arisgr0 Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Δηλαδη το κάθε κινητο όταν κοιταζει στο Internet γα Update, κοιταζει καπου στην google και όχι σε Server τις εταιριας? Εχω την εντυπωση ότι κάθε μοντελο εχει την δικη του εκδοση που βγαινει από την κάθε εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι προγράμματα - εφαρμογές προτείνετε για μεταφορά εικόνας και έλεγχο κινητού από pc λόγω σπασμένης οθόνης. Tο κινητό είναι samsung galaxy s5 , χωρίς root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Σε υπολογιστή με ubuntu 16.04 , πως γίνεται να κάνουμε mount (προσάρτηση ) μία android συσκευή και να δούμε τα αρχεία του συστήματος και να τα επεξεργαστούμε σαν να ήμασταν root. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Βρήκα το SideSync της samsung αλλα πρέπει να έχεις πρόσβαση και στο κινητό για να κατεβάσεις την εφαρμογή τι γίνεται εαν έχει σπάσει η οθόνη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2016 Καλησπέρα κανείς εδώ ? Τελικά κατάφερα και έχω εικόνα με MHL σε HDMI . Διαχείριση πως μπορώ να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 με το adb μπορείς μέσω τερματικού. Αν θέλεις τώρα διαχειριστή αρχείων σε γραφικό περιβάλλον, για linux η πιο καλή λύση απ' όσο γνωρίζω είναι το qtADB: https://qtadb.wordpress.com/ Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται έχει σταματήσει η ανάπτυξή του, αλλά λειτουργεί ικανοποιητικά. Μια άλλη λύση είναι ο Total Commander, για τον οποίο υπάρχει ένα πρόσθετο που ενεργοποιεί τη διαχείριση αρχείων για android. Χρειάζεται όμως το wine μιας και είναι εφαρμογή για windows. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 κοιταξε να στησεις teamviewer ή και το λιγο ιδιοτροπο αλλα αψογο στη λειτουργια του, mobizen.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
camoranesi Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Έχω μια απορία σχετικά με το live του Facebook. Φίλος με note 3 χωρίς ροοτ έχει κανονικα την επιλογή ενώ εγώ με νότε 4 ροοτ όχι, έχουμε την τελευταία έκδοση κ οι 2, μήπως έχει κάποιο περιορισμό σε ροοτ συσκευές το Facebook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b10zgr Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπερα! Χθες το βραδυ εχασα το κντ μου (Sony Xperia Z)... Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το εντοπισω με κλειστη τοποθεσεια και data? Kαι αν οχι, υπαρχει κανεις τροπος να τα ενεργοποιησω απομακρυσμενα SMS ή κατι τετοιο? Σημ: Το κινητο χτυπαει ακομα παραδοξως... δεν το εχουν απενεργοποιησει ακομα. Ευχαριστω για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Έχω και εγώ κινητό με root, έχω φαγωθεί να βρω το live και δεν μπορώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπερα! Χθες το βραδυ εχασα το κντ μου (Sony Xperia Z)... Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το εντοπισω με κλειστη τοποθεσεια και data? Kαι αν οχι, υπαρχει κανεις τροπος να τα ενεργοποιησω απομακρυσμενα SMS ή κατι τετοιο? Σημ: Το κινητο χτυπαει ακομα παραδοξως... δεν το εχουν απενεργοποιησει ακομα. Ευχαριστω για τον χρονο σας και γιατι να το απενεργοποιησουν?....κανουν τζαμπα τηλεφωνα σε ολο τον κοσμο και χρεωνεσαι. Ακυρωσε την σιμ μεσω παροχου τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b10zgr Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Το κντ ειναι κλειδωμένο με σύνθετο μοτίβο... δεν νομιζω οτι ειναι usable, εκτος αν το κανουν restore, αλλα και παλι δεν εχουν το pin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 http://android.stackexchange.com/questions/43124/enable-location-services-via-remote-control δες εδω και πες μας αν εκανες κατι διοτι και εγω εχω το αγχος αυτο....ευτυχωσ εχω φτηνα τηλεφωνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTASSOS Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 (edited) wondershare mobile go for android/ios apo εκει τα βλεπεις ολα και κατεβαζεις εφαρμογες τα παντα ολα στο κινητο. εναλλακτικα moborobo. εγω αυτα δουλευω ασ πουν και οι πιο γνωστες Edited June 22, 2016 by ELTASSOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
favas21 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες; δοκιμασε ενα τρελο που επιασε σε μενα.γραφε στα ελληνικα μονο κεφαλαια.σε xiaomi red min note 3 pro πιανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες; Συνήθως δεν είναι θέμα πληκτρολόγιου αλλά εφαρμογής μηνυμάτων. Στο playstore υπάρχουν αρκετές που σίγουρα υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες. Πχ handcent, textra ή ακόμα και η εφαρμογή SMS της Google. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioli Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Γεια σας! Έχω ένα LG BELLO 2 με Android Lollipop 5.0.2 και αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρ'ολο που έχω βάλει μια sandisk sd και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζω σε αυτήν, το κινητό αυτόματα την αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο για τίποτα. Προσπάθησα να μεταφέρω όσες εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά στην sd αλλά δεν γίνεται τίποτα. Όταν τις μεταφέρω δεν ανόιγουν μετά. Μόνο φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί "μετακίνηση στην κάρτα sd". Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd; Thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosstorm Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Κάποιο από αυτά μπορεί να δουλέψει χωρίς να γίνει εγκατάσταση εφαρμογής στο κινητό ? ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ιδανικά συνδέοντας το κιν με usb στο pc να έχεις την οθόνη του κιν στο pc και να μπορεις να τη δουλέψεις με ποντίκι και πληκτολόγιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Γεια σας! Έχω ένα LG BELLO 2 με Android Lollipop 5.0.2 και αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρ'ολο που έχω βάλει μια sandisk sd και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζω σε αυτήν, το κινητό αυτόματα την αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο για τίποτα. Προσπάθησα να μεταφέρω όσες εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά στην sd αλλά δεν γίνεται τίποτα. Όταν τις μεταφέρω δεν ανόιγουν μετά. Μόνο φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί "μετακίνηση στην κάρτα sd". Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd; Thanks! χρειάζεται root ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες; Ο Google messenger πάντως, επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, στέλνει κανονικά 160 αρκεί στις ρυθμίσεις να του επιλέξεις το "Μόνο απλοί χαρακτήρες" και θα είναι κεφαλαία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες; Ναι, το Greek Keyboard, απ' το Play store. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 http://android.stackexchange.com/questions/43124/enable-location-services-via-remote-control δες εδω και πες μας αν εκανες κατι διοτι και εγω εχω το αγχος αυτο....ευτυχωσ εχω φτηνα τηλεφωνα από την στιγμή που δεν έχει το Cerberus η το Air Droid στην συσκευή του εγκατεστημένο δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billgem Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα HTC Desire 620G dual sim το οποίο έχει πέσει κάτω και έχει σπάσει η οθόνη, επειδή δεν αξίζει η επισκευή του το έχω κάνει router είναι και 4G οπότε είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Επίσης το έχω κάνει root για να αφαιρέσω τις εφαρμογές της Google που τρέχουν χωρίς λόγο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι προχθές που μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση λειτουργικού και κάνω την γκάφα να το δεχθώ και να την κάνει. Μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και βγάζει "σφάλμα". Του έκανα "factory reset" αλλά τώρα κολάει στην πρώτη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Αν ξέρει κάτι κάποιος, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. June 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2016 Καλησπέρα. Έχω ένα HTC Desire 620G dual sim το οποίο έχει πέσει κάτω και έχει σπάσει η οθόνη, επειδή δεν αξίζει η επισκευή του το έχω κάνει router είναι και 4G οπότε είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Επίσης το έχω κάνει root για να αφαιρέσω τις εφαρμογές της Google που τρέχουν χωρίς λόγο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι προχθές που μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση λειτουργικού και κάνω την γκάφα να το δεχθώ και να την κάνει. Μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και βγάζει "σφάλμα". Του έκανα "factory reset" αλλά τώρα κολάει στην πρώτη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Αν ξέρει κάτι κάποιος, ας βοηθήσει. Ευχαριστώ Θα πρέπει να περάσεις μια καινούρια rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts