gerstavros2 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Τελικα υπαρχει ευκολος τροπος για copy paste κειμενου, σε εφαρμογες του android ρε παιδια; Θελω να μπορω να παιρνω κειμενο απο doc ή txt, και να κανω επικοληση σε φορμα ιστοσελιδας; Πως μπορει να γινει ευκολα αυτο; Πχ καποιος clipboard manager? Αυτό που ζητάς, το κανει το android από μαμά. Τι Android έχεις? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Μηνύματα-ρυθμισεις-sms-κωδικοποιηση-αλφαβητο gsm. Και σου στέλνει 160xαρακτηρες κ ολα κεφαλαία, ασχέτως αν τα γράψεις μικρά ... Tapa Ναι, την γνωρίζω αυτή τη ρύθμιση, αλλά δεν την έχει στο τηλέφωνό μου. Είναι ίσως θέμα Android 5.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Στα μηνύματα σε μένα που έχει 2 επιλογές στην κωδικοποίηση χαρακτήρων τι πρέπει να επιλέξω για 160 χαρακτήρες? Αυτόματο η προεπιλεγμεμη αλφάβητο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Στα μηνύματα σε μένα που έχει 2 επιλογές στην κωδικοποίηση χαρακτήρων τι πρέπει να επιλέξω για 160 χαρακτήρες? Αυτόματο η προεπιλεγμεμη αλφάβητο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) ρε παιδια και εμενα δεν εχει τετοια ρύθμιση ουτε το δικο μου. γιατι !!!! εχω την 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Στα μηνύματα σε μένα που έχει 2 επιλογές στην κωδικοποίηση χαρακτήρων τι πρέπει να επιλέξω για 160 χαρακτήρες? Αυτόματο η προεπιλεγμεμη αλφάβητο? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Αφού σου εμφανίζεται τέτοια επιλογή, δοκίμασε μια από το καθένα και θα δεις ποιο είναι. Αν είναι κάποιο. Άρα δεν είναι θέμα 5.1 όμως όπως νόμιζα αλλά τηλεφώνου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Με καταλληλη ρυθμιση στην κωδικοποιηση χαρακτηρων, ολες οι στοκ εφαρμογες sms στελνουν 160 ελληνικους χαρακτηρες. Όχι όλες. Σε 5.1 AOSP δε γίνεται αυτό. Κατεβάζεις το Greek Keyboard, που λειτουργεί πραγματικά σε όλες τις συσκευές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παντως και με το greek keybord παλι 60 χαρακτηρες με αφηνει να γραφω ((((((((( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εγώ πάντως τη μοναδική λύση για 160 τη βρήκα σ' αυτό που προείπα. Google messenger. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Εγώ πάντως τη μοναδική λύση για 160 τη βρήκα σ' αυτό που προείπα. Google messenger. εγαρμογη στο play ειναι ? δεν βρίσκω κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα, παω να παρω back up με Titanium και μου λεει "ανεπαρκης χωρος αποθηκευσης" ενω εχω και στην εσωτερικη και στην SD καθαριζω το cache τιποτα,απεγκατασταση/εγκατασταση ξανα,τα ιδια...τι φταιει ξερει κανεις? ευχαριστω. Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 παντως και με το greek keybord παλι 60 χαρακτηρες με αφηνει να γραφω ((((((((( Όταν έχεις μπροστά σου το πληκτρολόγιο, για να γράψεις, έχεις επιλέξει την επιλογή SMS, κάτω αριστερά; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Καλησπερα, παω να παρω back up με Titanium και μου λεει "ανεπαρκης χωρος αποθηκευσης" ενω εχω και στην εσωτερικη και στην SD καθαριζω το cache τιποτα,απεγκατασταση/εγκατασταση ξανα,τα ιδια...τι φταιει ξερει κανεις? ευχαριστω. Θα πας στις Ρυθμίσεις του superSU, θα ξετσικάρεις το "Mount namespace separation" και reboot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Θα πας στις Ρυθμίσεις του superSU, θα ξετσικάρεις το "Mount namespace separation" και reboot.... Eυχαριστω..διορθωθηκε :) Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 εγαρμογη στο play ειναι ? δεν βρίσκω κατι ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αφού σου εμφανίζεται τέτοια επιλογή, δοκίμασε μια από το καθένα και θα δεις ποιο είναι. Αν είναι κάποιο. Άρα δεν είναι θέμα 5.1 όμως όπως νόμιζα αλλά τηλεφώνου. Εντάξει... Το δοκίμασα. Μόνο 2 sms έχει τύχει να στείλω εδώ και 3 μήνες που πήρα το κινητό κ ήταν πολύ μικρά τα SMS που έστειλα μιας και μιλάω πλέον αποκλειστικά με viber και fb messenger! Τελικά η προεπιλεγμεμη αλφαβητος που λέει είναι οι 160 χαρακτήρες ! (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Όταν έχεις μπροστά σου το πληκτρολόγιο, για να γράψεις, έχεις επιλέξει την επιλογή SMS, κάτω αριστερά; πατω να γραψω μηνυμα. μολις ανοιξει το πληκρολογιο, κατω αριστερα ΔΕΝ υπαρχει καμια ενδειξη SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el αδελφε με αυτο φαινεται οτι εγινε η δουλεια μου μιας και το εστειλε ολο χωρις προβλημα. να σου κανω μια ερωτηση μιας και το δουλευεις. τωρα που το εχω στειλει, στο κατω μερος του μηνυματος υπαρχει ΜΟΝΟ ενα "τικ". αυτο ειναι οτι εχει στελει η οτι εχεις παραλειφθει ?? αυτο στο default σήμαινε οτι εχεις σταλει και εκκρεμούσε το να το παραλαβει ο αλλος. (ειχα επιλεξει απο πριν την επιλογη αναφορων) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 αδελφε με αυτο φαινεται οτι εγινε η δουλεια μου μιας και το εστειλε ολο χωρις προβλημα. να σου κανω μια ερωτηση μιας και το δουλευεις. τωρα που το εχω στειλει, στο κατω μερος του μηνυματος υπαρχει ΜΟΝΟ ενα "τικ". αυτο ειναι οτι εχει στελει η οτι εχεις παραλειφθει ?? αυτο στο default σήμαινε οτι εχεις σταλει και εκκρεμούσε το να το παραλαβει ο αλλος. (ειχα επιλεξει απο πριν την επιλογη αναφορων) Ένα check ☑ υπάρχει και βγαίνει όταν το έχει παραλάβει ο παραλήπτης, σωστά. Εκτιμώ πως όσο εκκρεμεί, δεν υπάρχει καθόλου check ☑ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν διαβάσεις τις αξιολογήσεις της εφαρμογής θα δεις ότι κάποιος χρήστης λέει... "Λειπει η επιλογη αναφορας παραδοσης" Τσέκαρέ το όμως με κάποιο κινητό κοντά σου (στείλε sms και δεν πως συμπεριφέρεται);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Αν διαβάσεις τις αξιολογήσεις της εφαρμογής θα δεις ότι κάποιος χρήστης λέει... "Λειπει η επιλογη αναφορας παραδοσης" Τσέκαρέ το όμως με κάποιο κινητό κοντά σου (στείλε sms και δεν πως συμπεριφέρεται);) Υπάρχει τρόπος να δεις αν πήγε. Ανοίγεις τη μαμά εφαρμογή και βλέπεις αν έχει 2 check ☑:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 Υπάρχει τρόπος να δεις αν πήγε. Ανοίγεις τη μαμά εφαρμογή και βλέπεις αν έχει 2 check ☑:) τι λε ρε φιλε !!!! ξαφνικα νιωθω οτι εστελνα τοσο καιρο SMS με περιστερια !!!! ευχαριστω παιδια. τωρα αντι για μαιλ, θα στελνω SMS (xaxaxaxaxaxaxa) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2016 τι λε ρε φιλε !!!! ξαφνικα νιωθω οτι εστελνα τοσο καιρο SMS με περιστερια !!!! ευχαριστω παιδια. τωρα αντι για μαιλ, θα στελνω SMS (xaxaxaxaxaxaxa) Χαχα Καλό :up:. Το βασικό είναι ότι βρέθηκε η λύση στο πρόβλημά σου, που πριν λίγο καιρό ήταν και δικό μου και πάει λέγοντας :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 πατω να γραψω μηνυμα. μολις ανοιξει το πληκρολογιο, κατω αριστερα ΔΕΝ υπαρχει καμια ενδειξη SMS Αν και βλέπω ότι βρήκες λύση, κοίταξε τα screenshots. Το πρώτο είναι με την ένδειξη sms και το δεύτερο όταν έχεις επιλεγμένη την ένδειξη. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 (edited) Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου ένα Samsung Galaxy Trend Plus (GT-7580) και βρήκα στο internet ότι υπάρχει stable unofficial Cyanogenmod 12.1 ROM. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να την εγκαταστήσω? Από τι είδα πρέπει να κατεβάσω samsung USB drivers, μετά να εγκαταστήσω TWRP by odin και μετά να εγκαταστήσω την ROM. Υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός για το πως μπορώ να τα κάνω τα παραπάνω? Ευχαριστώ!! Το βρήκα... όλα οκ! Edited April 14, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα. Έχω στην κατοχή μου ένα Samsung Galaxy Trend Plus (GT-7580) και βρήκα στο internet ότι υπάρχει stable unofficial Cyanogenmod 12.1 ROM. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορώ να την εγκαταστήσω? Από τι είδα πρέπει να κατεβάσω samsung USB drivers, μετά να εγκαταστήσω TWRP by odin και μετά να εγκαταστήσω την ROM. Υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός για το πως μπορώ να τα κάνω τα παραπάνω? Ευχαριστώ!! Το βρήκα... όλα οκ! Ενημέρωση... επειδή γράφεις σε λάθος θέμα, την επόμενη φορά ενδείκνυται να απευθυνθείς στο thread της συσκευής σου: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=389339 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts