Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι λοιπον απλα τα πραγματα οπως πολλοι βλεπετε στα βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube ,σε hants on σε φωτογραφιες και φυσικα σε συγκρισεις με αλλες συσκευες.

Το S8 και S8+ ειναι τα κινητα που εχεις καλυτερη φορητοτητα σε σχεση με τον υπολοιπο ανταγωνισμο .Και οπως τονισε ο Βαγγελης ποιο πανω δεν υπαρχουν αλλες συσκευες στις ιδιες διαστασεις.Ολες φαινονται και ειναι 'μεγαλυτερες' .

Edited by s_wind

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΟΣο για τα τεστ των κινητων στο ιντερνετ, και εγω μπορω να κανω το s7 edge να πιασει 10-12 ωρες οθονη, δεν μου λεει τιποτα αυτο.

Ο επεξεργαστης παλι ξερουμε ολοι οτι ειναι μικρο μερος της συνολικης καταναλωσης, καθως η οθονη ειναι αυτη που τρωει τη μπαταρια. Σιγουρα παιζει ρολο η χρηση, και για εναν gamer Που θα δουλευει το cpu 100% σιγουρα η διαφορα στην καταναλωση με τον νεο επεξεργαστη θα ειναι μεγαλη. Για τον πολυ κοσμο που δουλευει Mail, social, Κλησεις, καμερα κτλ, και δεν χρησιμοποιει ουτε το 30% του επεξεργαστη, ποση αυτονομια να κερδισει απο την μειωμενη καταναλωση? Πολυ λιγη σε διαβεβαιω.

Εξαλλου σε καθε γενια ακουμε 20-30% λιγοτερη καταναλωση, δηλαδη οπως παμε επρεπε να μας δινει και ρεστα στο τελος...

Για το θεμα της μπαρας ειδοποιησεων, κτλ συμφωνω με την απαντηση σου, και τη δεχομαι γιατι αποδεχεσαι αυτο που λεω και το θετεις σωστα. Καποιοι θα ξεβολευτουμε, αλλοι θα γουσταρουν ιντσες..

Και εγω για την μπαταρία το θεωρω αρνητικό οτι εβαλε τοσο μικρη, το γραφω και παραπανω παρα τις 7+ ωρες οθονης του s8+

Για την ακρίβεια το θεωρω το μεγαλύτερο φαουλ γιατι προσωπικά θελω πολυ μεγαλες αυτονομιες. Αλλα αυτο ισχύει για εμενα, οχι για ολους.

Για το μεσο χρηστη η αυτονομία του ειναι πολυ μεγαλύτερη απο οσο νομιζει κάποιος οταν ακούει 3500 και 6.2.. Θα περιμενε κανεις 5 ωρες οθονη.

Επίσης αυτο που γραφεις ότι βγάζει τοσες ωρες επειδη ο μεσος χρηστης δουλευει 30% τον επεξ, δεν ισχυει απολυτα. Ο 835 ειναι 30% λιγοτερο ενεργοβορος σε καθε ταχύτητα. Και οταν δουλευει στο 30% και οταν δουλευει στο 100%. Επισης ειναι αρκετα ποιο γρηγορος που σημαινει οτι και σε σχετικά βαριες εργασιες που πχ ο 820 δουλευε στο 80%, αυτός τις φερνει σε περας δουλεύοντας πχ στο 50% αντι για 80%. Τοτε καιει οχι 30% λιγότερο, αλλα 70% λιγοτερο κανοντας την ίδια δουλειά..

Αλλωστε θα δεις σε ολα τα τεστ του 8, την οθονη να καει παντα 50% συν (ακομα και σε σχετικά βαριες εφαρμογές) . Κερδίσει πολυ απο τον επεξ δηλαδή. Δε θα δεις το ιδιο σε τεστ με τον 820.

Το πρόβλημα είναι αλλο. Σε κανα 6μηνο μολις παρει κανα 2 ενεργοβόρα update ή κανενα νεο λειτουργικό, συν βαρύνει κλπ, στο τελος δε θα βγαζεις μερα.. Η μπαταρία παντα ειναι τεράστιο συν να εχει μεγαλη χωρητικότητα.

Και δυστυχώς ολες οι ναυαρχίδες βαζουν μικρές μπαταρίες και μη αποσπώμενες ωστε σε 1 χρονο να μη βγαζεις μερα και να αγορασεις το επόμενο. Και το κολπο δουλευει τελεια... Μονο που το κανουν ολοι συνεννοημενα οχι μονο η σαμσουνγκ..

Edited by sosimple2

Και εγω για την μπαταρία το θεωρω αρνητικό οτι εβαλε τοσο μικρη, το γραφω και παραπανω παρα τις 7+ ωρες οθονης του s8+

Για την ακρίβεια το θεωρω το μεγαλύτερο φαουλ γιατι προσωπικά θελω πολυ μεγαλες αυτονομιες. Αλλα αυτο ισχύει για εμενα, οχι για ολους.

Για το μεσο χρηστη η αυτονομία του ειναι πολυ μεγαλύτερη απο οσο νομιζει κάποιος οταν ακούει 3500 και 6.2.. Θα περιμενε κανεις 5 ωρες οθονη.

Επίσης αυτο που γραφεις ότι βγάζει τοσες ωρες επειδη ο μεσος χρηστης δουλευει 30% τον επεξ, δεν ισχυει απολυτα. Ο 835 ειναι 30% λιγοτερο ενεργοβορος σε καθε ταχύτητα. Και οταν δουλευει στο 30% και οταν δουλευει στο 100%. Επισης ειναι αρκετα ποιο γρηγορος που σημαινει οτι και σε σχετικά βαριες εργασιες που πχ ο 820 δουλευε στο 80%, αυτός τις φερνει σε περας δουλεύοντας πχ στο 50% αντι για 80%. Τοτε καιει οχι 30% λιγότερο, αλλα 70% λιγοτερο κανοντας την ίδια δουλειά..

Αλλωστε θα δεις σε ολα τα τεστ του 8, την οθονη να καει παντα 50% συν (ακομα και σε σχετικά βαριες εφαρμογές) . Κερδίσει πολυ απο τον επεξ δηλαδή. Δε θα δεις το ιδιο σε τεστ με τον 820.

Το πρόβλημα είναι αλλο. Σε κανα 6μηνο μολις παρει κανα 2 ενεργοβόρα update ή κανενα νεο λειτουργικό, συν βαρύνει κλπ, στο τελος δε θα βγαζεις μερα.. Η μπαταρία παντα ειναι τεράστιο συν να εχει μεγαλη χωρητικότητα.

Σωστες αποψεις.Ομως εδω τα δεδομενα ειναι αλλα.Εαν θες μια πολυ λεπτη συσκευη , με πολυ μεγαλη φορητοτητα οπως του S8 με τοση θεαματικη μειωση μεγεθους σε σχεση με τις μεγαλες ιντσες δεν θα μπορουσε να μπει μια μπαταρια 4.000. - 4.500.Εφοσον δεν ενδιαφερουν τα καλουδια λοιπον που προσφερει το S8 πας σε αλλες συσκευες του ανταγωνισμου με μεγαλυτερες μπαταριες αλλα με ολα τα υπολοιπα μειον τους.

Φυσικα οταν δεν παιζεις παιχνιδια σε μια συσκευη βγαζει ανετα τη μερα με τα παντα ανοιχτα και πολυ ομιλια.

Και παμε στα 'ΔΕΝ πειραζει'

Δεν πειραζει που εχει amoled οθονη.

Δεν πειραζει που ειναι το πιο στενο της αγορας

Δεν πειραζει που εχει την μεγαλυτερη οθονη για τις διαστασεις του.

Δεν πειραζει που εξαφανισε τα bezels σε σχεση με το S7-Edge

Δεν πειραζει που εχει εμβελεια μπλουτουθ 250 μετρα

Δεν πειραζει που εχει την καλυτερη καμερα.

Δεν πειραζει που εχει τον καλυτερο επεξεργαστη.

Δεν πειραζει που εχει αναβαθμισμενο software-hardware

Δεν πειραζει που εχει καλη διαχειριση ενεργειας

Δεν πειραζει που εχει σκανερ ιριδας

Δεν πειραζει....ενα λεπτο κοντα σου με συναρπαζει:p:p:lol:

Του πεταματου ειναι το καημενο...Τεχνολογικα οπως βλεπουμε ειναι φολα:p

Λιγο χιουμορ οπως παντα ε?

Edited by s_wind

Σωστες αποψεις.Ομως εδω τα δεδομενα ειναι αλλα.Εαν θες μια πολυ λεπτη συσκευη , με πολυ μεγαλη φορητοτητα οπως του S8 με τοση θεαματικη μειωση μεγεθους σε σχεση με τις μεγαλες ιντσες δεν θα μπορουσε να μπει μια μπαταρια 4.000. - 4.500.Εφοσον δεν ενδιαφερουν τα καλουδια λοιπον που προσφερει το S8 πας σε αλλες συσκευες του ανταγωνισμου με μεγαλυτερες μπαταριες αλλα με ολα τα υπολοιπα μειον τους.

Φυσικα οταν δεν παιζεις παιχνιδια σε μια συσκευη βγαζει ανετα τη μερα με τα παντα ανοιχτα και πολυ ομιλια.

Και παμε στα 'ΔΕΝ πειραζει'

Δεν πειραζει που εχει amoled οθονη.

Δεν πειραζει που ειναι το πιο στενο της αγορας

Δεν πειραζει που εχει την μεγαλυτερη οθονη για τις διαστασεις του.

Δεν πειραζει που εξαφανισε τα bezels σε σχεση με το S7-Edge

Δεν πειραζει που εχει εμβελεια μπλουτουθ 250 μετρα

Δεν πειραζει που εχει την καλυτερη καμερα.

Δεν πειραζει που εχει τον καλυτερο επεξεργαστη.

Δεν πειραζει που εχει αναβαθμισμενο software-hardware

Δεν πειραζει που εχει καλη διαχειριση ενεργειας

Δεν πειραζει που εχει σκανερ ιριδας

Δεν πειραζει....ενα λεπτο κοντα σου με συναρπαζει:p:p:lol:

Του πεταματου ειναι το καημενο...Τεχνολογικα οπως βλεπουμε ειναι φολα:p

Λιγο χιουμορ οπως παντα ε?

Δες διαφωνώ στα υπέρ που λες. Εγω λέω τι δε μου άρεσε.

Από εκεί και πέρα το αν θα βγάζει τη μέρα το αν θα είναι εύχρηστο άσε να το κρίνουμε στην πράξη.

Επίσης το αν χωράει 4000 δεν το ξέρω.

Εξάλλου θα μπορούσε να βάλει ισως αρκετά μεγαλύτερη με μισό χιλιοστο πιο παχύ κινητό. Εσένα θα σε πείραζε μισό χιλιοστο από το να έχεις τρομερή αυτονομία ?

Τέλος, πιστεύω ότι λόγω note 7 φοβήθηκαν να το πιέσουν και να βάλουν πολλά mha σε μικρές διαστάσεις γιατί ίσως αυτό ήταν ο λόγος που εσκαγε. Το στριμωγμα δηλαδή.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Δες διαφωνώ στα υπέρ που λες. Εγω λέω τι δε μου άρεσε.

Από εκεί και πέρα το αν θα βγάζει τη μέρα το αν θα είναι εύχρηστο άσε να το κρίνουμε στην πράξη.

Επίσης το αν χωράει 4000 δεν το ξέρω.

Εξάλλου θα μπορούσε να βάλει ισως αρκετά μεγαλύτερη με μισό χιλιοστο πιο παχύ κινητό. Εσένα θα σε πείραζε μισό χιλιοστο από το να έχεις τρομερή αυτονομία ?

Τέλος, πιστεύω ότι λόγω note 7 φοβήθηκαν να το πιέσουν και να βάλουν πολλά mha σε μικρές διαστάσεις γιατί ίσως αυτό ήταν ο λόγος που εσκαγε. Το στριμωγμα δηλαδή.

Αυτό πιστεύω και εγώ έλεο της ανικανότητας/μεγίστης βλακείας του Note 7 και η Sammy και άλλες εταιρίες φοβήθηκαν και έτσι βλέπουμε μέτριες χωρητικότητες μπαταρίες.

Μάλλον σε κακό μας βγήκε όλη η ιστορία του Note 7 τελικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αυτό πιστεύω και εγώ έλεο της ανικανότητας/μεγίστης βλακείας του Note 7 και η Sammy και άλλες εταιρίες φοβήθηκαν και έτσι βλέπουμε μέτριες χωρητικότητες μπαταρίες.

Μάλλον σε κακό μας βγήκε όλη η ιστορία του Note 7 τελικά.

Sent from my iPad using Tapatalk

Αλεξ εδώ δεν κατηγορώ τις εταιρίες.πιθανον να έφτασαν οι μπαταρίες στα όρια τους και αυτά τα όρια τα ανακάλυψαν με το note 7. Θεωρητικά μιλάμε αλλά πιστεύω ότι έχουν φοβηθεί το στριμωγμα πολλών mah σε μικρό μέγεθος και γιαυτό δεν τα αυξάνουν. Από εκεί και πέρα μια λύση θα ήταν το πάχος που δε νομίζω ότι είναι τόσο πρόβλημα να το αυξήσεις ελάχιστα και να κερδίσεις αρκετά σε μπαταρία καθώς μια πιο χοντρή μπαταρία σημαίνει αρκετά μεγαλύτερο φορτίο, δεν είναι αύξηση μήκους που αυξάνει μόνο η μία πλευρά..πάχος σημαίνει αρκετά παραπάνω όγκος δηλαδή. Τέλος πάντων, θα δείξει η πράξη για το s8+

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ενα πράγμα δεν μπορω να καταλαβω. Αν δεις το 8, και 8+ δίπλα δίπλα, το 8+ ειναι πολυ μεγαλύτερο ενω ειναι ολοιδιο στα παντα.. Σε τοσο μεγαλύτερο μέγεθος χωρεσανε μονο 500ma παραπάνω? Τι διαόλο κουφιο ειναι? Για να μη συγκρινουμε με s7 edge που ειναι πολυ μικρότερο και εχει 3600ma..

Οτι και να συγκρινεις, κατι δεν μου φαίνεται σωστο, σαν να μην εγινε σωστη εκμετάλλευση του χωρου

Οκ λογικο να φοβήθηκανε απο τις εκρηξεις του νοτε 7. Αλλά η λυση δεν ειναι να βαζεις μπαταρίες μικροτερες απο τους ανταγωνιστες, γιατι αυτό ηταν παντα ενα απο τα πλεονεκτήματα των σαμσουνγκ..

Σε καθε περίπτωση ειναι φανερο οτι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να βαλουν σοβαρη μπαταρία γιατι αν ηθελαν στη χειρότερη αν θεωρήσουμε οτι δεν χωραγε με τιποτα, 1 χιλ μεγαλύτερο παχος θα ηταν αρκετο και θα το προτιμουσε το 99.99% να ηταν παχυτερο με ΤΡΟΜΕΡΗ αυτονομια, γιατι τετοια θα ειχε τοτε. Ξανα εδωσα το παράδειγμα του Α9, Α9 pro. Δειτε συγκριτικο στο utube. Αν βρειτε ποιο ειναι ποιο γραψτε μου.. Το pro έχει 1000ma περισσότερα..

Βρηκαν όλοι οι κατασκευαστές την πυρηνικη βομβα του μάρκετινγκ.. Μικρες μι αποσπώμενες μπαταριες και Update που βελτιωνουν ταχύτητα με μειωση αυτονομίας ωστε να πεθάνει και η αγορά των μεταχειρισμενων, και σε 1, βαρια 2 χρονια να αγοραζεις το επομενο.

Το σχολιο μου αφορα ολους, οχι τη σαμσουνγκ μονο.

S6 (5.1" & 2550)/ s7 (5.1" & 3000)

S7 (5.1" & 3000)/ s8 (5.8" & 3000)

Τα νουμερα αυτα δεν εμπεριεχουν ουτε το βελτιωμενο λογισμικο ουτε τους επεξεργαστες με τεχνολογια πια στα 10nm. Ακομα και μια μπαταρια με ονομαστικη χωρητικοτητα του 2016 ειναι διαφορετικη απο μια του 2017 με την ιδια παντα χωρητικοτητα.

Εγω μπορω να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια οτι το S7 edge αποδιδει καλυτερα απο το S, καποιος αλλος μπορει να καταθεσει την προσωπικη του εμπειρια οτι το S8 παει χειροτερα απο τον προκατοχο του ή απλως γραφουμε αυτο που θα θελαμε να συμβει;

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Τα νουμερα αυτα δεν εμπεριεχουν ουτε το βελτιωμενο λογισμικο ουτε τους επεξεργαστες με τεχνολογια πια στα 10nm. Ακομα και μια μπαταρια με ονομαστικη χωρητικοτητα του 2016 ειναι διαφορετικη απο μια του 2017 με την ιδια παντα χωρητικοτητα.

Εγω μπορω να καταθεσω την προσωπικη μου εμπειρια οτι το S7 edge αποδιδει καλυτερα απο το S, καποιος αλλος μπορει να καταθεσει την προσωπικη του εμπειρια οτι το S8 παει χειροτερα απο τον προκατοχο του ή απλως γραφουμε αυτο που θα θελαμε να συμβει;

Φιλε aptailiko επιμένεις σε κάτι που έχει αποδειχθεί ότι δεν παίζει τόσο ρόλο. Και ο προηγούμενος επεξεργαστής ήταν καλύτερος από τον πιο προηγούμενο κοκ.. Είδες το s6 να πηγαίνει καλύτερα από s5?

Είναι δεδομένο ότι η κατανάλωση είναι θέμα πολλών παραγόντων αλλά βασικοί είναι η οθόνη και τα mah. Το πρώτο μεγάλωσε και το 2ο έμεινε σταθερό ή είναι και πιο μικρό αν συγκρίνουμε με s7 edge. Οοοοοσο καλύτερος και να είναι ο επεξεργαστής δεν μπορεί να υπερκαλυψει την διαφορά από την οθόνη. Εδώ θα είμαστε. Σαφώς και λέω ότι περιμένουμε να δούμε αλλά τόση εμμονή πια στη νέα τεχνολογία επεξεργαστή δεν έχω ξανά δει, ενώ είμαστε έμπειροι και ξέρουμε τι παίζει ρόλο.

Ξεχασες να γραψεις οτι στην αυτονομια του S8 βοηθάει και το οτι απο default η Samsung δεν το έχει σε πληρη ανάλυση.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ξεχασες να γραψεις οτι στην αυτονομια του S8 βοηθάει και το οτι απο default η Samsung δεν το έχει σε πληρη ανάλυση.

Και στο s7 με Ν την έχει by default στο fhd αλλά η διαφορά ειναι μηδενική κάποια μάλιστα site(με μεταβαλλόμενη αξιοπιστία) το έβγαλαν και 10% κάτω σε σχέση με Ν. :rolleyes:

Και στο s7 με Ν την έχει by default στο fhd αλλά η διαφορά ειναι μηδενική κάποια μάλιστα site(με μεταβαλλόμενη αξιοπιστία) το έβγαλαν και 10% κάτω σε σχέση με Ν. :rolleyes:

Η αλήθεια ειναι οτι δεν με νοιάζει. Εχει και στο κινητό μου εχει ΑΝ θελω να ριξω την ανάλυση σε HD για οικονομία μπαταρίας αλλα δεν το εχει απο default, θεωρω μεγαλο φαουλ της Samsung αυτο το πράγμα και θελω απλα να το κοροϊδεύω.

Είναι επισης κατι που δειχνει οτι ολοι ενδιαφέρονται για τα specs στα χαρτια αλλα δεν έχουν ιδεα τι τους γίνεται.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Αρα η λογικη για καποιους ειναι οτι αφου απο τα 3.600mAh πηγαμε στα 3.500mAh τα 900€ δεν τα αξιζει το τηλεφωνο και για αυτο θα παμε να δωσουμε τα 300€ σε ενα κινεζικο!!! Καπου χαθηκαν στην πορεια μερικες εκατονταδες ευρω που δεν πειθουν για την καλη προθεση.
Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

Αρα η λογικη για καποιους ειναι οτι αφου απο τα 3.600mAh πηγαμε στα 3.500mAh τα 900€ δεν τα αξιζει το τηλεφωνο και για αυτο θα παμε να δωσουμε τα 300€ σε ενα κινεζικο!!! Καπου χαθηκαν στην πορεια μερικες εκατονταδες ευρω που δεν πειθουν για την καλη προθεση.

Από τα 3600 πήγε στα 3000, μη μπερδεύεσαι.

900€ δεν άξιζε ούτε και αν έκανε καφέ, έψηνε σουβλάκια, πήγαινε τα παιδιά σχολείο & πλήρωνε τους λογαριασμούς της Δεη, πόσω μάλλον ένα περσινό τηλέφωνο με τρομερά μικρά bezel.

Η συζήτηση γίνεται επειδή σύντομα θα πάει σε (σχετικά) αποδεκτή τιμή (~500/600€), στο myphone είμαστε άλλωστε (θεωρητικά) ξέρουμε 5 πράγματα παραπάνω .

Από τα 3600 πήγε στα 3000, μη μπερδεύεσαι.

900€ δεν άξιζε ούτε και αν έκανε καφέ, έψηνε σουβλάκια, πήγαινε τα παιδιά σχολείο & πλήρωνε τους λογαριασμούς της Δεη, πόσω μάλλον ένα περσινό τηλέφωνο με τρομερά μικρά bezel .

Το S8+ των 3.500mAh συγκρινεται με το S7 edge των 3.600mAh και αυτο ειναι κατι αντικειμενικο.

Η τιμολογηση ενος προιοντος και αν αξιζει η οχι τα 900€ αυτο ειναι κατι υποκειμενικο. Ποιο πολυ ειναι θεμα αν εχω να δωσω τα 900€ ή αν ειναι στις προτεραιοτητες μου.

Το S8+ των 3.500mAh συγκρινεται με το S7 edge των 3.600mAh και αυτο ειναι κατι αντικειμενικο.

Η τιμολογηση ενος προιοντος και αν αξιζει η οχι τα 900€ αυτο ειναι κατι υποκειμενικο. Ποιο πολυ ειναι θεμα αν εχω να δωσω τα 900€ ή αν ειναι στις προτεραιοτητες μου.

Προσωπικα το συγκρίνω με το s8 αλλα και με το s8+ να το συγκρίνεις, πήγε 100 mah κάτω και 0.7" πάνω που είναι μεγάλη διαφορά. Τώρα για τη σύγκριση με τα κινέζικα νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τα καλά κινέζικα κάνουν παραπάνω από 300 ευρώ, αλλά από κάμερα είναι ακόμα πίσω συν ότι δεν έχουν επίσημο σέρβις εδώ. Θεωρώ ότι η σύγκριση αφορά την αυτονομία και την μεγάλη οθόνη που δε θα βολεύει κόσμο. Κατά τα άλλα μικρές διαφορές με το s7 edge

Προσωπικα το συγκρίνω με το s8 αλλα και με το s8+ να το συγκρίνεις, πήγε 100 mah κάτω και 0.7" πάνω που είναι μεγάλη διαφορά. Τώρα για τη σύγκριση με τα κινέζικα νομίζω ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Τα καλά κινέζικα κάνουν παραπάνω από 300 ευρώ, αλλά από κάμερα είναι ακόμα πίσω συν ότι δεν έχουν επίσημο σέρβις εδώ. Θεωρώ ότι η σύγκριση αφορά την αυτονομία και την μεγάλη οθόνη που δε θα βολεύει κόσμο. Κατά τα άλλα μικρές διαφορές με το s7 edge

Η πραγματικοτητα με τα κινεζικης πρεοελευσης ειναι πολυ χειροτερη.Φιλη σημερα που πηγα για καφε με ρωτουσε για τις διαφημισεις που τις ερχονται στο Fb με διαφορα κινεζικα των 150 - 400ε περιπου . Και μου ειπε οτι αυτες οι μαρκες που αναγραφονται στη διαφημιση που βρισκονται αυτες οι εταιριες που τα παραγουν και εαν τις ξερει κανεις και κατα ποσο ειναι ασφαλεις για ενα κατοχο. Σφυριξα ανεμελα και τις ειπα οτι καταλάβαινεις το ιδιο ισχυει για μενα:p:lol:

Η τιμολογηση ενος προιοντος και αν αξιζει η οχι τα 900€ αυτο ειναι κατι υποκειμενικο. Πιο πολυ ειναι θεμα αν εχω να δωσω τα 900€ ή αν ειναι στις προτεραιοτητες μου.

Το s7 edge έχει παρόμοιου εμβαδού οθόνη με το s8 αλλά συγκρίνεται με το s8+. Οκ. Αντικειμενικότατο :p

Το αν κάποιος έχει την οικονομική δυνατότητα ή ποιες είναι οι προτεραιότητες του είναι τελείως αδιάφορο για ένα (σοβαρο) τεχνολογικό φορουμ, που (θέλω να) πιστεύω ότι είναι το myphone.

Υ.γ. Με τη λογική σου όμως το ίδιο ισχύει και για το iphone & όσους το κατακρίνουν. Μάλλον θα το κάνουν επειδή δεν έχουν τα λεφτά να το πάρουν :rolleyes:

Η πραγματικοτητα με τα κινεζικης πρεοελευσης ειναι πολυ χειροτερη.Φιλη σημερα που πηγα για καφε με ρωτουσε για τις διαφημισεις που τις ερχονται στο Fb με διαφορα κινεζικα των 150 - 400ε περιπου . Και μου ειπε οτι αυτες οι μαρκες που αναγραφονται στη διαφημιση που βρισκονται αυτες οι εταιριες που τα παραγουν και εαν τις ξερει κανεις και κατα ποσο ειναι ασφαλεις για ενα κατοχο. Σφυριξα ανεμελα και τις ειπα οτι καταλάβαινεις το ιδιο ισχυει για μενα:p:lol:

Καλά αυτό δεν λέει κάτι. Όλες από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν, της Foxconn.

Το θέμα είναι ότι τα πιο πολλά κινέζικα έχουν sar στο Θεό και μέτριες κάμερες. Τώρα αν το μέτρο σύγκρισης είναι τα 6gb ram μόνο, ας πάρει ο κάθε ένας ότι θέλει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογα κινέζικα αρκετά πλήρη και πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές των επωνύμων...

Καλά αυτό δεν λέει κάτι. Όλες από το ίδιο εργοστάσιο βγαίνουν, της Foxconn.

Το θέμα είναι ότι τα πιο πολλά κινέζικα έχουν sar στο Θεό και μέτριες κάμερες. Τώρα αν το μέτρο σύγκρισης είναι τα 6gb ram μόνο, ας πάρει ο κάθε ένας ότι θέλει. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και αξιόλογα κινέζικα αρκετά πλήρη και πιο φθηνά από τις αρχικές τιμές των επωνύμων...

Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κινεζικο φθηνο που να συγκρινεται με επωνυμο ακριβο . Η κατηγοριες των κινεζικων τα οποια γνωριζουμε απο που προερχονται και ποιος τα παραγει με ονομ/νυμο ειναι λιγοστες και τα κινεζικα τα οποια εχουν 700ε (πχ. το Mate 9 που κοστιζει 700ε) παλι ειναι ελλειπη σε πολλα απο τις ναυαρχιδες της Samsung ως τεχνολογια μιλω παντα και οχι ως θεμα γουστου (Εχω και mi-max). Επισης τα κινεζικα τα οποια παιζουν κατω απο 400-500ε ειναι συγκρισιμα με τις κατηγοριες της Samsung 'j' ,'A' κτλ.Κακως γινεται συγκριση με ναυαρχιδες γιατι εαν καθησουμε και γραψουμε τα μειον ειναι πολλα.Ολος αυτος ο ντορος που γινεται ειναι απλα για να μειωσουν στα ματια του κοσμου ναυαρχιδες εταιριων.

Edited by s_wind

Δεν νομιζω να υπαρχει κανενα κινεζικο φθηνο που να συγκρινεται με επωνυμο ακριβο . Η κατηγοριες των κινεζικων τα οποια γνωριζουμε απο που προερχονται και ποιος τα παραγει με ονομ/νυμο ειναι λιγοστες και τα κινεζικα τα οποια εχουν 700ε (πχ. το Mate 9 που κοστιζει 700ε) παλι ειναι ελλειπη σε πολλα απο τις ναυαρχιδες της Samsung ως τεχνολογια μιλω παντα και οχι ως θεμα γουστου (Εχω και mi-max). Επισης τα κινεζικα τα οποια παιζουν κατω απο 400-500ε ειναι συγκρισιμα με τις κατηγοριες της Samsung 'j' ,'A' κτλ.Κακως γινεται συγκριση με ναυαρχιδες γιατι εαν καθησουμε και γραψουμε τα μειον ειναι πολλα.Ολος αυτος ο ντορος που γινεται ειναι απλα για να μειωσουν στα ματια του κοσμου ναυαρχιδες εταιριων.

Αλλού συμφωνώ αλλού διαφωνώ.... Οι ναυαρχίδες πρέπει να συγκρίνονται μόνο με ναυαρχίδες... Όπως όμως και με συσκευές του ίδιου έτους κυκλοφορίας...

Μετα από τόσα τηλέφωνα (περισσότερα ναυαρχιδες) μπορώ να πω ότι έτσι πρέπει να είναι τα κριτήρια σύγκρισης...

Υπάρχουν όμως και κινεζικές ναυαρχίδες που είναι ισάξιες (τιμη και ποιότητα) με τις επώνυμες και μάλιστα με βάση τα κριτήρια του κάθε αγοραστεί ίσως οι επώνυμες ναυαρχίδες να είναι πιο ελλιπές αλλά και χειρότερες στην καθημερινότητα σύμφωνα με τα κριτήρια και της ανάγκες του κάθε αγοραστή πάντα... Και αναφέρομαι ΣΤΟ Mate 9...μοντέλο του 2016.Τι να πω ίσως να μην μπορώ να δεχτώ μια ναυαρχίδα να μην έχει Fm radio ή ir blaster ή επιλογή για ρομ 128g+ ή 6g ram....και όλα αυτά να στα προσφέρει και στην Dual sim έκδοση.... εν έτη 2017

Μεγάλο θέμα όμως αυτό που ανοίγει οπότε όπως εγώ έτσι και πολυ εδώ μέσα στο φόρουμ δοκιμάζουμε συσκευές και σε κάποιες μένουμε περισσότερο σε κάποιες λιγότερο...

Εγώ φέτος έμεινα με το Mate 9 όχι γιατί αγαπώ ή γουστάρω τα κινέζικα ή την Huawei ούτε γιατί μου ήρθε πιο φτηνά (790 ευρω) αλλα γιατί αυτή η συσκευή μου πρόσφερε τις τεχνολογίες που είχα ανάγκη την δεδομένη περίοδο...

Μέχρι την επόμενη που θα πάρει την θέση της..

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

...Και αναφέρομαι ΣΤΟ Mate 9...μοντέλο του 2016.Τι να πω ίσως να μην μπορώ να δεχτώ μια ναυαρχίδα να μην έχει Fm radio ή ir blaster ή επιλογή για ρομ 128g+ ή 6g ram....και όλα αυτά να στα προσφέρει και στην Dual sim έκδοση.... εν έτη 2017

Μεγάλο θέμα όμως αυτό που ανοίγει οπότε όπως εγώ έτσι και πολυ εδώ μέσα στο φόρουμ δοκιμάζουμε συσκευές και σε κάποιες μένουμε περισσότερο σε κάποιες λιγότερο...

Εγώ φέτος έμεινα με το Mate 9 όχι γιατί αγαπώ ή γουστάρω τα κινέζικα ή την Huawei ούτε γιατί μου ήρθε πιο φτηνά (790 ευρω) αλλα γιατί αυτή η συσκευή μου πρόσφερε τις τεχνολογίες που είχα ανάγκη την δεδομένη περίοδο...

Μέχρι την επόμενη που θα πάρει την θέση της..

+1000. Έτσι ακριβώς!!!!

δηλαδη το one plus 3T δεν συγκρινεται? Το Ρ10? το xiaomi mi5/redmi note Κτλ, το ΖΤΕ axon 7, αλλα και τα Oppo Και meizu, δεν ειναι κινητα που συγκρινονται με τα αντιστοιχα επωνυμα? Σου ανεφερα μοντελα του 2016 καθως για το 2017 δεν εχουν βγαλει ολες τις προτασεις τους, ομως οι κινεζοι εχουν αξιολογες συσκευες, που μπορει να υστερουν σε καποιον τομεα οπως η καμερα, αλλα δεν ενδιαφερει ολους η καμερα. Τωρα αν ο κινεζος κανει 400-500 και αν αξιζει να τα δωσεις αυτο ειναι αλλο. day 1 που ο επωνυμος κανει 900 ειναι διαφορα. Αν μετα απο μηνες ερθουν κοντα σε χρηματικη διαφορα, μπορει να μην αξιζει να πας στο επωνυμο, ολα ειναι σχετικα.

Εξαλλου τι παει να πει επωνυμο? Δηλαδη το G5 Λιγα θεματα ειχε? Κακη οθονη, μετρια ποιοτητα κατασκευης, κακη αυτονομια (δεν ειναι ελλατωμα αλλα ειναι μειον) , μετριο λογισμικο με φαινομενα bootloop που οι προκατοχοι του ειχαν πιο εντονα κτλ). Το Μ9 δεν ειχε μαπα καμερα και με 1000 ζορια βελτιωθηκε λιγο μετα απο μηνες?

Εχουμε φτασει σε ενα σημειο που οι εταιρειες βγαζουν αρκετα πληρη κινητα και οι διαφορες κρινονται στη λεπτομερεια και στην τιμη.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)