα και οι φωτογραφιες φαινονται ικανοποιητικα παρολο οτι χανεις μεγαλο μερος της οθονης λογω της αναλογιας.

Εδω μιλαμε για ενα s7 edge τραβηγμενο 1 δαχτυλο πανω, οποτε ειναι πιο οικειο το σχημα μαλλον. Ισως αν ειχα ενα μικρο κινητο πριν οπως Ζ5c να μου φαινοταν οκ και το s8.

Τωρα η μπαρα ειδοποιησεων φυσικα και ειναι κατι που δεν φτανω ουτε εφτανα στο μικρο s8 οποτε θα προσπαθησω να προσαρμοστω. Εκει, και στην καθημερινη χρηση θα φανει αν θα με βολεψει το μεγεθος αυτο.

Οφειλω να πω οτι η συσκευη δεν ζεσταθηκε καθολου παρα τα απανωτα updates και γενικα δειχνει αριστη συμπεριφορα. Προσεχως θα εχω καλυτερη εικονα και ερχεται και συγκριτικο με Iphone 7 plus και G5.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Το ίδιο θα λέει και μετά το s8

:lol:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ενα ηπιο πολυ απαλο μωβ (μωβιζει) που βγαζει στισ ακρες η οθονη ειναι φυσιολογικο;
Samsung Galaxy S8 plus.....

Καλησπέρα φίλε μου.

Ναι το έχω πει αλλά μην ξεχνάς ότι πάνω από όλα είμαστε gadgetακηδες και η προσφορά του Amazon.it πριν μια βδομάδα δε άφησε να κρατηθώ και να μην το δοκιμάσω. Δεν έχω μετοχές σε καμιά εταιρία , το note 5 θα το κράζω όσο ζω ας πούμε :)

Φιλικά.

----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το ίδιο θα λέει και μετά το s8

:lol:

Μέχρι να το δοκιμάσω μπορείτε να με "γλεντήσετε" ελευθερα. :lol::lol:

Are you with Us?

Ενα ηπιο πολυ απαλο μωβ (μωβιζει) που βγαζει στισ ακρες η οθονη ειναι φυσιολογικο;

Αν κοιτάξεις την οθόνη στα πλάγια σαν να προσπαθείς να δεις τις γωνίες θέασης παραμένει ένα ελαφρύ όπως λες μωβ ή γίνεται λευκό διάφανο εκείνο το σημείο και μωβιζει ολόκληρη η υπόλοιπη οθόνη? Ρωτάω γιατί αυτό που φαντάζομαι ότι βλέπεις είναι η σκιά της κουρμπας που κάνει το γυαλί...

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Απο μνημη ram ποση εχετε ελευθερη;

Από 1gb εως το πολύ 1.2 gb. Δυστυχώς από διαχείριση ram χωλαίνει σε σχέση με τo s7 edge που είχα. Ελπίζω με κανένα update να βελτιωθεί.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by giannismal

Από 1gb εως το πολύ 1.2 gb. Δυστυχώς από διαχείριση ram χωλαίνει σε σχέση με τo s7 edge που είχα. Ελπίζω με κανένα update να βελτιωθεί.

Καταλαβενεις καμία διαφορά και λες χωλαινει η από αυτο που βλέπεις σαν νούμερο ;

Γιαννης

δηλαδη ποιος ο λογος να εχεις ραμ, για να ειναι ελευθερη? ΘΕωρω οτι μια χαρα ειναι και πρεπει να γεμιζει για καλυτερες επιδοσεις. Αν βαλτε στα windows παραπανω ραμ θα δειτε οτι αυξανει πολυ και την χρηση της, ειχα 4, εβαλα 8, εβαλα 16 και καθε φορα βλεπω ολο και περισσοτερη να χρησιμοποιουν. Αυτος ειναι ο σκοπος εξαλλου για αμεση αποκριση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

δηλαδη ποιος ο λογος να εχεις ραμ, για να ειναι ελευθερη? ΘΕωρω οτι μια χαρα ειναι και πρεπει να γεμιζει για καλυτερες επιδοσεις. Αν βαλτε στα windows παραπανω ραμ θα δειτε οτι αυξανει πολυ και την χρηση της, ειχα 4, εβαλα 8, εβαλα 16 και καθε φορα βλεπω ολο και περισσοτερη να χρησιμοποιουν. Αυτος ειναι ο σκοπος εξαλλου για αμεση αποκριση.

Ακριβώς έτσι...οσο πιο πολυ ram...τοσο πιο πολυ χρησιμοποιεί το λογισμικό ώστε να είναι πιο γρήγορο!!!

Samsung S8 Plus midnight black

Nexus 5 red 16GB

Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ]

TWRP : 3.0.2-0

Αν κοιτάξεις την οθόνη στα πλάγια σαν να προσπαθείς να δεις τις γωνίες θέασης παραμένει ένα ελαφρύ όπως λες μωβ ή γίνεται λευκό διάφανο εκείνο το σημείο και μωβιζει ολόκληρη η υπόλοιπη οθόνη? Ρωτάω γιατί αυτό που φαντάζομαι ότι βλέπεις είναι η σκιά της κουρμπας που κάνει το γυαλί...

Ναι αυτο ακριβωσ...τελικα το διορθωσα αρκετα μεσα απο τις ρυθμισεις οθονης...

Samsung Galaxy S8 plus.....

Πήγα τα ξαναείδα ....

Αποφάσισα s8+..... Από s7 edge δε πας στο μικρο.....δεν έχει μεγάλη διαφορά σε μέγεθος... Μου θύμησε το s6 edge plus που είχα....

Καταλαβενεις καμία διαφορά και λες χωλαινει η από αυτο που βλέπεις σαν νούμερο ;

Όχι κάθε άλλο δεν χωλαίνει απλώς μιλάω σαν νούμερο.

Πας ρυθμισεις > εμφανιση > λειτουργια οθονης και τερμα κατω πατας την επιλογη Ισσοροπια χρωματων ακρης οθονης. Ειχα κι εγω μια κοκκινιλα περιμετρικα και εξαφανιστηκε μετα το καλιμπραρισμα

Όχι κάθε άλλο δεν χωλαίνει απλώς μιλάω σαν νούμερο.

Αυτό είναι .όπως είπαν και τα άλλα παιδιά μην δίνεις σημασία στο νουμερο .και το S4 1 GB ram είχε free και είχε το laaaag .

Γιαννης

Θυμασαι που το ειχαμε συζητησει παλι οταν σου ελεγε μουφες η samsung οτι θα χασεις την εγγυηση? ;)

Τότε που το είχαμε συζητησει αυτό μου είχαν πει, δεν το είπα απο μόνος μου, πήγα σήμερα σε ενα Γερμανό και μου είπαν οτι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την αναβάθμιση του S8. Βγάλε άκρη τώρα:rolleyes:

Τότε που το είχαμε συζητησει αυτό μου είχαν πει, δεν το είπα απο μόνος μου, πήγα σήμερα σε ενα Γερμανό και μου είπαν οτι δεν είναι ακόμα έτοιμοι για την αναβάθμιση του S8. Βγάλε άκρη τώρα:rolleyes:

Εννοειται οτι δεν το ειχες βγαλει απο το κεφαλι σου.Αν εχεις τις γνωσεις κανε το μονος σου μεσω Odin.

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Επιβεβαιώνω και εγώ ότι γίνεται αλλαγή χώρας μετά την αναβάθμιση.

Πριν ήταν ιταλικό unbranded όπως ήρθε δηλαδή εργοστασιακά και μετά έγινε ελληνικό.

Στο διάολο Samsung!!

Νέα φρούτα από τους Κορεάτες.

Μου ζήτησε να κάνω reset και έκανα διότι μην έχω θέματα με το σήμα και πραγματοποίηση κλήσεων.

2d1f255c2ca1d11484c0cb4737597bd0.jpg

dd73b894d62c0c20b8dec6f6340dfbb8.jpg

370c02ef4e90fae460a13bdaafe07436.jpg

dab002007c40a2eb3dcf23e4664b0cd6.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Μου ζήτησε να κάνω reset και έκανα διότι μην έχω θέματα με το σήμα και πραγματοποίηση κλήσεων

Πιστεύω αυτό το γράφουν προληπτικά...

Πιστεύω αυτό το γράφουν προληπτικά...

Δοκίμασα κλήση και έγινε κανονικά αλλά αναφέρθηκε πίσω ότι θα σου βγάλει θέμα αργά η γρήγορα αν δεν κανεις reset.

Για αυτό το έκανα.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δοκίμασα κλήση και έγινε κανονικά αλλά αναφέρθηκε πίσω ότι θα σου βγάλει θέμα αργά η γρήγορα αν δεν κανεις reset.

Για αυτό το έκανα.

Και πολύ καλά έκανες.

Εγώ έγραψα για το θεματακι με το σήμα πριν την επαναφορά που μου ζήτησε.

Χωρίς να σημαίνει ότι αργά ή γρήγορα θα παρουσίαζε αυτό το θέμα.

Και εσύ το έστησες χωρίς κάρτα sim?

Και όταν την έβαλες ζήτησε επαναφορά?

kountouraN

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)