Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Koίτα το file system που είναι διαμορφωμένος ο δίσκος.

Αν είναι NTFS... μάλλον γι' αυτό...

Koίτα το file system που είναι διαμορφωμένος ο δίσκος.

Αν είναι NTFS... μάλλον γι' αυτό...

Καλησπέρα αν το αλλάξω θα το διαβάζει ο υπολογιστής;Και σε τι πρέπει να το βάλω;

Το έβαλα fat32 και μόλις το συνδέω μου γράφει: το στοιχείο Εξωτερικός χώρος αποθήκευσης USB έχει καταργηθεί.

Edited by Nikos4p
Xiaomi Redmi Note 7

Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει αρκετό "ρεύμα" για να τον διαβάσει. Παίρνει εξωτερική τροφοδοσία ο σκληρός;

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει πιθανότητα να μην έχει αρκετό "ρεύμα" για να τον διαβάσει. Παίρνει εξωτερική τροφοδοσία ο σκληρός;

Όχι είναι μικρός εξωτερικός δίσκος και τον έβγαλα από έναν αποκωδικοποιητή και έχω μία θήκη που έχει μία έξοδο micro usb.

Xiaomi Redmi Note 7

Νομίζω ότι είναι θέμα τροφοδοσίας τότε. Σε ntfs δεν το διαβάζει καθόλου και είναι λογικό. Σε fat32 το βλέπει αλλά δεν έχει δύναμη να το διαβάσει οπότε το αποσυνδέει άμεσα και σου βγάζει μήνυμα. Δοκίμασε με ένα στικάκι να δεις αν δουλεύει κανονικά η θύρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω ότι είναι θέμα τροφοδοσίας τότε. Σε ntfs δεν το διαβάζει καθόλου και είναι λογικό. Σε fat32 το βλέπει αλλά δεν έχει δύναμη να το διαβάσει οπότε το αποσυνδέει άμεσα και σου βγάζει μήνυμα. Δοκίμασε με ένα στικάκι να δεις αν δουλεύει κανονικά η θύρα.

οκ σε ευχαριστώ.Αν η θύρα δουλέψει υπάρχει τρόπος με μία άλλη θήκη που να παίρνει εξωτερική παροχή ρεύματος να δουλέψει;

Xiaomi Redmi Note 7

Ναι, είναι πολύ πιθανό να δουλέψει. Μπορεί να μη βολεύει πολύ βέβαια αλλά αν έχω δίκιο θα δουλέψει. Είχα τραβήξει τα ίδια ζόρια με έναν εξωτερικό που έπρεπε να συνδεθεί σε δύο θύρες usb για να "στροφάρει".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, είναι πολύ πιθανό να δουλέψει. Μπορεί να μη βολεύει πολύ βέβαια αλλά αν έχω δίκιο θα δουλέψει. Είχα τραβήξει τα ίδια ζόρια με έναν εξωτερικό που έπρεπε να συνδεθεί σε δύο θύρες usb για να "στροφάρει".

σε στικάκι δούλεψε.πρόσεξε τώρα συνδέω ένα καλώδιο mini usb με 2 εξόδους την μία την συνδέω στον υπολογιστή για ρεύμα και την άλλη στο τάμπλετ.λες να δουλέψει;

Xiaomi Redmi Note 7

Άγνωστο φίλε μου. Δεν ξέρω ποια συσκευή θα πρωτοδιαβάσει το σκληρό.

Έχεις δίκιο ενώ δίνει ρεύμα τον σκληρό δεν τον διαβάζει ούτε το τάμπλετ ούτε ο υπολογιστής.Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου καληνύχτα.

Xiaomi Redmi Note 7

σε στικάκι δούλεψε.πρόσεξε τώρα συνδέω ένα καλώδιο mini usb με 2 εξόδους την μία την συνδέω στον υπολογιστή για ρεύμα και την άλλη στο τάμπλετ.λες να δουλέψει;

την μια συνδεσε την σε εναν φορτιστη κινητου κατα προτιμηση με πανω απο 1.5 Α εξοδο και την αλλη στο κινητο...δοκιμασε το ετσι και πες μας

την μια συνδεσε την σε εναν φορτιστη κινητου κατα προτιμηση με πανω απο 1.5 Α εξοδο και την αλλη στο κινητο...δοκιμασε το ετσι και πες μας

όχι δεν δούλεψε

Xiaomi Redmi Note 7

Στη μπάρα ειδοποιήσεων, μου βγάζει τα βελάκια του συγχρονισμού με ! στη μέση, και λέει ''Πάρα πολλές Επαφές διαγραφές''

Γιατί το κάνει αυτό;

http://s32.postimg.org/rujwt944l/Screenshot_2016_05_04_13_49_31.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχεις κανει ποτε συγχρονισμο; πατα πανω του και πατα yes στην ερωτηση που εχει οτι θα διαγραφουν πολλες επαφες

εχεις κανει ποτε συγχρονισμο; πατα πανω του και πατα yes στην ερωτηση που εχει οτι θα διαγραφουν πολλες επαφες

Το πάτησα κι έφυγε αλλά ξαναβγαίνει και βγάζει αυτό.

http://s32.postimg.org/l1xh6ruzp/Pics_Art_05_04_03_13_37.jpg

Δεν είχα κάνει στο τελευταίο κινητό συγχρονισμό. Κρατούσα back up με εφαρμογή. Χθες έκανα εξαγωγή τις επαφες, και μετά πήγα εισαγωγή στο Gmail από PC. Όλα οκ μπήκαν αλλά μου βγάζει αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το πάτησα κι έφυγε αλλά ξαναβγαίνει και βγάζει αυτό.

http://s32.postimg.org/l1xh6ruzp/Pics_Art_05_04_03_13_37.jpg

Δεν είχα κάνει στο τελευταίο κινητό συγχρονισμό. Κρατούσα back up με εφαρμογή. Χθες έκανα εξαγωγή τις επαφες, και μετά πήγα εισαγωγή στο Gmail από PC. Όλα οκ μπήκαν αλλά μου βγάζει αυτό.

Εφόσον έχεις αντίγραφο των επαφών σου, πάτα διαγραφή να δεις τι θα κάνει. Αν χαθούν τις περνάς πάλι.

Εφόσον έχεις αντίγραφο των επαφών σου, πάτα διαγραφή να δεις τι θα κάνει. Αν χαθούν τις περνάς πάλι.

Το πάτησα αρκετές φορές και παρατήρησα ότι ο αριθμός μειωνόταν φορά με τη φορά. Από 1009 κατέβηκε και σταμάτησε στο 428 αν θυμάμαι καλα και δεν το ξανάβγαλε. Περίπου τόσες είναι και οι διπλές επαφές τώρα στο Gmail. Στο τηλέφωνο που κοίταξα οι επαφές είναι οκ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, έχει θέματα ο συγχρονισμός και πρέπει να τσεκάρουμε τι κάνει κάθε φορά, εμένα τελευταίες φορές μου έτυχε να μην διαγράφει επαφή που είχα σβήσει απ'το τηλ ή να διαγράψει νέα επαφή που είχα περάσει στο τηλ και να αναγκαστώ να την ξανά περάσω για να την πάρει

Ξέρει κανείς τρόπο να κρύψουμε το root από συγκεκριμένη εφαρμογή;

Δοκίμασα το RootCloak αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε..

Στάλθηκε από το HTC One M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Ξέρει κανείς τρόπο να κρύψουμε το root από συγκεκριμένη εφαρμογή;

Δοκίμασα το RootCloak αλλά δυστυχώς δεν δούλεψε..

Στάλθηκε από το HTC One M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με ποια εφαρμογή δεν σου δουλεύει;

Σε μένα έχει δουλέψει κάποια στιγμή που το χρειάστηκα.

Sent from my ONDA A9 Core4 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προφανως το web banking καποιας τραπεζας, ή η εφρμογη nova/ote tv.

Με ΝΟVA όντως δεν δουλεύει.

Με εθνική web banking και HSBC δεν έχω θέμα.

Unleashed by my M1 NOTE

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned