Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να έχω συγκεντρωμένα όλα τα mail μου & να είναι παραμετροποιήσιμο;

Ευχαριστώ!

Samsung S8

Καλησπέρα!

Ποιά εφαρμογή προτείνετε για να έχω συγκεντρωμένα όλα τα mail μου & να είναι παραμετροποιήσιμο;

Ευχαριστώ!

Aquamail το κορυφαίο

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Κι εγω το aquamail θα σου προτεινα. Ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που εχω αγορασει και πραγματικα αξιζει.

Μεχρι και backup/restore μπορεις να κανεις τις ρυθμησεις σου και τους λογαριασμους σου οταν βρεις για εσενα τη χρυση τομη.

Πριν λίγο καιρό πήρα ένα Samsung Galaxy J3 6 δίκαρτο, Cosmote whatsup και Vodafone CU. Στη Vodafone έχω αρκετά ΜΒ καθώς μου δίνει δώρο 600ΜΒ κάθε μήνα τα οποία δεν καταναλώνω και έχουν μαζευτεί πολλά. Αυτές τις μέρες βρίσκομαι σε ένα βουνό της Ηπείρου όπου η Vodafone δεν πιάνει καθόλου. Cosmote και Wind πιάνουν 4G και με τη Vodafone "Μόνο επίγουσες κλήσεις". Έτσι, ενεργοποίησα την προσφορά της Cosmote datakalokairo όπου δίνει για 8 ώρες 1GB κάθε μέρα. Χρεώθηκα αρχικά 5€ για το πακέτο. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε φορά που ενεργοποιώ το 8ωρό μου, χρεώνομαι 1,04€. Επικοινώνησα χτες με την Cosmote και μου είπαν ότι μάλλον κάποια εφαρμογή τραβάει δεδομένα πριν εγώ προλάβω να ενεργοποίησω το 8ωρο. Μου πρότειναν να ενεργοποιήσω τη λειτουργία πτήσης αρχικά, ώστε να κλέισουν οι διάφορες εφαρμογές που μπορεί να τρέχουν στο παρασκήνιο (να σημειώσω εδώ ότι πάντα όταν χρησιμοποιώ μία εφαρμογή πατάω το πλήκτρο κάτω αριστερά και κλείνω από εκεί την εφαρμογή για να μην τρέχει στο παρασκήνιο). Δοκίμασα αυτό που μου είπαν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να ενεργοποιήσω τον Περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου από το μενού Χρήση δεδομένων και να κλείσω χειροκίνητα όποια άσχετη εφαρμογή έτρεχε μέσα από τη Διαχείριση εφαρμογών αφήνοντας μόνο ότι είχε σχέση με Android (κλείνοντας ακόμη και κάποιες της Google). Πάλι τίποτα. Πώς μπορώ να βρω ποια εφαρμογή συνδέεται και μου τρώει το υπόλοιπο;

Κάτι έκανα μέσα από το νέο μου s7 edge και συνδεσα έναν λογαριασμό Yahoo mail με έναν άλλο Gmail.

Πώς μπορώ να το ακυρώσω?:confused:

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε το Cloudmagic

Δεν ξερω γιατι αλλα απο χτες οταν παω στις ρυθμισεις -> λογαριασμοι - > google μου βγαζει παντα το μυνημα ρυθμισεις διακοπηκε και δεν ξερω γιατι συμβαινει κατι τετοιο ετσι ξαφνικα ενω παλιοτερα δουλευε μια χαρα.

Εχω το samsung galaxy s4 i9505 android 5.0.1

Ακομα και σε "ασφαλης λειτουργια" που μπηκα κανει ακριβως το ιδιο.

Επειδη σημερα ξαφνικα εφτιαξε και το μονο που εκανα ηταν να διαγραψω την alpha visa enter card που ειχα συνδεσει στο κινητο γιατι την ειχε μπλοκαρει η alpha bank.

Υπαρχει περιπτωση να σκαλωνε λογο της καρτας?

Ειναι δυνατον αυτο?

Γιατι δεν την ξαναπερνας να δεις αν θα στο ξαναβγαλει.Δυσκολο το βλεπω παντως να εφταιγε η καρτα.

κλεινε τα δεδομενα μολις φτανεις στο 8ωρο :)

Μάλλον δεν διάβασες φίλε μου καλά τι γράφω παραπάνω. Η χρέωση γίνεται ΠΡΙΝ ενεργοποιήσω το 8ωρο. Γίνεται ακριβώς τη στιγμή όπου ενεργοποιώ τα δεδομένα για να ανοίξω την εφαρμογή του whatup και να ενεργοποιήσω το 8ωρο.

λογικο να σε χρεωνει τοτε.

χρειαζεται δεδομενα για να ενεργοποιησεις το 8ωρο. εισαι πριν το 8ωρο. τραβαει δεδομενα και σε χρεωνει.

βαλε ενα πακετο δεδομενων για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Aquamail το κορυφαίο

Κι εγω το aquamail θα σου προτεινα. Ειναι απο τις λιγες εφαρμογες που εχω αγορασει και πραγματικα αξιζει.

Μεχρι και backup/restore μπορεις να κανεις τις ρυθμησεις σου και τους λογαριασμους σου οταν βρεις για εσενα τη χρυση τομη.

Παιδιά αυτό δεν έχει να σε ενημερώνει κατευθείαν με το που έρχεται mail? Πρέπει να του ορίσεις εσύ κάθε πότε να ελέγχει?

Edit..

Τελικά δεν έχει push για exchange..

Edited by agpol07

Δοκίμασε το Greenify.

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε νο ροοτ τηλέφωνο μπορω να του οριζω οταν ειμαι wifi ποιες εφαρμογές να μην δουλεύουν? πχ viber, messenger ktl?

Δοκίμασε το Greenify.

Υπάρχει τρόπος να μειώσω κάπως τον ήχο της συσκευής? Τι εννοώ.... Βάζω το κινητό στο κανονικό προφίλ του ήχου και το βάζω στο πιο χαμηλό όταν θέλω να κοιμηθω. Αλλά και πάλι όταν έρχεται μήνυμα ή τηλέφωνο ή ειδοποίηση μου φαίνεται λίγο δυνατός ο ήχος. Υπάρχει τρόπος να τον κάνω ακόμα πιο χαμηλό? Να ακούγεται ακόμα λιγότερο? Ίσως με κάποια εφαρμογή? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160731/6e8e82fa4dfb66fb9ebc8a3bd1037b79.jpg

Να σημειώσω πως δεν είναι root το κινητό

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Η μπαρα που δείχνεις εινα μονο για τις κλησεις. Για μηνυματα, πολυμέσα κλπ, πατας το γραναζακι

====

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Η μπαρα που δείχνεις εινα μονο για τις κλησεις. Για μηνυματα, πολυμέσα κλπ, πατας το γραναζακι

====

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Σωστα!!!!! Δεν μου 'κοψε καθόλου :D

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

πληρη μεταφορα (μαζι με φωτο, οποτε export -> import δεν μου κανει πιστευω)

των contacts πως θα κανω απο ενα google account σε ενα αλλο;

Καλησπέρα, λογικά μέσα απο το gmail θα υπάρχει σχετική λειτουργία (εισαγωγή απο λογαριασμό google)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Γεια σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τη χρήση δεδομένων στο κινητό ή σε tablet. Όταν πας στις ρυθμίσεις, χρήση δεδομένων, σου βγάζει τη χρήση εφαρμογής και τα αντίστοιχα ΜΒ ή ΚΒ.Αυτό σημαίνει ότι σε όλες αυτές οι εφαρμογές έχει γίνει χρήση από τον κάτοχο ή ότι και μόνο η εγκατάστασή τους ''επιφέρει'' και αυτή την ένδειξη; Για να πω ένα παράδειγμα, βγάζει την εφαρμογή facebook με χρήση 100KB.Αυτό σημαίνει ότι έγινε όντως χρήση της; Και επίσης: μπορεί κάποιος να σβήσει τον όγκο των δεδομένων που χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να μην φαίνεται πόσο έγινε χρήση και αν ναι, πώς; Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα, λογικά μέσα απο το gmail θα υπάρχει σχετική λειτουργία (εισαγωγή απο λογαριασμό google)

ευχαριστω, αλλα δεν ειδα να υπαρχει τετοια επιλογη, τελικα εκανα δουλεια με το copy contacts (εφαρμογη απ το play)

Από το pc έχει εξαγωγή. Δεν το έχει αριστερά, είναι στη μπάρα από πάνω πατάς κάπου εκεί νομίζω λέει περισσότερα αν θυμάμαι καλά. Τα κάνεις εξαγωγή στο σκληρό και μετά εισαγωγή. Είναι εύκολο, σε πάει μόνο του.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned