tempo Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 καλησπέρα, διαβάζω ότι αρκετά κινητά και tablet έχουν πλέον ως έκδοση λειτουργικού την Android 8 Go edition που ουσιαστικά είναι μια ελαφριά έκδοση με μικρότερες απαιτήσεις για να λειτουργήσει σωστά. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το play store στην συγκεκριμένη έκδοση; Είναι το ίδιο με την Android 8 έκδοση ή έχει διαφορές η έκδοση στο Go? Υπάρχουν εφαρμογές που πιθανώς δεν λειτουργούν στην Go έκδοση; Θα υπάρξουν αναβαθμίσεις με επόμενες Go έκδοσεις; ευχαριστώ Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ariskouk Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα σαν το titanium backup που να μην χρειάζεται να ρουταρουμε το τηλέφωνο ?? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Όσα έρθουν κι όσα πάνε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 helium backup Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. August 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2019 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω αγοράσει την εν λόγω εφαρμογή και έχω περάσει και μερικά macros. Έχω περάσει και ένα macro "WiFi on and off" που όταν μπαίνει ή βγαίνει από καποια wifi που είναι ορισμένα μέσα σε geofencies που έχω διαλέξει ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί αντίστοιχα το WiFi της συσκευής μου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει την συγκεκριμένη εφαρμογή αλλά και το συγκεκριμένο macro γιατί δουλεύει το macro μόνο όταν είναι ανοιχτά τα data της συσκευής μου; Έτσι πρέπει να γίνεται δλδ; Να τα έχω ανοιχτά ή κάνω κάτι που δεν πρέπει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 17, 2019 by timkos40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Έχω το mi a2 lite εδώ και μισό χρόνο,έχω κάνει ολες τις αναβαθμίσεις κ προχθές που ήρθε η αναβάθμιση του Αυγούστου, κατεβάζω το αρχείο κ πετάει μήνυμα installation will continue when device not being used.To install now tap Resume... πατάω το Resume κ καλά ξεκινάει να κάνει install αλλά σταματάει κ λέει couldn't update. Installation problem.. Καμιά ιδέα τι παίζει? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Κάνε restsrt και Δωκιμασε μετά επόμενη λύση είναι factory reset Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας ...... χρειάζομαι ενα καλο app για Ελλάδα να με οδηγεί ακριβώς εκεί που βάζω την διεύθυνση γιατί με το Google maps μου κάνει παλαβά δηλαδή πολλές φορές με σταματάει ποιο νωρίς στην οδό ή με κάνει βόλτες πριν την οδό . Ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύτερο navigation για ακρίβεια και σωστή διαδρομή? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δες το sygic Όντως οι google maps είναι google μαπας Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Το κατέβασα αν μου αρέσει θα το αγοράσω Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 (edited) Παιδια καλησπερα θα ηθελα τα φωτα σας ...... χρειάζομαι ενα καλο app για Ελλάδα να με οδηγεί ακριβώς εκεί που βάζω την διεύθυνση γιατί με το Google maps μου κάνει παλαβά δηλαδή πολλές φορές με σταματάει ποιο νωρίς στην οδό ή με κάνει βόλτες πριν την οδό . Ποιο πιστεύεται ότι είναι το καλύτερο navigation για ακρίβεια και σωστή διαδρομή? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient&hl=el Με μεγάλη παραμετροποίηση Edited August 23, 2019 by tsiou55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δεν είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα γράφει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTHOM Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Sygic κορυφή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια..wtf?τι έπαθε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Έκανα factory reset αλλά πάλι τα ίδια..wtf?τι έπαθε? 3 περιπτώσεις 1. βάρεσε το system partition (χρειάζεται να φλασαρεις rom χειροκίνητα από το pc μεσο fastboot) 2. έκανε κλασική μα..... η xiaomi και κάτι σκατώσει με update (περιμένεις να βγει επόμενο) 3. τα έφτυσε το κινιτο (ουσιαστικά εχει ζημιά nand memory μετά απο αυτο ακολουθεί πλήρες θάνατός της συσκευής) τι κάνεις? περιμένεις να βγει επόμενο update αν δεν γίνει κάτι με αυτο τοτε πας για φλασαρισμα απο pc αν εκεί καταρρεύσει και τεζαρει η συσκευη πας για αλλη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κάποιο site να κατεβάσω διαφορά βιβλία στα Ελληνικά? Προτιμώ δράσης, θρίλερ, μυστήριο κτλπ. Σας ευχαριστώ!!!! Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου αγοράζεις ό,τι σε ενδιαφέρει. Αν όμως δεν θέλεις να δώσεις χρήματα, υπάρχει το ηλεκτρονικό αναγνωστήριο της Εθνικής βιβλιοθήκης, όπου δανείζεσαι ό,τι σού αρέσει και είσαι μια χαρά -μιας κι έχει μεγάλη ποικιλία. Δες το εδώ: ηλεκτρονικό αναγνωστήριο Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Ρε παιδιά έχω wind και θέλω να πάρω έναν ενισχυτή σήματος 4g που δουλεύει στα 1800mhz. Θα κάνω δουλειά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2019 Με συνδεση σε υπολογιστη , δοκιμασες να δεις αν εμφανιζει τους φακελους του κινητου; Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Παίδες έχεις κανείς προβλήματα σήμερα με το playstore; Δεν κατεβάζει εφαρμογές αλλά ούτε ενημέρωση κάνει... Έκανα φορμάτ και τώρα δεν περνά πάλι εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει και αυτές που έχω ήδη για ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Όλα καλά εδω Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coolnetgr Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Μήπως είσαι χρήστης Beta; Μου έκανε τα ίδια, έφαγα 3 ώρες και τελικά ξήλωσα τα πάντα (Play store app, Google Play services app και λογαριασμό Google), πέρασα τις τελευταίες εκδόσεις πάλι και μετά έκανα login για να αρχίσει να δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Παίδες έχεις κανείς προβλήματα σήμερα με το playstore; Δεν κατεβάζει εφαρμογές αλλά ούτε ενημέρωση κάνει... Έκανα φορμάτ και τώρα δεν περνά πάλι εφαρμογές αλλά δεν εμφανίζει και αυτές που έχω ήδη για ενημέρωση. Αν έχεις ρυθμίσει Private VPN του adguard, αυτό φταίει. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. August 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2019 Υπάρχει τρόπος να δώσω ίντερνετ από κινητό (marshmallow) σε τάμπλετ (nougat) και να είναι συνδεδεμένο με VPN το κινητό, είτε ασύρματα είτε ενσύρματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosp23 Δημ. August 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2019 Γεια σας παιδιά, χτίζω (μαζί με άλλους 2 φίλους μου) μια πλατφόρμα για mobile gamers και αυτη τη στιγμή προσπαθώ να βρω άτομα που θα δοκιμάζουν καινούργια παιχνίδια και θα πληρώνονται. Θα το εκτιμούσα πολύ αν όποιος από εσάς παίζει γενικά παιχνίδια στο Android έκανε μια εγγραφή στη πλατφόρμα μας. Θα αφήσω το link απο κάτω για να το τσεκάρετε. Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, κάποια ιδέα κτλ σχολιάστε μου στο post :) :) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Εγγραφή εδώ --> https://www.octappush.com/tester/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. September 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2019 Στο κινητο μου εχω 16GB μνημης και εχω προσθεσει και μια sd card 128GB την οποια δεν την ορισα ως external mounted storage αλλά ως internal storage (adaptable storage), και επομενως της εκανε format και encryption ως εσωτερική μνήμη ενώ δεν είναι αναγνώσιμη αν αφαιρεθει απο το κινητο. Νομιζοντας λοιπον ότι έλυσα το προβλημα με τη μνημη του κινητου άρχισα να κατεβαζω εφαρμογες καθως και να προσθετω αρχεια στο κινητο. Σήμερα μου έβγαλε ειδοποηση το κινητο το κινητο για μικρή ελεύθερη χωρητικότητα, περιπου 1 GB. Απο την εφαρμογη files της google φαινεται ότι οντως το κινητο μου εχει μόνο 16GB συνολικά και περίπου 1 GB εέύθερη, ενω απο άλλες τριτες εφαρμογές φαινεται ότι έχει συνολικά το άθροισμα της internal με την sd card. Το θέμα είνια πως διαχείριζεται κανείς σωστά τη μνήμη με εφαρμογές και αρχεία ώστε να αποφευχθεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Πχ δημιουργησα ενα folder για mp3. Τα αρχεία που πρόσθεσα πήγαν στην εσωτερική μνήμη του κινητού ή στην κάρτα sd; Αν πχ πήγαν στην εσωτερική, γέμισαν χωρίς λόγο την εσωτερική μνήμη του κινητού και δημιουργώντας μου πρόβλημα, ενώ αν είχαν τοποθετηθεί στην sd θα επιβάρυναν λιγότερο. Γενικά δεν βρήκα κάτι χρήσιμο ψάχνοντας στο internet για το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts