punksosen17 Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Αν μπορεις μπες στην κατηγορια ZTE και εχω κανει εναν θεμα για το update 2.1 σε 2.2 μπες και απαντα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Να ρωτησω: ποσο σημαντικο θεμα ειναι η αναλυση της οθονης του κινητου, για την οσο το δυνατον καλυτερη χρηση του android και των εφαρμογων του; Συζητω καμια φορα με κανενα φιλο, του λεω για το ενα κινητο, του λεω για το αλλο, και διχως να πολυψαξει τα τεχνικα χαρακτηριστικα, συνηθως κοιταζει μονο την αναλυση και απορριπτει ή δεχεται το ποσο καλο ειναι ενα κινητο, με βαση την αναλυση της οθονης. Ποσο ρολο παιζει τελικα, ποσο σημαντικο ειναι? πχ. 320-400, με 400x800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 αν εισαι απλος χρηστης, δε σε πειραζει τι αναλυση θα εχει η οθονη. εχεις δει το htc wildfire απο κοντα? για τις ιντσες της οθονης, η αναλυση ειναι πολυ μικρη. πιξελιαζει που λεμε (τετραγωνακια στην οθονη). αν ειχε μεγαλυτερη αναλυση, η οθονη θα φαινοταν μια χαρα, βλεπε zte blade με 3.5" οθονη και αναλυση 800Χ480(?) επισης καποιες εφαρμογες δεν υποστηριζονται απο την αναλυση 240χ320. οποτε καλο ειναι αν εχεις σκοπο να λειτουργεις εκτενεστερα το κινητο (εκτος απο sms, φωτο, κλησεις, κλπ) να βλεπεις και την αναλυση της οθονης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaXAiRO Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Να ρωτησω: ποσο σημαντικο θεμα ειναι η αναλυση της οθονης του κινητου, για την οσο το δυνατον καλυτερη χρηση του android και των εφαρμογων του; Συζητω καμια φορα με κανενα φιλο, του λεω για το ενα κινητο, του λεω για το αλλο, και διχως να πολυψαξει τα τεχνικα χαρακτηριστικα, συνηθως κοιταζει μονο την αναλυση και απορριπτει ή δεχεται το ποσο καλο ειναι ενα κινητο, με βαση την αναλυση της οθονης. Ποσο ρολο παιζει τελικα, ποσο σημαντικο ειναι? πχ. 320-400, με 400x800? Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω. Εκτός από θέμα συμβατότητας των εφαρμογών, οι μικρότερης ανάλυσης οθόνες φαίνονται όσο να ναι και πιο άσχημες, άβολες στο μάτι (για τους λόγους που είπε ο mol). Οπότε καλύτερα να προτιμήσεις κινητό με ανάλυση >= 480x800 και αν θες να πάρεις κάποιο φθηνότερο πάρε ZTE Blade (το οποίο έχει 480x800 και κάνει παπάδες για την τιμή του). Παράθεση Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab) ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11) Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed Recovery: TWRP 3.5.2_11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Ωραια, τα περι αναλυσης οθονης τα καταλαβα. Να ρωτησω και κατι πιο 'χαζο': παντα στα κινητα μου εβαζα θηκη, για πεσιματα, σκονες κλπ. Τα κινητα android ειναι σχεδον ολα με οθονη αφης, και ειναι αληθεια κι εγω δεν θελω να ξαναγυρισω στα πληκτρα. Αν μπει θηκη και καλυψει την οθονη, πως μετα θα δουλευω το κινητο με την οθονη αφης; Ή μηπως τελικα σε αυτα τα κινητα 'απαγορευεται' να βαλεις θηκη; Μιλω παντα για 'φορετή' θηκη, οχι στυλ 'πουγκι' 'σακουλακι' και αλλα που μοιαζουν με γυναικεια πορτοφολια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 Εκτός του ότι υπάρχουν και ωραίες θήκες τύπου pouch (σαν πουγκί), μπορείς να βάλεις μια θήκη σιλικόνης και θα είσαι ok :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2011 (edited) Το χρησιμοποιω για youtube και ελπιζω να βρω και αλλες χρησεις :p Edited March 21, 2011 by kostaspapas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Δοκιμάζω τώρα το vodafone 845 και ως κινητό -με το όπερα μίνι όλα μια χαρά με το ιντερνετ. Και το βρίσκω πολύ διαφορετικό και δύσχρηστο, δυστυχώς, σε σχέση με ένα απλό κινητό, πχ ένα νόκια 6300 που είχα πριν. Για παραδειγμα, μου γκρουπάρει όλα τα sms ανά παραλήπτη σαν conversations ας πούμε, οπότε αν θέλω να δω τι sms έχω στείλει τις τελευταίες μέρες, τρέχα γύρευε, πρέπει ναμπαίνω σε κάθε conversation και να βλέπω πότε έστειλα τι... Και με τις κλήσεις, δεν βγάζω άκρη παρομοίως... Έτσι είναι όλα τα smartphones; Δεν μπορεί το κομμάτι των κλήσεων και sms να είναι σαν κανονικού, απλού κινητού, μέσω κάποιας εφαρμογής πχ; Δεν μου αρέσει η λογική του, είναι σαν του gmail και με ενοχλεί. Επίσης, δεν μπορώ να κάνω φόλντερ και να σώζω τα sms όπως θέλω εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximillian Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια help!!! ειμαι ολοκαινουριος (= ασχετος) στο android και πηρα ενα galaxy s αγγλιας...ειχε επιλογη για ελληνικα στο μενου κι ετσι με αυτο δεν εχω προβλημα...ομως δεν μπορω να γραψω ελληνικα...διαβασα εδω οτι με το greek ime αντικαθιστω το ξενο πληκτρολογιο, ομως οταν γραφω ενα μηνυμα και παω να το στειλω μου λεει "το μηνυμα πιθανον θα φτασει κατεστραμμενο στον παραληπτη" και τελικα στον αλλον στελνονται μονο ερωτηματικα και οχι λεξεις....δεν θελω ακομα να φλασαρω αλλη ρομ.. τι μπορω να κανω????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Κατέβασε το GO SMS: https://market.android.com/details?id=com.jb.mms&feature=search_result και δοκίμασε να στείλεις με αυτό, αφού από τις ρυθμίσεις του στο sent settings τσεκάρεις το Enable locale support και στην επιλογή Support languages επιλέξεις το Greek SMS mode(πιθανόν να υπάρχει κάποια ρύθμιση και στη stock εφαρμογή SMS, αλλά δεν τη χρησιμοποιώ και έτσι δε γνωρίζω) Επίσης πολύ καλό πληκτρολόγιο και με υποστήριξη T9 είναι το cooltek touchpal: https://market.android.com/details?id=com.cootek.smartinput&feature=search_result Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 παιδια help!!! ειμαι ολοκαινουριος (= ασχετος) στο android και πηρα ενα galaxy s αγγλιας...ειχε επιλογη για ελληνικα στο μενου κι ετσι με αυτο δεν εχω προβλημα...ομως δεν μπορω να γραψω ελληνικα...διαβασα εδω οτι με το greek ime αντικαθιστω το ξενο πληκτρολογιο, ομως οταν γραφω ενα μηνυμα και παω να το στειλω μου λεει "το μηνυμα πιθανον θα φτασει κατεστραμμενο στον παραληπτη" και τελικα στον αλλον στελνονται μονο ερωτηματικα και οχι λεξεις....δεν θελω ακομα να φλασαρω αλλη ρομ.. τι μπορω να κανω????? Φιλε μου περνα μια βολτα απο δω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=284103 και θα σου λυθουν οι αποριες :) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Ο τίτλος του θέματος αφορά το αν χρησιμοποιείτε flash. Το topic δεν προορίζεται για επίλυση αποριών. Για αυτό υπάρχουν τα ανάλογα θέματα. Θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε μιας και τα μηνύματα θα διαγράφονται. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Εκτός του ότι υπάρχουν και ωραίες θήκες τύπου pouch (σαν πουγκί), μπορείς να βάλεις μια θήκη σιλικόνης και θα είσαι ok :) Eννοεις αυτες που καλυπτουν τα πλάγια και απο πισω, και αφηνουν εντελως ακαλυπτη την οθονη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Eννοεις αυτες που καλυπτουν τα πλάγια και απο πισω, και αφηνουν εντελως ακαλυπτη την οθονη; οταν λεμε θηκη σιλικονης ναι αυτο εννοουμε...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Και εγώ το δουλεύω για Utube και Tv shows. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Eννοεις αυτες που καλυπτουν τα πλάγια και απο πισω, και αφηνουν εντελως ακαλυπτη την οθονη; Ναι. Για την οθόνη μπορείς να αγοράσεις κάποιο screen protector για να μη γρατζουνιέται.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspapas Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση το adobe flash δεν δουλευει στον opera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Καλησπέρα παιδιά, Εχω ενα προβλημα με μερικά email στο HTC Desire. Καποια email που λαμβάνω πχ απο σελίδες ενημέρωσης - ειδήσεων μου, δεν μου τα εμφανίζει και απλά βγάζει το email με αγγλικά ερωτηματικά. Τι μπορεί να φταίει? Ελληνικά email ωστόσο δέχομαι και τα διαβάζει κανονικά. Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 Παιδια να κανω μια ερωτηση το adobe flash δεν δουλευει στον opera? Οχι. Δεν υποστηριζει φλας ο οπερα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2011 gfdimopoΚαποια email που λαμβάνω πχ απο σελίδες ενημέρωσης - ειδήσεων μου' date=' δεν μου τα εμφανίζει και απλά βγάζει το email με αγγλικά ερωτηματικά. Τι μπορεί να φταίει? Ελληνικά email ωστόσο δέχομαι και τα διαβάζει κανονικά. [/quote']Μάλλον θέμα κωδικοποίησης πρόκειται. Αν υπάρχει επιλογή στο πρόγραμμα διαχείρισης mail που χρησιμοποιείς άλλαξε την σε UTF-8. Αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθείς στις σελίδες από τις οποίες λαμβάνεις τα mail για να δεις τι γίενται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bo8ran8rwpos Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Το εχω χρησιμοποιησει αρκετα σε recreational φαση βλεποντας διαφορα flash animations ή για να τη μπω σε iphoneακιδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Καταρχας το χρησιμοποιω στο myp2p και ξεγνοιασα,βλέπω ματσάκια απο το κινητό.βλεπω και επεισοδια απο το αρβυλα και απο το ουκ αν λαβεις.μου έχει τύχει επίσης απειρα σαιτ να μην δείχνει τα μισά,το κατάλαβα αφού έβαλα το φλας,γενικά το χρησιμοποιώ και αν δεν το είχαν θα ήταν αρκετά πραγματάκια που θα έχανα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Μάλλον θέμα κωδικοποίησης πρόκειται. Αν υπάρχει επιλογή στο πρόγραμμα διαχείρισης mail που χρησιμοποιείς άλλαξε την σε UTF-8. Αλλιώς θα πρέπει να απευθυνθείς στις σελίδες από τις οποίες λαμβάνεις τα mail για να δεις τι γίενται. Ευχαριστώ για τη απάντηση. Πρόκειται για το newsletter του capital.gr το οποίο μου αποστέλνεται καθημερινα στο hotmail. Θα στειλω email να τους ρωτήσω. Πάντως ενω το μήνυμα εμφανίζει το τίτλο του email κανονικά, το περιεχόμενο του email έχει μπλέ φόντο και κείμενο με την παρακάτω μορφή (δεκαεξαδικό σύστημα είναι ???) =20 =CE=A4=Cf=81=CΕ κλπ κλπ Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Οχι. Δεν υποστηριζει φλας ο οπερα. Η καινούρια έκδοση του Opera που βγήκε σήμερα (11) υποστηρίζει flash. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει flash για να το δοκιμάσω οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2011 Η καινούρια έκδοση του Opera που βγήκε σήμερα (11) υποστηρίζει flash. Το κινητό μου δεν υποστηρίζει flash για να το δοκιμάσω οπότε μπορεί να κάνω λάθος. Ναι, αλλά εγώ σου απάντησα εχθές...:lol: Δεν έχω προλάβει να τη δοκιμάσω, αλλά αφού το τηλέφωνό σου δεν υποστηρίζει φλάς, τότε δεν έχεις τη δυνατότητα αυτή, ανεξαρτήτως browser. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts