theta Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 Η νέα έκδοση του ΚΙΝΟ v1.2 είναι έτοιμη. Θα την βρείτε εδώ. http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/device.png?w=180&h=300 http://teleytaios.files.wordpress.com/2010/11/device3.png?w=180&h=300 Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOUNELOS1986 Δημ. December 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2010 (edited) Για όσους θέλουν ένα gps χωρίς χρεώσεις και χρήση internet το Navigon πιστεύω είναι από τα καλύτερα. Το χρησιμοποιώ σε x10 mini προ 2.1 πολύ καιρό και είμαι ικανοποιημένος. 1. Kατεβάστε τον φάκελο του navigon και κάντε το unzip στην sd κάρτα σας. 2. Kατεβάστε τον χάρτη, κάντε πάλι unzip και τοποθετήστε τον μέσα στον φάκελο map που είναι μέσα στον φάκελο Navigon. 3. Kατεβάστε την εφαρμογή κάντε την unzip και περάστε την στην κάρτα για να την εγκαταστήσετε. Τέλος.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ 100% ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ GPS. Edit. Τα link αφαιρέθηκαν λόγο του ότι η εφαρμογή είναι paid και για την σωστή λειτουργία του site έπρεπε να σβηστούν. Edited December 5, 2010 by KOUNELOS1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Έχουμε κάποια πρόσφατη ενημέρωση για αυτή την εφαρμογή. Δηλαδή λειτουργεί πραγματικά εντελώς 100% δωρεάν στην Ελλάδα και δεν απαιτεί εγγραφή πουθενά. Πώς είναι δυνατόν; Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 Μόλις το δοκίμασα. Καταπληκτικό πρόγραμμα!! Λειτουργεί άψογα!! Δεν χρεώνεσαι και το μόνο που ζητά στην αρχή είναι να βάλεις τον αριθμό του κινητού σου. Αμέσως μετά σε παίρνουν τηλ και ακούς ένα ηχογραφημένο μην με το password. Βάζεις το password και μπορείς να ξεκινήσεις να λειτουργείς το πρόγραμμα. Επαναλαμβάνω, είναι πολύ καλό! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2010 (edited) Ναι είναι πολύ καλό!!! Προβλέπεται να γλιτώσω αρκετά ευρώ το μήνα χάρη σε αυτό το προγραμματάκι! Μπράβο στον φίλο που το ανακάλυψε. Μιλάμε για δωρεάν ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ που είναι turn by turn και όχι real time duplex (αμφίδρομη). Φαντάσου να στέλνεις τις ευχές σου σε κάποιον με την ίδια σου τη φωνή και το χρωματισμό της , αντί για ένα ξερό ανέκφραστο sms. Μπορώ να σκεφτώ πολλές δυνατότητες!! Το μόνο ρε gmt είναι ότι τι internet του f2g2 μου κολάει συχνά και πρέπει να κάνω restart το κινητό για να ξαναλειτουργήσει (το κάνει σε κανέναν άλλον; ). Edited December 6, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Yπαρχει σε windows mobile? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Yπαρχει σε windows mobile? μόνο android. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν θα βγει ποτε σε windows mobile? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) σκέφτομαι να πάρω αυτό εδώ το κινέζικο κινητό με android 2.1, δεν έχει ελληνικά πάνω αλλά το θέμα είναι αν θα μπορώ να διαβάζω ελληνικά μηνύματα sms ,αν θα γράφω δεν με νοιάζει και πολύ, ή αν δεν παίζει ρόλο ό,τι έχει android και αν είναι θέμα πως το έκαναν οι κινέζοι οπότε δεν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτή την περίπτωση. edit: με λίγα λόγια εννοώ αν εξαρτάται το αν θα μπορώ να διαβάζω sms στα ελληνικά από το: α) το λογισμικό (android) αρα θα μπορώ να τα διαβάζω β) από τους κινέζους που το έβαλαν άρα δεν θα μπορώ να τα διαβάζω Edited December 6, 2010 by mariosapoel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Δεν θα βγει ποτε σε windows mobile? To windows mobile θα πεθάνει κάποτε καλή μου. Το μέλλον είναι το android. Φιλικά πάντα. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ας μην συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα γιατί είμαστε ήδη οff topic. Ευχαριστώ :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Ας μην συνεχίσουμε αυτή την κουβέντα γιατί είμαστε ήδη οff topic. Ευχαριστώ :) Για να επανέλθουμε (συμφωνώ) μπορεί να προταθεί στον δημιουργό της εφαρμογής για την οποία συζητάμε να μεταφέρει την εφαρμογή σε windows mobile. Φαίνεται να είναι συζητήσιμος ο τύπος. Κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας πρόσθεσε και ως χώρα την Ελλάδα σύμφωνα με τα γραφόμενα άλλωστε. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 Το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Το Android υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, η οποία συνήθως εμπεριέχεται αλλά δεν είναι ενεργή(με τη χρήση της εφαρμογής morelocale μπορεί να ενεργοποιηθεί). Άλλωστε όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα που παραθέτεις: # Color and Language: # Color:Black # Language:English,Spanish,Portuguese,Russian,Simplifiled Chinese,Traditional Chinese (Note:if you need any specific language other than English,you must leave us a message when you checkout) σου δίνεται η δυνατότητα να ζητήσεις να εμπεριέχεται η ελληνική γλώσσα. Οπότε θα μπορείς να βλέπεις και να γράφεις ελληνικά(και ακόμη να έχεις και εξελληνισμένο περιβάλλον αν θέλεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα με τα ελληνικά. Το Android υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα, η οποία συνήθως εμπεριέχεται αλλά δεν είναι ενεργή(με τη χρήση της εφαρμογής morelocale μπορεί να ενεργοποιηθεί). Άλλωστε όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα που παραθέτεις: # Color and Language: # Color:Black # Language:English,Spanish,Portuguese,Russian,Simplifiled Chinese,Traditional Chinese (Note:if you need any specific language other than English,you must leave us a message when you checkout) σου δίνεται η δυνατότητα να ζητήσεις να εμπεριέχεται η ελληνική γλώσσα. Οπότε θα μπορείς να βλέπεις και να γράφεις ελληνικά(και ακόμη να έχεις και εξελληνισμένο περιβάλλον αν θέλεις) όχι δεν υπάρχουν τα ελληνικά, δεν είναι μέσα στις επιλογές, αυτός εννοεί αν θέλεις άλλη γλώσσα εχτος των αγγλικών από αυτές που είναι εκεί (Spanish,Portuguese,Russian,Simplifiled Chinese,Traditional Chinese) edit: ένας ρώσσος από ένα ρώσσικο forum είπε πως μπορεί να πέρνει μηνύματα στα ουκρανικά χωρίς να είναι στις γλώσσες, αρα λογικά θα διαβάζει και ελληνικά Edited December 6, 2010 by mariosapoel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. December 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2010 (edited) Πιθανόν να είναι και έτσι. Πάντως το ότι δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης άλλων γλωσσών σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει αφαιρέσει τις άλλες γλώσσες για εξοικονόμηση χώρου. Άρα θα μπορεί και να μην αφαιρέσει τη συγκεκριμένη γλώσσα που του έχεις υποδείξει. Η έκδοση του android που έχει η συσκευή περιλαμβάνει και ελληνικά πάντως 100%. Οπότε, αν αποφασίσεις να πάρεις τη συσκευή, ζήτα το. Δε χάνεις τίποτα και κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να την συμπεριλάβει, παρόλο που δεν την αναφέρει. Επίσης, σχετικά με τα ουκρανικά, μπορεί να μην υπάρχουν ως επιλογή, αλλά να υπάρχουν ως γλώσσα. Γιαυτό χρειάζεται η εφαρμογή που ανέφερα παραπάνω. Η δική μου συσκευή πχ αγοράστηκε από eshop με αγγλική ρομ(δεν υπήρχε καμία αναφορά ότι υπάρχουν ελληνικά). Και δεν υπήρχε επιλογή άλλης γλώσσας, εκτός από αγγλικα, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Με την παραπάνω εφαρμογή όμως μπόρεσα και τα ενεργοποίησα. Edited December 6, 2010 by dancer_69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ετσι κ αλλιώς τα win mobile θα γίνουν Winmobile7. Τα οποία δεν έχουν κ καμοια σχέση. Θα τη δοκιμάσω κ εγώ την εφαρμογή. Ευχαριστούμε :D Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 θα γινουν. Τωρα ομως εχουμε τα 6.1 και τα 6.5 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 θα γινουν. Τωρα ομως εχουμε τα 6.1 και τα 6.5 Γίνανε. Η HTC Βγάζει 2 κινητά τώρα με αυτα ;) :O Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosapoel Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Πιθανόν να είναι και έτσι. Πάντως το ότι δίνεται η δυνατότητα εγκατάστασης άλλων γλωσσών σημαίνει ότι ο κατασκευαστής έχει αφαιρέσει τις άλλες γλώσσες για εξοικονόμηση χώρου. Άρα θα μπορεί και να μην αφαιρέσει τη συγκεκριμένη γλώσσα που του έχεις υποδείξει. Η έκδοση του android που έχει η συσκευή περιλαμβάνει και ελληνικά πάντως 100%. Οπότε, αν αποφασίσεις να πάρεις τη συσκευή, ζήτα το. Δε χάνεις τίποτα και κατα πάσα πιθανότητα μπορεί να την συμπεριλάβει, παρόλο που δεν την αναφέρει. Επίσης, σχετικά με τα ουκρανικά, μπορεί να μην υπάρχουν ως επιλογή, αλλά να υπάρχουν ως γλώσσα. Γιαυτό χρειάζεται η εφαρμογή που ανέφερα παραπάνω. Η δική μου συσκευή πχ αγοράστηκε από eshop με αγγλική ρομ(δεν υπήρχε καμία αναφορά ότι υπάρχουν ελληνικά). Και δεν υπήρχε επιλογή άλλης γλώσσας, εκτός από αγγλικα, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Με την παραπάνω εφαρμογή όμως μπόρεσα και τα ενεργοποίησα. ένας ρώσσος από το ρώσσικο το φόρουμ που ρώτησα έκανε και τεστ και εμφανίζονται μια χαρά :) έκανε και screenshot στο κάτω λινκ http://i028.radikal.ru/1012/7e/37522ac781d7.bmp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Πολλες φορες οταν εχω εγκαταστησει αρκετες εφαρμογες και εχει γεμισει η μνημη του τηλεφωνου μου βγαζει προβλημα οτι δεν μπορει να δεχτει νεα sms και οτι πρεπει να σβησω πρωτα κατι. Υπαρχει τροπος να αποθηκευσω τα sms στην μνημη sd; Απο οσο ξερω κανονικα δεν πρεπει να εβγαζε τετοιο μυνημα γιατι πιανουν ελαχιστα bytes Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. December 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2010 παιδες βαζοντας Ελληνικη SIM δεν γυριζουν ολα Ελληνικα? αυτο δεν γινεται σε 2.1 και 2.2 ? και αν υπαρχει hardware keyboard αυτοματα δεν θα εχει Ελληνικα? καποιος να απαντησει παιδια γιατι θα φερω qwerty απο εξω Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost_pap Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) Ασχολούμαι εδώ και καιρό με voip κλήσεις. Στο σπίτι εδώ και πολύ καιρό έχω ένα αντάπτορα και τηλεφωνώ μέσω voip με την υπηρεσία SIP. Εδώ και λίγες ημέρες έχω στα χέρια μου ένα android κινητό. (το Motorola Defy) Από τις πρώτες μου δουλειές ήταν να βρω αξιόπιστες εφαρμογές για Voip τηλεφωνία. Η εφαρμογή που δούλεψε καλά με δύο λογαριασμούς Voip είναι η csipsimple Τι πρέπει να έχουμε για να τηλεφωνούμε πολύ φθηνά. 1. Λογαριασμό σε εταιρία ή εταιρίες Voip. Μπορείτε να δείτε τιμές από εδώ http://progx.ch/home-voip-prixbetamax-3-1-2.html (επιλέξτε Greece και πατήστε send) Κάποιες πολύ φθηνές έχουν ένα επιπλέον κόστος ανά κλήση όπως πχ η easyvoip.com αλλά έστω και έτσι μπορεί να συμφαίρουν. Για να δούμε εάν μία εταιρία έχει έξτρα χρέωση ανά κλήση πάμε στο site της και κοιτούμε το rates. Εγώ έχω λογαριασμό στην easyvoip για να τηλεφωνώ σε κινητά πάμφθηνα (0.039 US Dollar ανά κλήση και 0.012 US Dollar ανά λεπτό. Δηλαδή για κλήσεις από 1 δευτερόλεπτο μέχρι και 60 δευτερόλεπτα πληρώνω 0,039$+0,012$=0,051$. Με την σημερινή ισοτιμία δολαρίου – ευρώ η εν λόγο κλήση κοστίζει περίπου 0.038€. από εκεί και πέρα για κάθε λεπτό προσθέτεις μόνο 0,012$ ή 0.009€ λίγο λιγότερο από 1 λεπτό του ευρώ ανά λεπτό ομιλίας σε κινητά) Οι κλήσεις χρεώνονται ανά λεπτό. Για σταθερά δεν συμφέρει λόγω του πάγιου τέλους κλήσης των 0,039$ (εκτός και εάν κάνεις κλήσεις μεγάλης διάρκειας) οπότε έκανα λογαριασμό και στην nonoh.net για σταθερά. Εκεί αφού κάνεις λογαριασμό και βάλεις χρήματα (εγώ βάζω 10 €) σου δίνει 200 λεπτά ομιλίας την εβδομάδα δωρεάν. Μετά τα 200 λεπτά την εβδομάδα οι κλήσεις χρεώνονται με 0.017€ Έχεις στην διάθεσή σου 120 μέρες κατά την διάρκεια των οποίων ισχύουν τα 200 δωρεάν λεπτά την εβδομάδα. Μετά αρχίζει και χρεώνει όλες της κλήσεις από το πρώτο λεπτό με 0.017€ ανά λεπτό, τα οποία και αφαιρούνται από τα αρχικό ποσό που έβαλες, μέχρι να μηδενιστεί. Εάν ξαναβάλεις χρήματα τότε έχεις ξανά τα 200 λεπτά δωρεάν την εβδομάδα για 120 ημέρες κτλ. 2 Εφαρμογή Voip. Κατεβάζεις από το market την εφαρμογή csipsimple http://code.google.com/p/csipsimple/ Στο σετάρισμα επέλεξα το “Integrate with Android” και το “Only for outgoing” Μετά πάτησα το “Add account” και επέλεξα το “Advanced” Στο “Account name” βάζεις ότι θέλεις να βλέπεις εσύ. Εγώ έβαλα “σταθερά μέσω nonoh” Στο “Caller ID” βάζεις ότι θέλεις να βλέπει ο άλλος (δεν δουλεύει σε όλες τις voip εταιρίες. Εγώ έβαλα τον αριθμό του κινητού μου με +3069ΧΧΧΧΧΧΧΧ. Στο “Server” έβαλα το sip.nonoh.net (αλλάζει ανάλογα με την εταιρία που έχεις) Στο “Username” έβαλα το username που έχω στην εταιρία nonoh Στο “Password” έβαλα το password που έχω στην εταιρία nonoh Τα υπόλοιπα δεν τα πείραξα και πάτησα “save” Εάν είναι ΟΚ θα έχει το όνομα που δώσατε ως “Account name” θα είναι πράσινο και θα λέει registered. Πατώντας τώρα το “Add account” μπορείς να προσθέσεις όσους λογαριασμούς voip έχεις. Εγώ έβαλα τον δεύτερο λογαριασμό που έχω για κλήσεις σε κινητά με την εταιρία easyvoip.com Τα βήματα είναι όπως παραπάνω. Μετά ανοίγουμε την εφαρμογή, πατάμε το αριστερό πλήκτρο (αυτό με τα τετραγωνάκια) στο τηλέφωνό μας για να ανοίξει το menu της εφαρμογής. Επιλέγουμε settings. Επιλέγουμε network Ελέγχουμε να είναι ενεργοποιημένο μόνο το “Use WiFi” και το “Use other networks” στο μενού For outgoing calls” Εάν έχουμε δωρεάν mb και θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για κλήσεις τότε στο menu “For outgoing calls” επιλέγουμε και το “Use 3G” 3. Δίκτυο WiFi ή 3G (Προσοχή με το 3G. Εάν δεν έχουμε δωρεάν mb το απενεργοποιούμε) Τώρα όταν κάνουμε κάποια κλήση εάν είμαστε συνδεδεμένοι σε WiFi (ή σε 3G εάν το έχουμε ενεργοποιήσει) θα ενεργοποιείται αυτόματα η εφαρμογή και θα βγάζει ένα μενού επιλογών για την δρομολόγηση της κλήσεις (μία επιλογή για κάθε account που δημιουργήσαμε και στο τέλος την επιλογή “Use mobile” Επιλέγουμε κάποια από τις επιλογές και η κλήση δρομολογείται ή μέσω Voip από όποιο λογαριασμό επιλέξαμε ή από το δίκτυο της εταιρίας που έχουμε για το κινητό (Πχ wind για εμένα) Αυτά για μέγιστη οικονομία σε κλήσεις από το android κινητό μας. Edited December 17, 2010 by kost_pap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis19821982 Δημ. December 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2010 (edited) ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ?? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!: Edited December 18, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis19821982 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 παιδιά καλησπέρα....θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως μπορώ να ενημερώνομαι για τον υπόλοιπο χρόνο που έχω για το ιντερνετ...υπάρχει κ μπορώ να το βρω στο κινητό ή θα πρέπει να το βρω κάπου αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 παιδιά καλησπέρα....θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πως μπορώ να ενημερώνομαι για τον υπόλοιπο χρόνο που έχω για το ιντερνετ...υπάρχει κ μπορώ να το βρω στο κινητό ή θα πρέπει να το βρω κάπου αλλού? Καταρχήν, καλώς ήλθες στο φόρουμ.:) Όπως θα κατάλαβες, τα κεφαλαία απαγορεύονται, αλλά δεν ήταν ανάγκη να ξαναγράψεις το μήνυμά σου. Κάτω δεξιά από κάθε μήνυμα που έχεις γράψει εσύ, υπάρχει ένα κουμπάκι που λέγεται "τροποποίηση" . Το πατάς για να διορθώσεις το μήνυμά σου.;) Τώρα, σχετικά με αυτό που ρωτάς, μπορείς να κατεβάσεις από το Market την εφαρμογή watch dog. Με αυτή μπορείς να παρακολουθείς πόσα Mb έχεις χαλάσει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts