Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδη το κάθε κινητο όταν κοιταζει στο Internet γα Update, κοιταζει καπου στην google και όχι σε Server τις εταιριας?

Εχω την εντυπωση ότι κάθε μοντελο εχει την δικη του εκδοση που βγαινει από την κάθε εταιρια.

Καλησπέρα

θα ήθελα να ρωτήσω τι προγράμματα - εφαρμογές προτείνετε για μεταφορά εικόνας και έλεγχο κινητού από pc λόγω σπασμένης οθόνης.

Tο κινητό είναι samsung galaxy s5 , χωρίς root

Σε υπολογιστή με ubuntu 16.04 , πως γίνεται να κάνουμε mount (προσάρτηση ) μία android συσκευή και να δούμε τα αρχεία του συστήματος και να τα επεξεργαστούμε σαν να ήμασταν root.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

Βρήκα το SideSync της samsung αλλα πρέπει να έχεις πρόσβαση και στο κινητό για να κατεβάσεις την εφαρμογή τι γίνεται εαν έχει σπάσει η οθόνη ?

με το adb μπορείς μέσω τερματικού. Αν θέλεις τώρα διαχειριστή αρχείων σε γραφικό περιβάλλον, για linux η πιο καλή λύση απ' όσο γνωρίζω είναι το qtADB:

https://qtadb.wordpress.com/

Δυστυχώς, απ' ότι φαίνεται έχει σταματήσει η ανάπτυξή του, αλλά λειτουργεί ικανοποιητικά.

Μια άλλη λύση είναι ο Total Commander, για τον οποίο υπάρχει ένα πρόσθετο που ενεργοποιεί τη διαχείριση αρχείων για android. Χρειάζεται όμως το wine μιας και είναι εφαρμογή για windows.

Έχω μια απορία σχετικά με το live του Facebook. Φίλος με note 3 χωρίς ροοτ έχει κανονικα την επιλογή ενώ εγώ με νότε 4 ροοτ όχι, έχουμε την τελευταία έκδοση κ οι 2, μήπως έχει κάποιο περιορισμό σε ροοτ συσκευές το Facebook?

Καλησπερα!

Χθες το βραδυ εχασα το κντ μου (Sony Xperia Z)... Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το εντοπισω με κλειστη τοποθεσεια και data?

Kαι αν οχι, υπαρχει κανεις τροπος να τα ενεργοποιησω απομακρυσμενα SMS ή κατι τετοιο?

Σημ: Το κινητο χτυπαει ακομα παραδοξως... δεν το εχουν απενεργοποιησει ακομα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

Δεν θα πήγαινε ποτέ το μυαλό μου εκεί. Έχω και εγώ κινητό με root, έχω φαγωθεί να βρω το live και δεν μπορώ.

Καλησπερα!

Χθες το βραδυ εχασα το κντ μου (Sony Xperia Z)... Υπαρχει καποιος τροπος να μπορεσω να το εντοπισω με κλειστη τοποθεσεια και data?

Kαι αν οχι, υπαρχει κανεις τροπος να τα ενεργοποιησω απομακρυσμενα SMS ή κατι τετοιο?

Σημ: Το κινητο χτυπαει ακομα παραδοξως... δεν το εχουν απενεργοποιησει ακομα.

Ευχαριστω για τον χρονο σας

και γιατι να το απενεργοποιησουν?....κανουν τζαμπα τηλεφωνα σε ολο τον κοσμο και χρεωνεσαι.

Ακυρωσε την σιμ μεσω παροχου τωρα

http://android.stackexchange.com/questions/43124/enable-location-services-via-remote-control

δες εδω και πες μας αν εκανες κατι διοτι και εγω εχω το αγχος αυτο....ευτυχωσ εχω φτηνα τηλεφωνα

wondershare mobile go for android/ios

apo εκει τα βλεπεις ολα και κατεβαζεις εφαρμογες τα παντα ολα στο κινητο.

εναλλακτικα moborobo.

εγω αυτα δουλευω ασ πουν και οι πιο γνωστες

Edited by ELTASSOS

Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες;

TCL 40 NXTPAPER

Καλησπέρα. Σε κινητό android αν στα sms γράφει μόνο 69 χαρακτήρες στα ελληνικά και δεν υπάρχει ρύθμιση όπως έχουν μερικά, υπάρχει δυνατότητα να κατεβάσουμε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο ωστέ να γράφω 160 χαρακτήρες;

δοκιμασε ενα τρελο που επιασε σε μενα.γραφε στα ελληνικα μονο κεφαλαια.σε xiaomi red min note 3 pro πιανει

Συνήθως δεν είναι θέμα πληκτρολόγιου αλλά εφαρμογής μηνυμάτων. Στο playstore υπάρχουν αρκετές που σίγουρα υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες. Πχ handcent, textra ή ακόμα και η εφαρμογή SMS της Google.

Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Γεια σας! Έχω ένα LG BELLO 2 με Android Lollipop 5.0.2 και αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρ'ολο που έχω βάλει μια sandisk sd και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζω σε αυτήν, το κινητό αυτόματα την αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο για τίποτα. Προσπάθησα να μεταφέρω όσες εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά στην sd αλλά δεν γίνεται τίποτα. Όταν τις μεταφέρω δεν ανόιγουν μετά. Μόνο φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί "μετακίνηση στην κάρτα sd". Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd; Thanks!

Κάποιο από αυτά μπορεί να δουλέψει χωρίς να γίνει εγκατάσταση εφαρμογής στο κινητό ?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ιδανικά συνδέοντας το κιν με usb στο pc να έχεις την οθόνη του κιν στο pc και να μπορεις να τη δουλέψεις με ποντίκι και πληκτολόγιο

Γεια σας! Έχω ένα LG BELLO 2 με Android Lollipop 5.0.2 και αντιμετοπίζω πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρ'ολο που έχω βάλει μια sandisk sd και έχω επιλέξει να αποθηκεύονται οι εφαρμογές που κατεβάζω σε αυτήν, το κινητό αυτόματα την αποθηκεύει στην μνήμη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μην έχω χώρο για τίποτα. Προσπάθησα να μεταφέρω όσες εφαρμογές επιτρέπουν μεταφορά στην sd αλλά δεν γίνεται τίποτα. Όταν τις μεταφέρω δεν ανόιγουν μετά. Μόνο φωτογραφίες και βίντεο μεταφέρονται. Μου κάνει εντύπωση που δεν υπάρχει πουθενά το κουμπί "μετακίνηση στην κάρτα sd". Υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές στην sd; Thanks!

χρειάζεται root .....

Ο Google messenger πάντως, επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα, στέλνει κανονικά 160 αρκεί στις ρυθμίσεις να του επιλέξεις το "Μόνο απλοί χαρακτήρες" και θα είναι κεφαλαία.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το Greek Keyboard, απ' το Play store.

Huawei Nova 5T

http://android.stackexchange.com/questions/43124/enable-location-services-via-remote-control

δες εδω και πες μας αν εκανες κατι διοτι και εγω εχω το αγχος αυτο....ευτυχωσ εχω φτηνα τηλεφωνα

από την στιγμή που δεν έχει το Cerberus η το Air Droid στην συσκευή του εγκατεστημένο δεν μπορεί να κάνει τίποτα από αυτά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα.

Έχω ένα HTC Desire 620G dual sim το οποίο έχει πέσει κάτω και έχει σπάσει η οθόνη, επειδή δεν αξίζει η επισκευή του το έχω κάνει router είναι και 4G οπότε είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Επίσης το έχω κάνει root για να αφαιρέσω τις εφαρμογές της Google που τρέχουν χωρίς λόγο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι προχθές που μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση λειτουργικού και κάνω την γκάφα να το δεχθώ και να την κάνει. Μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και βγάζει "σφάλμα". Του έκανα "factory reset" αλλά τώρα κολάει στην πρώτη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Αν ξέρει κάτι κάποιος, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Έχω ένα HTC Desire 620G dual sim το οποίο έχει πέσει κάτω και έχει σπάσει η οθόνη, επειδή δεν αξίζει η επισκευή του το έχω κάνει router είναι και 4G οπότε είναι ότι πρέπει για αυτή τη δουλειά. Επίσης το έχω κάνει root για να αφαιρέσω τις εφαρμογές της Google που τρέχουν χωρίς λόγο. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι προχθές που μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι θέλει να κάνει αναβάθμιση λειτουργικού και κάνω την γκάφα να το δεχθώ και να την κάνει. Μετά από λίγο κάνει επανεκκίνηση και βγάζει "σφάλμα". Του έκανα "factory reset" αλλά τώρα κολάει στην πρώτη οθόνη και δεν κάνει τίποτα. Αν ξέρει κάτι κάποιος, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Θα πρέπει να περάσεις μια καινούρια rom

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned