lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Ευχαριστώ. Έχεις δίκιο, τώρα μόλις έψαχνα και με γκουγκλ και είδα πως έχουν αρκετοί αυτό το πρόβλημα, στο εξωτερικό κυρίως... κάποια εφαρμογή είναι λένε και αυτοί απλά τα αγγλικά μου δεν φτάνουν για να βγάλω 100% νόημα. τελος παντων, ευχαριστώ και πάλι...:) Έχεις κάποιο battery saver? Αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις να δεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Έχεις κάποιο battery saver? Αν ναι, δοκίμασε να το βγάλεις να δεις. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Σε μένα το έκανε το InstaBeauty!!! Αλλά θα μου φανεί περίεργο αν έχει τέτοια εφαρμογή το παιδί :D γι αυτό δεν την έχω αναφέρει καν!! Σε μένα έκανε πορτοκαλί την lock (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Σε μένα το έκανε το InstaBeauty!!! Αλλά θα μου φανεί περίεργο αν έχει τέτοια εφαρμογή το παιδί :D γι αυτό δεν την έχω αναφέρει καν!! Σε μένα έκανε πορτοκαλί την lock (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Μπορεί να έχω μπερδευτεί με άλλη περίπτωση. Νομίζω όμως πως είχε αναφερθεί παλαιότερα πως κάτι αντίστοιχο έκανε και το touchpal. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 (edited) Μπορεί να έχω μπερδευτεί με άλλη περίπτωση. Νομίζω όμως πως είχε αναφερθεί παλαιότερα πως κάτι αντίστοιχο έκανε και το touchpal. Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί είχα ανεβάσει κ εγώ φωτο και ρωτούσα τι μπορεί να φταίει και μου είπες τότε ότι μάλλον φταίει το touchpall. Δεν το είχα όμως. Ναι, είχε αναφερθεί από άλλο παιδί εκείνες τις μέρες ότι δημιουργεί πρόβλημα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 8, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Και το touch pal δεν έκανε κάτι τέτοιο σε σένα lek88; Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί είχα ανεβάσει κ εγώ φωτο και ρωτούσα τι μπορεί να φταίει και μου είπες τότε ότι μάλλον φταίει το touchpall. Δεν το είχα όμως. Ναι, είχε αναφερθεί από άλλο παιδί εκείνες τις μέρες ότι δημιουργεί πρόβλημα. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Και το TouchPal το κάνει αυτό δεν μπερδεύεσαι! TouchPal->ρυθμίσεις->γενικές ρυθμίσεις->boost charge το έχει. Το αναφέρω απλά αν το αντιμετωπίσει κάποιος άλλος χρήστης αυτό το πρόβλημα και έχει εγκατεστημένο το TouchPal να ξέρει τι είναι! Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Καλησπερα. Τον τελευταιο καιρο οταν χρησιμοποιω internet απο το android κινητο μου εχω παρα πολλες διαφημησεις και πολλες εφαρμογες αγνωστες ζηταν να τις κανω εγκατασταση. Δεν σταματανε. Χρησιμοποιω τον google crome και το κινητο μου ειναι το leagoo elite 1. Δεν ειναι root και δεν θελω να το κανω γιατι δε θελω να χασω την εγγυηση του για κινητο 2 μηνων. Ελπιζω να εχετε καποιες λυσεις να μου προτεινετε xχωρις να γινει root το κινητο Βγάλε το φέισμπουκ. Σου πασάρει διαφημίσεις ακόμα και αν έχεις adaway. Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Βγάλε το φέισμπουκ. Σου πασάρει διαφημίσεις ακόμα και αν έχεις adaway. Στάλθηκε από το K4000_PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πασάρει εντός της εφαρμογής όμως και είναι διαφορετικές από τις κλασικές που πασάρουν οι άλλες εφαρμογές δεν βγάζει τίποτα από αναδυόμενα, εγκατάσταση εφαρμογών, μήνυμα βρέθηκε ιός κλπ. Και το touchpal έβγαζε αναδυόμενα χωρίς να το βγάζει στην λίστα των adware που δεν μπορεί να κάνει φραγή το adaway. Το chompsms και το speedtest που χρησιμοποιώ πάλι με adaway πετούσαν αναδυόμενα αλλά το ήξερα μιας και τα αναφέρει στην λίστα του το adaway ότι δεν μπορεί να τα σταματήσει. Τη λύση σε αυτό μου την δίνει το xposed module minminguard. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/db1edd6a8281e147005661e0577beb01.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/7c4f838e113412de5b7998eda7e5da39.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/4b747659be744e51c13346406e6b6329.jpg Στάλθηκε από το X5pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Τίποτα απολύτως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Τίποτα δεν κάνουν. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Όλες αυτές οι εφαρμογές που λένε ότι βελτιώνουν την μπαταρία κάνουν τίποτα ή μπα; έχετε να προτείνετε κάποια; Τίποτα απολύτως. Τίποτα δεν κάνουν. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Σε ποιες αναφέρεστε και λέτε δεν κάνουν τίποτα? Εξαρτάται τις εφαρμογές, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν μια χαρά δουλειά όπως greenify, deep sleep battery saver, amplify κλπ και αποδεδειγμένα βοηθούν. Καθώς και εφαρμογές που μπορείς με κάποια vm και kernel tweaks να αυξήσεις τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά και την απόδοση της συσκευής. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Σε ποιες αναφέρεστε και λέτε δεν κάνουν τίποτα? Εξαρτάται τις εφαρμογές, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν μια χαρά δουλειά όπως greenify, deep sleep battery saver, amplify κλπ και αποδεδειγμένα βοηθούν. Καθώς και εφαρμογές που μπορείς με κάποια vm και kernel tweaks να αυξήσεις τη διάρκεια της μπαταρίας αλλά και την απόδοση της συσκευής. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πως λειτουργεί το greenify? Αν κάνει καλή εξοικονόμηση με ενδιαφέρει. Το κατέβασα να δω, μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες?? Αυτό το Μπλε που γράφει GCM δίπλα από τις εφαρμογές τι είναι? Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κάνει αυτόματα υποχρεωτική διακοπή όταν δεν τις χρησιμοποιείς? Καλά κατάλαβα? Edit :κατάλαβα πως λειτουργεί... Αν κάνει όντως εξοικονόμηση θα είναι πολύ καλό. Θα δούμε... Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες και τις κάνει με ένα κλικ μαζική υποχρεωτική διακοπή για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Edited May 9, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SteliosTh Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Οι περισσότερες εξ αυτών χρειάζονται root ώστε να επιτύχουν αποτελέσματα Χωρίς root λίγα μπορούν να κάνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) Πως λειτουργεί το greenify? Αν κάνει καλή εξοικονόμηση με ενδιαφέρει. Το κατέβασα να δω, μπορείς να δώσεις παραπάνω πληροφορίες?? Αυτό το Μπλε που γράφει GCM δίπλα από τις εφαρμογές τι είναι? Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες να κάνει αυτόματα υποχρεωτική διακοπή όταν δεν τις χρησιμοποιείς? Καλά κατάλαβα? Edit :κατάλαβα πως λειτουργεί... Αν κάνει όντως εξοικονόμηση θα είναι πολύ καλό. Θα δούμε... Επιλέγεις ποιες εφαρμογές θες και τις κάνει με ένα κλικ μαζική υποχρεωτική διακοπή για να μην τρέχουν στο παρασκήνιο (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Δεν τις κάνει διακοπή αλλά αδρανοποίηση/hibernate. Μην επιλέξεις εφαρμογές SoCial όπου θες να λαμβάνεις ειδοποιήσεις όπως Viber και εφαρμογές που χρησιμοποιείς συχνά όπως tapatalk. Αν είσαι ρουτ τις κάνει αδρανοποίηση αυτόματα μόλις κλεινει η οθόνη, αν δεν είσαι θέλει μια στο τόσο να πατάς τη συντόμευση αν έχεις ορίσει κωδικό κλειδώματος οθόνης γιατί αλλιώς πάλι λειτουργεί αυτόματα. Βάλε και το deep sleep battery saver στο ισορροπημένο ή ισχυρό τις ώρες που δεν χρειάζεσαι WiFi ή data και θα δεις διαφορά. Δεν ξέρω τι κινητό και ρομ έχεις, αλλά στις ρυθμίσεις του συστήματος να βάλεις το greenify και το ds battery στις προστατευόμενες εφαρμογές ώστε να μην τις κλείνει. Αν έχεις mm επέλεξε aggressive dose στο greenify. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 εχοντας αγορασει το greenify κι εχοντας διαβασει αρκετα γι' αυτο, αλλα και χωρις να ειμαι ρουτ, προσωπικα θα ελεγα πως ειναι αμφιλεγομενη η χρηση του, δεν ξερω δηλαδη αν κανει (περισσοτερο) καλο απ οτι "κακο" (μιας και εχεις αλλη μια διαδικασια που τρεχει στο background), το κρατησα ενα διαστημα, αλλα με τα οσα εψαξα για την χρηση του δεν ειδα διαφορα, οποτε το σουταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) εχοντας αγορασει το greenify κι εχοντας διαβασει αρκετα γι' αυτο, αλλα και χωρις να ειμαι ρουτ, προσωπικα θα ελεγα πως ειναι αμφιλεγομενη η χρηση του, δεν ξερω δηλαδη αν κανει (περισσοτερο) καλο απ οτι "κακο" (μιας και εχεις αλλη μια διαδικασια που τρεχει στο background), το κρατησα ενα διαστημα, αλλα με τα οσα εψαξα για την χρηση του δεν ειδα διαφορα, οποτε το σουταρα Ναι, αρκετοί αμφισβητούν αν κάνει καλό το greenify. Εγώ πάντα το είχα σε ρουταρισμενες συσκευές και σε συνδυασμό με το ds battery saver, την οποία θεωρώ από τις καλύτερες εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά και την έχω αγοράσει, και έβλεπα αποτελέσματα. Σε όχι ρουταρισμενη συσκευή εχω μόνο λίγες μέρες που χρησιμοποιώ το greenify, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Βέβαια, το πόσο καλή δουλειά κανουν εξαρτάται και από το πόσο καλά γραμμένη είναι η ρομ. Σε ένα tablet που εχω και στο lg g3, που δεν φημίζονται για την αυτονομία, έβλεπα σημαντική διαφορά. Σε ένα κινητό honor όπου η emui ρομ είχε ενσωματωμένες παρόμοιες λειτουργίες δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά. Με άλλα λόγια δεν χρειάζονται και δεν κάνουν δουλειά σε όλες τις συσκευές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι, αρκετοί αμφισβητούν αν κάνει καλό το greenify. Εγώ πάντα το είχα σε ρουταρισμενες συσκευές και σε συνδυασμό με το ds battery saver, την οποία θεωρώ από τις καλύτερες εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά και την έχω αγοράσει, και έβλεπα αποτελέσματα. Σε όχι ρουταρισμενη συσκευή εχω μόνο λίγες μέρες που χρησιμοποιώ το greenify, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Βέβαια, το πόσο καλή δουλειά κανουν εξαρτάται και από το πόσο καλά γραμμένη είναι η ρομ. Σε ένα tablet που εχω και στο lg g3, που δεν φημίζονται για την αυτονομία, έβλεπα σημαντική διαφορά. Σε ένα κινητό honor όπου η emui ρομ είχε ενσωματωμένες παρόμοιες λειτουργίες δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά. Με άλλα λόγια δεν χρειάζονται και δεν κάνουν δουλειά σε όλες τις συσκευές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Συμφωνώ. Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πανάκεια και δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Και εγώ στο Meizu δεν έχω βάλει τίποτα από Greenify και Deep sleep saver, αν και στο ταμπλετ τα έχω, γιατί το λειτουργικό της Meizu προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν μπω σε safe mode κάνοντας restart πατώντας τα δύο volume buttons, βλεπω κάτω αριστερά τις λέξεις safe mode αλλά οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει, ενώ δεν υπάρχουν στο μενού με τα εικονίδια όλων των εφαρμογών, υπάρχουν τα shortcuts τους στην οθόνη μου και όταν πατήσω πάνω τους και μπω στις εφαρμογές αυτές λειτουργούν κανονικά. Έτσι έπρεπε να γίνεται ή κάτι δεν πάει καλά με το κινητό μου; [blackview zeta, 4.4.2, όχι root] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια βοηθεια οποιος ξερει. εχω το viber στο κινητο με τον αριθμο μου και πηγα να το βαλω και στο ταμλπετ που το εχω μονο για ιντερνετ με internet on the go Οταν το εκανα εγκατασταση συχγρονιστηκε με του κινητου αλλα ενω ειναι η τελευταια εκδοση δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω και που ζητα ενημερωση η οποια ομως οταν παω στο play store δεν υπαρχει(αφου οπως ειπα ειναι η τελευταια!!!) υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια βοηθεια οποιος ξερει. εχω το viber στο κινητο με τον αριθμο μου και πηγα να το βαλω και στο ταμλπετ που το εχω μονο για ιντερνετ με internet on the go Οταν το εκανα εγκατασταση συχγρονιστηκε με του κινητου αλλα ενω ειναι η τελευταια εκδοση δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω και που ζητα ενημερωση η οποια ομως οταν παω στο play store δεν υπαρχει(αφου οπως ειπα ειναι η τελευταια!!!) υπαρχει λυση? Κάνε το απεγκατάσταση, και βρες μια παλαιότερη version του vider να του κάνεις εγκατάσταση. Ίσως μετά που θα ξαναζητήσει ενημέρωση βρει αυτό που θέλει και σου δουλέψει. Δεν ξέρω, σου προτείνω αυτό που θα δοκίμαζα εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Κάνε το απεγκατάσταση, και βρες μια παλαιότερη version του vider να του κάνεις εγκατάσταση. Ίσως μετά που θα ξαναζητήσει ενημέρωση βρει αυτό που θέλει και σου δουλέψει. Δεν ξέρω, σου προτείνω αυτό που θα δοκίμαζα εγώ. το χω κανει και αυτο αλλα το ιδιο παλι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς σας έναν τρόπο να ενοποιήσω εξωτερική κάρτα microSD με το κινητό μου για αναγνώρισή της αποκλειστικά και μόνιμα ως εσωτερική; Με ενδιαφέρει να μπορώ να περάσω εξ' ολοκλήρου τα πάντα εκεί. Εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Δε με πειράζει καθόλου αν δε μπορώ να τη δω ή να τη χρησιμοποιήσω εκτός κινητού. Επίσης δε με πειράζει αν εξαφανιστεί η πρόσβαση της εσωτερικής μνήμης του κινητού μου, αφού θα αναγνωρίζεται ως Internal η External. Μέχρι στιγμής, έχω εντοπίσει την λύση αλλά αν κατάλαβα καλά, χρειάζεται να τσεκάρεις κάθε φορά μετά από τερματισμό ή επανεκκίνηση. Θα ήθελα κάτι μόνιμο. Να το σετάρω και να μη ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Επίσης η εφαρμογή Root External 2 Internal SD που χρησιμοποιείται για αυτή τη δουλειά, δεν υπάρχει πια στο PlayStore εδώ και καιρό και δεν ξέρω αν έχει τίποτε σοβαρά θέματα που δεν πρόλαβαν να λυθούν, (π.χ. κίνδυνος απώλειας δεδομένων, έλλειψη σταθερότητας κλπ.) Η συσκευή μου είναι το Ulefone Be Touch 2 με Android 5.1 Έχω περάσει TWRP Recovery και το έχω κάνει Root. Μνήμη microSD, πήρα μια 128άρα, αφού πρώτα είχα τσεκάρει τη συμβατότητά της με τη συσκευή μου. Αν μπορούσα να τη χωρίσω σε δύο Partition και να ενοποιήσω το ένα από τα δύο για αναγνώρισή της ως Internal, θα με ενδιέφερε. Αν πάλι όχι, ευχαρίστως κάνω ολόκληρη την 128άρα εσωτερική... Edited May 10, 2016 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν απενεργοποιώ το mobile data εμφανίζεται ενα σπαστικό popup ότι αν δεν συνδεθείς στο wifi δεν θα έχεις internet κλπ. Πως μπορεί να σταματήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν απενεργοποιώ το mobile data εμφανίζεται ενα σπαστικό popup ότι αν δεν συνδεθείς στο wifi δεν θα έχεις internet κλπ. Πως μπορεί να σταματήσει; "η μετάδοση δεδομένων είναι αποκλεισμενη" λέει σε μένα μόνο. Σε σένα πως ακριβώς το γράφει? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts