Cadfael Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Τις επαφές σου που τις έχεις και θέλεις να τις συγχρονίσεις; Τις είχα στο outlook. Με το android synch τις μετέφερα στο τηλέφωνο. Μετά τις πέρασα στο gmail αλλά αναρωτιέμαι πώς συγχρονίζονται πλέον οι επαφές μου; Δηλαδή αν αλλάξω ή προσθέσω μια επαφή στο τηλέφωνο ενημερώνεται το gmail και το ανάποδο; Ή αν υπάρχει conflict πώς ρυθμίζω ποιές καταχωρήσεις θέλω να περάσουν (πχ του τηλεφώνου). Τέλος θέλω το αρχείο των επαφών μου από το gmail ή από το τηλέφωνο να το περάσω κάποια στιγμή στο outlook για να είναι και αυτό ενημερωμένο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 19, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Τις είχα στο outlook. Με το android synch τις μετέφερα στο τηλέφωνο. Μετά τις πέρασα στο gmail αλλά αναρωτιέμαι πώς συγχρονίζονται πλέον οι επαφές μου; Δηλαδή αν αλλάξω ή προσθέσω μια επαφή στο τηλέφωνο ενημερώνεται το gmail και το ανάποδο; Ή αν υπάρχει conflict πώς ρυθμίζω ποιές καταχωρήσεις θέλω να περάσουν (πχ του τηλεφώνου). Όταν θα αλλάζεις μια επαφή είτε μέσω του gmail σου, είτε μέσω του τηλεφώνου (εφόσον μιλάμε για επαφές gmail) θα ενημερώνονται αντίστοιχα και τα δύο με τον επόμενο συγχρονισμό. Τέλος θέλω το αρχείο των επαφών μου από το gmail ή από το τηλέφωνο να το περάσω κάποια στιγμή στο outlook για να είναι και αυτό ενημερωμένο. Ευχαριστώ πολύ. http://office.microsoft.com/en-gb/outlook-help/transfer-contacts-between-outlook-and-google-gmail-HA010222048.aspx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 πρόσεξα σήμερα τυχαία ότι μπαίνοντας στο google talk από το τηλέφωνο δεν έβλεπα κανέναν online...αντίθετα στον υπολογιστή φαινόντουσαν όσοι ήταν μέσα κανονικά..! έψαξα στο market τόσο από το κινητό όσο και από τον υπολογιστή και για έναν περίεργο λόγο το google talk δε μπόρεσα να το βρω... για ρίξτε μια ματιά, φαίνεται σε εσάς το talk στο μάρκετ ή ετοιμάζουν καμιά έκπληξη..??:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 πρόσεξα σήμερα τυχαία ότι μπαίνοντας στο google talk από το τηλέφωνο δεν έβλεπα κανέναν online...αντίθετα στον υπολογιστή φαινόντουσαν όσοι ήταν μέσα κανονικά..! έψαξα στο market τόσο από το κινητό όσο και από τον υπολογιστή και για έναν περίεργο λόγο το google talk δε μπόρεσα να το βρω... για ρίξτε μια ματιά, φαίνεται σε εσάς το talk στο μάρκετ ή ετοιμάζουν καμιά έκπληξη..??:) δε φαινεται στο web market. https://market.android.com/developer?pub=Google+Inc.&start=0&num=12 @TonyK, η εκδοση που εχω ειναι αυτη αλλα δε βλεπω αυτες τις επιλογες και δεν καταλαβαινω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumraden Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Να θέσω και εγώ λοιπόν το δικό μου ερώτημα να μου πείτε. T-Mobile G2/Desire Z Τρέχω το Virtuous 2.0.0 (Vision) το οποίο είναι βασισμένο στην official Gingerbread έκδοση που βγήκε πρίν μερικές μέρες. Kernel Unity V3 Baseband 12.22.60.09bU_26.02.01.15_M2 Ορίστε και οι φωτό από το Battery Info: Από ότι βλέπω μέσα στην νύχτα ίταν Awake το κινητό για τους δικούς του λόγους. Μήπως να πέρναγα κάποιο άλλο Radio; Από ότι θυμάμαι στα WM6.1 υπήρχαν συγκεκριμένα που παίζανε "καλα" στους ελληνικούς φορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Λυπάμαι που επανέρχομαι και σας κουράζω αλλά μάλλον δεν μπορώ να μπω στη φιλοσοφία του android. Έχω επιλέξει οι νέες επαφές που καταχωρώ να σώζονται στο τηλέφωνο. Στην εμφάνιση των επαφών όμως έχοντας τσεκάρει την επιλογή τηλέφωνο οι επαφές αυτές δεν φαίνονται. Φαίνονται (οι νέες καταχωρήσεις) αν επιλέξω να εμφανίζονται οι επαφές με την επιλογή google. Τότε όμως οι παλιές επαφές εμφανίζονται διπλές και ως καταχωρήσεις του τηλεφώνου και ως καταχωρήσεις google. Τώρα ξετσέκαρα και την επιλογή τηλέφωνο και την επιλογή google και χάθηκαν όλες οι επαφές! Επιλέγω το τηλέφωνο και μου λέει να κάνω import πάλι τις επαφές μου. επιλέγω το google και μου βγάζει τις μισές επαφές από αυτές που είχα. Τί να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2011 Λυπάμαι που επανέρχομαι και σας κουράζω αλλά μάλλον δεν μπορώ να μπω στη φιλοσοφία του android. Έχω επιλέξει οι νέες επαφές που καταχωρώ να σώζονται στο τηλέφωνο. Στην εμφάνιση των επαφών όμως έχοντας τσεκάρει την επιλογή τηλέφωνο οι επαφές αυτές δεν φαίνονται. Φαίνονται (οι νέες καταχωρήσεις) αν επιλέξω να εμφανίζονται οι επαφές με την επιλογή google. Τότε όμως οι παλιές επαφές εμφανίζονται διπλές και ως καταχωρήσεις του τηλεφώνου και ως καταχωρήσεις google. Τώρα ξετσέκαρα και την επιλογή τηλέφωνο και την επιλογή google και χάθηκαν όλες οι επαφές! Επιλέγω το τηλέφωνο και μου λέει να κάνω import πάλι τις επαφές μου. επιλέγω το google και μου βγάζει τις μισές επαφές από αυτές που είχα. Τί να κάνω; Γιατί δεν συγχρονίζεστε (έτσι κάνω εγώ) με ένα PC Suite και να είσαι ο.κ...!!! και BACKUP θα έχεις τα τηλέφωνα-ημερολόγιο-κ.τ.λ. και οπότε θέλεις κάνεις και RESTORE τα παραπάνω..!!! ότι τηλ. η ραντεβού έχεις να προσθέσεις , απλά με ένα συγχρονισμό ενημερώνετε η το τηλέφωνο, η PC Suite..!! http://s7.directupload.net/images/110720/jroe4aer.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_geo2 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Γειας σας παίδες, Αγόρασα ένα LG OPTIMUS V (android 2.2), από ΗΠΑ (ζω εδώ) και δεν έχει ελληνικά για να αλλάξει το μενού ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτό το παρέκαμψα εγκαθιστώντας το smart keyboard pro. Για ελληνικό μενού, δεν ενδιαφέρομαι και τόσο... Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να διαβάζει ελληνικά id3 tags. Ο file explorer καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά μόλις ανοίξει κάποιο αρχείο ο music player που έχει ελληνικό id3 tag, αυτόματα εμφανίζει "κινέζικα". Δοκίμασα και με το poweramp, αλλά από τις ρυθμίσεις του είδα ότι δεν υποστηρίζει iso-8859-7 (ούτε windows 1253). Καμιά λύση; Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος τρόπος από το settings να εγκαταστήσω ελληνικά; Είχα ένα archos (αγορασμένο από ΗΠΑ), αλλά όταν πηγαινα στο αντίστοιχο μενού, μου επέτρεπε να κατεβάσω ελληνικά. Στο lg είναι κλειδωμένο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros6 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 Γεια σας αλανια , αγορασα το Htc Desire s και εχω μια απορια σχετικα με τις χρεωσεις καπιων προγραματων-widgets . Το widget του καιρου που ειναι και στην αρχικη οθονη μαζι με το ρολοι οταν δεν ειμαι σε δικτυο wi-fi με χρεώνει ? επεισης υπαρχει καπια εφαρμογη να το δω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 (edited) Γεια σας αλανια , αγορασα το Htc Desire s και εχω μια απορια σχετικα με τις χρεωσεις καπιων προγραματων-widgets . Το widget του καιρου που ειναι και στην αρχικη οθονη μαζι με το ρολοι οταν δεν ειμαι σε δικτυο wi-fi με χρεώνει ? επεισης υπαρχει καπια εφαρμογη να το δω αυτο? μπορεις να απενεργοποιησεις την αυτοματη ενημερωση του καιρου και ολα αυτα ωστε να απενεργοποιησεις το δικτυο τηλεφωνου να μην παιρνει ενημερωσεις...μου εχουν απαντησει πιο πανω δεν εχω την συσκευη για να σου πω ακριβως αλλα νομιιζω γινεται απο το status bar μου ειχαν απαντησει στο τοπικ του desire s καλυτερα να απεθυνθεις εκει :) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=298724 Edited July 21, 2011 by giothesuper Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Μήπως τσέκαρες πόση ώρα ήταν ανοιχτή η οθόνη; Γιατί αν είναι 3-4 ώρες θα έλεγα είναι αρκετά φυσιολογική η διάρκεια ζωής. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Γειας σας παίδες, Αγόρασα ένα LG OPTIMUS V (android 2.2), από ΗΠΑ (ζω εδώ) και δεν έχει ελληνικά για να αλλάξει το μενού ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο. Αυτό το παρέκαμψα εγκαθιστώντας το smart keyboard pro. Για ελληνικό μενού, δεν ενδιαφέρομαι και τόσο... Αυτό που δεν έχω καταφέρει είναι να διαβάζει ελληνικά id3 tags. Ο file explorer καταλαβαίνει ελληνικά, αλλά μόλις ανοίξει κάποιο αρχείο ο music player που έχει ελληνικό id3 tag, αυτόματα εμφανίζει "κινέζικα". Δοκίμασα και με το poweramp, αλλά από τις ρυθμίσεις του είδα ότι δεν υποστηρίζει iso-8859-7 (ούτε windows 1253). Καμιά λύση; Υ.Γ. Υπάρχει κάποιος τρόπος από το settings να εγκαταστήσω ελληνικά; Είχα ένα archos (αγορασμένο από ΗΠΑ), αλλά όταν πηγαινα στο αντίστοιχο μενού, μου επέτρεπε να κατεβάσω ελληνικά. Στο lg είναι κλειδωμένο; νομιζω αυτο σου κανει https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλησπέρα παίδες, το google+ app δεν μου το εμφανίζει στο market και απ'το pc αναφέρει οτι δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα μου. -.- Υπάρχει κάπου το apk από αξιόπιστη πηγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Αν είσαι rooted μπορείς να το κατεβάσεις με το market enabler ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dumraden Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι το Awake. Γιατί να είναι Awake το κινητό εφόσον δεν χρησιμοποιείται; Από ότι καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει για λόγους συγχρονισμού μερικών εφαρμογών. Άλλαξα τον kernel σε έναν προηγούμενο που είναι συμβατός με το G-Lite... θα δείξει σήμερα το βράδυ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 40% είναι η μπαταρία. Πως το βλέπεται; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 (edited) Το μεγαλύτερο θέμα μου είναι το Awake. Γιατί να είναι Awake το κινητό εφόσον δεν χρησιμοποιείται; Από ότι καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει για λόγους συγχρονισμού μερικών εφαρμογών. Άλλαξα τον kernel σε έναν προηγούμενο που είναι συμβατός με το G-Lite... θα δείξει σήμερα το βράδυ.... το awake που βλεπεις μου φαινεται απολυτα φυσιολογικο..εφοσον εχεις εφαρμογες να συγχρονιζουν κλπ ειναι αναποφευκτο. το battery drain φαινεται εκει με ενα awake σταθερο συνεχομενο και με την οθονη σβηστη :p edit: κι εγω καλα ειμαι :D http://img9.imageshack.us/img9/8233/220711.png Edited July 22, 2011 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mathematician91 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλησπερα παιδια εχω μια απορια...πηρα εχτες το κινητο και ενω εχω connex στο σπιτι και προφανως εχω κωδικους και μολις παταω στο κινητο να συνδεθω στο δικο μου νετ αυτο αρχικα κανει ανιχνευση μετα λεει ληψη ip και μετα απο λιγο μου λεει ανεπιτυχης συνδεση....τι γινεται??α και να προσθεσω το νετ το εχω κλειδωμενο και χρειαζεται τον κωδικο για να μπεις.... και κατι ακομα..για να κατεβασω το msn,skype και τετοια τα κατεβαζω μονο μεσω του μαρκετ???αυτα ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Εισαι διπλα στο modem ? Τι κινητο πηρες . Γενικα μ αυτα τα baudtec που δινει ο Οτε ολοι εχουν κακο σημα Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 καλησπερα παιδια εχω μια απορια...πηρα εχτες το κινητο και ενω εχω connex στο σπιτι και προφανως εχω κωδικους και μολις παταω στο κινητο να συνδεθω στο δικο μου νετ αυτο αρχικα κανει ανιχνευση μετα λεει ληψη ip και μετα απο λιγο μου λεει ανεπιτυχης συνδεση....τι γινεται??α και να προσθεσω το νετ το εχω κλειδωμενο και χρειαζεται τον κωδικο για να μπεις.... και κατι ακομα..για να κατεβασω το msn,skype και τετοια τα κατεβαζω μονο μεσω του μαρκετ???αυτα ευχαριστω εκ των προτερων.. Πίσω από το router έχει το ip, πρέπει να γράφει WPA: και τον κωδικό..!!! βάλτο στον τηλέφωνο και πρέπει να είσαι ο.κ.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 ρε παιδια προσπαθω να συγχρονισω απο το σαιτ http://www.apergia.gr ,επιλεγω κατω δεξια να γινουν add αλλα στο κινητο δεν φαινονται!μιλαω τωρα για desire s του ξαδελφου μου.στο δικο μου οταν το ειχα παρει παλι εκανε το ιδιο αλλα κατι ειχα κανει απο το μενου των εφαρμογων και εφτιαξε.ξερει κανεις?κανενα clear cache ειχα κανει αλλα ποιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 νομιζω αυτο σου κανει https://market.android.com/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&feature=search_result Αυτό λύνει το πρόβλημα της εμφάνισης των ελληνικών ID3 tags; Και αν ναι, χρειάζεται να είσαι root για να εγκατασταθεί ή μπαίνει και σε στοκ; Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 To morelocale δε θέλει root και χρησιμοποιείται κυρίως για να επιλέξεις γλώσσα στο κινητό σου (αν το κινητό σου δεν έχει τα ελληνικά σα γλώσσα μπορείς με αυτό να τα επιλέξεις)! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 (edited) Όντως......Υπάρχει περιορισμός αποστολής 1 μηνύματος ανά ήμερα...! αφού μας έφτιαξαν;) ήρθε η ώρα να μας :wacko: άλλωστε το λέει και ο μάστορας...!!! (For more than one usage per day, download the vioce sms premium versions). Με το vioce sms premium αποστολής μεχρη και 10 μηνύματος ανά ήμερα..!!! (app allows for sending up to ten voice sms each day.) http://s7.directupload.net/images/110726/gkcnzfss.png Edited July 26, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Και με αυτόν τον επαχθή περιορισμό που βάλανε εξηγείται πλέον και απαντάται η ερώτησή μου ΠΩΣ ΗΤΑΝ δυνατόν να προσφέρουν δωρεάν μια υπηρεσία που έκανε κλήσεις σε κινητό τηλέφωνο δωρεάν!!! Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts