Jump to content

lx911

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lx911

  1. Γιατί νομίζετε ότι πολλές εταιρίες από εξωτερικό δεν πραγματοποιήσουν αποστολές σε Ελλάδα. Στο παρελθόν ήταν χειρότερα τα πράματα. Τώρα έχουν πέσει απολύσεις και τα έχουν μαζέψει τα κουλά τους. Θα βρουν άλλου να περνούν 1800 και να δουλεύουν 6ωρο. Να είναι και οι συμβασιούχοι που βγάζουν την δουλειά και κουβαλάνε για 420. Ελλαδαρα ρε. Σκηνικό δικό μου. Παραγγέλνω από Κινα αρχές Δεκέμβρη το πακέτο αράζει στον αερολιμένα από τις 12/12 που έφτασε έως και 21-1. Άλλο... παραγγελία από Κίνα 14/1 οπού το έστειλε να έρθει μεσώ Βελγίου. 24/1 ήταν αερολιμένα 25 ήρθε ειδοποίηση.
  2. hello, (για όσους το ψάχνουν ακόμα) είμαι κάτοχος του galaxy nexus. Official rom 4.3 Έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή Messenger της google από το Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging&hl=el Αφού ανοίξετε την εφαρμογή θα πατήσετε τις επιλογές πάνω δεξιά (τρεις κάθετες τελείες) και στην συνέχεια θα επιλέξετε Ρυθμίσεις και Σύνθετες ρυθμίσεις. Τώρα θα πρέπει να τσεκάρετε την τελευταία επιλογή "Μόνο απλοί χαρακτήρες" and you are ready to go... GL Alex..
  3. Κοιταω Ημητο! Με την TV ( Samsung 650B) και μετα απο στοχευση στο μανιταρι πιανω: DIGEA (8 channels TV) ERT (8 channels TV + 5 FM) και απο το stick που εχω στο PC (NOT TV ONLY), και με την ιδια εξωτερικη κεραια πάντα, πιάνω: DIGEA (8 channels TV) 0-6 TV MAD TV MTV GREECE SPORT TV τωρα αυτο γιατι γινεται ενας θεος ξέρει... Απο ποιότητα ξεχωριζουν SKAI & MTV... πολυ καλη εικόνα... για τις ERT μην σχολιασω... ενα χάλι! Τα αναλογικα καλυτερα παίζουν :lol:
  4. SagoniasSlutRose εγω το K750i μου το αγορασα μεταχειρισμενο 150 ευρα. Το Ν70 με το οποιο το ανταλαξα ειναι ολοκαινουργιο. Εκτος απο της τρελλες δυνατοτητες που εχει ειναι 3G και επισης μου αρεσει και ποιο πολυ to deisign! Εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης (αντιο καταραμενο joypad K750i) :p Το κακο με τα Sony Ericsson ειναι οτι σιγα σιγα τα τρωνε τα ψωμια τους... Ενας φιλος που εχει το Κ750i λιγοτερο απο ενα χρονο και ηδη κοιταει για το Κ800i. Ποιος το :X τωρα το Quick Share!!! :D :D :D
  5. Αποψε γιορταζουμε παιδια!!! Ειναι γεγονος οτι ξεφορτωθηκα το Κ750i μου!!! :D Εκανα ανταλαγη με ενα Nokia N70!!! ;) Καλη συνεχεια παιδια... :rolleyes:
  6. Υπαρχει κανεις στα νοτια προαστεια Αθηνων να με βοηθησει να αναβαθμισω το κινητο. Εχω προβλημα. Εχω ποσταρει και πιο παλια οποιος θελει να διαβασει το ιστορικο. Thanks!
  7. Το link για το video δεν παιζει!
  8. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Υπαρχει κανεις στα νοτια προαστεια Αθηνων που μπορει να με βοηθησει να αναβαθμισω το κνητο μου;
  9. Εχω το Κ750i κοντα εναν μηνα! Το πηρα μεταχειρισμενο απο ενα παιδι που απο VF του εχει περασει κανονικο λογισμικο της SE με την εκδοση R1J002. Απο τοτε που το πηρα προσπαθω απεγνωσμενα να του περασω την νεα εκδοση. Θελω να τονισω οτι δεν ειναι κανενας αρχαριος χρηστης επειδη ασχολουμαι καιρο με αναβαθμισεις και υπολογιστες. Προσπαθησα αρχικα με την SE οπου μου βγαζει οτι εχω ηδη την τελευταια εκσδοση του κινητου. Τωρα προσπαθω με Davinci οπου τα errors πανε και ερχονται. Διαβασα forum για τα errors κατευασα αλλες εκδοσεις αλλα τιποτα. Ρε παιδια ειμαι ο μονος που εχω αυτο το προβλημα δεν εχω ξανα δει αλλους χρηστες για ουτε εδω ουτε στο εξωτερικο να μην μπορουν να κανουν αναβαθμιση. Η με τον εναν η με τον αλλον τροπο τα καταφερνουν. Εγω στο πηγαδι κατουρησα :cry: Ζηταω την βοηθεια σας και την εμπειρια σας μηπως και βγαλουμε ακρη.
  10. Σηκωνω τα χερια ψηλα...!!! Μετα απο προσπαθεια 2 εβδομαδων να αναβαθμισω το λογισμικο του K750i μου τα παραταω! Τι format εκανα για να δουλεψει το προγραμμα της SE σωστα! Τι Davinci εβαλα τι forum διαβασα τιποτα δεν γινεται! Καλα να παθω που το πηρα μεταχειρισμενο! Αν υπαρχει καποιο παιδι που ειναι προθυμο να βοηθησει με μεγαλυτερη εμπειρια μηπως και γινει τιποτα;;; Μενω Νοτια Προαστια Αθηνων - Ηλιουπολη. Κανενας εδω κοντα;
  11. Που μπορω να βρω αυτην τι εκδοση φοβερε kotetsi? Το Googleσα λιγο αλλα τιποτα :confused:
  12. xamurabi πηγα στο site που μου εγραψες εκανα reg αλλα τις οδηγιες παλι δεν τις βλεπω... τι πρεπει να κανω;;; Εκτος απο αυτο υπαρχει καποια version του davinciteam που να εχεις την επιλογη ignoring SID και να δουλευει;;; Οποια εχω βρει δεν μπορει να συνδεθει με τον server! Ελεος
  13. Παληκαρια ευχαριστω για της συμβουλες... 1ον εχω πληρωσει το davinci 2ov οταν παω να κανω αναβαθμιση απο SE μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση λογισμικου και σταματα. (το κινητο εχει την πρωτη εκδοση που βγηκε για Κ750i) 3ov Διαβασα σε ενα forum οτι το σφαλμα αυτο πρεπει να clickαρεις την επιλογη CID Ignoring που εχουν μονο παλαιες εκδοσεις. Οπου οταν της τρεχω(15.8) λενε οτι δεν μπορουν να συνδεθουν στον server. ΕΛΕΟΣ Βοηθηστε καποιος...!!! :cry:
  14. Ωχ παιδια παει το κινητο ουτε το pc δεν το βλεπει τωρα... Καμια ιδεα;;; :( :( :(
  15. Παιδια προσπαθω με davichi να κανω update και μου βγαζει αυτο... Error: 0x005556 Τι παιζει? Ουτε με το SE μπορω να κανω αναβαθμιση!
  16. Τι λες ρε φιλε εναν χρονο πισω ειμαι... Κυκλοφορει 1 χρονο το 750;;; Μαλλον θα παω σε κανενα καταστημα της Sony Ericsson να μου περασουνε την τελευταια αφου δεν μπορω να την περασω μονος μου... :cry:
  17. Δεν ξερω παντος οποτε το παταω με βγαζει στις συντομευσεις μου! Επισης ο προηγουμενος ιδιοκτητης του κινητου δεν μου ανεφερε τι εχει κανει με το λογισμικο. Παντος για VF δεν μου φενετε εμενα η συσκευη. Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι γιατι να μην μπορει να κανει αναβαθμιση απο την SE... Με το client του Davichi Team θα γινει δουλεια; Γινεται να το δοκιμασω πρωτα πριν δωσω τα χρηματα; Επισης ρε παιδια οποιος εχει VF ας μου πει τι Version Λογισμικου εχει το κινητο του.... Υ.Γ. Εμενα εχει R1J002
  18. geofil με μπεδεψες τωρα πολυ... Εγω την συσκευη την πηρα απο εναν γνωστο πριν λιγο καιρο... Υπαρχει το κουμπι πανω με το σημα της VF αλλα οταν το παταω βγαινει στις συντομευσεις και οχι σε καποιο αλλο μενου! Αν εχεις λογισμικο VF πως θα το καταλαβω; Παντος η Version του λογισμικου ειναι η R1J002 και οταν παω να το αναβαθμισω με το προγραμματακι της SE μου λεει οτι εχω την τελευταια εκδοση και δεν προχωραει. Καμια προταση;;;
  19. geofil οταν λες για ολα υπαρχουν λυσεις τι ακριβως εννοεις;;; π.χ. το κουμπακι με το σημα της VF πως το βγαζεις;;;
  20. Ωραια ολα αυτα ρε παιδια για το κινητο... Ποσο κανει δεν μας ειπατε!!! :worry:
  21. Τι να κανω ο κακομοιρης αμα δεν το ριξω και λιγο στον χαβαλε θα με παρει απο κατω. :O
  22. Περα απο ολα τα παραπανω που εγραψα... Οταν το εχω στο αθορυβο δεν ακουγετε τιποτα οταν τραβαω φωτογραφια ή βιντεο. Μαλλον εχεις αλλαξει τις ρυθμισης του προφιλ αθορυβο. Απλα πηγενε και κανε επεξεργασια του προφιλ αθορυβο και ξανα φτιαχτα! Παντος μεγαλο προβλημα να κανει θορυβο!!! Εισαι στην καφετερια και θελεις να τραβηξεις το διπλανο μωρο με το μινι και γινεσαι ρεζιλι!!! :p
  23. Μα και βεβαια υπαρχει λυση!!! Ετσι θα μας αφηνε η Sony Ericsson!!! Οταν τραβας το την φωτογραφια η το βιντεο κλεινεις τα αυτια σου!!! Αλλα για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις 3 χερια!!! Να κατι που δεν σκεφτηκανε!!! Βεβαια υπαρχει και αλλη λυση... να σου κλεισει καποιος αλλος τα αυτια!!! :lol: :lol: :lol: Ρε φιλαρακο εγω που δεν μπορω να κανω αναβαθμιση και κολαει συνεχεια το παλιο μπρικι τι να πω!!! Sony Ericsson δεν θελαμε!!! Θα παω να ξανα παρω το πρωτο μου κινητο!!! 3210!!! Αυτο Μαλιστα!!! Επισης οταν χτυπαει το ακους!!! :mad: :mad: :mad:
  24. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου RAVER αλλα δες το post που με οδηγει το να κανω update απο το site και οχι απο την εφαρμογη που δινει η SE Δες εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=146509 Εαν ξερει κανεις κατι ας μου στηλει ενα PM η να ποσταρει εδω... Ευχαριστω
  25. Ρε παληκαρια πως μπορω να κανω αναβαθμιση το Κ750i απο το site??? Μπαινω εδω: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_5_7&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10242 αλλα τιποτα δεν προχωραει!!! Please help me :wacko:
×
×
  • Create New...