geioannou Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 καλημερα καλημερα. εχω το αυτο το ταμπλετακι της http://www.gsmarena.com/vodafone_tab_prime_6-7232.php# vodafone για θελω να περασω ξανα την rom του για να σβηστεί το root που εχω κανει, λογο του οτι θελω να το παω στο service για ενα προβλημα που εβγαλε η οθονη με καμμενο pixel. πως θα βρω την εταιρια κατασκευεις για να βρω και την rom ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) καλημερα καλημερα. εχω το αυτο το ταμπλετακι της http://www.gsmarena.com/vodafone_tab_prime_6-7232.php# vodafone για θελω να περασω ξανα την rom του για να σβηστεί το root που εχω κανει, λογο του οτι θελω να το παω στο service για ενα προβλημα που εβγαλε η οθονη με καμμενο pixel. πως θα βρω την εταιρια κατασκευεις για να βρω και την rom ? πες λεπτομέρειες συσκευής για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε sorry δεν ειδα το link Edited January 18, 2016 by geo29 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημέρα ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται κάποιες εφαρμογές για ενημέρωση στον Google play Επειδή έχω Παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών αυτών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 καλημερα καλημερα. εχω το αυτο το ταμπλετακι της http://www.gsmarena.com/vodafone_tab_prime_6-7232.php# vodafone για θελω να περασω ξανα την rom του για να σβηστεί το root που εχω κανει, λογο του οτι θελω να το παω στο service για ενα προβλημα που εβγαλε η οθονη με καμμενο pixel. πως θα βρω την εταιρια κατασκευεις για να βρω και την rom ? ριξε μια ματια εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλημερα,Ερωτηση εκτος απο τις Choco cooky,Cool Jaz,Rosemary,Times, ποιες αλλες γραμματοσειρες υποστιριζουν ελληνικα σε Galaxy S5 (revolution rom) γιατι εχει ποοολλες μηπως γνωριζει κανεις? Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 υπάρχει κανένας να έχει περάσει την cm-13.0-NIGHTLY και να έχει κάνει link2sd παιδεύομαι εδώ και μια εβδομάδα χωρίς αποτέλεσμα και δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος η είναι κάτι άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laziokos Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν ξέρεις ρωσικά έχει καλός αλλιώς μετάφραση Google και θα βγάλεις άκρη http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=704399 ντα..:lol: ωω γεροντα μου βαζεις δυσκολα..ευχαριστω παντως αν και δεν καταφερα να αποκρυπτογραφησω κατι απο την κυριλικη γραφη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrox Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εχω ενα ταμπλετ με 4.4.2 ανδροιτ και εχει χαλασει το wifi , πηρα εναν usb wifi που ελεγε ο κινεζος οτι δουλευει σε ανδροιτ (aliexpress). Εχει ενα cd μεσα και εχει κατι φακελους για linux γραφει κατι για karnel 3.9 και τετοια. Δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει στο ταμπλετ. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Εχω ενα ταμπλετ με 4.4.2 ανδροιτ και εχει χαλασει το wifi , πηρα εναν usb wifi που ελεγε ο κινεζος οτι δουλευει σε ανδροιτ (aliexpress). Εχει ενα cd μεσα και εχει κατι φακελους για linux γραφει κατι για karnel 3.9 και τετοια. Δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει στο ταμπλετ. Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει? Γράφεις σε λάθος μέρος, απευθύνσου στο σωστό... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=321479 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 ριξε μια ματια εδω ΄ αδελφε σε ευχαριστω πολυ. δουλεψε, οχι με την πρωτη βεβαια αλλα εστω και ετσι καταφερα να κανω κατι που καιρο τωρα προσπαθουσα. να εισαι καλα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 ΄ αδελφε σε ευχαριστω πολυ. δουλεψε, οχι με την πρωτη βεβαια αλλα εστω και ετσι καταφερα να κανω κατι που καιρο τωρα προσπαθουσα. να εισαι καλα :) :) χαίρομαι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 κάτι power banks περίπου 2500mah που είναι σαν μεγάλοι αναπτήρες μπορούν τουλάχιστον όταν παίζει ο μικρός στο κινητό ένα παιχνίδι να κρατάνε την μπαταρία στα ίδια επίπεδα; να μην χάνει τουλάχιστον όσο παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι μπορούν..βέβαια συνήθως δεν βγάζουν φόρτιση μπαταρίας Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι μπορούν..βέβαια συνήθως δεν βγάζουν φόρτιση μπαταρίας Εάν είμαι στο 50%πχ και δεν πειράζω το κινητό δεν θα το φορτίσει καθόλου; Δεν είναι και για φόρτιση αυτά; είναι μόνο σαν έξτρα μπαταρία ας πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Καλημέρα ρε παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος να μην εμφανίζονται κάποιες εφαρμογές για ενημέρωση στον Google play Επειδή έχω Παλαιότερες εκδόσεις των εφαρμογών αυτών. Έχουμε κάτι γι'αυτό μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 κάτι power banks περίπου 2500mah που είναι σαν μεγάλοι αναπτήρες μπορούν τουλάχιστον όταν παίζει ο μικρός στο κινητό ένα παιχνίδι να κρατάνε την μπαταρία στα ίδια επίπεδα; να μην χάνει τουλάχιστον όσο παίζει. Αν το κινητό υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση κι έχεις και αντίστοιχο powerbank τότε όχι μόνο θα παίζει αλλά θα φορτίζει κιόλας.. Τα powerbanks που έχουν έξοδο 1.0A μόνο είναι μόνο για φόρτιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobileX Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Έχουμε κάτι γι'αυτό μήπως; https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2 Υπογράφεις το αρχείο apk με αυτό και ξανακάνεις την εφαρμογή εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σε Samsung J5 στο battery usage μου εμφανίζει μονο το screen, δεν δείχνει ποτέ καμία εφαρμογή, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Τύπο χαρακτήρων, fonts δηλαδή, μπορώ να αλλάξω σε συσκευή με Aosp 5.1, με κάποια εφαρμογή απ' το Play Store; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=kellinwood.zipsigner2 Υπογράφεις το αρχείο apk με αυτό και ξανακάνεις την εφαρμογή εγκατάσταση. Σ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Σ Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.να σαι καλά. Πες μας σε παρακαλώ εάν δουλέψει. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε δουλειά και τα κατάφερα με το APK Permission Remover. Αφαίρεσα από την εφαρμογή κάποιο δικαίωμα που δεν μου χρειαζότανε και την ξαναεγκατέστησα. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driftakos Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 καλησπερα υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα να πάρω το ασύρματο και να το κανω tethering μεσω bluetooth? (απο τις ρυθμίσεις του κινητού μόνο 3g μπορω να κάνω tethering και οχι wifι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Πες μας σε παρακαλώ εάν δουλέψει. Παλιότερα που είχα δοκιμάσει δεν μου έκανε δουλειά και τα κατάφερα με το APK Permission Remover. Αφαίρεσα από την εφαρμογή κάποιο δικαίωμα που δεν μου χρειαζότανε και την ξαναεγκατέστησα. Δούλεψε Ναι κανονικά.το δοκίμασα σε 4 εφαρμογές και δούλεψε και στις 4.Όλα καλά λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Μια ερώτηση βρε παιδιά, σε lollipop στο default πληκτρολόγιο πως ενεργοποιούμαι το αριθμητικό πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 υπάρχει τρόπος όταν είμαστε σε μια εφαρμογή και πατάμε ένα λινκ που παραπέμπει σε τοποθεσία να προτείνει ΚΑΙ το igo? τώρα προτείνει μόνο sygic, here, navigon και φυσικά google maps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts