tyel Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Την 4.2.2 έχω.Την επιλογή για ethernet στην εμφανίζει μόνο όταν κανείς σύνδεση με το καλώδιο ή και χωρίς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Οταν το εχεις ενεργοποιησει απο το μενου που δειχνει στο βιντεο το δειχνει συνεχεια κατω απο το wifi απλα κανω disable το wifi και enable το ethernet που ειναι ακριβως απο κατω του! οπως ειναι του wifi δειχνει απο κατω και του ethernet δλδ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) Αυτο που ρωτάω είναι αν η επιλογή enable ethernet, σου εμφανίζεται, μόνο αφού κάνεις σύνδεση με το καλώδιο, γιατί εμένα (που δεν το έχω σύνδεση) δεν μου την εμφανίζει Edited February 16, 2013 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merro Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) htc one x και δεν ειχε play store? wtf? τεσπα, πρεπει να το rootάρεις και να αντιγράψεις κάποια αρχεία στο /system/app Εχει το HTC Marketplace μεσα αλλα ειναι στα κινεζικα (το πηρα απο ενα παιδι που το αγορασε απο εξωτερικο). Για root το ψαχνω εκτσι κ αλλιως αλλα τι αρχεια να αντιγραψω? μάντεψε:p merro, είναι dual sim η συσκευή; τρέξε το antutu να δούμε τι έχεις Οχι κανονικη ειναι η συσκευη κατα τα αλλα Total score: 13894 CPU:6802 RAM:2118 GPU:4073 I/O:901 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited February 17, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 οχι εμενα την ειχε εκει απο πριν!!! εκανα ενα τικ και μετα την εμφανιζει ακριβως κατω απο το enable wifi!!! εχει ενα παρομοιο που λεει ethernet! εσενα δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Εχει το HTC Marketplace μεσα αλλα ειναι στα κινεζικα (το πηρα απο ενα παιδι που το αγορασε απο εξωτερικο). Για root το ψαχνω εκτσι κ αλλιως αλλα τι αρχεια να αντιγραψω? Οχι κανονικη ειναι η συσκευη κατα τα αλλα Total score: 13894 CPU:6802 RAM:2118 GPU:4073 I/O:901 μάλιστα. Τότε απευθύνσου στο θέμα της συσκευές σου, για το πώς να το rootάρεις, ή να περάσεις την αγγλική ROM καλύτερα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Οχι :banghead: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) τι να σου πω δεν ξερω! εμενα ειναι 4.1.1 και εχει την επιλογη κανονικα! δεν θυμαμαι στο παλιοτερο ταμπλετ μου αν την ειχε με 4.0.1 και στο κινητο μου με 2.3.7 δεν υπαρχει....δες φωτο δεν ειναι πανω απο ανταπτορας και εχω ενεργο wifi και συνδεση μεσω vnc server στο tablet....η εικονα ειναι απο το pc δλδ. Edited February 17, 2013 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Τότε μάλλον δεν το υποστηρίζει το nexus που έχω, Εσύ πιο έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argiris77 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Δεν νομιζω κινητα με android να εμφανιζουν επιλογες Ethernet, και σε μενα με 4,2,1 δεν υπαρχει πουθενα κατι τετοιο. Εχω ανταπτορα usb σε Ethernet αλλα απαιτει εγκατασταση driver μονο σε windows και το εχω για την ταμπλετα win 8 που κατεχω. Στο κινητο που το εχω συνδεσει δεν κανει απολυτως τιποτα. Αν θυμαμαι καλα ειχα πετυχει ανταπτορα που επαιζε σε αντροιτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Εμενα ειναι ταμπλετ το ειπα απο την αρχη! μπορει σε κινητα να μην υποστηριζεται! ποιος θα βαλει κινητο σε ethernet? αυτο ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909284 αλλα εμενα εχει android 4.1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viperarious Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Με τον τροπο του platonas ελαβα κανονικα Mms αφου ενεργοποιησα τα data... Ευχαριστω.... Παράθεση I Zoi einai oraia alla ta exei me allon..eutixos iparxei kai i elpida alla auti einai p.....a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Και εγώ tablet έχω. Θα είναι δυνατότητα που έχει το δικό σου tablet και όχι το δικό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο "universal root" που να κανει σε ολες τις εκδοσεις android και σε ολα τα κινητα ΧΩΡΙΣ να αλλαζει κατι απο kernel & rom του κινητο απλα να προσφερει δικαιωματα admin user(Κοινως ρουτ). Αν υπαρχει τετοιο αρχειο/οδηγος/τροπος ας μας πει καποιος το λινκ για να τον δουμε και να μπορουμε να κανουμε την οποιαδηποτε συσκευη οποιαδηποτε εκδοση android και να εχει το κινητο μας. Εν ολιγης ο ιδιος τροπος ρουτ για ολα τα κινητα ειτε αυτα ειναι samsung, ειτε htc, ειτε sony ericsson κ.τ.λ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τόσο universal δεν υπάρχει αλλά ίσως σε βολέψουν αυτοί: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 τετοιο αρχειο ειχα βρει αλλα δυστυχως δεν παιζει παντου! στο κινητο μου με android 2.3.7 και σε ενα κινεζικο tablet με 4.0.1 ειχε παιξει! το tablet που εχω τωρα με 4.1.1 δεν επαιζε με τπτ τελικα ηθελε ενα κινεζικο προγραμμα κατι κατι win usb drivers! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τι να σου πω δεν ξερω.... για να βγαινει στο μενου ομως σημαινει οτι το υποστηριζει το android 4.1! μηπως στο 4.2 δεν εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Τόσο universal δεν υπάρχει αλλά ίσως σε βολέψουν αυτοί: http://www.doctorandroid.gr/2012/02/android-basics-root.html Πολυ καλο λινκ φιλος. Εχει δοκιμασει κανεις να κανει ρουτ την οποια συσκευη του με αυτον τον τροπο http://www.unlockroot.com/download.html αυτος ο τροπος κανει ρουτ τις συσκευες πειραζωντας rom ή kernel ή οχι απλα ρουταρει το κινητο χωρις να πειραξει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. February 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2013 Μπα, ούτε εκεί είχε, Σίγουρα είναι θέμα συσκευής, Τέλος πάντων , θα ζήσω χωρίς αυτό.:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2013 Σιγουρα μπορεις να βαλεις αλλα θελει κολπα με το linux να περασεις Modules στονν πυρηνα κτλ, δυσκολα πραγματα οποτε αστο καλυτερα. Τυχερος ημουνα εγω δλδ μιας και το δουλευω μερικες φορες στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλημέρες. Έχω αγοράσει την Ελληνική φωνή TTS της SVOX. Όλα καλά όλα ωραία, λειτουργεί τέλεια σε σχέση με παλαιότερη έκδοση που είχε θέμα με Αγγλικούς χαρακτήρες κλπ. Έχω ένα θέμα όμως. Ένα ένα BT Nokia BH-218 και ένα Parrot CK3100 στο αυτοκίνητο. Θέλω όταν κάποιος με καλεί, να ακούω από το BT ποιός με καλεί χρησιμοποιώντας το TTS. Έχει κανείς καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ εκ'΄των προτέρων, Sakis :) Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Το bluetooth του κινητού σου πρέπει να έχει δυνατότητα A2DP. Έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Highlander Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Το Desire HD που έχω γράφει: Bluetooth Yes v2.1 with A2DP Δεν βρίσκω τρόπο όμως να το κάνω. Edit: Βρήκα το BTHeasSet το οποίο δείχνει να κάνει δουλειά. Λίγο μουντός ο ήχος του, αλλά ψάχνω μήπως βρω κάτι καλύτερο. Μου έδωσες την ιδέα με το A2DP, σε ευχαριστώ :) Edited February 20, 2013 by Highlander Παράθεση http://users.altecnet.gr/dwc/DW.jpg I am the end of time ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 (edited) Καλησπέρα. :) Θέλω, χωρίς να κάνω root τη συσκευή μου, να μπορώ να κάνω kill ( ; ) κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, που τις ανοίγουν άλλες. Όπως, για παράδειγμα, εφαρμογή του Fb ανοίγει τη Maps. Αυτό που θέλω είναι να μην ανοίγει η 2η ή όταν ανοίγει, να την κλείνω χωρίς να ξανανοίγει μετά από λίγο. Και μια δεύτερη απορία, που μου ήρθε μόλις τώρα. Υπάρχει εφαρμογή call log, που να έχει συνολικούς, εξερχόμενων, εισερχομένων κλήσεων χρόνους, χρόνο τελευταία κλήσης, καταγραφή όλων των κλήσεων και μηνυμάτων σε μία λίστα; Για τα data δε με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά δε θα με χαλάσει αν υπάρχει κιόλας. Αυτό που ψάχνω είναι σαν την εφαρμογή call log που υπάρχει στις συσκευές της Nokia, με Nokia ( Symbian ) Belle. P.S.: Δε θέλω root, επειδή η συσκευή μου με καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλω. :) Edited February 20, 2013 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο "universal root" που να κανει σε ολες τις εκδοσεις android και σε ολα τα κινητα ΧΩΡΙΣ να αλλαζει κατι απο kernel & rom του κινητο απλα να προσφερει δικαιωματα admin user(Κοινως ρουτ). Αν υπαρχει τετοιο αρχειο/οδηγος/τροπος ας μας πει καποιος το λινκ για να τον δουμε και να μπορουμε να κανουμε την οποιαδηποτε συσκευη οποιαδηποτε εκδοση android και να εχει το κινητο μας. Εν ολιγης ο ιδιος τροπος ρουτ για ολα τα κινητα ειτε αυτα ειναι samsung, ειτε htc, ειτε sony ericsson κ.τ.λ. υπάρχει, για σχεδόν όλες τις ICS rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 αντίστοιχα, για τα περισσότερα gingerbread, υπάρχει το superoneclick Καλησπέρα. :) Θέλω, χωρίς να κάνω root τη συσκευή μου, να μπορώ να κάνω kill ( ; ) κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές, που τις ανοίγουν άλλες. Όπως, για παράδειγμα, εφαρμογή του Fb ανοίγει τη Maps. Αυτό που θέλω είναι να μην ανοίγει η 2η ή όταν ανοίγει, να την κλείνω χωρίς να ξανανοίγει μετά από λίγο. Και μια δεύτερη απορία, που μου ήρθε μόλις τώρα. Υπάρχει εφαρμογή call log, που να έχει συνολικούς, εξερχόμενων, εισερχομένων κλήσεων χρόνους, χρόνο τελευταία κλήσης, καταγραφή όλων των κλήσεων και μηνυμάτων σε μία λίστα; Για τα data δε με ενδιαφέρει και πολύ, αλλά δε θα με χαλάσει αν υπάρχει κιόλας. Αυτό που ψάχνω είναι σαν την εφαρμογή call log που υπάρχει στις συσκευές της Nokia, με Nokia ( Symbian ) Belle. P.S.: Δε θέλω root, επειδή η συσκευή μου με καλύπτει απόλυτα σε αυτά που θέλω. :) Για το πρώτο που θες, πρέπει να αποκτήσεις δικαιώματα root. Δεν θα πάθεις τίποτα αν το rootάρεις άλλωστε, ακόμα κι αν δεν ξαναχρειαστείς την πρόσβαση root μετά. Δεν υπάρχει κίνδυνος ούτε επηρεάζεται η συσκευή στο παραμικρό. Αφού το rootάρεις, απενεργοποιείς τα activities/autoruns όποιας εφαρμογής θες. Για το 2ο, επειδή είχα ψάξει κι εγώ, ερχόμενος από Symbian, δυστυχώς δεν βρήκα κάτι εξίσου καλό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts