zananiro Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 (edited) εχοντας αγορασει το greenify κι εχοντας διαβασει αρκετα γι' αυτο, αλλα και χωρις να ειμαι ρουτ, προσωπικα θα ελεγα πως ειναι αμφιλεγομενη η χρηση του, δεν ξερω δηλαδη αν κανει (περισσοτερο) καλο απ οτι "κακο" (μιας και εχεις αλλη μια διαδικασια που τρεχει στο background), το κρατησα ενα διαστημα, αλλα με τα οσα εψαξα για την χρηση του δεν ειδα διαφορα, οποτε το σουταρα Ναι, αρκετοί αμφισβητούν αν κάνει καλό το greenify. Εγώ πάντα το είχα σε ρουταρισμενες συσκευές και σε συνδυασμό με το ds battery saver, την οποία θεωρώ από τις καλύτερες εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά και την έχω αγοράσει, και έβλεπα αποτελέσματα. Σε όχι ρουταρισμενη συσκευή εχω μόνο λίγες μέρες που χρησιμοποιώ το greenify, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Βέβαια, το πόσο καλή δουλειά κανουν εξαρτάται και από το πόσο καλά γραμμένη είναι η ρομ. Σε ένα tablet που εχω και στο lg g3, που δεν φημίζονται για την αυτονομία, έβλεπα σημαντική διαφορά. Σε ένα κινητό honor όπου η emui ρομ είχε ενσωματωμένες παρόμοιες λειτουργίες δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά. Με άλλα λόγια δεν χρειάζονται και δεν κάνουν δουλειά σε όλες τις συσκευές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited May 9, 2016 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2016 Ναι, αρκετοί αμφισβητούν αν κάνει καλό το greenify. Εγώ πάντα το είχα σε ρουταρισμενες συσκευές και σε συνδυασμό με το ds battery saver, την οποία θεωρώ από τις καλύτερες εφαρμογές γι αυτή τη δουλειά και την έχω αγοράσει, και έβλεπα αποτελέσματα. Σε όχι ρουταρισμενη συσκευή εχω μόνο λίγες μέρες που χρησιμοποιώ το greenify, οπότε δεν ξέρω να σου πω. Βέβαια, το πόσο καλή δουλειά κανουν εξαρτάται και από το πόσο καλά γραμμένη είναι η ρομ. Σε ένα tablet που εχω και στο lg g3, που δεν φημίζονται για την αυτονομία, έβλεπα σημαντική διαφορά. Σε ένα κινητό honor όπου η emui ρομ είχε ενσωματωμένες παρόμοιες λειτουργίες δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά. Με άλλα λόγια δεν χρειάζονται και δεν κάνουν δουλειά σε όλες τις συσκευές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Συμφωνώ. Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι πανάκεια και δεν έχουν τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Και εγώ στο Meizu δεν έχω βάλει τίποτα από Greenify και Deep sleep saver, αν και στο ταμπλετ τα έχω, γιατί το λειτουργικό της Meizu προσφέρει παρόμοιες λειτουργίες. Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν μπω σε safe mode κάνοντας restart πατώντας τα δύο volume buttons, βλεπω κάτω αριστερά τις λέξεις safe mode αλλά οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει, ενώ δεν υπάρχουν στο μενού με τα εικονίδια όλων των εφαρμογών, υπάρχουν τα shortcuts τους στην οθόνη μου και όταν πατήσω πάνω τους και μπω στις εφαρμογές αυτές λειτουργούν κανονικά. Έτσι έπρεπε να γίνεται ή κάτι δεν πάει καλά με το κινητό μου; [blackview zeta, 4.4.2, όχι root] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια βοηθεια οποιος ξερει. εχω το viber στο κινητο με τον αριθμο μου και πηγα να το βαλω και στο ταμλπετ που το εχω μονο για ιντερνετ με internet on the go Οταν το εκανα εγκατασταση συχγρονιστηκε με του κινητου αλλα ενω ειναι η τελευταια εκδοση δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω και που ζητα ενημερωση η οποια ομως οταν παω στο play store δεν υπαρχει(αφου οπως ειπα ειναι η τελευταια!!!) υπαρχει λυση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Μια βοηθεια οποιος ξερει. εχω το viber στο κινητο με τον αριθμο μου και πηγα να το βαλω και στο ταμλπετ που το εχω μονο για ιντερνετ με internet on the go Οταν το εκανα εγκατασταση συχγρονιστηκε με του κινητου αλλα ενω ειναι η τελευταια εκδοση δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω και που ζητα ενημερωση η οποια ομως οταν παω στο play store δεν υπαρχει(αφου οπως ειπα ειναι η τελευταια!!!) υπαρχει λυση? Κάνε το απεγκατάσταση, και βρες μια παλαιότερη version του vider να του κάνεις εγκατάσταση. Ίσως μετά που θα ξαναζητήσει ενημέρωση βρει αυτό που θέλει και σου δουλέψει. Δεν ξέρω, σου προτείνω αυτό που θα δοκίμαζα εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Κάνε το απεγκατάσταση, και βρες μια παλαιότερη version του vider να του κάνεις εγκατάσταση. Ίσως μετά που θα ξαναζητήσει ενημέρωση βρει αυτό που θέλει και σου δουλέψει. Δεν ξέρω, σου προτείνω αυτό που θα δοκίμαζα εγώ. το χω κανει και αυτο αλλα το ιδιο παλι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corduroy27 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 (edited) Ρε παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς σας έναν τρόπο να ενοποιήσω εξωτερική κάρτα microSD με το κινητό μου για αναγνώρισή της αποκλειστικά και μόνιμα ως εσωτερική; Με ενδιαφέρει να μπορώ να περάσω εξ' ολοκλήρου τα πάντα εκεί. Εφαρμογές, φωτογραφίες, βίντεο κλπ. Δε με πειράζει καθόλου αν δε μπορώ να τη δω ή να τη χρησιμοποιήσω εκτός κινητού. Επίσης δε με πειράζει αν εξαφανιστεί η πρόσβαση της εσωτερικής μνήμης του κινητού μου, αφού θα αναγνωρίζεται ως Internal η External. Μέχρι στιγμής, έχω εντοπίσει την λύση αλλά αν κατάλαβα καλά, χρειάζεται να τσεκάρεις κάθε φορά μετά από τερματισμό ή επανεκκίνηση. Θα ήθελα κάτι μόνιμο. Να το σετάρω και να μη ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα. Επίσης η εφαρμογή Root External 2 Internal SD που χρησιμοποιείται για αυτή τη δουλειά, δεν υπάρχει πια στο PlayStore εδώ και καιρό και δεν ξέρω αν έχει τίποτε σοβαρά θέματα που δεν πρόλαβαν να λυθούν, (π.χ. κίνδυνος απώλειας δεδομένων, έλλειψη σταθερότητας κλπ.) Η συσκευή μου είναι το Ulefone Be Touch 2 με Android 5.1 Έχω περάσει TWRP Recovery και το έχω κάνει Root. Μνήμη microSD, πήρα μια 128άρα, αφού πρώτα είχα τσεκάρει τη συμβατότητά της με τη συσκευή μου. Αν μπορούσα να τη χωρίσω σε δύο Partition και να ενοποιήσω το ένα από τα δύο για αναγνώρισή της ως Internal, θα με ενδιέφερε. Αν πάλι όχι, ευχαρίστως κάνω ολόκληρη την 128άρα εσωτερική... Edited May 10, 2016 by corduroy27 Παράθεση Peace... Love... Freedom... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν απενεργοποιώ το mobile data εμφανίζεται ενα σπαστικό popup ότι αν δεν συνδεθείς στο wifi δεν θα έχεις internet κλπ. Πως μπορεί να σταματήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Όταν απενεργοποιώ το mobile data εμφανίζεται ενα σπαστικό popup ότι αν δεν συνδεθείς στο wifi δεν θα έχεις internet κλπ. Πως μπορεί να σταματήσει; "η μετάδοση δεδομένων είναι αποκλεισμενη" λέει σε μένα μόνο. Σε σένα πως ακριβώς το γράφει? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Όταν μπω σε safe mode κάνοντας restart πατώντας τα δύο volume buttons, βλεπω κάτω αριστερά τις λέξεις safe mode αλλά οι εφαρμογές που έχω κατεβάσει, ενώ δεν υπάρχουν στο μενού με τα εικονίδια όλων των εφαρμογών, υπάρχουν τα shortcuts τους στην οθόνη μου και όταν πατήσω πάνω τους και μπω στις εφαρμογές αυτές λειτουργούν κανονικά. Έτσι έπρεπε να γίνεται ή κάτι δεν πάει καλά με το κινητό μου; [blackview zeta, 4.4.2, όχι root] Δεν έχει μπει σε safe mode κανείς να μου πει αν λειτουργούν οι εγκατεστημένες από το χρήστη εφαρμογές στην κατάσταση αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 "η μετάδοση δεδομένων είναι αποκλεισμενη" λέει σε μένα μόνο. Σε σένα πως ακριβώς το γράφει? (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Δεν ειναι δικο μου το screenshot αλλα το παρακάτω. http://i.imgur.com/i0D6Gzw.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημερα παιδια :) Εχω θεματακι με τη μπαταρια και θελω τη γνωμη σας. Οταν εναι περιπου 70-60% και κανω reboot, αμεσως πεφτει στο 25-30% και φυσικα οταν μετα το φορτιζω αποτομα παει απο το 40% στο 80%. Αντιθετως αν δεν κλεισω καθολου τη συσκευη μου η μπαταρια τελειωνει κανονικα και φορτιζει κα;νονικα. Εχουμε να προτεινουμε κατι? καποιο calibration εμπιστο? Καμια αλλη μεθοδο ισως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημέρα παίδες, πως συγχρονίζω το s planer με το outlook calendar... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλημερα παιδια :) Εχω θεματακι με τη μπαταρια και θελω τη γνωμη σας. Οταν εναι περιπου 70-60% και κανω reboot, αμεσως πεφτει στο 25-30% και φυσικα οταν μετα το φορτιζω αποτομα παει απο το 40% στο 80%. Αντιθετως αν δεν κλεισω καθολου τη συσκευη μου η μπαταρια τελειωνει κανονικα και φορτιζει κα;νονικα. Εχουμε να προτεινουμε κατι? καποιο calibration εμπιστο? Καμια αλλη μεθοδο ισως? Αν είσαι ρουτ χρησιμοποίησε το battery fix and calibrate. Αν δεν είσαι ρουτ κάνεις manual calibrate, googlare και θα βρεις οδηγίες πως να το κάνεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας! Μία ερώτηση παρακαλώ πολύ.έκανα ενημέρωση στο Instagram Που άλλαξε εικονίδιο όπως και τις Google οι εφαρμογές : Ταινίες,περίπτερο κλπ. Γιατί σε όλες σε εμένα έμεινε το παλιό εικονίδιο και δεν άλλαξε; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ίσως να θέλει επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Καλησπέρα σε όλους σας! Μία ερώτηση παρακαλώ πολύ.έκανα ενημέρωση στο Instagram Που άλλαξε εικονίδιο όπως και τις Google οι εφαρμογές : Ταινίες,περίπτερο κλπ. Γιατί σε όλες σε εμένα έμεινε το παλιό εικονίδιο και δεν άλλαξε; Ευχαριστώ. Αν τις ενημερώσεις τώρα κάνε μια επανεκκίνηση. Αν κ εγώ μόλις τώρα άλλαξα το Instagram και ήρθε μια χαρά κανονικά. (Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το έκανα Αλλά πάλι τίποτα....Έχω σπάσει το κεφάλι μου! Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μια βοηθεια οποιος ξερει. εχω το viber στο κινητο με τον αριθμο μου και πηγα να το βαλω και στο ταμλπετ που το εχω μονο για ιντερνετ με internet on the go Οταν το εκανα εγκατασταση συχγρονιστηκε με του κινητου αλλα ενω ειναι η τελευταια εκδοση δεν με αφηνει να το χρησιμοποιησω και που ζητα ενημερωση η οποια ομως οταν παω στο play store δεν υπαρχει(αφου οπως ειπα ειναι η τελευταια!!!) υπαρχει λυση? Είναι bug του viber, γενικά ο συγχρονισμός του viber με τις ταμπλέτες είναι πάρα πολύ προβληματικος. Έχω 5 ταμπλέτες στο σπίτι, στις δύο μόνο δουλεύει σωστά και η μία έχει Windows 8. Το έχω ξαναγράψει ότι είναι πολύ κακογραμμενο πρόγραμμα. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγει update. Προσωπικά αν είχα δυνατότητα θα το είχα πετάξει αλλά το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γνωστοί μου.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μαζική εγκατάσταση εφαρμογών από το play? Υπαρχει τροπος, να μπορω καπως, να κανω μαζικη εγκατασταση επιλεγμενων(απο εμενα) δωρεαν εφαρμογων απο το play? Τι εννοω. Εχω ενα 'σετ' εφαρμογων, για ξενη χωρα, που τις χρησιμοποιω, μονο οταν παω σε αυτη την χωρα, και οχι οταν ειμαι στην Ελλαδα. Θα ηθελα να γλυτωσω: - απο μονιμη εγκατασταση για κατι που θα χρειαστω μια φορα τον χρονο - απο χεροκινητο uninstall-install εφαρμογων, αν δεν υπαρχει αλλος τροπος. Εχω δει προγραμματα, που κανουν export τα url απο τις εγκατεστημενες εφαρμογες. Αναρωτιεμαι αν μπορω λοιπον με καποιο τροπο, με μια κινηση, να εγκαθιστω μια σειρα εφαρμογων, με την μία, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μαζική εγκατάσταση εφαρμογών από το play? Υπαρχει τροπος, να μπορω καπως, να κανω μαζικη εγκατασταση επιλεγμενων(απο εμενα) δωρεαν εφαρμογων απο το play? Τι εννοω. Εχω ενα 'σετ' εφαρμογων, για ξενη χωρα, που τις χρησιμοποιω, μονο οταν παω σε αυτη την χωρα, και οχι οταν ειμαι στην Ελλαδα. Θα ηθελα να γλυτωσω: - απο μονιμη εγκατασταση για κατι που θα χρειαστω μια φορα τον χρονο - απο χεροκινητο uninstall-install εφαρμογων, αν δεν υπαρχει αλλος τροπος. Εχω δει προγραμματα, που κανουν export τα url απο τις εγκατεστημενες εφαρμογες. Αναρωτιεμαι αν μπορω λοιπον με καποιο τροπο, με μια κινηση, να εγκαθιστω μια σειρα εφαρμογων, με την μία, Με backup απο το mybackup γινετε σιγουρα γιατι το εχω κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Με backup απο το mybackup γινετε σιγουρα γιατι το εχω κανει. Δεν ξερω τι ειναι το mybackup. Αν ομως ειναι οπως λεει το ονομα του, καποια εφαρμογη για backup, δεν ειναι ακριβως οπως θα το θελα. Δεν θελω να κανω backup/restore, γιατι αν κανω restore μετα απο ενα χρονο, δωρο-αδωρο, ουσιαστικα re-download θα θελω, αφου οι εφαρμογες δεν θα ειναι updated. Εκτος κι αν κανει οντως αυτο που ζητω: μαζικο download συγκεκριμενων εφαρμογων που οριζει ο χρηστης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μαζικο download μπορεις να κάνεις πηγαινοντας στο playstore-οι εφαρμογές μου-ολες..Κραταςς πατημενη μια εφαρμογη και στη συνεχεια επιλεγεις πολλες οπως εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/7c7e205023f851271fe75d9285e5c4f5.jpg Πατας εγκατάσταση και ξεκιναει να κατεβαζει και να κανει εγκατασταση.. Για να τις βγαλεις ολες μαζι βάζεις τη παρακατω εφαρμογή ,τις επιλεγεις ολες και σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhythm.hexise.uninst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Είναι bug του viber, γενικά ο συγχρονισμός του viber με τις ταμπλέτες είναι πάρα πολύ προβληματικος. Έχω 5 ταμπλέτες στο σπίτι, στις δύο μόνο δουλεύει σωστά και η μία έχει Windows 8. Το έχω ξαναγράψει ότι είναι πολύ κακογραμμενο πρόγραμμα. Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις να βγει update. Προσωπικά αν είχα δυνατότητα θα το είχα πετάξει αλλά το χρησιμοποιούν οι περισσότεροι γνωστοί μου.. Sent from my SM-T710 using Tapatalk ευχαριστω και νομιζα οτι ειναι δικο μου προβλημα:lol: θα περιμενω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Μαζικο download μπορεις να κάνεις πηγαινοντας στο playstore-οι εφαρμογές μου-ολες..Κραταςς πατημενη μια εφαρμογη και στη συνεχεια επιλεγεις πολλες οπως εδω https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160512/7c7e205023f851271fe75d9285e5c4f5.jpg Πατας εγκατάσταση και ξεκιναει να κατεβαζει και να κανει εγκατασταση.. Για να τις βγαλεις ολες μαζι βάζεις τη παρακατω εφαρμογή ,τις επιλεγεις ολες και σε 1 λεπτο εισαι ετοιμος.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rhythm.hexise.uninst Στο playstore, 'οι εφαρμογες μου ολες', εχει πχ τι ειχα κατεβασει πριν 3 χρονια; Για σου μιλω για μια φαση, που θελω να τις βαζω τον Γεναρη, να τις βγαζω τον Φλεβαρη, και του χρονου παλι απο την αρχη. Δηλαδη αν παω του χρονου τον Γεναρη, παροτι θα τις εχω βγαλει φετος τον Φλεβαρη, θα ειναι εκει και θα φαινονται, παροτι απεγκατεστημενες;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts