Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα hard reset στην συσκευή μου και πλέον δεν μπορω να χρησιμοποιήσω τις περισσότερες εφαρμογές της google οπως πχ drive και google now!Μου λεει ότι χρειάζεται να αναβαθμίσω τα google services αλλά εκείνα μου γράφουν οτί η αναβάθμιση δεν ειναι διαθέσιμη για την συσκευή μου!Εκανα clear τα google services αλλά τα ίδια.Γνωριζει κανείς τι στο καλό γίνεται;

Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει εσβησα κατα λαθος απο το tablet μου μια εφαρμογη συστηματος androit systemUI και τωρα μολις ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει keyguard test activity εχει σταματησει και δεν μπορω να κανω τιποτα Εχει κανεις καμια ιδεα??

Καλησπερα σε ολους Θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει εσβησα κατα λαθος απο το tablet μου μια εφαρμογη συστηματος androit systemUI και τωρα μολις ανοιγει μου βγαζει ενα μηνυμα που λεει keyguard test activity εχει σταματησει και δεν μπορω να κανω τιποτα Εχει κανεις καμια ιδεα??

Factory reset μεσω recovery mode, αφου πρωτα το συνδεσεις στο pc και παρεις backup οτι μπορεις.

Πως έσβησες εφαρμογή συστήματος; Είσαι root; Αν είσαι και όντως εσβησες εφαρμογή συστήματος, τότε δε νομίζω να επανέλθει με factory reset. Ενδεχομένως να χρειαστεί πέρασμα εν νέου της rom.....

Το google services framework που το βρισκω γατι δεν το βλεπω πουθενα στο "διαχείριση εργασιων"

Άλλαξε την γλώσσα του τηλεφώνου στα αγγλικά και θα τα βρεις αυτά τα τρία στην σειρά. Δεν ξέρω πώς το γράφουν στα ελληνικά. Κι εγώ έτσι το είχα βρει...

Sent from my iPad using Tapatalk

Factory reset μεσω recovery mode, αφου πρωτα το συνδεσεις στο pc και παρεις backup οτι μπορεις.

Με factory reset ΔΕΝ λύνονται Ολα !! Όπως έγραψε και ο φίλος το systemUI είναι μέρος του συστήματος ! εφόσον το έσβησε (μπορείς να το διαγράψεις ΜΟΝΟ εάν είσαι Root !! )

Μπορεί μόνο να περάσει την rom από την αρχή ή να κάνει extract το systemUI .apk από κάποια άλλη rom και να φτιάξει ένα zip file και να το κάνει εγκατάσταση από recovery (εφόσον φυσικά η συσκευή έχει custom recovery)

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μπορώ να δώσω δικαιώματα σε μια εφαρμογή να δουλεύει και με δεδομένα και όχι μόνο με WiFi?

Έχω το cyta4u και δεν δουλεύει με data

Εχει βρει κανεις λυση για το random reboots προβλημα που εχει το Android 4.4.2 ?

Εχω ενα tablet Pipo M7T 3G και απο μαμα 4.2.2 του εβαλα την Riley 1.4.1 (4.4.2) και εχω αυτο το προβλημα αλλα οπως διαβασα και με την μαμα 4.4.2 εχει το ιδιο προβλημα και με μια αναζητηση στο Google ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα το restart στην 4.4.2

Εχει βρει κανεις λυση για το random reboots προβλημα που εχει το Android 4.4.2 ?

Εχω ενα tablet Pipo M7T 3G και απο μαμα 4.2.2 του εβαλα την Riley 1.4.1 (4.4.2) και εχω αυτο το προβλημα αλλα οπως διαβασα και με την μαμα 4.4.2 εχει το ιδιο προβλημα και με μια αναζητηση στο Google ειδα οτι ειναι γενικο προβλημα το restart στην 4.4.2

Το Android 4.4.2 είναι σταθερο ! Πάντα τα προβλήματα παρουσιαζονται από την παραμετροποίηση που κάνουν οι εταιρείες . Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το ταβλετ που έχεις... (είτε είναι software η hardware το πρόβλημα σου )

Ψάξε στα forum που είναι για το ταμπλετ σου (ενδέχεται να φταιει ο επεξεργαστης)

Το Android 4.4.2 είναι σταθερο ! Πάντα τα προβλήματα παρουσιαζονται από την παραμετροποίηση που κάνουν οι εταιρείες . Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι φταίει το ταβλετ που έχεις... (είτε είναι software η hardware το πρόβλημα σου )

Ψάξε στα forum που είναι για το ταμπλετ σου (ενδέχεται να φταιει ο επεξεργαστης)

Με 4.2.2 δεν ειχε προβλημα μονο με την 4.4.2 και την stock rom και την custom rom και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.

Με 4.2.2 δεν ειχε προβλημα μονο με την 4.4.2 και την stock rom και την custom rom και εχουν ακριβως το ιδιο προβλημα.

Είναι bug που έχει η official rom της εταιρείας (το ίδιο bug θα περιέχει και η custom εφόσον ο δημιουργός δεν μπορεί να φτιάξει )

Οπως έγραψα την λύση (εάν υπάρχει ) θα την βρεις στα forum του ταβλετ

Είναι bug που έχει η official rom της εταιρείας (το ίδιο bug θα περιέχει και η custom εφόσον ο δημιουργός δεν μπορεί να φτιάξει )

Οπως έγραψα την λύση (εάν υπάρχει ) θα την βρεις στα forum του ταβλετ

Δεν βρηκα λυση αρα επιστρεφω στην μαμα 4.2.2 η στην Riley 1.3 που ειναι βασισμενη στην 4.2.2

Ευχαριστω! :)

Παιδιά, τι είναι αυτό; Μου δείχνει κατανάλωση ή δεν καταλαβαίνω σωστά; Μπορώ να κάνω κάτι; Γενικά κατεβαίνει εύκολα το ποσοστό της μπαταριας. Ευθύνεται αυτό γι αυτό;

Pics_Art_07_12_04_40_17.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, τι είναι αυτό; Μου δείχνει κατανάλωση ή δεν καταλαβαίνω σωστά; Μπορώ να κάνω κάτι; Γενικά κατεβαίνει εύκολα το ποσοστό της μπαταριας. Ευθύνεται αυτό γι αυτό;

Pics_Art_07_12_04_40_17.jpg

Φαίνεται ότι κάτι δεν αφήνει τη συσκευή σου να "κοιμηθεί"..

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

Φαίνεται ότι κάτι δεν αφήνει τη συσκευή σου να "κοιμηθεί"..

Δηλαδή, μπορώ να βρω τι είναι και να το κόψω ας πούμε, ή δεν παίρνει επέμβαση; και πως γίνεται αν γίνεται;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή, μπορώ να βρω τι είναι και να το κόψω ας πούμε, ή δεν παίρνει επέμβαση; και πως γίνεται αν γίνεται;

Δες στο app usage στο gsam και στη χρήση μπαταρίας του κινητού ποια εφαρμογή είναι ψηλά σε κατανάλωση.

Ίσως καταλάβεις.

Πολλές φορές κολλάει κάτι και δεν αφήνει τη συσκευή να ησυχασει.

Το έχω πάθει και γω, άλλες φορές στρώνει με απλό reboot, άλλες με wipe cache και reboot κτλ. Δες πρώτα όμως από ποιά εφαρμογή είναι.

Δες στο app usage στο gsam και στη χρήση μπαταρίας του κινητού ποια εφαρμογή είναι ψηλά σε κατανάλωση.

Ίσως καταλάβεις.

Το έχω πάθει και γω, άλλες φορές στρώνει με απλό reboot, άλλες με wipe cache και reboot κτλ. Δες πρώτα όμως από ποιά εφαρμογή είναι.

Πάνω πάνω είναι το σύστημα Android

Screenshot_2016_07_13_00_19_36.pngfree image uploading

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ίσως καταλάβεις.

Wipe cache πως κάνουμε;

Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Wipe cache πως κάνουμε;

Νομίζω κλείνεις το τηλεφωνο, και το ανοίγεις πατώντας volume up και power button ταυτόχρονα. Μετά επιλέγεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάνω πάνω είναι το σύστημα Android

Screenshot_2016_07_13_00_19_36.pngfree image uploading

Πάντα αυτό είναι πρώτο.

Αλλά ως συνήθως μετά είναι ο kernel, τουλάχιστον σε μένα.

Το Gmail πάντα τόσο ψηλά σου είναι στη λίστα; (δεν το δουλεύω οπότε δεν έχω εικόνα)

Δοκίμασες με reboot μήπως στρώσει;

Βέβαια θέλει πλήρη φόρτιση νομίζω ώστε να μηδενισει ο μετρητής και να έχεις εικόνα.

Σου λέω τη διαδικασία που έχω κάνει εγώ ίσως άλλο παιδί μπορεί να σε κατατοπισει καλύτερα.

Wipe cache πως κάνουμε;

Πας αποθηκευτικός χώρος και πατάς στο δεδομένα προσωρινής μνήμης.

Στάλθηκε από GT-I9505

Εμένα τώρα τελευταία το κινητό υπερθερμαινεται πολύ και τότε βλέπω στα στατιστικά μπαταρίας να είναι ψηλά οι βασικές εφαρμογές.ούτε με reboot στρώνει πολλές φορές! Τι να φταίει;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/ddc1be3d2df90ebfc3a01896941c57bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/50b4c8ecc7a96fded9c14ce96e641733.jpg

Εμένα τώρα τελευταία το κινητό υπερθερμαινεται πολύ και τότε βλέπω στα στατιστικά μπαταρίας να είναι ψηλά οι βασικές εφαρμογές.ούτε με reboot στρώνει πολλές φορές! Τι να φταίει;https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/ddc1be3d2df90ebfc3a01896941c57bb.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20160712/50b4c8ecc7a96fded9c14ce96e641733.jpg

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160713/6da7d6c242a24fa4cd6cf9f1af48a5aa.jpg μετά από τέσσερις πέντε επανεκκίνησεις ξανά φτιάχνει.Αλλά τι το προκαλεί Δεν ξέρω.

Παιδιά έχει κανεις modded play store που να εμφανίζει τις εφαρμογές που δεν έχουν βγει ακόμα στην Ελλάδα;

Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter

oie_187028Bihdufbm.png.3d3976d11317e0e48874a77356b5ad14.png

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned