atux_null Δημ. September 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2020 Χαίρεται. Έχω ένα tablet όπου μέσω USB tether δίνω Internet σε ένα router. Το πρόβλημα είναι όταν γίνει επανεκκίνηση του router, τότε κλείνει από το laptop το USB tether και χρείαζεται να το ενεργοποιήσω εκ νέου. Το θέμα είναι ότι στο router αυτό δεν υπάρχει πρόσβαση. Μπορώ να κάνω κάτι στο tablet ώστε να μην μου κλείνει το USB tether ή ακόμη να το ενεργοποιεί αυτόματα μόλις υπάρχει καλώδιο πάνω του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Knight2000 Δημ. September 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2020 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω το εξής μεγαλο για εμένα πρόβλημα, επειδή έχω το σταθερό συνέχεια εκτροπή στο κινητό δεν μου εμφανίζει την ειδοποίηση τις εκτροπής.Υπαρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο και έχω το εξής μεγαλο για εμένα πρόβλημα, επειδή έχω το σταθερό συνέχεια εκτροπή στο κινητό δεν μου εμφανίζει την ειδοποίηση τις εκτροπής.Υπαρχει κάποια λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων . Μήπως να ρωτήσεις εδώ καλύτερα που είναι και το νήμα της συσκευής σου; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=483395 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 εκανα χρηση του σελφομπαστοσηυνου και ειδα οτι υπαρχει μια καθηστερηση με την ληψη της φωτο κατα 2 δευτερολεπτα και στα video δεν υπηρχε ηχος (ισως λογικο λογο του οτι υπηρχε το (mini jack). ξερεις κανεις πως δεν θα υπαρχει αυτη η καθυστέρηση στις φωτο καθως και ο ηχος οταν εχουμε selfo-μπαστουνο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Καλημέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κλείνει αυτόματα το βράδυ wifi,Bluetooth και data; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkMacrodroid και θέλει ροοτ Το κάνω με προφίλς εδώ και χρόνια Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsakias5146 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μετα την εγκατασταση του νεου android εδω και λιγες μερες, το κινητο ψοφησε. Εκει που σχεδον δουλευε σαν καινουργιο, τωρα κολλαει και σερνεται σαν κινητο δεκαετιας :mad: Xiaomi redmi 4x Παράθεση θες δε θες, θα γινει ο πολος σου κιοφτες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Ρώτα στο θέμα της συσκευής σου. Σεβαστείτε λίγο και αυτούς που παρακολουθούν και μη ποστάρετε ότι να 'ναι όπου να 'ναι:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Μετα την εγκατασταση του νεου android εδω και λιγες μερες, το κινητο ψοφησε. Εκει που σχεδον δουλευε σαν καινουργιο, τωρα κολλαει και σερνεται σαν κινητο δεκαετιας :mad: Xiaomi redmi 4x τράβα ένα factory reset για αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis1991 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλησπέρα, Μπορεί κάποιος να μου δώσει αναλυτικό οδηγό για να εγκαταστήσω custom rom(pixel experience συγκεκριμένα) στο mi mix 2s μου; Δεν το εχω ξανακάνει οπότε είμαι λίγο άσχετος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HSP Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Καλησπέρα σε όλους. Κατεβασα το Gsam Battery Monitor, εδωσα προσβαση με ADB κι ολα λειτουργουσαν ομορφα. Έρχεται σε S10 Lite το One UI 2.5 περνάω με ΟΤΑ, κανω clear cache σβηνονται ολα τα στατιστικα του Gsam. Το θέμα ειναι οτι ΚΑΘΕ φορα που το κινητο κανει επανεκκίνηση (1 φορά στις 2 μερες) τα στατιστικά ξαναμηδενιζονται κ παμε παλι απ την αρχη. Δοκιμασα να κανω clear cache στην εφαρμογή, τιποτα. Αν το απ εγκατάστησω κ ξανακανω εγκατάσταση, λειτουργούν ολα ρολοι... Αν ξανακανεις clear cache (που κανω σε καθε μεγαλο update) παλι το ιδιο. Δοκιμασα να βαλω την εφαρμογη στην sd card.... Εκει σε καθε επανεκκίνηση μηδενιζει ΜΟΝΟ το ποσοστο που εχει χασει το κινητο απ την τελευταία φορτιση, σε οθονη σβηστη κτλ (οχι ολα τα στατιστικά δηλ.) Εκανα δοκιμη σε S9+ με One Ui 2.0 και συμβαινει το ίδιο.... Τι μπορεί να γινεται ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Στο xda για τα παντα ... https://forum.xda-developers.com/xiaomi-mi-mix-2s/development Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 ποιο dns βάζουμε για να μην έχουμε διαφημίσεις; στις ρυθμίσεις του δικτύου στο κινητό Sent from my Mi A3 using Tapatalk Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 ποιο dns βάζουμε για να μην έχουμε διαφημίσεις; στις ρυθμίσεις του δικτύου στο κινητό Sent from my Mi A3 using Tapatalk Sent from my Mi A3 using Tapatalk dns.adguard.com Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 dns.adguard.comοκ το βρήκα ευχαριστώ! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό; Για να μην έχουμε διαφημίσεις. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2020 Μπορείτε να δώσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό; Για να μην έχουμε διαφημίσεις.μπες ρυθμίσεις δικτύου δες φώτο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 μπες ρυθμίσεις δικτύου δες φώτο Sent from my Mi A3 using Tapatalk Είναι κάτι που δεν το γνώριζα καθόλου και ευχαριστώ. Όμως κόβει διαφημίσεις μόνο στον browser; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 νομίζω παντού πλην YouTube! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. September 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2020 νομίζω παντού πλην YouTube! Sent from my Mi A3 using Tapatalk Σε ευχαριστώ πολύ! Με έφτιαξες άσχημα για να πω την αλήθεια!!! Μόνο του youtube δεν με ένοιαζε γιατί δουλεύω το youtube vanced. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν μπορώ να την βρω την επιλογή σε Huawei κινητό. Αν κάποιος έχει Huawei και την έχει βρει ας μου πει. Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν μπορώ να την βρω την επιλογή σε Huawei κινητό. Αν κάποιος έχει Huawei και την έχει βρει ας μου πει. Ρυθμισεις->Δικτυα->Ιδιωτικος διακομιστης DNS Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Δεν μπορώ να την βρω την επιλογή σε Huawei κινητό. Αν κάποιος έχει Huawei και την έχει βρει ας μου πει. Αν είναι αρκετά παλιά συσκευή δεν υπάρχει. Σε ναυαρχίδα πχ του 2016 δεν υπάρχει. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Κι εγω στο mate 10 lite (2018) δεν βρήκα κάτι... Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. September 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2020 Απο Android 9 κι επειτα υπαρχει το private dns/ιδιωτικο dns. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakis1982 Δημ. September 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2020 Καλημερα, μος αγορασα ενα poco phone F2 Pro και θελω να ενεργοποιησω static ip οταν συνδεω το κινητο στο ιντερνετ μεσω ethernet.. Εχω ενα usb c to ethernet adapter πανω στο οποιο καρφωνω το καλωδιο δικτου.. Μολις συνδεω το καλωδιο εχω κατευθειαν ιντερνετ , δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα αφου δουλεψε με την πρωτη. ΤΟ προβλημα μου ειναι οτι οταν συνδεω το καλωδιο, στα setting του τηλεφωνου δεν εμφανιζεται πουθενα η επιλογη ethernet, ετσι ωστε να μπορεσω να σεταρω static ip.. Ενεργοποιησα και τα developer options αλλα τιποτα... Γνωριζει καποιος πως μπορω να εμφανισω την επιλογη ethernet στο τηλεφωνο ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts