alex222800 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Εννοω οχι την μεταφορα apps. Εννοω, να περασω ενα αρχειο, .doc, βιντεο, οτιδηποτε, με wifi sharing, στην sd card. Δεν το εχω καταφερει, κι εχω δοκιμασει wifi sharing lite, airdroid κλπ. Αντιθετως, στην internal memory, αντιγραφω οτι θελω. Αυτο ομως το διαπιστωσα, οτι συμβαινει οταν περασα στην 5.x. Ειμαι ο μονος που δεν μπορω να περασω - αντιγραψω αρχεια απο τον υπολογιστη κατευθειαν στην sd card, με wifi sharing? Πολύ απλό με es Explorer μπαίνω στο pc από τις συσκευές μου (Android 5.0.2 και 5.1.1 ) και αντιγράφω ,μεταφέρω ότι θέλω κατευθείαν στην εξωτερική ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μιας και λέτε για τον es file explorer, σήμερα το app of the day δίνει δωρεάν την pro εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Μιας και λέτε για τον es file explorer, σήμερα το app of the day δίνει δωρεάν την pro εκδοση. Λέω για αυτό ,είναι δωρεαν ....https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Mια και λέμε για Es file exlporer, τελευταία bloatαρίστηκε πολύ με αυτά τα cleaner και τα υποχρεωτικά windows που έβαλε. Κατά τ' άλλα κορυφαία εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Mια και λέμε για Es file exlporer, τελευταία bloatαρίστηκε πολύ με αυτά τα cleaner και τα υποχρεωτικά windows που έβαλε. Κατά τ' άλλα κορυφαία εφαρμογή. Κάνε εγκατάσταση την έκδοση 4.0.2.3 (η τελευταία καθαρή )...αυτή έχω κάνει εγκατάσταση. Απενεργοποίησε το αυτόματο update από playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ρυθμίσεις - υπηρεσία εντοπισμού . Είναι πιθανό να διαφέρει από συσκευή σε συσκευή αλλά κάπως έτσι θα είναι. Αν εννοείς Ρυθμίσεις > Τοποθεσία, δυστυχώς από εκεί δεν αλλάζει η default κατάσταση του gps με το που ανοίγει. Αλλάζεις κατάσταση αφότου το ανοίξεις. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Στο Play Store, μπορώ να κάνω αγορά εφαρμογής, χρεώνοντας το λογαριασμό του κινητού μου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Στο Play Store, μπορώ να κάνω αγορά εφαρμογής, χρεώνοντας το λογαριασμό του κινητού μου; Όχι δεν γίνεται. Εγώ αγοράζω εφαρμογές πανεύκολα με χρεωστικη Πειραιώς από αυτή που βγάζω από το atm χρήματα. Τρομερή ευκολία και μου δίνει 1 ώρα περιθώριο για refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Καλησπερα σας! Είμαι νέο μέλος στην σελίδα σας και ελπίζω να απευθύνομαι στο κατάλληλο μερος! Μήπωςγνωριζετε πως μπορω να επαναφερω αρχεια βιντεο που εχουν διαγραφει απο το κινητο μου? Εχω ενα Sony xperia Z1. Καλημέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ. Αν τα αρχεία που διαγράφηκαν ήταν στην εσωτερική μνήμη του κινητού, δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος επαναφοράς τους. Αν ήταν σε κάποια κάρτα μνήμης θα μπορούσαν να ανακτηθούν. Edited November 24, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Κάνε εγκατάσταση την έκδοση 4.0.2.3 (η τελευταία καθαρή )...αυτή έχω κάνει εγκατάσταση. Απενεργοποίησε το αυτόματο update από playstoreΑυτό είχα κάνει και προχθές μου την έδωσε και έβαλα την 3.2.5.5 που είναι η έκδοση πριν το δήθεν update με το material design. Παλιός καλός ES Explorer! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το android σε παλια κινητα (εκδοση 4.x, 512 ram), 'ξαλαφρωνει' αν τους βαλεις εξωτερικη sd ram, ακομη κι αν εσυ σαν χρηστης δεν κανεις απολυτως τιποτε; Τι εννοω; Νομιζω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, οτι σε παλιο κινητο (το εχω δωσει σε δικο μου ανθρωπο, δεν εχω προσβαση καθε μερα), οτι βαζοντας sd card, οτι με file explorer ειδα μετα απο λιγο, πληθος φακελων και αρχειων του android, στην sd card, που μεχρι πριν λιγο ηταν κενη! Αληθευει, ή καπου μπερδευτηκα; Και εν τελει, βοηθα σε τετοια 'περιορισμενων δυνατοτητων' κινητα, να ανασανουν λιγο, εξαρχης(διχως πατεντες απο τον χρηστη), το γεγονος και μονο της τοποθετησης sd card? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Αυτό είχα κάνει και προχθές μου την έδωσε και έβαλα την 3.2.5.5 που είναι η έκδοση πριν το δήθεν update με το material design. Παλιός καλός ES Explorer! 4.0.2.3 + holo theme Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 @mariapal85 Καλώς όρισες :) Δες την απάντηση που δόθηκε νωρίτερα μήπως και σε βοηθήσει. Κλασικό πρόβλημα γονιών αυτό! Αν έχεις microsd και είναι αποθηκευμένα εκεί τότε βγάζεις την κάρτα και με ένα card reader κι ένα πρόγραμμα undelete σε ένα PC λογικά θα ανακτήσεις τα περισσότερα.. Αν όχι δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Πρέπει να κάνεις root το κινητό (με τρόπο που δεν θα σβήνει δεδομένα) και μετά να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα undelete στο κινητό (κατεβάζεις εφαρμογή από το play store). Για να μην ξανασυμβει: χρησιμοποιείς την υπηρεσία cloud της Google που σου κάνει συγχρονισμό της φωτογραφίες στο cloud ώστε πάντα να έχεις backup.. Επίσης εφαρμογές που δεν θέλεις να πειράζουν τα μικρά τις κλειδώνεις με κατάλληλες εφαρμογές από το Google play. Έχουν αναφερθεί κι εδώ αρκετές.. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 4.0.2.3 + holo theme Πως μπορώ να βάλω αυτή την έκδοση του ES File Explorer ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πως μπορώ να βάλω αυτή την έκδοση του ES File Explorer ? https://www.apkmirror.com/?s=es+explorer&post_type=apps_post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 καμιά ακόμη παιδιά ; θα προσθέσω το greenify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Το android σε παλια κινητα (εκδοση 4.x, 512 ram), 'ξαλαφρωνει' αν τους βαλεις εξωτερικη sd ram, ακομη κι αν εσυ σαν χρηστης δεν κανεις απολυτως τιποτε; Τι εννοω; Νομιζω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος, οτι σε παλιο κινητο (το εχω δωσει σε δικο μου ανθρωπο, δεν εχω προσβαση καθε μερα), οτι βαζοντας sd card, οτι με file explorer ειδα μετα απο λιγο, πληθος φακελων και αρχειων του android, στην sd card, που μεχρι πριν λιγο ηταν κενη! Αληθευει, ή καπου μπερδευτηκα; Και εν τελει, βοηθα σε τετοια 'περιορισμενων δυνατοτητων' κινητα, να ανασανουν λιγο, εξαρχης(διχως πατεντες απο τον χρηστη), το γεγονος και μονο της τοποθετησης sd card? Εν συντομία, όχι. Δημιουργεί τους απαραίτητους φακέλους κατά την αναγνώριση της εξωτερικής κάρτας έτσι ώστε αν χρειαστεί να αποθηκεύσει κάτι μελλοντικά, να έχει έτοιμο το γενικότερο "στήσιμο" της εξωτερικής κάρτας. Έτσι μπορεί αυτόματα να διανείμει τα αρχεία σε σωστές διαδρομές. Δεν μεταφέρει αρχεία από μόνο του το λογισμικό για να λειτουργήσει καλύτερα και σίγουρα δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση του. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 xPosed (+ framework), Flashify, Folder Mount, LMT, Recently (για Samsung κυρίως), Servicely, apkTOOL, APK Editor, zANTI και όσα προαναφέρθηκαν. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Εν συντομία, όχι. Δημιουργεί τους απαραίτητους φακέλους κατά την αναγνώριση της εξωτερικής κάρτας έτσι ώστε αν χρειαστεί να αποθηκεύσει κάτι μελλοντικά, να έχει έτοιμο το γενικότερο "στήσιμο" της εξωτερικής κάρτας. Έτσι μπορεί αυτόματα να διανείμει τα αρχεία σε σωστές διαδρομές. Δεν μεταφέρει αρχεία από μόνο του το λογισμικό για να λειτουργήσει καλύτερα και σίγουρα δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση του. Α ωστε αυτη ειναι η εξηγηση, καλα ειδα! Αλλα αποδοση στα ιδια. Thanks για την διευκρινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lx911 Δημ. November 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2015 hello, (για όσους το ψάχνουν ακόμα) είμαι κάτοχος του galaxy nexus. Official rom 4.3 Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Messenger της google από το Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Αφού ανοίξετε την εφαρμογή θα πατήσετε τις επιλογές πάνω δεξιά (τρεις κάθετες τελείες) και στην συνέχεια θα επιλέξετε Ρυθμίσεις και Σύνθετες ρυθμίσεις. Τώρα θα πρέπει να τσεκάρετε την τελευταία επιλογή "Μόνο απλοί χαρακτήρες" and you are ready to go... GL Alex.. Παράθεση Πανιωνάρα Αγάπη μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 hello, (για όσους το ψάχνουν ακόμα) είμαι κάτοχος του galaxy nexus. Official rom 4.3 Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Messenger της google από το Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Αφού ανοίξετε την εφαρμογή θα πατήσετε τις επιλογές πάνω δεξιά (τρεις κάθετες τελείες) και στην συνέχεια θα επιλέξετε Ρυθμίσεις και Σύνθετες ρυθμίσεις. Τώρα θα πρέπει να τσεκάρετε την τελευταία επιλογή "Μόνο απλοί χαρακτήρες" and you are ready to go... GL Alex.. Να διευκρινιστεί μόνο ότι στον παραλήπτη θα πάνε κεφαλαία. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELTA_TRAVA_KOUPI Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κανείς πως να φτιάξεις μια δική σου εφαρμογή(Android μόνο) θα με βοηθούσε απίστευτα μιας και το έχω ως τεχνικό θέμα στην πτυχιακή μου. :worry::worry::worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 κάθε 2 μέρες update για το messenger. τη γίνεται ρε παιδά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δεν είχα κατεβάσει το Asphalt 8 στο Android και χτές, αφού το κατέβασα, μου ζήτησε google account. Αλήθεια; Αν δεν έχω, δεν παίζει; :rolleyes: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Δλδ δεν έχεις ή δεν θέλεις να δώσεις στο παιχνίδι Google λογαριασμό; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts