petros11 Δημ. February 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Κάτι άλλο παιδιά, όταν κάνω root τη συσκευή μου και βάλω μία custom rom, το κινητό μου θα λειτουργεί όπως πριν,με τα ίδια menu-market-htc sense κτλ....? Αυτό που θα βελτιώσω είναι το μέγεθος της rom μου και ότι θα έχω πλήρη ελευθερία στο λειτουργικό μου? Υπάρχει κάποιο αρνητικό να είσαι root γιατί σχεδόν όλοι εδώ μέσα το υποστηρίζουν με χίλια! Ρωτάω γιατί το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω root το Desire μου, διότι ο χώρος της μνήμης μου πλέον δεν επαρκή....:( Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY_89 Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 Παιδια μια απορια μου.Εχουν και τα android hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 (edited) 2. Υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκω εύκολα κάποιο ένγραφο με το όνομά του(word, κλπ) μέσω αναζήτησης χωρίς να θέλω ώρες να ψάχνω που είναι ? Εχω το documents to go full. Ευχαριστώ Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον es file explorer που έχει δυνατότητα αναζήτησεις αρχείων.. βάζεις είτε όνομα, είτε filetype π.χ. .doc Edited February 9, 2011 by jastonas Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Twitter for Android Getting Another UI Overhaul With Version 2.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες.Μετα απο format που έκανα στο τηλέφωνο,οταν παω να κάνω επανεγκατάσταση των εφαρμογών, μου βγάζει ενα μηνυμα"δεν ηταν δυνατή η ευρεση του αντικειμένου για το οποιο πραγματοποιήσατε το αίτημα"Οι εφαρμογές αυτές εμφανίζοντε ως αγορασμένες στο Market και δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω στι κινητο...ξέρει κανείς κάτι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες.Μετα απο format που έκανα στο τηλέφωνο,οταν παω να κάνω επανεγκατάσταση των εφαρμογών, μου βγάζει ενα μηνυμα"δεν ηταν δυνατή η ευρεση του αντικειμένου για το οποιο πραγματοποιήσατε το αίτημα"Οι εφαρμογές αυτές εμφανίζοντε ως αγορασμένες στο Market και δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω στι κινητο...ξέρει κανείς κάτι?? Μηπως να κανεις τη συσκευη root +market enabler; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Εχω κάποιες εφαρμογές αγορασμένες.Μετα απο format που έκανα στο τηλέφωνο,οταν παω να κάνω επανεγκατάσταση των εφαρμογών, μου βγάζει ενα μηνυμα"δεν ηταν δυνατή η ευρεση του αντικειμένου για το οποιο πραγματοποιήσατε το αίτημα"Οι εφαρμογές αυτές εμφανίζοντε ως αγορασμένες στο Market και δεν μπορώ να τις ξαναπεράσω στι κινητο...ξέρει κανείς κάτι?? παντα το κανει αυτο , μη στεναχωριεσαι δοκιμασε μερικες φορες κ μετα αστο καμια 2 ωρες κ ξανατσεκαρε το , θα μπορεσεις να τις κατεβασεις ανενοχλητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2011 Υπαρχει τροπος να κανουμε enable τις paid εφαρμογες του market σε non rooted συσκευη?.....δεν θελω να χρησιμοποιησω το market enabler για απαιτει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSAKALYPTOS Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν το documents to go, full version έχει αναζήτηση ενγράφου με το όνομά του? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Θελω να μεταφερω τις φωτογραφιες που εχω στο n97 mini στο nexus s. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος φακελος που θα μπουν η οπου να ναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Θελω να μεταφερω τις φωτογραφιες που εχω στο n97 mini στο nexus s. Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος φακελος που θα μπουν η οπου να ναι? Οπου θες τις βαζεις και θα τις διαβασει αυτοματα η εκθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolatsitsi_25 Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 αυτο καταλαβα και εγω γιατι αναγνωριζει μονο τους χαρακτηρες που μοιαζουν με λατινικους πχ το Σ, το Γ δεν τα αναγνωρισε.. αρα δεν το κανει μονο σε μενα? το εβαλα και το dialer one αλλα και παλι... και γω το ιδιο προβλημα εχω.αν το λυσες στειλε π.μ πως?η πλακα ειναι πως και γω symbian σ60 ειχα πριν νοκια 5230.λες να φταιει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια υπαρχει καμια εφαρμογη για να κανουμε βιντεο κλησεις μεσω wifi με τις επαφες μας στο hotmail? και μια ερωτηση σχετικα με το fring εαν κανω μεσω fring κλησιες φωνης σε επαφες μου που χρησιμοποιουν το fring χρεωνομαι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GOOFYS86 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια εγκαθιστώ το ADW launcher και αλλα adw προγραμματα αλλα δεν βρισκω απο που να τα τρεξω..βασικα παλια οταν είχα βαλει οταν πατουσα το μεσαιο κουμπι δλδ το μενου μου ειχε επιλογη σε ποιο adw να τρεξω στο βασικο ή σε καποιο αλλο...τωρα μετα το app2sd δεν μου τα εμφανιζει...καποιος που μπορεί να βοηθήσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να «κρύψουμε» όσα εικονίδια του μενού δεν χρησιμοποιούμε, για να μην βγαίνουν 7-8 σελίδες και κάνουμε ατέλειωτο scrolling? Εναλλακτικά πρόγραμμα για Φάκελους στο μενού των εικονιδίων υπάρχει; Όχι widgets... φάκελους στο μενού των εικονιδίων ψάχνω. Ευχαριστώ ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Καλημέρα σε όλους. Μια ερώτηση. Υπάρχει τρόπος να «κρύψουμε» όσα εικονίδια του μενού δεν χρησιμοποιούμε, για να μην βγαίνουν 7-8 σελίδες και κάνουμε ατέλειωτο scrolling? Εναλλακτικά πρόγραμμα για Φάκελους στο μενού των εικονιδίων υπάρχει; Όχι widgets... φάκελους στο μενού των εικονιδίων ψάχνω. Ευχαριστώ ;) για τα εικονιδια δεν ξερω, αλλα κι εγω θα ηθελα να τα κρυψω. οσο για τους φακελους, δοκιμασε το app mate, ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chillo Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ΜΗπως χρεωνει data? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ΜΗπως χρεωνει data? wi-fi ή data, προφανώς. Παιδιά και εμένα μου κρασάρει :( HTC Desire - Redux Gingerbread Rom. Πάω να περάσω καμιά froyo μπας και δουλέψει.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ούτε εγώ βρήκα τρόπο να κρύψω τα εικονίδια που δεν χρησιμοποιώ, απλά τα μετέφερα όλα στις τελευταίες 2 σελίδες... Ποιο πρόγραμμα πρόβλεψης καιρού χρησιμοποιείτε με το x10mini ρε παιδιά, γιατί έχω χάσει τη μπάλα στο μάρκετ, πρέπει να έχει τουλάχιστον 50-60 προγράμματα.... ήδη δοκίμασα weather channel και yahoo weather αλλά δεν μου άρεσαν, το windfinder είναι πολύ καλό αλλά όχι για πόλη (και είναι και πολύ βαρύ σε ΜΒ), δοκιμάζω τώρα το Forecast info αλλά ισχυρίζεται οτι βρέχει όλη μέρα σε Νεο Ηράκλειο/ Νέα Ιωνία, ενώ έχει μόνο σύννεφα και μάλιστα άσπρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ΜΗπως χρεωνει data? Το data εννοείται ότι το χρεώνει. Το θέμα είναι ότι κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ σε κινητό του ατόμου που θέλεις να στείλεις το μήνυμα και αυτό ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα έπρεπε να κοστίζει. Πώς είναι δυνατόν να κάνει απαντητική κλήση με μέσω dial plan και να είναι 100% δωρεάν (επιβεβαιωμένο ότι είναι 100% δωρεάν πάντως). Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 πάντως έχουν προσθέσει ένα "σπαστικό" feature, όπου σου'ρχονται μηνύματα από οποιονδήποτε έχει το πρόγραμμα αυτό :( Κάθε τόσο μου έρχονται μηνύματα άσχετα και απο άσχετους. Έπρεπε να έχει επιλογή τουλάχιστον να μην λαμβάνεις τέτοια μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ούτε εγώ βρήκα τρόπο να κρύψω τα εικονίδια που δεν χρησιμοποιώ, απλά τα μετέφερα όλα στις τελευταίες 2 σελίδες... Ποιο πρόγραμμα πρόβλεψης καιρού χρησιμοποιείτε με το x10mini ρε παιδιά, γιατί έχω χάσει τη μπάλα στο μάρκετ, πρέπει να έχει τουλάχιστον 50-60 προγράμματα.... ήδη δοκίμασα weather channel και yahoo weather αλλά δεν μου άρεσαν, το windfinder είναι πολύ καλό αλλά όχι για πόλη (και είναι και πολύ βαρύ σε ΜΒ), δοκιμάζω τώρα το Forecast info αλλά ισχυρίζεται οτι βρέχει όλη μέρα σε Νεο Ηράκλειο/ Νέα Ιωνία, ενώ έχει μόνο σύννεφα και μάλιστα άσπρα. εγω το fany widget χρησιμοποιω, μια χαρα τα παει με την προβλεψη και εχει και "θεματα" να διαλεξεις. αλλα οπως ειπες υπαρχουν πολλα... για τα εικονιδια μου φαινεται κουλο να μην υπαρχει τροπος να τα ξεφορτωθεις χωρις να τα απεγκαταστησεις, αλλα τεσπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 θα μας πείτε με τι συσκευές και ρομ το χρησιμοποιείτε γιατί εμένα δεεε Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 πάντως έχουν προσθέσει ένα "σπαστικό" feature, όπου σου'ρχονται μηνύματα από οποιονδήποτε έχει το πρόγραμμα αυτό :( Κάθε τόσο μου έρχονται μηνύματα άσχετα και απο άσχετους. Έπρεπε να έχει επιλογή τουλάχιστον να μην λαμβάνεις τέτοια μηνύματα. Αμήν παναγία μου......... ΝΑ ρωτήσω σε τι Mode το έχετε για να λαμβάνετε τα μηνύματα?? Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 θα μας πείτε με τι συσκευές και ρομ το χρησιμοποιείτε γιατί εμένα δεεε Σε εμενα λειτουργουσε αψογα στο Galaxy με 2.2.1. Aλλα το απεγκατεστησα λογω του παραπανω "feature". Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts