Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για να εγκαταστησω το TWRP recovery και να κανω install το greek font fix πρεπει να ειμαι root?:confused:

Για να βάλεις το twrp δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ, αλλά για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα, Ναι, πρέπει να είσαι ρουτ.

καλημερα

έκανα διαμόρφωση της sdcard στο κινητό με os cm13 mm, και χρειάστηκε να βάλω την κάρτα μνήμης στο pc και δεν μου την αναγνώριζε την ανοίγω με minitool και το αποτέλεσμα είναι αυτό τι τυπος ειναι ο GPD

για να εγκαταστησω το TWRP recovery και να κανω install το greek font fix πρεπει να ειμαι root?:confused:

Όχι απαραίτητα

Για να βάλεις το twrp δεν χρειάζεται να είσαι ρουτ, αλλά για να κάνεις οποιαδήποτε αλλαγή στο σύστημα, Ναι, πρέπει να είσαι ρουτ.

Κάνετε λάθος παιδιά.

Για οποιαδήποτε custom recovery είτε twrp είτε cwm είτε philz Κ.λ.π είναι απαραίτητο το root

Το λέει και η εφαρμογή που υπάρχει στο store

Κάνετε λάθος παιδιά.

Για οποιαδήποτε custom recovery είτε twrp είτε cwm είτε philz Κ.λ.π είναι απαραίτητο το root

Δεν κάνουν λάθος... Είναι πολύ διαδεδομένο να κάνεις root φλασαροντας supersu από twrp .

Κάνετε λάθος παιδιά.

Εσύ κάνεις λάθος. Για να περάσεις twrp ΔΕΝ είναι απαραίτητο να είσαι ρουτ. Μάλιστα είναι διαδεδομένη διαδικασία το να βάλει κάποιος σε μια στοκ συσκευή, απλά το twrp και ΧΩΡΙΣ να είναι ρουτ, να φλασαρει μια custom rom.

Όσο για το twrp manager που ανέφερες, αυτή η εφαρμογή, Ναι, θέλει ρουτ, ΑΛΛΑ συνήθως το custom recovery το περνάμε με άλλο τρόπο που δεν μας περιορίζει το αν είμαστε ρουτ ή όχι.

Edited by truckman

Κάνετε λάθος παιδιά.

Δεν είναι απαραίτητο ! Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση custom recovery Χωρίς να είσαι root !!

Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά?

Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...:confused:

Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά?

Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε...:confused:

Εξαρτάται απο τον επεξεργαστή του κινητού, αλλά συνήθως γινεται με κάποιο flash tool. Φλασαρεις custom recovery και μετά το κάνεις root. Οπότε δεν είναι απαραίτητο να είσαι ρουτ για να βάλεις custom recovery.

The day is my enemy, the night my friend

Γεια χαρα μια απορια..σε φλασαρισμα λεει...1. Flash via CWM/TWRP

2. SIN WIPES τι ειναι το SIN WIPES..ευχαριστω...(θελω να φλασαρω αυτο...3Minit Battery Mod)

Jason the Greek

Εξαρτάται απο τον επεξεργαστή του κινητού, αλλά συνήθως γινεται με κάποιο flash tool. Φλασαρεις custom recovery και μετά το κάνεις root. Οπότε δεν είναι απαραίτητο να είσαι ρουτ για να βάλεις custom recovery.

Τώρα κάπως συνέρχομαι...:lol:

Ο άνθρωπος παραπάνω ρώτησε:

και του απαντάνε ότι δεν χρειάζεται...

Και λέω εγώ τώρα...

Πως θα φλασάρει κάτι που πάει στο σύστημα χωρίς να είναι root?:confused:

Γεια χαρα μια απορια..σε φλασαρισμα λεει...1. Flash via CWM/TWRP

2. SIN WIPES τι ειναι το SIN WIPES..ευχαριστω...(θελω να φλασαρω αυτο...3Minit Battery Mod)

1) Εννοεί ότι πρέπει να το φλασάρεις μέσω custom recovery , cwm ή twrp, με την επιλογή install

2 Το SIN πρώτη φορά το ακούω, προφανώς πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους ή σαρδάμ του γράφοντα τις οδηγίες. Τα wipes θα τα βρεις στο custom recovery και συνήθως, για το mod που αναφέρεις, κάνουμε wipe cache και wipe dalvik.

@tsiv

Κάνε ένα κόπο να διαβάσεις την απάντηση που έδωσα στο μύνημα του χρήστη που παρέθεσες, λίγα ποστ πιο πριν είναι...

Edited by truckman

1) Εννοεί ότι πρέπει να το φλασάρεις μέσω custom recovery , cwm ή twrp, με την επιλογή install

2 Το SIN πρώτη φορά το ακούω, προφανώς πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους ή σαρδάμ του γράφοντα τις οδηγίες. Τα wipes θα τα βρεις στο custom recovery και συνήθως, για το mod που αναφέρεις, κάνουμε wipe cache και wipe dalvik.

Mαλιστα,ευχαριστω.Δεν ειναι το πρωτο φλασαρισμα που κανω και για αυτο απορησα τι θελει να πει...Το wipe cashe+dalvik δεν θα επηρεασει την rom που ηδη εχω περασει?

Jason the Greek

@truckman τη διάβασα την απάντησή σου.

Το ότι μπαίνει πάντως custom recovery χωρίς root πρώτη φορά το ακούω.

Εκτός αν είναι Samsung με odin που πρώτα φλασάρεις recovery και μετά καπάκι root...

Δεν γνωρίζω , δεν το έχω κάνει...

Τέσπα... όλα καλά :)

@bikos68

Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα με τα συγκεκριμένα wipes

μαλιστα ευχαριστω.

εχω ενα oukitel u7 pro και εχω χασει την μπαλα

αν εχω καταλαβει σωστα εχω μια recovery στην συσκευη που κανει την ιδια δουλεια με το twrp.

απλα εκει που λεει aply updates from sd card ειναι το αντιστoιχο install του twrp...σωστα:confused:?

τελοςπαντων ετσι και αλλιως δεν ειμαι ροοτ και μου εγραψε install aborted.

δεν μπορω να κανω ρουτ με την καμια.

δοκιμασα root genius, kingo root, iroot, framaroot, towelroot αλλα τιποτα.

δεν υποστηριζεται λεει η συσκευη.

εχω μια ακομα απορια βεβαια.

αν καταφερω να ρουταρω και να βαλω το greek font fix

μετα μπορω να ξερουταρω για να βαλω novago?

και να μην χαλασει η γραμματοσειρα παλι?

@bikos68

Όχι, δεν θα έχεις πρόβλημα με τα συγκεκριμένα wipes

Ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις...:)

Jason the Greek

μαλιστα ευχαριστω.

εχω ενα oukitel u7 pro και εχω χασει την μπαλα

αν εχω καταλαβει σωστα εχω μια recovery στην συσκευη που κανει την ιδια δουλεια με το twrp.

απλα εκει που λεει aply updates from sd card ειναι το αντιστoιχο install του twrp...σωστα:confused:?

τελοςπαντων ετσι και αλλιως δεν ειμαι ροοτ και μου εγραψε install aborted.

δεν μπορω να κανω ρουτ με την καμια.

δοκιμασα root genius, kingo root, iroot, framaroot, towelroot αλλα τιποτα.

δεν υποστηριζεται λεει η συσκευη.

εχω μια ακομα απορια βεβαια.

αν καταφερω να ρουταρω και να βαλω το greek font fix

μετα μπορω να ξερουταρω για να βαλω novago?

και να μην χαλασει η γραμματοσειρα παλι?

Τι ακριβώς κάνει το greek font fix?

-Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell.

-οκ, δεν θα το ξανακανω !!!

θέλω να στείλω μια φωτογραφία στο κινητό.. την στέλνω με mail.. ανοίγω το gmail από το κινητό. πατάω στη φωτογραφία μου λέει αποθηκεύτηκε... εεε που αποθηκεύτηκε ρεεεεε;;;;; πλάκα με κάνει;;;;

Τι ακριβώς κάνει το greek font fix?

Εχει ενα θεμα η συσκευη και δεν εμφανιζει τονισμενους χαρακτηρες και το τελικο "ς".

Και απο οτι ειδα απο θρεντ αλλης συσκευης το φτιαχνουν φλασαροντας αυτο το zip αρχειο.

Το οποιο και κατεβασα αλλα θελει να εισαι ρουτ και εγω δεν μπορω να ρουταρω με την καμια:(

θέλω να στείλω μια φωτογραφία στο κινητό.. την στέλνω με mail.. ανοίγω το gmail από το κινητό. πατάω στη φωτογραφία μου λέει αποθηκεύτηκε... εεε που αποθηκεύτηκε ρεεεεε;;;;; πλάκα με κάνει;;;;

Συνήθως αποθηκευονται στο φάκελο λήψεις ( ή download).

Samsung galaxy s21+

Δεν υπάρχει στην συσκευή σου στο μενού ένας φάκελος (η εικονίδιο ) με όνομα "διαχειριση αρχείων" ?

Μπες εκεί και θα την βρεις.

Πάτα εκεί που λέει εικονα.

http://s11.postimg.org/d4bxqtqfn/Quick_Memo_2016_01_15_15_33_56.png

Η μπες εκεί που λέει όλα τα αρχεία και μάλλον θα είναι στον φάκελο downloads

Edited by lek88

Παιδιά καλησπέρα και απο μένα,

χτες παρελαβα και εγω απο τον banggood το tv box μου και συγκεκριμενα αυτο http://www.banggood.com/MXIII-G-Amlogic-S812-Quad-Core-2GB8GB-Bluetooth-1000M-LAN-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-985181.html , .

Εχω ενα θεματακι οσον αφορα την αναπαραγωγη βιντεο , σε αλλα παιζει κανονικα ο ηχος και σε αλλα οχι. Δεν υπαρχει θεμα με τα συγκεκριμενα βιντεο που δεν παιζει ο ηχος γιατι στον υπολογιστη μου τα κανει κανονικα αναπαραγωγη με ηχο . Λετε να δοκιμασω με καμμια εφαρμογη απο το play store τυπου vlc player ?

Παιδιά καλησπέρα και απο μένα,

χτες παρελαβα και εγω απο τον banggood το tv box μου και συγκεκριμενα αυτο http://www.banggood.com/MXIII-G-Amlogic-S812-Quad-Core-2GB8GB-Bluetooth-1000M-LAN-Android-TV-Box-Mini-Smart-PC-p-985181.html , .

Εχω ενα θεματακι οσον αφορα την αναπαραγωγη βιντεο , σε αλλα παιζει κανονικα ο ηχος και σε αλλα οχι. Δεν υπαρχει θεμα με τα συγκεκριμενα βιντεο που δεν παιζει ο ηχος γιατι στον υπολογιστη μου τα κανει κανονικα αναπαραγωγη με ηχο . Λετε να δοκιμασω με καμμια εφαρμογη απο το play store τυπου vlc player ?

δες το pm που σου έστειλα

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned