Prattein_Aloga Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Πέτρο μου μυρίζει ιός στο pc του φίλου σου, ας δοκιμάσει να το κάνει από άλλο υπολογιστή Thanks Αλεκο, θα το ψαξω απο αυτην την οπτικη :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 μου έχουν σπάσει τα νεύρα, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί το προσπαθώ με ξένα forums εδώ και 2 μέρες. όταν έφτιαξα τις επαφές (τις έκανα όλες από την αρχή) τις έκανα join μία μία με τις επαφές στο facebook...καταλάθως έσβησα μία τέτοια επαφή (χωρίς προφανώς να την κάνω separate) και μου έβγαλε το μνμ ότι επειδή η συγκεκριμένη επαφή έχει infos από read-only accounts (fb) θα προστεθούν αυτά τα στοιχεία σε μία hidden list...έκτοτε δεν μπορώ να βρώ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ.... δηλαδή και sync με fb που κάνω τον συγκεκριμένο friend ΔΕΝ μου τον εμφανίζει...:mad::mad::mad: τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 μου έχουν σπάσει τα νεύρα, αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει γιατί το προσπαθώ με ξένα forums εδώ και 2 μέρες. όταν έφτιαξα τις επαφές (τις έκανα όλες από την αρχή) τις έκανα join μία μία με τις επαφές στο facebook...καταλάθως έσβησα μία τέτοια επαφή (χωρίς προφανώς να την κάνω separate) και μου έβγαλε το μνμ ότι επειδή η συγκεκριμένη επαφή έχει infos από read-only accounts (fb) θα προστεθούν αυτά τα στοιχεία σε μία hidden list...έκτοτε δεν μπορώ να βρώ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ.... δηλαδή και sync με fb που κάνω τον συγκεκριμένο friend ΔΕΝ μου τον εμφανίζει...:mad::mad::mad: τι μπορώ να κάνω? Άνοιξε τις επαφές και κάνε το εξής: display --> accounts (επέλεξε το FB προφανώς) και μετά ψάξε, λογικά θα τον βρεις Εναλλακτικά αν αποτύχεις απλά σβήσε τον λογαριασμό του FB(από settings --> accounts) και επανέφερε τον, έτσι θα ξαναφορτώσει όλες τις επαφές υγ;Αν έχεις ίδια ονοματεπώνυμα και στις επαφές και στο fb συνδέονται αυτόματα Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 (edited) το πρώτο που λες το έχω κάνει 23-24 φορές χωρίς αποτέλεσμα το δεύτερο δεν το επιχείρησα ακόμα τώρα θα κάνω μία απόπειρα. δυστυχώς στο κινητό τα έγραψα στα ελληνικά ενώ στο fb όλοι έχουν λατινικούς χαρακτήρες... σε ευχαριστώ για την πρόταση σου. σε λίγο θα σου πω αν πέτυχε... edit: τελικά έγινε έτσι αλλά έγινε και αυτό που φοβόμουν...ξεσυγχρονιστήκανε ΟΛΕΣ οι επαφές με τις επαφές στο fb...ευτυχώς που έχω λίγες επαφές.χαχαχαχα μάλλον δεν υπάρχει άλλος τρόπος... όπως και να έχει ευχαριστώ saliez. Edited May 16, 2011 by pananton Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 πειτε μου μια εφαρμογη για να βαλω να κανει back up μονο τις επαφες μου καθε βραδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 πειτε μου μια εφαρμογη για να βαλω να κανει back up μονο τις επαφες μου καθε βραδυ! Δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο. Αν εχεις ενεργοποιημενο τον συγχρονισμο με το gmail, γινεται αυτοματα αυτο που θελεις. Περνας μια νεα επαφη στην συσκευη και αυτη πηγαινει αμεσως και στο Gmail σου. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Δεν χρειαζεσαι κατι τετοιο. Αν εχεις ενεργοποιημενο τον συγχρονισμο με το gmail, γινεται αυτοματα αυτο που θελεις. Περνας μια νεα επαφη στην συσκευη και αυτη πηγαινει αμεσως και στο Gmail σου.θελω για σιγουρια να εχω και ενα backup στην καρτα μνημης! πως ενεργοποιουμε τον συγχρονισμο με gmail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 θελω για σιγουρια να εχω και ενα backup στην καρτα μνημης! πως ενεργοποιουμε τον συγχρονισμο με gmail? Για μεταφορά επαφών στο Gmail κοίταξε εδώ Θα χρειαστεί επίσης να έχεις ενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 push email μπορω να εχω για το email μου που ειναι ymail.com? ειναι της yahoo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Η εφαρμογη της Yahoo δε σε καλυπτει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 Η εφαρμογη της Yahoo δε σε καλυπτει? πηγα στην εφαρμογη email που ειχε το κινητο μεσα και εκει εβαλα τους τρεις λογαριασμους yahoo που εχω.υπαρχει συγκεκριμενη εφαρμογη της yahoo?μου λες που την βρισκω?μαρκετ?με ποιο ονομα?desire s εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 αυτη που εχω λεγεται Yahoo Mail και μου δινει κανονικα notifications για νεα email. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 (edited) ενταξει τα βρηκα!thx την επιλογη στο μενου τοποθεσιες>μεσω ασυρματου δικτυου να την εχω ενεργοποιημενη?ειναι το A-GPS που λεμε? χρησιμοποιησα μια φορα το igo8 χτες,το εκλεισα και σημερα ειδα οτι απο την status bar η επιλογη στις γρηγορες ρυθμισεις για gps ηταν κλικαρισμενη!δηλαδη καθε φορα που θα κλεινω το προγραμμα πλοηγησης θα πρεπει να ξετικαρω και την επιλογη gps? Edited May 18, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 υπάρχει κανένα app που να λειτουργεί ως widget για msn ? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. May 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2011 υπάρχει κανένα app που να λειτουργεί ως widget για msn ? Το Mercury εχει και widget. https://market.android.com/details?id=im.mercury.android&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ναι, δεν εχεις λογο ειδαλλως να την εχεις ενεργοποιημενη, εκτος αν θες να δεις τη μπαταρια σου να βυθιζεται πιο γρηγορα απο τον τιτανικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ναι, δεν εχεις λογο ειδαλλως να την εχεις ενεργοποιημενη, εκτος αν θες να δεις τη μπαταρια σου να βυθιζεται πιο γρηγορα απο τον τιτανικο. νομιζα οτι κλεινοντας το προγραμμα gps πχ igo θα εκλεινε μονο του και το gps του κινητου οπως στα wm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως στο android όταν δεν υπάρχει ενεργή εφαρμογή που να ζητάει δεδομένα gps τότε το gps δεν ψάχνει για σήμα. Απλά από τις ρυθμίσεις έχεις τον έλεγχο για το αν το gps θα ενεργοποιηθεί αν το ζητήσει μια εφαρμογή ή όχι. Αυτό είναι το καλύτερο. Μπορείς να βάλεις για ευκολία και ένα widget στην κεντρική οθόνη (πχ από το extended controls) και έχεις τον πλήρη έλεγχο με ένα κλίκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως στο android όταν δεν υπάρχει ενεργή εφαρμογή που να ζητάει δεδομένα gps τότε το gps δεν ψάχνει για σήμα. Απλά από τις ρυθμίσεις έχεις τον έλεγχο για το αν το gps θα ενεργοποιηθεί αν το ζητήσει μια εφαρμογή ή όχι. Αυτό είναι το καλύτερο. Μπορείς να βάλεις για ευκολία και ένα widget στην κεντρική οθόνη (πχ από το extended controls) και έχεις τον πλήρη έλεγχο με ένα κλίκ. extended controls που το βρισκω? 1--και κατι ασχετο,καπου διαβασα οτι απο την status bar μπορω να αλλαξω την φωτεινοτητα της οθονης αλλα δεν μπορω να το βρω? 2--οταν βαζω σαν default browser τον opera mini ακομα και οταν ανοιξω το μαμισιο browser ανοιγω εκει μια ιστοσελιδα και την ανοιγει παλι με τον mini!εαν χρησιμοποιησω οποιονδηποτε ΑΛΛΟΝ browser εκτος απο τον μαμισιο ολα οκ,οι σελιδες ανοιγουν με τον εκαστοτε browser.με τον μαμισιο ομως ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ο mini!.ξερει κανεις γιατι? Edited May 19, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 extended controls που το βρισκω? 1--και κατι ασχετο,καπου διαβασα οτι απο την status bar μπορω να αλλαξω την φωτεινοτητα της οθονης αλλα δεν μπορω να το βρω? 2--οταν βαζω σαν default browser τον opera mini ακομα και οταν ανοιξω το μαμισιο browser ανοιγω εκει μια ιστοσελιδα και την ανοιγει παλι με τον mini!εαν χρησιμοποιησω οποιονδηποτε ΑΛΛΟΝ browser εκτος απο τον μαμισιο ολα οκ,οι σελιδες ανοιγουν με τον εκαστοτε browser.με τον μαμισιο ομως ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ο mini!.ξερει κανεις γιατι? τι εννοείς extended controls; 1: Αν κρατήσεις παρατεταμένα το δάχτυλο σου στη notification bar μπορείς να αλλάξεις την φωτεινότητα πηγαίνοντας αριστερά/δεξιά το δάχτυλο σου, προυποθέτει να μην έχεις αυτόματη φωτεινότητα 2: Ναι έτσι γίνεται, αν θες διαφορετικά θα πρέπει να βγάλεις από default τον opera mini, από settings --> applications --> opera mini --> clear defaults Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atrias Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Το Mercury εχει και widget. https://market.android.com/details?id=im.mercury.android&feature=search_result ευχαριστώ για την απάντηση αυτό λέει "Improved Launcher (Widget)" δηλαδή το widget είναι μόνο για να ανοίγεις το app ή σου δείχνει κι εκεί με κάποιο τρόπο τα μηνύματά σου, κλπ ? Παράθεση για κατόχους κινητού samsung ένα widget εορτολόγιο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Λέγοντας extended controls εννοώ αυτό. Είναι application που σου δίνει την δυνατότητα να βάλεις widget για σχεδόν κάθε setting του κινητού. Αν ψάξετε στο μάρκετ φυσικά θα βρείτε και άλλες εναλλακτικές για gps widget, paid ή free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 (edited) τι εννοείς extended controls; 1: Αν κρατήσεις παρατεταμένα το δάχτυλο σου στη notification bar μπορείς να αλλάξεις την φωτεινότητα πηγαίνοντας αριστερά/δεξιά το δάχτυλο σου, προυποθέτει να μην έχεις αυτόματη φωτεινότητα 2: Ναι έτσι γίνεται, αν θες διαφορετικά θα πρέπει να βγάλεις από default τον opera mini, από settings --> applications --> opera mini --> clear defaults 1--αυτο με τη φωτεινοτητα δεν μπορω να το κανω! 3--ποτε καταναλωνεται περισσοτερη μπαταρια?οταν βαζω στο default προγραμμα email να τσεκαρει καθε χ λεπτα η της yahoo το widget πχ που ειναι push? το μαμισιο email προγραμμα κανει push?το k9mail? 4__ ρε παιδια κατεβασα opera mobile αλλα δεν παιζει flash τι γινεται?το εχω ενεργοποιησει απο τις ρυθμισεις Edited May 19, 2011 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfog Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα για άμεση ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του flight-mode; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση A man's dreams are an index to his greatness... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. May 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2011 Ρε παιδιά υπάρχει κανένα πρόγραμμα για άμεση ενεργοποίηση-απενεργοποίηση του flight-mode; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... με το elixir μπορεις να φτιαξεις widget με διακοπτες για οτιδηποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts