vastegial_74 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλημέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα με τις φωνητικές εντολές. Όταν λέω οκ google και μετά δίνω οποιαδήποτε εντολή τότε το τηλέφωνο ψάχνει στο ιντερνέτ!!.. Αν ας πούμε πώ call George τότε ψάχνει στο ιντερνέτ αυτή την εντολή, το ίδιο αν πω να βάλω ξυπνητήρι ή οτιδήποτε άλλο θα ψάξει για εφαρμογή ξυπνητηριού!! Τι κάνω λάθος δεν καταλαβαίνω!! Οι γλώσσες είναι σωστά ρυθμισμένες αλλά έτσι κι αλλιώς τις εντολές τις καταλαβαίνει απλά αντί να ανοίξει την ανάλογη εφαρμογή ψάχνει στο ιντερνέτ σαν να έχεις βάλει ας πούμε στο search την εντολή!! Το εντόπισα το πρόβλημα τελικά, πρέπει να έχεις μόνο τα Αγγλικά σαν γλώσσα στο ok google, αν έχεις και τα Ελληνικά έστω σαν δεύτερη γλώσσα τότε οι εντολές δεν δουλεύουν.. πολύ περίεργο, το κακό είναι πως έτσι χωρίς ελληνικά δεν έχω φωνητική πληκτρολόγηση.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Βασικά αν θες να αξιοποιείσεις πλήρως τις λειτουργίες του Google now θα πρέπει να έχεις τα αγγλικά σαν γλώσσα, όχι μόνο στην εφαρμογή, αλλά και στο κινητό. Ετσι δεν χάνεις ουτε πλοήγηση, ούτε τίποτα. Και τις επαφές γραμμένες με λατινικούς χαρακτήρες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bran9 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 αγόρασα πρόσφατα ένα μεταχειρισμένο galaxy s5 neo και του έκανα factory reset με τον συνδυασμό των 3 κουμπιών όπως ήταν κλειστό.Δεν έχω κάνει samsung account,αλλά δεν ξέρω αν το είχε καταχωρήσει προηγούμενος κάτοχος,δεν μου ζήτησε κάπου κωδικό η συσκευή Επειδή δεν ξέρω πως δουλεύει η συγκεκριμένη λειτουργία,χρειάζεται να κάνω κάτι;Αν το είχε καταχωρήσει άλλος στο account του μπορεί να έχει ακόμα πρόσβαση σε στoιχεία που αφορούν το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καλησπερα προσπαθω να αγοαρασω μια εφαρμογη που εχει 1,13 ευρω την πληρη εκδοση αυτου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0softus.autoanswer&hl=el γιατι επειδη εχω την μητερα μου με αναπηρια και δεν μπορει να κουνησει χερια για να απαντησει το τηλεφωνο μολις την παιρνουμε τηλεφωνο απανταει αμεσως αλλα χωραει μονο μεχρι 5 επαφες και θα θελω να το κανω απεριοριστο τι μπορω να κανω; ειναι πολυ σημαντικο να την παιρνουνε και αλλα ατομα και να απανταει αυτοματα! , παλια τις ειχα νοκια με αυτοματη απαντηση στα ακουστηκα και ειχα συνδεσει το κινητο με μεγαφωνα και τις ειχα βαλει το μικροφωνο πιασμενο κατω απο το λαιμο αλλα αυτο εχει θεμα την φορτιση και τωρα ειχαμε αυτην την συσκευη σπιτι για αυτο θελω να κανω; . αμα υπαρχει αλλη εφαρμογη που κανει το ιδιο πραγμα χωρις χρεωσει πειτε μου ; διοτι οτι δοκιμασα δεν δουλευει! . Επισης αμα υπαρχει εφαρμογη που του μιλας και παιρνει τηλεφωνο πχ οπως ειχε το motox του ελεγες wake up ξεκλειδωνε και του ελεγες να παρει τηλεφωνο οποιον ηθελες και επαιρνε και εμπαινε και σε ανοιχτη ακροαση το κινητο! , θα βολευε , βρηκα εγω μια εφαρμογη αλλα υπολειτουργει, αμα υπαρχει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω παρα πολυ! . Κατι αλλο στο δικο μου κινητο huawei y550 ενω του εχω βαλει sd με μνημη 16gb και ορισει να αποθηκευονται οι επαφες στην καρτα μνημης .Δεν μπορω να περασω εφαρμογες θα πρεπει καποια να την διαγραψω αμα ειναι μεγαλη για να την περασω , υπαρχει τροπος να μην το κανω αυτο; καταλαιβαινει οτι η μνημη του τηλεφωνου ειναι μικρη ; δεν καταλαβαινω , παντως πολλες εφαρμογες τις αποθυκευει στην sd χωρις να με ρωτησει γιατι δεν παιρναει αλλες εφαρμογες μεγαλου μεγεθους δεν εχω καταλαβει!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroskara Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Λοιπόν καλησπέρα παιδιά έχω να ασχοληθω με Android εδώ και 3 χρονια και ήθελα να ρωτησω εάν είναι καλό για το κινητό να κατεβαζω εφαρμογές και παιχνίδια από third party αν το λέω καλά... ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καλησπερα προσπαθω να αγοαρασω μια εφαρμογη που εχει 1,13 ευρω την πληρη εκδοση αυτου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0softus.autoanswer&hl=el γιατι επειδη εχω την μητερα μου με αναπηρια και δεν μπορει να κουνησει χερια για να απαντησει το τηλεφωνο μολις την παιρνουμε τηλεφωνο απανταει αμεσως αλλα χωραει μονο μεχρι 5 επαφες και θα θελω να το κανω απεριοριστο τι μπορω να κανω; ειναι πολυ σημαντικο να την παιρνουνε και αλλα ατομα και να απανταει αυτοματα! , παλια τις ειχα νοκια με αυτοματη απαντηση στα ακουστηκα και ειχα συνδεσει το κινητο με μεγαφωνα και τις ειχα βαλει το μικροφωνο πιασμενο κατω απο το λαιμο αλλα αυτο εχει θεμα την φορτιση και τωρα ειχαμε αυτην την συσκευη σπιτι για αυτο θελω να κανω; . αμα υπαρχει αλλη εφαρμογη που κανει το ιδιο πραγμα χωρις χρεωσει πειτε μου ; διοτι οτι δοκιμασα δεν δουλευει! . Επισης αμα υπαρχει εφαρμογη που του μιλας και παιρνει τηλεφωνο πχ οπως ειχε το motox του ελεγες wake up ξεκλειδωνε και του ελεγες να παρει τηλεφωνο οποιον ηθελες και επαιρνε και εμπαινε και σε ανοιχτη ακροαση το κινητο! , θα βολευε , βρηκα εγω μια εφαρμογη αλλα υπολειτουργει, αμα υπαρχει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω παρα πολυ! . Κατι αλλο στο δικο μου κινητο huawei y550 ενω του εχω βαλει sd με μνημη 16gb και ορισει να αποθηκευονται οι επαφες στην καρτα μνημης .Δεν μπορω να περασω εφαρμογες θα πρεπει καποια να την διαγραψω αμα ειναι μεγαλη για να την περασω , υπαρχει τροπος να μην το κανω αυτο; καταλαιβαινει οτι η μνημη του τηλεφωνου ειναι μικρη ; δεν καταλαβαινω , παντως πολλες εφαρμογες τις αποθυκευει στην sd χωρις να με ρωτησει γιατι δεν παιρναει αλλες εφαρμογες μεγαλου μεγεθους δεν εχω καταλαβει!. https://goo.gl/HLCmga Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή. Νομίζω οτι κάνει αυτό που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggTheGamer Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Γεια σας! Στο κινητο μου με το link2sd καταλαθος πατησα στο καθαρισμος μνημης dalvik.Δεν ξερω και πολλα και ειδα πως ελεγε για .apk οπου απο οσο ξερω ειναι αχριστα μετα απο το install τις εφαρμογης....Καπως ετσι εκανα μεγαλο λαθος και πατησα ναι.... Τωρα μου ερχοναι συνεχομαινα μην τυπου :Το ταδε app σταματησε απροσδόκητα.Τι να κανω?Εκανα μια επανεκκίνηση και τωρα δεν ερχονται τετια μυνηματα....Αλλα ομως πρόκειται να εχω οποιοδήποτε προβλημα?Αν ναι καποιος τροπος να αντιμετωπίστει?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Αν δουλεύει, μην αγχώνεσαι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AggTheGamer Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπερα σε ολους.Προσφατα πηρα το Lenovo tab 3,16gb rom με android 6.0.Εβαλα καρτα sd 32 gb και την εκανα συγχωνευση.Ομως οταν το συνδεω με τον υπολογιστη,μου δειχνει μονο την εσωτερικη μνημη(16gb)Μηπως εκανα κατι λαθος.Στο google που εψαξα δεν λεει καπου ποσο μνημη πρεπει να δειχνει.Αυτο το marsmallow μας εχει λιγο μπερδεψει !!! πρεπει μετα να κανεις και μετακινηση https://www.youtube.com/watch?v=8h94v8G9nxA&list=WL&index=23 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 https://goo.gl/HLCmga Δοκίμασε αυτήν την εφαρμογή. Νομίζω οτι κάνει αυτό που ζητάς. ευχαριστω παρα πολυ θα δω εαν μπορω να την κατεβασω απο το κινητο σε ευχαριστω παρα πολυ , οσο για το πως μπορω να κατεβασω απο το google plus με χρεωση χρεωστικης καρτας υπαρχει καποιος τροπος; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καλησπερα προσπαθω να αγοαρασω μια εφαρμογη που εχει 1,13 ευρω την πληρη εκδοση αυτου https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0softus.autoanswer&hl=el γιατι επειδη εχω την μητερα μου με αναπηρια και δεν μπορει να κουνησει χερια για να απαντησει το τηλεφωνο μολις την παιρνουμε τηλεφωνο απανταει αμεσως αλλα χωραει μονο μεχρι 5 επαφες και θα θελω να το κανω απεριοριστο τι μπορω να κανω; ειναι πολυ σημαντικο να την παιρνουνε και αλλα ατομα και να απανταει αυτοματα! , παλια τις ειχα νοκια με αυτοματη απαντηση στα ακουστηκα και ειχα συνδεσει το κινητο με μεγαφωνα και τις ειχα βαλει το μικροφωνο πιασμενο κατω απο το λαιμο αλλα αυτο εχει θεμα την φορτιση και τωρα ειχαμε αυτην την συσκευη σπιτι για αυτο θελω να κανω; . αμα υπαρχει αλλη εφαρμογη που κανει το ιδιο πραγμα χωρις χρεωσει πειτε μου ; διοτι οτι δοκιμασα δεν δουλευει! . Επισης αμα υπαρχει εφαρμογη που του μιλας και παιρνει τηλεφωνο πχ οπως ειχε το motox του ελεγες wake up ξεκλειδωνε και του ελεγες να παρει τηλεφωνο οποιον ηθελες και επαιρνε και εμπαινε και σε ανοιχτη ακροαση το κινητο! , θα βολευε , βρηκα εγω μια εφαρμογη αλλα υπολειτουργει, αμα υπαρχει καποιος να με βοηθησει τον ευχαριστω παρα πολυ! . Κατι αλλο στο δικο μου κινητο huawei y550 ενω του εχω βαλει sd με μνημη 16gb και ορισει να αποθηκευονται οι επαφες στην καρτα μνημης .Δεν μπορω να περασω εφαρμογες θα πρεπει καποια να την διαγραψω αμα ειναι μεγαλη για να την περασω , υπαρχει τροπος να μην το κανω αυτο; καταλαιβαινει οτι η μνημη του τηλεφωνου ειναι μικρη ; δεν καταλαβαινω , παντως πολλες εφαρμογες τις αποθυκευει στην sd χωρις να με ρωτησει γιατι δεν παιρναει αλλες εφαρμογες μεγαλου μεγεθους δεν εχω καταλαβει!. Δεν καταλαβα, δεν γινετε αποδεκτη η καρτα σου στο google play ? Στα ταμεια στα lidl πουλανε καρτες για το google play. Σκεψεις χωρις να εχω δοκιμασει Εφαρμογη για ξεκλειδωμα δες καποιες απο αυτες https://play.google.com/store/search?q=voice%20unlock&c=apps , αν θυμαμαι καλα υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο android, δες και στις ρυθμισεις στο τηλεφωνο αλλιως ψαξε για καποια εφαρμογη Μετα ισως με την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher να μπορει να ανοιγει εφαρμογες κλπ και με την απο κατω εφαρμογη να δινει καποιες εντολες και τις εκτελει, υπαρχει το GR-Cyberon Voice Commander , ομως η ιδια η εφαρμογη δεν ανοιγει με φωνητικη εντολη. Ισως με "οκ google" να ανοιγει και να κανει κλησεις. Υγ. η μοναδικη εφαρμογη που εχω δοκιμασει ειναι η GR-Cyberon Voice Commander Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Δεν καταλαβα, δεν γινετε αποδεκτη η καρτα σου στο google play ? Στα ταμεια στα lidl πουλανε καρτες για το google play. Σκεψεις χωρις να εχω δοκιμασει Εφαρμογη για ξεκλειδωμα δες καποιες απο αυτες https://play.google.com/store/search?q=voice%20unlock&c=apps , αν θυμαμαι καλα υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο android, δες και στις ρυθμισεις στο τηλεφωνο αλλιως ψαξε για καποια εφαρμογη Μετα ισως με την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher να μπορει να ανοιγει εφαρμογες κλπ και με την απο κατω εφαρμογη να δινει καποιες εντολες και τις εκτελει, υπαρχει το GR-Cyberon Voice Commander , ομως η ιδια η εφαρμογη δεν ανοιγει με φωνητικη εντολη. Ισως με "οκ google" να ανοιγει και να κανει κλησεις. Υγ. η μοναδικη εφαρμογη που εχω δοκιμασει ειναι η GR-Cyberon Voice Commander ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω όσο για το voice commander αλλά επειδή το έχεις δοκιμάσει τι ακριβώς κάνει; δεν έχω καταλάβει! πρέπει να πατάς κουμπί για να ακούει την φωνή ή όχι; όσο για τις κάρτες στο lidl της έχω δει αλλά αυτο που θέλω να αγοράσω έχει 1.13 ευρώ και η χαμηλότερη κάρτα είναι 15 ευρώ , είναι αρκετά λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 Μήπως πρόσφατα έβαλες κάποια εφαρμογή όπως κάποιο keyboard? Η κάποιο launcher? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 ευχαριστώ πολύ θα το ψάξω όσο για το voice commander αλλά επειδή το έχεις δοκιμάσει τι ακριβώς κάνει; δεν έχω καταλάβει! πρέπει να πατάς κουμπί για να ακούει την φωνή ή όχι; όσο για τις κάρτες στο lidl της έχω δει αλλά αυτο που θέλω να αγοράσω έχει 1.13 ευρώ και η χαμηλότερη κάρτα είναι 15 ευρώ , είναι αρκετά λεφτά. Ναι, πρεπει να πατας κουμπι (την εφαρμογη) για να ανοιξει. Δεν ξερω αν θα μπορεσεις να το κανεις με συνδιασμο, δηλαδη να βαλεις την εφαρμογη Λειτουργία εκκίν. Google Now https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher να μιλας και να λες "ok google" > "open GR-Cyberon" και μετα να λες ""κληση ταδε"" Παντος για αρχη δοκιμασε την εφαρμογη Google Now να δεις τι κανει (δηλαδη αν θελει πατημα για να ανοιξει) και αν μπορει να μενει <ξυπνια> και να δεχετε φωνητικες εντολες και να ανοιγει αλλες εφαρμογες και ισως αν μπορει να ανοιγει τον dialer Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2016 μου έχει σπάσει τα νεύρα η κάμερα που όταν τρέχω κι έχω το κινητό στην τσέπη βγάζει φωτογραφίες, υπάρχει κάτι να την απενεργοποίησω; είμαι root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Βάλε κάποια εφαρμογή του app lock και πρόσθεσε την κάμερα εκεί... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) εχει πολλες, καποια προταση/συγκεκριμενη; edit: την εκανα freeze μεσα απο το titanium Edited December 15, 2016 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 (edited) Δεν καταλαβα, δεν γινετε αποδεκτη η καρτα σου στο google play ? Στα ταμεια στα lidl πουλανε καρτες για το google play. Σκεψεις χωρις να εχω δοκιμασει Εφαρμογη για ξεκλειδωμα δες καποιες απο αυτες https://play.google.com/store/search?q=voice%20unlock&c=apps , αν θυμαμαι καλα υπηρχε αυτη η δυνατοτητα στο android, δες και στις ρυθμισεις στο τηλεφωνο αλλιως ψαξε για καποια εφαρμογη Μετα ισως με την εφαρμογη αυτη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.launcher να μπορει να ανοιγει εφαρμογες κλπ και με την απο κατω εφαρμογη να δινει καποιες εντολες και τις εκτελει, υπαρχει το GR-Cyberon Voice Commander , ομως η ιδια η εφαρμογη δεν ανοιγει με φωνητικη εντολη. Ισως με "οκ google" να ανοιγει και να κανει κλησεις. Υγ. η μοναδικη εφαρμογη που εχω δοκιμασει ειναι η GR-Cyberon Voice Commander ευχαριστώ πολύ! θα το δοκιμάσω. σχετικά με την αγορά εφαρμογών τελικά γιατί δεν μπορώ να αγοράσω ; σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω την revolut η να βάλω λεφτά στο pay pall! όσο για την μνήμη του κινητού μου που μου βγάζει ότι έχω πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο ενώ έχω ορίσει να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης τι μου προτείνεις να κάνω ; edit : τελικα για να αγορασετε εφαρμογες απο το google play , πρεπει να μπειτε απο τον υπολογιστη στο google play και να βαλετε την καρτα σας και μετα να μπειτε απο το κινητο και να κανετε την αγορα , ή αλλιως αμα μπορειτε να βρειτε την εφαρμογη στον υπολογιστη και κανετε αγορα εκει μετα κατεβαινει στο κινητο . Δεν εχω καταφερει να περασω στοιχεια καρτας απο το κινητο και κανω αγορα με παραπανω τροπο τα καταφερα τελικα . Edited December 15, 2016 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 όσο για την μνήμη του κινητού μου που μου βγάζει ότι έχω πρόβλημα με το αποθηκευτικό χώρο ενώ έχω ορίσει να αποθηκεύονται στην κάρτα μνήμης τι μου προτείνεις να κάνω ; 1) Έχεις περιορισμούς από το λειτουργικό 2) Πολλές εφαρμογές θέλουν αποκλειστικά την εσωτερική μνήμη για να δουλεψουν , οπότε και να μπορείς να τις μεταφέρεις απλά δεν δουλεύουν. Για μιά καλή εμπειρία από το smartphone τη σήμερον ημέρα χρειάζονται 16gb εσωτερικής μνήμης τουλάχιστον Δεν είναι κάτι εξωφρενικό ούτε και ακριβό εν έτη 2017. Αυτή είναι η γνώμη μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 μου έχει σπάσει τα νεύρα η κάμερα που όταν τρέχω κι έχω το κινητό στην τσέπη βγάζει φωτογραφίες, υπάρχει κάτι να την απενεργοποίησω; είμαι root Mήπως έχει το κινητό σου κάποιο gesture για την lockscreen; Για παράδειγμα, πολλά κινητά έχουν επιλογή να ανοίγει η κάμερα αν σύρεις το δάχτυλο σου από το κάτω μέρος της οθόηνς στο πάνω. Μήπως έχεις κάποια παρόμοια ρύθμιση και απλά πρέπει να την απενεργοποιήσεις μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού; Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 νταξει μωρε, την απενεργοποιησα εντελως, ετσι κι αλλιως δεν την χρησιμοποιω, κι οταν την χρειαστω παω και την ανοιγω, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια την καλησπερα μου. Ξαφνικα ανακαλυψα οτι εχω καποιο προβλημα στο κινητο. Οταν το συνδεω με το PC (Win 7) δεν εμφανιζεται το παραθυρο της SD (external) αλλα ουτε και ανοιγοντας "ο υπολογιστης μου" φαινεται εκει. Συγκεκριμενα: Συνδεω το καλωδιο. Εμφανιζεται στο κινητο η σελιδα "Connect type" οπου επιλεγω "USB Mass storage". Μετα εμφανιζεται "USB connected" και κατω η εντολη "Turn on USB storage". Παταω ΟΝ και μετα ΟΚ στο παραθυρο που λεει οτι μπορει μερικες εφαρμογες να σταματησουν κλπ κλπ, οποτε μετα βγαινει στο κινητο η σελιδα που λεει "USB connected" και στον υπολογιστη εμφανιζεται το παραθυρο τηε Αυτοματης Εκτελεσης του "αφαιρουμενου δισκου F" που ειναι ο εσωτερικος του τηλεφωνου. Παλια εμφανιζοταν δυο παραθυρα το ενα μετα το αλλο, πρωτα αυτο που ανεφερα της internal storage και μετα καπακι της external storage ("E", της καρτας SD δηλαδη). Στην ουσια, η SD δεν φαινεται. Καμμια ιδεα τι φταιει? Το Android ειναι 4.2.2 Καμμια ιδεα τι φταιει? Ευχαριστω Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Παιδια την καλησπερα μου. Ξαφνικα ανακαλυψα οτι εχω καποιο προβλημα στο κινητο. Οταν το συνδεω με το PC (Win 7) δεν εμφανιζεται το παραθυρο της SD (external) αλλα ουτε και ανοιγοντας "ο υπολογιστης μου" φαινεται εκει. Συγκεκριμενα: Συνδεω το καλωδιο. Εμφανιζεται στο κινητο η σελιδα "Connect type" οπου επιλεγω "USB Mass storage". Μετα εμφανιζεται "USB connected" και κατω η εντολη "Turn on USB storage". Παταω ΟΝ και μετα ΟΚ στο παραθυρο που λεει οτι μπορει μερικες εφαρμογες να σταματησουν κλπ κλπ, οποτε μετα βγαινει στο κινητο η σελιδα που λεει "USB connected" και στον υπολογιστη εμφανιζεται το παραθυρο τηε Αυτοματης Εκτελεσης του "αφαιρουμενου δισκου F" που ειναι ο εσωτερικος του τηλεφωνου. Παλια εμφανιζοταν δυο παραθυρα το ενα μετα το αλλο, πρωτα αυτο που ανεφερα της internal storage και μετα καπακι της external storage ("E", της καρτας SD δηλαδη). Στην ουσια, η SD δεν φαινεται. Καμμια ιδεα τι φταιει? Το Android ειναι 4.2.2 Καμμια ιδεα τι φταιει? Ευχαριστω Δοκίμασε να κάνεις unmount και ξανά mount την SD στη συσκευή από την αντίστοιχη επιλογή στις ρυθμίσεις της συσκευής σου (στο storage πρέπει να είναι), μήπως λύσει το πρόβλημα. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perfect_elu Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Τελικά... κατέφυγα στη μαγική λύση!! "Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων"... zananiro, σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια. Δεν ήταν αυτή η περίπτωση. Υποψιάζομαι το Clean Master... παρ' όλο που το είχα αποκλείσει από τις ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2016 Ξέχνα το το Clean Master. SD Maid Pro. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts