panths1968 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Που βρίσκω τα sys αρχεία σε κινητό android??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Που βρίσκω τα sys αρχεία σε κινητό android??? Τι θες ακριβώς να κάνεις; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Oπως ειπατε και πιο πανω.. ναι.. η χρηση που το εκανα ειναι της πλακας. Απλως ηθελα, τα ιδια πραγματα που εκανα με ενα sony ericsson w995, να τα εκανα το 2014 και με ενα κινητο αφης. Tελικα το βρηκα αυτο που λετε, απενεργοποιηση data. Eυκολο ηταν, αλλα με την απειρια μου το τοσο το εκανα τοσο. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Απορισα επειδή είπες οτι ήταν σε flight mode. Δηλαδή δεν έκανε ούτε κλήσεις . Κατα τα αλλα ο καθένας κάνει οτι χρήση θέλει στις συσκευές του. Αυτό ειναι αυτονόητο .... Αν καλυπτεσαι με αυτή την χρήση δεν χρειάζεται να κανείς κάτι άλλο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Oπως ειπατε και πιο πανω.. ναι.. η χρηση που το εκανα ειναι της πλακας. Απλως ηθελα, τα ιδια πραγματα που εκανα με ενα sony ericsson w995, να τα εκανα το 2014 και με ενα κινητο αφης. Tελικα το βρηκα αυτο που λετε, απενεργοποιηση data. Eυκολο ηταν, αλλα με την απειρια μου το τοσο το εκανα τοσο. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Κινητό αφής...:blink::hypno: Γϋρισα 15 χρόνια πίσω τώρα:lol: Απίστευτη ορολογία του προηγούμενου αιώνα...:clap::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πώς μπορώ να ξεφορτωθώ τη σπαμοδιαφημηση;;; [ATTACH]45146[/ATTACH] Παίδες, ξέρει κανείς μήπως? Θα ήθελα να αποφύγω το Hard reset.. Όλο κάπως θα γίνεται.. Help please!! Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Παίδες, ξέρει κανείς μήπως? Θα ήθελα να αποφύγω το Hard reset.. Όλο κάπως θα γίνεται.. Help please!! αμα εισαι root βαλε το adaway και ησυχασες Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Γι'αυτό έχουμε και το wifi βέβαια, δεν σημαίνει ντε και καλά ότι smartphone = data απαραίτητα, εγώ (και αρκετοί από εμάς πιστεύω) κάνουμε χρόνια τη δουλειά μας χωρίς να χρεωθούμε ποτέ data και μάλιστα εντελώς απροβλημάτιστα. Άντε, ίσως μόνο μερικά ευρώ στα τόσα χρόνια κι αυτό επειδή αρκετές εταιρίες έχουν ενεργοποιημένα τα data από την αρχή (όπως την πάτησε κι ο φίλος), πάντα υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης τους όμως.. :) δεν ειμαστε παντου με wifi Ομως δυστυχως ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο όσα διαβάζω μέχρι τώρα απο το παιδί, μάλλον έκανε "χρήση παππού". Πράσινο κουμπάκι κάνω κλήση-κόκκινο κουμπάκι κλείνω τηλέφωνο. χρηση παππου.....τελειο!!! :lol: Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 δεν ειμαστε παντου με wifi Ομως δυστυχως Δεν πειράζει , εκεί που δεν έχουμε wifi... ας μείνουμε και λίγο χωρίς ίντερνετ:cool: Δεν θα πάθουμε και τίποτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThemisXRS Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Δεν πειράζει , εκεί που δεν έχουμε wifi... ας μείνουμε και λίγο χωρίς ίντερνετ:cool: Δεν θα πάθουμε και τίποτα;) οντως η ζωη μας δεν ειναι μονο το ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Κινητό αφής...:blink::hypno: Γϋρισα 15 χρόνια πίσω τώρα:lol: Απίστευτη ορολογία του προηγούμενου αιώνα...:clap::up: Tι εννοεις ακριβως?? Πως να το πω? Κινητο αφης(χωρητικοτητας) = capasitive, Kινητο/Οθονη πιεσης = resistive Εσυ και οι φιλοι σου πως τα αποκαλειτε τα συγχρονα κινητα? Smartphones;; Εχω να σου πω ενα νεο.. Και το nokia 7650 ηταν smartphone.. Η μηπως τα αποκαλειτε σκετο android, ios, symbian, κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Οκ μην αρπάζεσαι , δεν είπαμε και κάτι...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ας δοθεί ένα τέλος παιδιά, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζει έτσι η κουβέντα.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panths1968 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ IGO ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ IGO Τι θες ακριβώς να κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ IGO ----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ IGO Ειναι στον φάκελο του igo . Ρωτα καλύτερα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314557 Τα κεφαλαια γράμματα απαγορεύονται . Ειναι σαν να φωνάζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 αμα εισαι root βαλε το adaway και ησυχασες Δυστυχώς δεν είμαι.. Κάνω και ένα up το θέμα μπας και... Εμφανίζεται συνέχεια και είναι πολύ σπαστικό, είμαι λίγο πριν το Hard reset :-( Πώς μπορώ να ξεφορτωθώ τη σπαμοδιαφημηση;;; [ATTACH]45146[/ATTACH] Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Δυστυχώς δεν είμαι.. Κάνω και ένα up το θέμα μπας και... Εμφανίζεται συνέχεια και είναι πολύ σπαστικό, είμαι λίγο πριν το Hard reset :-( τοτε δεν νομιζω πως μπορεις να κανεις κατι Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδια μπορω να κανω αντιγραφει ενα αρχειο apk στο system/app χωρις να ειμαι ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 δεν μπορείς... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoudinio88 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 καλησπέρα παιδια για να περασω μια ρομ στο tablet πρεπει να ειμαι root. fnf ifive x3 10. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eva_fer Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα.Εχω samsung galaxy s3 kai android 4.3. Ενω εχω το κιν.στο αθορυβο οταν βγαζω φωτογραφια ακουγεται το "κλικ" της φωτογραφικης. Πως μπορω να το απενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια εχω ενα προβλημα.Εχω samsung galaxy s3 kai android 4.3. Ενω εχω το κιν.στο αθορυβο οταν βγαζω φωτογραφια ακουγεται το "κλικ" της φωτογραφικης. Πως μπορω να το απενεργοποιησω? Μέσα από τις ρυθμίσεις της κάμερας απενεργοποίησε την επιλογή ήχος κλείστρου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Υπαρχει κανενα firewall για no root κινητα απλο που να αποκλειει 2-3 εφαρμογες? To μονο που εχω βρει ειναι αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=app.greyshirts.firewall&hl=el αλλα καθε φορα που παει καποια εφαρμογη να μπει στο ιντερνετ σε ρωταει τι να κανει και ειναι καπως κουραστικο Εγω απλα θελω να αποκλεισω 2 εφαρμογες Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 για οποιον θελει adblock στο κινητο, δειτε εδω: δουλευει με την πλειοψηφεια των ads, αν και ο dev νομιζω το παρατησε, αν και δουλευει μια χαρα. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobileakias Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Θελει ρουτ(Xposed) το κινητο ομως. Οποτε ειναι μια ή αλλη αφου αν πρεπει να κανεις ρουτ το κινητο υπαρχουν και αλλες λυσεις ad-block. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ρε παιδιά από σήμερα στον Chrome από το nexus 7 δεν μπορώ να δω κανένα embedded βίντεο είτε του YouTube είτε άλλου.. Το διεγραψα το έκανα εγκατάσταση τίποτα έχει μουλαρώσει.. Ενώ από το κινητό δουλεύει κανονικά.. Το έχει αντιμετωπισει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts