zipperant Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 αγαπαμε x8 αλλα αν καποιος δεν θελει να βαλει launcher? επισης μαλλον τα παιδια εννοουνε φακελο μεσα στο μενου.οχι στις αρχικες οθονες..;) δες λίγο καλύτερα την παράθσεση που έκανα το launcher pro είναι για να κρύβεις εικονίδια στο μενού :) Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 δες λίγο καλύτερα την παράθσεση που έκανα το launcher pro είναι για να κρύβεις εικονίδια στο μενού :) τοτε πες μας τον τροπο ρε ανθρωπε!!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 ενω είσαι στον Launcher pro-->αριστερο πλήκτρο>prefernces>general settings>hidden apps και μετά τικάρεις ποιες θελεις να κρύψει. Αυτά λειτουργούν με την προυπόθεση όπως είναι λογικό να χρησιμοποιείς τον launcher pro σαν το βασικό πρόγραμμα ρε άνθρωπε :O Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 ενω είσαι στον Launcher pro-->αριστερο πλήκτρο>prefernces>general settings>hidden apps και μετά τικάρεις ποιες θελεις να κρύψει. Αυτά λειτουργούν με την προυπόθεση όπως είναι λογικό να χρησιμοποιείς τον launcher pro σαν το βασικό πρόγραμμα ρε άνθρωπε :O ναι αυτον εχω!!:) thanks!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αν είναι google επαφές, δοκίμασε να τις μεταφέρεις σε ομάδες από το gmail ευχαριστω ναι google επαφες ειναι...τις βλεπω στο gmail ..πως θα τις περασω στο κινητο σαν κανονικες επαφες? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Mε ένα συγχρονισμό... Μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου σε ομάδες και να τις δώσεις ότι μορφή θέλεις μέσα από το site του gmail, και μετά απλά να τις συγχρονίσεις με το κινητό :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Στο κύριο menu που βρίσκονται όλες οι εφαρμογές μπορούμε με κάποιο τρόπο να φτιάξουμε φακέλους και να ταξινομήσουμε τις εφαρμογές μας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Στο κύριο menu που βρίσκονται όλες οι εφαρμογές μπορούμε με κάποιο τρόπο να φτιάξουμε φακέλους και να ταξινομήσουμε τις εφαρμογές μας; Αυτό είναι Launcher specific. Μόνο ο Go launcher το κάνει αυτό. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις το all apps organiser. Φέρνει λίγο σε sense αλλά το κακό του είναι πως χάνει σε smooth scrolling πολλές φορές. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 φίλε δεν φαίνεται καλά το email όπως έχεις βάλει το λινκ Το ξέρω. Δεν θέλω να το πιάσουν spam bots και να τον αρχίσουν τον καημένο το spammάρισμα! Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ερωτηση σε σχεση με αυτο που ρωτησε ο vassar. Περιπου. Χρησιμοποιω το Αpps Organizer για οργανωση εφαρμογων κλπ στην home screen. Ολα καλα. Αυτο το Folders Organizer της ιδιας εταιρειας τι διαφορετικο κανει? Το ειχα βαλει καποια στιγμη και μου φανηκε ιδιο με το προηγουμενο, αλλα δεν το εψαξα και πολυ. Λογικα θα ειναι διαφορετικο αλλιως δεν θα το εβγαζε ο ιδιος developer... Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ερωτηση σε σχεση με αυτο που ρωτησε ο vassar. Περιπου. Χρησιμοποιω το Αpps Organizer για οργανωση εφαρμογων κλπ στην home screen. Ολα καλα. Αυτο το Folders Organizer της ιδιας εταιρειας τι διαφορετικο κανει? Το ειχα βαλει καποια στιγμη και μου φανηκε ιδιο με το προηγουμενο, αλλα δεν το εψαξα και πολυ. Λογικα θα ειναι διαφορετικο αλλιως δεν θα το εβγαζε ο ιδιος developer... Εγώ που το αγόρασα κι όλας και τελικά δεν κατάλαβα τις διαφορές του :Ρ να είμαι λίγο χαζός! Πέρα από την πλάκα.. νομίζω πως κάποια πράγματα θα έχει διαφορετικά. Ίσως στον τρόπο που ταξινομείς, στις επιλογές για widget, την δυνατότητα για export/import settings... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Παιδια ΗΕLPPPPPP. Πείρα προσφατα το νεο Huawei Ideos απο την Wind με τον νεο λογισμικο Android που τοσο μου το παινευαν ολοι. (τι το ηθελα?) τελος παντων. στην αρχη ολα καλα, για μια διο βδομαδες δηλαδη, και τωρα ξαφνικα κολλαει λες και το εχω ριξει σε μελι... παταω το κουμπι για το μενου κανει 5 δευτερα να το ανοιξει, παω να γραψω μηνυμα κανει δυο ωρες να πατηθει το καθε γραμμα. ασε που μου τρωει απιστευτα την μπαταρια. απεγκατεστησα και σχεδον ολες τις εφαρμογες που ειχα βαλει μπας και φταιγανε αυτα αλλα τζιφος. να εχω ιο λιγο χλωμο, διοτι πρωτον δεν μπαινω στο internet συχνα (μονο στο site τις σχολης μου και το πολυ σε κανα facebook, και δευτερον εχω βαλει και antivirus το οποιο μου λεει ειναι πεντακαθαρο το κινητο μου). πηγα τις προαλλες σε ενα καταστημα wind για καποιο αλλο θεμα και μου λεει η κοπελα κολαει πολυ το κινητο σου. ( και τοτε παλι καλα ηταν, που να το εβλεπε τωρα). της λεω τι μπορω να κανω? μου λεει μια αναβαθμηση. και πως γινεται??? δεν ξερω.. χαχα καλο... λοιπον κανενας αλλος που μπορει να με βοηθησει για να μην το πεταξω απο το μπαλκονι το καιμενο??? ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Παιδια ΗΕLPPPPPP. Πείρα προσφατα το νεο Huawei Ideos απο την Wind με τον νεο λογισμικο Android που τοσο μου το παινευαν ολοι. (τι το ηθελα?) τελος παντων. στην αρχη ολα καλα, για μια διο βδομαδες δηλαδη, και τωρα ξαφνικα κολλαει λες και το εχω ριξει σε μελι... παταω το κουμπι για το μενου κανει 5 δευτερα να το ανοιξει, παω να γραψω μηνυμα κανει δυο ωρες να πατηθει το καθε γραμμα. ασε που μου τρωει απιστευτα την μπαταρια. απεγκατεστησα και σχεδον ολες τις εφαρμογες που ειχα βαλει μπας και φταιγανε αυτα αλλα τζιφος. να εχω ιο λιγο χλωμο, διοτι πρωτον δεν μπαινω στο internet συχνα (μονο στο site τις σχολης μου και το πολυ σε κανα facebook, και δευτερον εχω βαλει και antivirus το οποιο μου λεει ειναι πεντακαθαρο το κινητο μου). πηγα τις προαλλες σε ενα καταστημα wind για καποιο αλλο θεμα και μου λεει η κοπελα κολαει πολυ το κινητο σου. ( και τοτε παλι καλα ηταν, που να το εβλεπε τωρα). της λεω τι μπορω να κανω? μου λεει μια αναβαθμηση. και πως γινεται??? δεν ξερω.. χαχα καλο... λοιπον κανενας αλλος που μπορει να με βοηθησει για να μην το πεταξω απο το μπαλκονι το καιμενο??? ευχαριστω... Δοκίμασες να κάνεις hard reset; Θα χάσεις τα πάντα όμως λογικά.. επίσης.. σκέφτηκες πως ίσως φταίει το antivirus; Είναι λίγο υπερβολή το antivirus... Νομίζω θα πρέπει να μεταφέρεις το πρόβλημα σου στο θέμα για το IDEOS, εκεί ίσως βρεις περισσότερη βοήθεια. Edited February 22, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δοκίμασες να κάνεις hard reset; Θα χάσεις τα πάντα όμως λογικά.. επίσης.. σκέφτηκες πως ίσως φταίει το antivirus; Είναι λίγο υπερβολή το antivirus... Νομίζω θα πρέπει να μεταφέρεις το πρόβλημα σου στο θέμα για το IDEOS, εκεί ίσως βρεις περισσότερη βοήθεια. και πως μπορω να κανω αυτο το hard reset? κι οταν λες θα τα χασω ολα, ποια ολα ενοεις???? μετεφερα το προβλημα μου και στο ideos αλλα δεν βλεπω ανταποκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Thanks Jastonas, τελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν το καταλαβε :lol: @morning κανε απεγκατασταση του antivirus, παιζει να ευθυνεται αυτο για τα κολληματα. Αχρηστο ειναι ετσι κι αλλιως. Επισης μια χαζη ερωτηση. Κανενα restart του εχεις κανει? Να ανοιξεις και να κλεισεις την συσκευη δηλαδη. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Thanks Jastonas, τελικα δεν ειμαι ο μονος που δεν το καταλαβε :lol: @morning κανε απεγκατασταση του antivirus, παιζει να ευθυνεται αυτο για τα κολληματα. Αχρηστο ειναι ετσι κι αλλιως. Επισης μια χαζη ερωτηση. Κανενα restart του εχεις κανει? Να ανοιξεις και να κλεισεις την συσκευη δηλαδη. χαζη ερωτηση κι ομως σωστη θα ελεγα... δεν το κλεινω σχεδον ποτε το κινητο μου αν και εχει κλεισει μονο του καποιες φορες οταν ειχα ξεμεινει απο μπαταρια... θα το δοκιμασω κι αυτο... ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_RR Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 και πως μπορω να κανω αυτο το hard reset? κι οταν λες θα τα χασω ολα, ποια ολα ενοεις???? μετεφερα το προβλημα μου και στο ideos αλλα δεν βλεπω ανταποκριση... Μετα απο hard reset, θα χαθουν ρυθμισεις, επαφες, sms κτλ. Οτι εχει η καρτα μνημης δεν χανονται. Κι εγω θα σου προτεινα να το κανεις, και να κρατησεις back up οτι σου χρειαζεται. Και τις εφαρμογες τις ξαναπερνας μια μια, για να δεις μηπως σου επιδεινωνει καποια το κολλημα αυτο. Τωρα περισσοτερα για τη συσκευη σου δεν γνωριζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morning Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Μετα απο hard reset, θα χαθουν ρυθμισεις, επαφες, sms κτλ. Οτι εχει η καρτα μνημης δεν χανονται. Κι εγω θα σου προτεινα να το κανεις, και να κρατησεις back up οτι σου χρειαζεται. Και τις εφαρμογες τις ξαναπερνας μια μια, για να δεις μηπως σου επιδεινωνει καποια το κολλημα αυτο. Τωρα περισσοτερα για τη συσκευη σου δεν γνωριζω.. Ευχαριστω πολυ. εκανα αυτο που ειπε ο Prattein_Aloga και μαλλον εστρωσε.. δεν το ειχα φανταστει πως θα εφτιαχνε με ενα απλο κλεισε ανοιξε.. ευχαριστω παντως ολους οσους βοηθησαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ευχαριστω πολυ. εκανα αυτο που ειπε ο Prattein_Aloga και μαλλον εστρωσε.. δεν το ειχα φανταστει πως θα εφτιαχνε με ενα απλο κλεισε ανοιξε.. ευχαριστω παντως ολους οσους βοηθησαν... Απίστευτο κάποιες φορές που ξεχνάμε τα βασικά. Πωπω.. και εγώ καθόμουν και έψαχνα στο νετ για ρομ και λοιπά... Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω καποιο προβληματακι με το google calendar. Ενω το κανω sync με το τηλ δεν φαινονται ολες οι καταχωρησεις στην συσκευη παρα μονο μερικες! Στο google calendar ομως φαινονται ολε κανονικα. Αν ξερει καποιος ας πει τι κανω λαθος. Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Καλησπερα παιδια. Εχω καποιο προβληματακι με το google calendar. Ενω το κανω sync με το τηλ δεν φαινονται ολες οι καταχωρησεις στην συσκευη παρα μονο μερικες! Στο google calendar ομως φαινονται ολε κανονικα. Αν ξερει καποιος ας πει τι κανω λαθος. Ευχαριστω :) Από τις ρυθμίσεις του ημερολογίου στη συσκευή σου, βάλε να φαίνονται και να συγχρονίζουν όλα τα ημερολόγια. (αν δεν το έχεις κάνει ήδη βέβαια.) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καλησπερα,πως αλλαζουμε θεμα ρε παιδια σε android 2.1? εχω κατεβασει κατι θεματα απο το market αλλα δεν μπορω να τα βαλω,επισης κατα λαθος εχω κανει default το μαμα θεμα(μαλλον για αυτο δεν μου τα περνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Τα θεματα που εχεις μαλλον απαιτουν καποιον συγκεκριμενο launcher πιο πιθανο τον adw... Kατεβασε το,δες τι ειναι και οτι ειναι ρωτας Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) τα θεματα ειναι adw και εχω και το lancher ,αλλα δεν μπορω να τα βαλω. την πρωτη φορα φορα που το κατεβασα (adw lancher)μπηκε αλλα καποια στιγμη εδωσα εκει που σε ρωταει default το θεμα μαμα και τωρα δεν μπορω να βαλω τιποτα motorola xt502 Edited February 22, 2011 by ulvergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 τα θεματα ειναι adw και εχω και το lancher ,αλλα δεν μπορω να τα βαλω. την πρωτη φορα φορα που το κατεβασα (adw lancher)μπηκε αλλα καποια στιγμη εδωσα εκει που σε ρωταει default το θεμα μαμα και τωρα δεν μπορω να βαλω τιποτα motorola xt502 δοκίμασε το πρόγραμμα home switcher. Σου δείχνει όλους τους launcher που έχεις κατεβασμένους κ μπορείς να τους εναλλάσεις χειροκίνητα κ να αλλάξεις τον default. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts