Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μπορώ να κάνω edit την stock lockscreen στην 4.2.2 χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιώ την οθόνη και να την ξανανοιγω?

Για σας παιδιά ,έχω παρει αυτό http://www.chinavasion.com/china/wholesale/Home_Audio_Video/Media_Players_Smart_TV/Android_4.0_HD_TV_PC_Zipp_-_1080p_Wi-Fi_1.2GHz_CPU_1GB_RAM/

αλλα αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα μου δείχνει ότι η internal storage ότι είναι γεμάτη και δεν μπορώ να εγκαταστήσω η βάλω καμια εφαρμογή από το google play

υπάρχει κάποιος τρόπος να φιαχτεί ευχάριστο πολύ:confused:

κάρτα μνήμης

Παιδιά μπορώ να κάνω edit την stock lockscreen στην 4.2.2 χωρίς να χρειάζεται να απενεργοποιώ την οθόνη και να την ξανανοιγω?

λίγο πιο κατανοητός;

κάρτα μνήμης

Δηλαδη

Δηλαδή βάλε κάρτα μνήμης να χεις εκεί τις εφαρμογές

Όταν παο να εγκαταστήσω μια εφαρμογή μου λέει ότι πρέπει να αφαιρέσω χορό από την μνήμη γιατί δεν έχει άλλο χορό και η μνήμη έχει 0 ελεύθερο χορό αλλα και 0 εφαρμογές και κάτι άλλο όταν το κλείνω και το ανοίγω δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις όπως ώρα γλώσσα wifi τι μπορεί να φταίει

Θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς εδώ, όπου μπορείς να δεις και περισσότερες προτάσεις για παρόμοιες εφαρμογές. Προσωπικά χρησιμοποιώ το safe in cloud (επί πληρωμή) :) Edited by Villis
Τhe end of an era...

λίγο πιο κατανοητός;

Να μην χρειαζεται να κλεινω την οθονη και να την ανοιγω ωστε να μου εμφανιζεται η lockscreen για να την επεξεργαστω. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος, μεσω καποιας εφαρμογης πχ. Μιλαμε για την φυσικη lockscreen της 4.2, οχι καποιας 3rd party εφαρμογης.

Και κατι αλλο. Θελω να μου πειτε λιγο για τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες που εχω δει να αναφερονται εδω μεσα. Εγω εχω προσβαση σε επαγγελματικο ΑΦΜ. Τωρα ενδιαφερομαι για αγορα Nexus 7, με συμφερει ας πουμε να το παρω απο το handtec (για το οποιο επισης εμαθα απο εδω) ?

Aπ'όσο ξέρω, όχι. Τα hosts αρχεία βρίσκονται στη "root" μνήμη της συσκευής και δεν μπορείς να τα τροποποιήσεις χωρίς root.
Τhe end of an era...

Εγώ χρησιμοποιώ το Keepass (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.android.keepass) έχει εκδόσεις και για PC, Linux κλπ οπότε χρησιμοποιώ το ίδιο αρχείο σε όλα.

Δηλαδή βάλε κάρτα μνήμης να χεις εκεί τις εφαρμογές

Όταν παο να εγκαταστήσω μια εφαρμογή μου λέει ότι πρέπει να αφαιρέσω χορό από την μνήμη γιατί δεν έχει άλλο χορό και η μνήμη έχει 0 ελεύθερο χορό αλλα και 0 εφαρμογές και κάτι άλλο όταν το κλείνω και το ανοίγω δεν μου κρατάει τις ρυθμίσεις όπως ώρα γλώσσα wifi τι μπορεί να φταίει :confused:

Παιδιά κάποιο add-free πρόγραμμα για unrooted συσκευή υπάρχει;

Adblock Plus, αλλά θέλει να το ρυθμίσεις σωστά για να σου κάνει δουλειά σε non rooted συσκευή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Να μην χρειαζεται να κλεινω την οθονη και να την ανοιγω ωστε να μου εμφανιζεται η lockscreen για να την επεξεργαστω. Αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος, μεσω καποιας εφαρμογης πχ. Μιλαμε για την φυσικη lockscreen της 4.2, οχι καποιας 3rd party εφαρμογης.
Τι εννοείς να επεξεργαστείς την lockscreen?

Adblock Plus, αλλά θέλει να το ρυθμίσεις σωστά για να σου κάνει δουλειά σε non rooted συσκευή..

το οποίο τρώει πόρους μνήμη και μπαταρία, και κάνει και πιο αργή την ταχύτητα πλοήγησης

Τι εννοείς να επεξεργαστείς την lockscreen?

το οποίο τρώει πόρους μνήμη και μπαταρία, και κάνει και πιο αργή την ταχύτητα πλοήγησης

Δεν ξέρω τι γίνεται σε μη rooted συσκευές, αλλά σε rooted μόνο τα hosts αρχεία τροποποιούν. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι συγκεκριμένα στα adblock plus. Εγώ χρησιμοποιώ το adaway και είναι μια χαρά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Εεε δεν γίνεται να έχουμε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη..

Το θέμα είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν θέλει να rootάρει τη συσκευή του να γλιτώσει τις διαφημίσεις.. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά τουλάχιστον υπάρχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εεε δεν γίνεται να έχουμε και το σκύλο χορτάτο και την πίτα ολάκερη..

Το θέμα είναι ότι δίνει τη δυνατότητα σε κάποιον που δεν θέλει να rootάρει τη συσκευή του να γλιτώσει τις διαφημίσεις.. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά τουλάχιστον υπάρχει...

οι διαφημίσεις τρώνε λιγότερη μπαταρία κι επιβαρύνουν λιγότερο την απόδοση του κινητού απ το Adblock Plus :p

οι διαφημίσεις τρώνε λιγότερη μπαταρία κι επιβαρύνουν λιγότερο την απόδοση του κινητού απ το Adblock Plus :p

Δες και το adaway. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί στο background.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Δες και το adaway. Δεν νομίζω ότι λειτουργεί στο background.

Ναι, τροποποιεί το hosts, επομένως χρειάζεται πρόσβαση root. Οτιδήποτε δεν χρειάζεται πρόσβαση root όμως τρέχει sto background φιλτράροντας όλη την κίνηση internet, που στην ουσία επιβαρύνει το κινητό περισσότερο απ τις διαφημίσεις, κι είναι άχρηστο

Ναι, τροποποιεί το hosts, επομένως χρειάζεται πρόσβαση root. Οτιδήποτε δεν χρειάζεται πρόσβαση root όμως τρέχει sto background φιλτράροντας όλη την κίνηση internet, που στην ουσία επιβαρύνει το κινητό περισσότερο απ τις διαφημίσεις, κι είναι άχρηστο

Ναι εννοείται. Αν πρέπει να δουλεύει στο background τότε δεν συμφέρει.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ναι ρε παιδιά και ξαναλέω, δεν γίνετε να τα έχουμε όλα, τι δεν καταλαβαίνετε;

Όταν ο άλλος θέλει και απειραχτο τηλέφωνο και να κόψει τις διαφημίσεις θα συμβιβαστεί με τη λύση αυτή, αλλιώς root να ξενοιάσετε μια και καλή..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε παιδιά και ξαναλέω, δεν γίνετε να τα έχουμε όλα, τι δεν καταλαβαίνετε;

Όταν ο άλλος θέλει και απειραχτο τηλέφωνο και να κόψει τις διαφημίσεις θα συμβιβαστεί με τη λύση αυτή, αλλιώς root να ξενοιάσετε μια και καλή..

Aκριβώς. Ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση!

Καλησπερα.

Πως μπορω να απενεργοποιησω την ειδοποιηση για το system update.

Φαινεται να εχει κατεβασει τη νεα εκδοση κι εμφανιζει συνεχεια μηνυμα για επανεκκινηση και εγκατασταση αλλα δεν θελω να αλλαξω ακομα την 4.1.1,δεν ειμαι root.

Ευχαριστω.

Υπάρχει κάποια εφαρμογή,κάποιο widget οτιδήποτε,να σου επιτρέπει μαύρο background στο twitter??

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned