Yngwiedis Δημ. April 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2015 Έχει database που εμφανίζει άγνωστους αριθμούς από εισπρακτικές, διαφημιστικές, δικηγορικά γραφεία κλπ. Δεν εμφανίζει ονόματα ιδιωτών. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 (edited) Εχω κ εγω μια ερωτηση σχετική με το viber! Προσπάθησα Μόλις τώρα να κάνω viber out σε μια από τις επαφές μου. ΔΕΝ έχω αγοράσει μονάδες viber ποτέ και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δεν μου έβγαλε αυτό το πλαίσιο για να διαλέξω πόσες μονάδες θέλω να αγοράσω στην συγκεκριμένη επαφη. Εδειχνε να κάνει κανονικά κληση!!!! Χωρίς να έχω viber μονάδες και χωρίς να μου ζητήσει να αγοράσω!!!! Σε άλλη επαφή μου έβγαλε το πλαίσιο να διαλέξω μονάδες να βάλω. Πως γίνεται αυτό? Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να κάνει viber out σε μερικές επαφές ανάλογα με το δίκτυο που χρησιμοποιούν χωρίς την χρήση μονάδων? Edited May 2, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bin Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 καλημέρα, Θέλω μια τοπογραφική εφαρμογή για την εξής δουλειά, Ένας φίλος αγρότης έχει μια έκταση 10 στρεμμάτων και θέλει να φυτέψει μια καλλιέργεια. Θέλω να του ορίσω τα όρια της έκτασης και μετά να μου εμφανίζει στίγμα ανά 5μ πλάτος και 4μ μήκος η όση του ορίσω. Δηλαδή να μου υποδείξει σε πιο σημείο πρέπει να φυτέψει τα φυτά και να είναι ευθυγραμμισμένα ! υγ) μέσω gps εννοείται Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Δεν νομίζω ότι υπάρχει εφαρμογή που να σου δίνει την ακρίβεια που ζητάς, με gps του κινητού, δεδομένου ότι 1) οι συντεταγμένες που δίνουν οι δορυφόροι έχουν σημαντική απόκλιση και 2) στην Ελλάδα εφαρμόζεται το σύστημα Ελλάδα (ΕΓΣΑ 87) που δίνει περισσότερη ακρίβεια. Αν θέλει ο φίλος σου να κάνει σωστή δουλειά, πρέπει να συμβουλευτεί ένα ντόπιο μηχανικό. Edited May 3, 2015 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Θέλω μια καλή εφαρμογη για υπενθυμίσεις. Να οριζω ημερομηνία και ώρα που θέλω να μου χτυπήσει μια υπενθύμιση και θέλω να γράφω και κείμενο να μου εμφανίζει όταν θα χτυπαει. Η κάποιο ημερολόγιο που να το κάνει αυτό ΧΩΡΙΣ να μου ζητάει να ανοίξω λογαριασμό όπως μου ζητάει το stok ημερολόγιο του κινητού μου. Edited May 3, 2015 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Θέλω μια καλή εφαρμογη για υπενθυμίσεις. Να οριζω ημερομηνία και ώρα που θέλω να μου χτυπήσει μια υπενθύμιση και θέλω να γράφω και κείμενο να μου εμφανίζει όταν θα χτυπαει. Η κάποιο ημερολόγιο που να το κάνει αυτό ΧΩΡΙΣ να μου ζητάει να ανοίξω λογαριασμό όπως μου ζητάει το stok ημερολόγιο του κινητού μου. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.tanyu.SmartAlarmFree 1+ χρόνο που τη χρησιμοποιώ, δεν έχει τύχει μια φορά να μην χτυπήσει και δεν έχω βρει κάτι που να μην το κάνει. Στην αρχή ίσως να σε δυσκολέψει γιατί έχει πολλές δυνατότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Χρησιμοποιώ το Ημερολόγιο του gmail που κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. Γράφεις το ραντεβού, το χάπι και οτιδήποτε άλλο θέλεις, την ώρα που το θέλεις και με συγχρονισμό στο κινητό σου θα στο υπενθυμίσει (εννοείται ότι το κείμενο θα είναι περιορισμένο και όχι καμιά κόλλα χαρτί). Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Χρησιμοποιώ το Ημερολόγιο του gmail που κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. Γράφεις το ραντεβού, το χάπι και οτιδήποτε άλλο θέλεις, την ώρα που το θέλεις και με συγχρονισμό στο κινητό σου θα στο υπενθυμίσει (εννοείται ότι το κείμενο θα είναι περιορισμένο και όχι καμιά κόλλα χαρτί). Τελικά εκεί κατέληξα κ εγώ!!! Αλλά όταν λέει συγχρονισμό τι εννοεί? Ότι μου στέλνει την υπενθύμιση σε και email? Μπορεί να ρωτάω βλακειες αλλά δεν ξέρω καθόλου. Το έβαλα χωρίς συγχρονισμό . κάνω αποθήκευση Μόνο στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Συγχρονισμός σημαίνει συνεχής επικοινωνία των μονάδων που έχεις (pc, κινητό, tablet, φορητός κλπ) με το gmail και γίνεται με ενεργοποιημένο το πλήκτρο συγχρονισμού (συνήθως το 2ο από δεξιά, με τα 2 βελάκια). Χωρίς συγχρονισμό δεν θα ενημερώνονται οι μονάδες σου από τις όποιες μεταβολές, προσθήκες κλπ έχεις κάνει στο Ημερολόγιο από όποια μονάδα. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Πέρασα το xposed framework και μετα το Gravity αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα, τη κάνω? αυτό που θέλω είναι να παίζει το youtube ακόμα και με κλειστή οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) Πέρασα το xposed framework και μετα το Gravity αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα, τη κάνω? αυτό που θέλω είναι να παίζει το youtube ακόμα και με κλειστή οθόνη φίλε μου για YouTube χρειάζεται μόνο http://repo.xposed.info/module/com.pyler.youtubebackgroundplayback ,δουλεύει 1000% + xposed φυσικά ,κάνε εγκατάσταση και αυτό http://repo.xposed.info/module/ma.wanam.youtubeadaway (κόβει τις διαφημίσεις από YouTube ) Edited May 3, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ok το 1ο το πέρασα, χρειάζεται κάποια ρύθμιση επιπλέον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ok το 1ο το πέρασα, χρειάζεται κάποια ρύθμιση επιπλέον? Όχι ..μια επανακκινηση (άνοιξε το xposed και επέλεξε το ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πριν βιαστειτε να πειτε να ρωτησω στο αντιστοιχο νημα για το κινητο, λεω εξαρχης οτι το προβλημα μου εχει τυχει με διαφορες συσκευες, και δεν λεω οτι κατ'αναγκη ειναι θεμα android, αλλα σιγουρα δεν ειναι και προβλημα μιας συσκευης μονο. Το προβλημα; Δυσκολια ή αδυναμια συνδεσης, με public wifis. Κυριως σε καφετεριες, εστιατορια κλπ. Και παλι πριν πειτε οτι 'μπουκωσε', θα σας πω οτι παντα διπλα μου τυχαινει καποιος αλλος να συνδεεται! Αρα τι; 'Μπουκωσε' για μενα, και για τον διπλανο οχι; Δεν το καταλαβα αυτο. Πως μερικες συσκευες βρισκουν το δικτυο, αλλα μενουν παντα σε ενα αεναο 'handshaking' (obtaining ip, αλλα δεν συνδεονται, και παλι απο την αρχη), και αλλες συνδεονται με την μια, ποτε δεν το καταλαβα. Μπορει καποιος να μου πει τι φταιει, και αν μπορει να γινει κατι; Δεν μπορει η γκαντεμια να χτυπαει μονο τις δικες μου συσκευες... Νιωθω παντα και 'ριγμενος', ολοι να συνδεονται, κι εγω μια ζωη στην απεξω...whatever device i use. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 το "σε προλαβε αλλος" το ξερεις; :p ξερεις δεν μπορει να συνδεθει απεριοριστος αριθμος συσκευων σε εναν ρουτερ, επειδη μου ετυχε κ εμενα προσφατα παρομοιο περιστατικο, αλλα σε πιο περιορισμενο χωρο, οταν αποσυνδεοταν ο διπλανος μου συνδεομουν κανονικα και αντιστροφα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 το "σε προλαβε αλλος" το ξερεις; :p ξερεις δεν μπορει να συνδεθει απεριοριστος αριθμος συσκευων σε εναν ρουτερ, επειδη μου ετυχε κ εμενα προσφατα παρομοιο περιστατικο, αλλα σε πιο περιορισμενο χωρο, οταν αποσυνδεοταν ο διπλανος μου συνδεομουν κανονικα και αντιστροφα Αρα δωρεαν μεν, αλλα οποιος προλαβε-προλαβε...κριμα...ρωσικη ρουλετα θυμιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 H συσκευή φταίει... Όσο πιό μελετημένα τα κυκλώματα και οι κεραίες της τόσο πιό εύκολα θα πιάνει σήμα είτε wifi είτε gps κ.λ.π Το iphone4 π.χ πιάνει σε δευτερόλεπτα τα πάντα... εύκολα , άνετα αν και μονέλο 2010 Σε μερικά πράγματα όμως ισχύει το ''ότι πληρώνεις παίρνεις'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Παίδες, γιά να δείς βίντεο που τράβηξες με κινητό σε smart tv χρειάζεται κάποια εφαρμογή;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Πριν βιαστειτε να πειτε να ρωτησω στο αντιστοιχο νημα για το κινητο, λεω εξαρχης οτι το προβλημα μου εχει τυχει με διαφορες συσκευες, και δεν λεω οτι κατ'αναγκη ειναι θεμα android, αλλα σιγουρα δεν ειναι και προβλημα μιας συσκευης μονο. Το προβλημα; Δυσκολια ή αδυναμια συνδεσης, με public wifis. Κυριως σε καφετεριες, εστιατορια κλπ. Και παλι πριν πειτε οτι 'μπουκωσε', θα σας πω οτι παντα διπλα μου τυχαινει καποιος αλλος να συνδεεται! Αρα τι; 'Μπουκωσε' για μενα, και για τον διπλανο οχι; Δεν το καταλαβα αυτο. Πως μερικες συσκευες βρισκουν το δικτυο, αλλα μενουν παντα σε ενα αεναο 'handshaking' (obtaining ip, αλλα δεν συνδεονται, και παλι απο την αρχη), και αλλες συνδεονται με την μια, ποτε δεν το καταλαβα. Μπορει καποιος να μου πει τι φταιει, και αν μπορει να γινει κατι; Δεν μπορει η γκαντεμια να χτυπαει μονο τις δικες μου συσκευες... Νιωθω παντα και 'ριγμενος', ολοι να συνδεονται, κι εγω μια ζωη στην απεξω...whatever device i use. Ρωτησε στο τοπικ της συσκευης σου αν εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ναι, βασικά προφανως παιζει ρολο κι αυτο, ο φιλος δεν μας ειπε (κι ουτε μας δειχνει) τι συσκευη εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 (edited) ναι, βασικά προφανως παιζει ρολο κι αυτο, ο φιλος δεν μας ειπε (κι ουτε μας δειχνει) τι συσκευη εχει SOny z1c εχει :D Τωρα....αν εχει και αλλο/α τηλεφωνο/α δεν γνωριζω :lol: Edited May 4, 2015 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ρωτησε στο τοπικ της συσκευης σου αν εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι. Thanks για την απαντηση, αλλα ειναι η απαντηση που δεν επρεπε να δοθει! Ειπα, μου συνεβη με διαφορες συσκευες, αρα, δεν μπορω να πω ειναι θεμα 'συσκευων'! Τωρα εχω το sony z1 compact, αλλα μου εχει τυχει και με το zte skate, και με tablet. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, βασικά προφανως παιζει ρολο κι αυτο, ο φιλος δεν μας ειπε (κι ουτε μας δειχνει) τι συσκευη εχει Οταν συμβαινει σε πολλες συσκευες απο διαφορες μαρκες, οδηγουμαι στο συμπερασμα οτι το προβλημα ειναι device-independent. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Thanks για την απαντηση, αλλα ειναι η απαντηση που δεν επρεπε να δοθει! Ειπα, μου συνεβη με διαφορες συσκευες, αρα, δεν μπορω να πω ειναι θεμα 'συσκευων'! Τωρα εχω το sony z1 compact, αλλα μου εχει τυχει και με το zte skate, και με tablet. ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οταν συμβαινει σε πολλες συσκευες απο διαφορες μαρκες, οδηγουμαι στο συμπερασμα οτι το προβλημα ειναι device-independent. Εκανα ''τροποποιηση'' το προηγουμενο ποστ μου απο sony z3c σε sony z1c. Καμια φορα αν εχω προβλημα με συνδεση σε wifi βαζω ''καρφωτη'' ip. Δεν ξερω αν γινεται να βαλεις καρφωτη και στα public wifis. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Εκανα ''τροποποιηση'' το προηγουμενο ποστ μου απο sony z3c σε sony z1c. Καμια φορα αν εχω προβλημα με συνδεση σε wifi βαζω ''καρφωτη'' ip. Δεν ξερω αν γινεται να βαλεις καρφωτη και στα public wifis. Εδω τρομαζεις συχνα να βρεις το wpa key, ναι, το δωρεαν, σιγα μη βγαλεις ακρη να σου δωσει καποιος 'καρφωτη' ip...ααανν γινονταν... Αυτοι οι χωροι 'σαπορταρονται' απο εταιριες εξω, ξερουν ελαχιστα για τα ασυρματα δικτυα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 μωρε δεν αξιζουν τα public spots τελικα, 1ον 9/10 θα ειναι τιγκα 2ον δεν ειμαι απ αυτους που βγαινουν εξω κ ειναι ολη την ωρα πανω απ το κινητο, το σιχαινομαι αυτο, 500mb το μηνα με βγαζουν (= ενα ταληρακι) και χωρις wifi εξω 3ον το εμπιστευεσαι; και που ξερεις τι γινεται σε ενα public spot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts