Prattein_Aloga Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 @petros87 1) Δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. 2) Στα Settings των μηνυματων στο Input Mode αν εχει επιλεγμενο το GSM Characters επιλεξε Unicode ή το αντιστροφο. Ετσι θα στελνεις με μικρα αλλα 70 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει λυση για αυτο. @fuorigioco1981 εχεις δει τον τιτλο του θεματος, σωστα? Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Prattein_Aloga said: @petros87 1) Δεν ειναι θεμα πληκτρολογιου. 2) Στα Settings των μηνυματων στο Input Mode αν εχει επιλεγμενο το GSM Characters επιλεξε Unicode ή το αντιστροφο. Ετσι θα στελνεις με μικρα αλλα 70 χαρακτηρες. Δεν υπαρχει λυση για αυτο. @fuorigioco1981 εχεις δει τον τιτλο του θεματος, σωστα?@prattein aloga ουπς !εχεις δικιο σε ζητω συγνωμη απο τον συμφορουμιτη!νομιζα πως εγραφε σε αλλο thread! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 petros87 said: Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... Τα έγραφες μικρά και τα μετέτρεπαι σε κεφάλαια. Το θέμα με τους χαρακτήρες είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 petros87 said: Είχα ένα nokia 6700 classic (παραεισαγωγής) και ορκίζομαι πως έγραφα μικρά και είχα και 160 χαρακτήρες. Πρώτη φορά που είδα το φαινόμενο μικρά/μεγάλα 70/160 ήταν σε ένα sony ericson που έπιασα στο χέρια μου... έγραφες μικρά αλλά στέλνονταν κεφαλαία. Επίσης, αν πήγαινες στα σταλμενα, τα δειχνε με κεφαλαία (τα περισσότερα s40 το καναν) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 gerstavros2 said: Εξήγησε τι ακριβώς εννοείς δεν ειναι αυτο το κυριως προβλημα μου...δες πιο πισω...το προβλημα μου ειναι οτι εχω στο wifi συνθετα γιατι εχω ρυθμισει το μοντεμ μου ετσι...σε καφετεριες δεν μπορω να μπω καθολου...σε καποια σπιτια μπαινω...σε αλλα οχι..γιατι δεν μπορω να μπω?το τικ απο τα συνθετα το βγαζω..αυτο γινεται με ολες τις συσκευες android Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2012 giothesuper said: δεν ειναι αυτο το κυριως προβλημα μου...δες πιο πισω...το προβλημα μου ειναι οτι εχω στο wifi συνθετα γιατι εχω ρυθμισει το μοντεμ μου ετσι...σε καφετεριες δεν μπορω να μπω καθολου...σε καποια σπιτια μπαινω...σε αλλα οχι..γιατι δεν μπορω να μπω?το τικ απο τα συνθετα το βγαζω..αυτο γινεται με ολες τις συσκευες androidδεν κατάλαβα. στα σύνθετα ποιες επιλογές έχεις αλλάξει? μήπως το χεις βάλει σε στατική ip? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros87 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 bouss said: Τα έγραφες μικρά και τα μετέτρεπαι σε κεφάλαια. Το θέμα με τους χαρακτήρες είναι θέμα δικτύου και όχι συσκευής. gerstavros2 said: έγραφες μικρά αλλά στέλνονταν κεφαλαία. Επίσης, αν πήγαινες στα σταλμενα, τα δειχνε με κεφαλαία (τα περισσότερα s40 το καναν) όχι παιδιά, και στα σταλμένα αλλά και σε αυτούς που τα έστελνα ήταν με μικρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energeiakos Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό που θα έχει android και να ασχοληθώ για πρώτη φορά με αυτό το λειτουργικό. Το βασικότερο που θέλω να με εξυπηρετεί το νέο κινητό είναι να μπορώ να γράφω και να παρακολουθώ 3 αλφάβητα: 1) Ελληνικό (Ελληνικά), 2) Λατινικό (Αγγλικά), 3) Κυριλλικό (Ρωσικά). Υποθέτω πως δε θα είναι πρόβλημα το Ελληνικό-Λατινικό ή το Λατινικό-Ρωσικό, αλλά και τα 3 μαζί; Η γλώσσα του λειτουργικού να είναι στα Αγγλικά δεν με πειράζει. Απλά θέλω τουλάχιστον να γράφω - να διαβάζει το κινητό και με τα 3 αλφάβητα. Ευχαριστώ. Παράθεση http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 petros87 said: όχι παιδιά, και στα σταλμένα αλλά και σε αυτούς που τα έστελνα ήταν με μικρά... αν κι ο άλλος λάμβανε το μήνυμα σου στα μικρά, τότε έστελνες με 70 αντί 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα, δηλαδή χρεωνόσουν διπλά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2012 Από χτες διέγραφηκαν από τη συσκευή μου ( ή από την sd card, εκεί αποθηκεύω φωτογραφίες και τραγούδια ) οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με τη κάμερα του κινητού.. Ξέρετε τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό; Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γενικότερα ( ~=60 ), ούτε πολλά τραγούδια ( ~=160 ).. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 energeiakos said: Γεια σας παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω ένα νέο κινητό που θα έχει android και να ασχοληθώ για πρώτη φορά με αυτό το λειτουργικό. Το βασικότερο που θέλω να με εξυπηρετεί το νέο κινητό είναι να μπορώ να γράφω και να παρακολουθώ 3 αλφάβητα: 1) Ελληνικό (Ελληνικά), 2) Λατινικό (Αγγλικά), 3) Κυριλλικό (Ρωσικά). Υποθέτω πως δε θα είναι πρόβλημα το Ελληνικό-Λατινικό ή το Λατινικό-Ρωσικό, αλλά και τα 3 μαζί; Η γλώσσα του λειτουργικού να είναι στα Αγγλικά δεν με πειράζει. Απλά θέλω τουλάχιστον να γράφω - να διαβάζει το κινητό και με τα 3 αλφάβητα. Ευχαριστώ. Κανένα πρόβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 mr_47 said: Από χτες διέγραφηκαν από τη συσκευή μου ( ή από την sd card, εκεί αποθηκεύω φωτογραφίες και τραγούδια ) οι φωτογραφίες που είχα τραβήξει με τη κάμερα του κινητού.. Ξέρετε τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό; Δεν έχω πολλές φωτογραφίες γενικότερα ( ~=60 ), ούτε πολλά τραγούδια ( ~=160 ).. πώς είδες ότι διαγράφτηκαν? μπήκες με file manager στην sd_card, ή απ την συλλογή το ειδες? βάλε τη κάρτα στον υπολογιστή και ψάξτην Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 καλημερα! δεν ειναι ακριβως απορια αρχαριων αλλα δεν ξερω που να το βαλω. τεσπα... προχθες αντι να σβησω ενα μηνυμα,εσβησα κατα λαθος ολη την συζητηση και κλαιω:cry:. δεν ειχα παρει μπακαπ πιο πριν. υπαρχει καποιος τροπος ή εφαργμογη που να μπορει να ανακτήσω τα σβησμένα sms? αν παιζει καποιο ρολο(που ελπιζω να παιζει...) ειμαι ρουτ. ευχαριστω προκαταβολικα... Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 vriz27 said: καλημερα! δεν ειναι ακριβως απορια αρχαριων αλλα δεν ξερω που να το βαλω. τεσπα... προχθες αντι να σβησω ενα μηνυμα,εσβησα κατα λαθος ολη την συζητηση και κλαιω:cry:. δεν ειχα παρει μπακαπ πιο πριν. υπαρχει καποιος τροπος ή εφαργμογη που να μπορει να ανακτήσω τα σβησμένα sms? αν παιζει καποιο ρολο(που ελπιζω να παιζει...) ειμαι ρουτ. ευχαριστω προκαταβολικα... Μόλις πέτυχα την εφαρμογή «Call master». για δοκίμασέ την αν και βλέπω ότι δεν κάνει κάτι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 gerstavros2 said: πώς είδες ότι διαγράφτηκαν? μπήκες με file manager στην sd_card, ή απ την συλλογή το ειδες? βάλε τη κάρτα στον υπολογιστή και ψάξτην Μέσα από την εφαρμογή My files ( την εργοστασιακή της Samsung ) και στην Έκθεση. Έβγαλα μερικές και τις έβαλα στη μνήμη του τηλεφώνου τώρα. Για να δούμε. Δεν έχω card reader για τον υπολογιστή... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 έχω ένα πρόβλημα με το Samsung gs2, όταν ανοίγω wifi με τι μία μου πετάει εμφανίζει διαφημίσεις από games. και στις ειδοποιήσεις μου βγάζει διάφορα για να κατεβάσω , πχ ''κερδίστε το νέο iphone 5!'' καντε κλικ εδώ και διάφορες τέτοιες πίπες... μια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 Pulptsars said: έχω ένα πρόβλημα με το Samsung gs2, όταν ανοίγω wifi με τι μία μου πετάει εμφανίζει διαφημίσεις από games. και στις ειδοποιήσεις μου βγάζει διάφορα για να κατεβάσω , πχ ''κερδίστε το νέο iphone 5!'' καντε κλικ εδώ και διάφορες τέτοιες πίπες... μια βοήθεια? AdFree Android απο το play για να τις σταματήσεις και AirPush Detector για να δεις ποια εφαρμογη σου βγάζει τις διαφημίσεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pulptsars Δημ. November 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2012 mi7xalhs , τι να πατήσω? show TCPdump screen or Boor normally.. φιλαράκι αν σου ήταν εύκολο να εξηγήσεις και τι είναι αυτά τα δύο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 γεια σας.παιδια εχω το νοτε 2 προσπαθω να περασω μια ταινια στην εξωτερικη καρτα μνημης η οποια ειναι 32αρα και ενω εχει μεσα αλλες δυο ταινιες, και εχει χωρο μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγγραφη γτ ειναι μεγαλο το αρχειο πως γινετε αυτο?γτ δεν μου τις περναει?η ταινια ειναι 4.53gb ελευθερα εχω αλλα 27gb.την ταινια την ειχα ξαναπερασει στο κιν κατευθιαν και μ την πηρε τωρα δεν την περναει μηπως ξερει κανεις τι γινετε και πως να της περασω? Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Στο adfree πατά boot normally, και μετά μόνο download & install hosts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 nikospapanelo said: γεια σας.παιδια εχω το νοτε 2 προσπαθω να περασω μια ταινια στην εξωτερικη καρτα μνημης η οποια ειναι 32αρα και ενω εχει μεσα αλλες δυο ταινιες, και εχει χωρο μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η εγγραφη γτ ειναι μεγαλο το αρχειο πως γινετε αυτο?γτ δεν μου τις περναει?η ταινια ειναι 4.53gb ελευθερα εχω αλλα 27gb.την ταινια την ειχα ξαναπερασει στο κιν κατευθιαν και μ την πηρε τωρα δεν την περναει μηπως ξερει κανεις τι γινετε και πως να της περασω? Αν είναι φορμαρισμένη fat32 δεν θα σε αφήνει λόγο περιορισμού του file system (4gb μέγιστο για κάθε αρχείο). Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 Lurker said: Αν είναι φορμαρισμένη fat32 δεν θα σε αφήνει λόγο περιορισμού του file system (4gb μέγιστο για κάθε αρχείο). και τι πρεπει να κανω για να μου περναει τα αρχεια μεγαλυτερα των 4gb; Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 nikospapanelo said: και τι πρεπει να κανω για να μου περναει τα αρχεια μεγαλυτερα των 4gb; Ή τα σπας σε μικρότερα κομμάτια, αν είναι βίντεο και θέλεις να κρατήσεις την ποιότητά του, ή φορμάρεις την εσωτερική μνήμη (ή ένα κομμάτι της) σε NTFS, το φορμάτ των σκληρών δίσκων των υπολογιστών ... Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το διαβάζει κιόλας, δεν ξέρω τι θαύματα έχουν κάνει με την Jelly Bean ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2012 kaluas said: Ή τα σπας σε μικρότερα κομμάτια, αν είναι βίντεο και θέλεις να κρατήσεις την ποιότητά του, ή φορμάρεις την εσωτερική μνήμη (ή ένα κομμάτι της) σε NTFS, το φορμάτ των σκληρών δίσκων των υπολογιστών ... Αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το διαβάζει κιόλας, δεν ξέρω τι θαύματα έχουν κάνει με την Jelly Bean ... ταινιες 720ρ ειναι θα παω ενα ταξιδι και θελω να περασω για το αεροπλανο.πως ειναι καλυτερα να περναω τα αππ στην εξωτερικηβκαι βιντεο ταινιες στν εσωτερικη; Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts