BASSstarlet Δημ. Τετάρτη στις 11:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:14 πμ On 28/1/2025 at 8:17 ΜΜ, BASSstarlet said: Ρε παιδιά, κύριε Σπίλμπεργκ, εδώ και μέρες, κάθε φορά που κάνω διαδρομή με το αυτοκίνητο, ενεργοποιείται το «Μην Ενοχλείτε»! Ότι επιλογή έχω βρει να είναι off, την έχω ενεργοποιήσει αλλά τίποτα! Τι στο διάολο συμβαίνει; Τελικώς, το πρόβλημα λύθηκε από τις Ρυθμίσεις. Άει σιχτίρ με τις γελοιότητες του Android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. Τετάρτη στις 02:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:06 μμ 2 ώρες πριν, BASSstarlet said: Τελικώς, το πρόβλημα λύθηκε από τις Ρυθμίσεις. Άει σιχτίρ με τις γελοιότητες του Android... Κι επειδη δε μου εχει συμβει ποτε κατι τετοιο, δε μας λες συσκευη, εκδοση android και ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. Τετάρτη στις 06:00 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:00 μμ RealMe C31, Android 13. «Ρυθμίσεις/Λειτουργίες ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης/Σίγαση ειδοποιήσεων κατά την οδήγηση» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfot Δημ. Τετάρτη στις 06:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:09 μμ 6 minutes ago, BASSstarlet said: RealMe C31, Android 13. «Ρυθμίσεις/Λειτουργίες ασφαλείας και έκτακτης ανάγκης/Σίγαση ειδοποιήσεων κατά την οδήγηση» Μαλλον ειναι ιδιαιτεροτητα της Realme, αυτη η ρυθμιση. Mε Samsung απο την εποχη του S7, δεν ειχα ποτε κατι παρομοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts