antrenik Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Αν του περασω αλλη ROM, ξερεις αν λυνεται το προβλημα? Εννοειται ROM που να εχει τα gapps Αν παράδειγμα έχεις k.k 4.4.4 ,τότε θα ψαξεις gapps for 4.4.4 καί θά τά περάσεις, αλλά νομίζω πρέπει νά απευθυνθεις στο νήμα τής συσκευής σού Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρες, Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσος χρόνος εγγραφής βίντεο αντιστοιχεί στον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο, στις διάφορες ποιότητες? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Παιδιά καλησπέρα πάρει κάποιο πρόγραμμα να κάνω φουλ μπακαπ το τηλέφωνο με τα προγράμματα που έχω μέσα και της ρυθμίσεις τους και να τα βάλω σε άλλο που περιμένω;;;; Δηλαδή ας πούμε έχω ένα πρόγραμμα που βλέπω της κάμερες από 2 μαγαζιά και όταν το περάσω σε άλλο κινητό να πάρει και της ρυθμίσεις του Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Titanium Back up αν είσαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρες, Υπάρχει τρόπος να βλέπουμε πόσος χρόνος εγγραφής βίντεο αντιστοιχεί στον ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο, στις διάφορες ποιότητες? Αυτό εξαρτάται εν πολλοίς από τη συσκευή, το πρότυπο εγγραφής κλπ... Εμένα στο Lenovo με τη μαμά κάμερα την ώρα που γράφει βίντεο σημειώνει πόσο χώρο καταλαμβάνει, πόσο μένει κλπ... Κοίτα για Lenovo camera Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα που να σου δείχνει σε live χρόνο πόσα mb σου καταναλώνει κάθε πρόγραμμα και να στο εμφανίζει στη notifikation bar. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα που να σου δείχνει σε live χρόνο πόσα mb σου καταναλώνει κάθε πρόγραμμα και να στο εμφανίζει στη notifikation bar. Το Internet speed meter σου δείχνει σε live χρόνο την ταχύτητα στη notification bar. To ποια εφαρμογή καταναλώνει mb και με τι ταχύτητα, στο δείχνει μόλις το ανοίξεις, όχι όμως και το πόσα mb έχει καταναλώσει η κάθε μια ξεχωριστά. Μόνο συνολικά (όλες οι εφαρμογές μαζί) στο δείχνει αυτό σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση. Το πόσο έχει καταναλώσει κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, το βλέπεις από τη χρήση δεδομένων στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. :) Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Το πόσο έχει καταναλώσει κάθε πρόγραμμα ξεχωριστά, το βλέπεις από τη χρήση δεδομένων στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. :)Ή με την εφαρμογή Mobile counter! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Έχω ένα ταμπλετ nexus 7 2012. Πώς μπορώ να προσθέσω το κουμπί μενού;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Έχω ένα ταμπλετ nexus 7 2012. Πώς μπορώ να προσθέσω το κουμπί μενού;;; Αν εισαι με kit kat και root γινεται μέσω xposed και gravity box Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Έχω κάνει δυστυχώς αναβάθμιση σε lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Υπαρχει xposed και GB και για lollipop αλλα προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει. Περνα μια βολτα απο το επισημο thread του Ν7 να ρωτησεις μηπως ξερει καποιο παιδι. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Χρησιμοποιω για sms μηνυματα την εφαρμογη Go SMS (έκδοση 6.22). Ειχα ενεργοποιήσει στις Ρυθμισεις μια επιλογη και υποστηριζε την εγγραφη 160 ελληνικων χαρακτηρων σε ενα μηνυμα. Χθες εκανα unistall και μετα πάλι install το προγραμμα και δεν βρισκω την επιλογη. Μπορει καποιος να με βοηθησει ; (Καλή Ανασταση) Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Χαιρετώ το forum Και χρόνια πολλά! Έχω ένα MLS iq tab ATlas με android 4.4 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Στα κάτω κουμπιά, εκτός των 3 βασικών υπάρχουν και άλλα δυο. Ένα αριστερά για εφαρμογές και ένα δεξιά που είναι για multiwindow(Αν πατηθεί δηλαδή μικραίνει η εφαρμογή σε παράθυρο. Ωστόσο, αυτό το κουμπί, όταν ανοίξω το destinator κολλάει δίπλα σε ένα άλλο κουμπάκι του destinator με 3 τελείες. Έτσι πολλές φορές ενώ πατάω το κουμπάκι με τις 3 τελείες για το μενου του destinator μικραίνει το παράθυρο και είναι εκνευριστικό κατα την πλοήγηση. Για να πατηθεί το κουμπάκι με τις τελείες πρέπει να πατάς γωνία αλλιώς πατιέται και το άλλο και μερικές φορές κολλάει η εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω ή μετακινήσω το κουμπάκι του παραθύρου? Επισυνάπτω και φωτο 15040004 by kmagkafas, on Flickr 15040006 by kmagkafas, on Flickr 15040007 by kmagkafas, on Flickr 15040009 by kmagkafas, on Flickr Ευχαριστώ Κώστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Χρησιμοποιώ εδώ κ ένα χρόνο περιπου την εφαρμογή καιρού yowindow. ήταν Όλα καλά μέχρι τώρα αλλά εδώ και λίγες μέρες Δεν βλέπει την σωστή τοποθεσία μου με αποτέλεσμα να μου λεει αρλουμπες!! Ενώ έβλεπε ακριβώς την περιοχή που βρίσκομαι κάθε στιγμή, τωρα Με βλέπει μια στην Αυστραλία μια στην Κίνα και λέει ότι εχει 35 βαθμούς Κελσίου!! Αυτό διορθωνετε? Έχει κανείς την εφαρμογή να βοηθησει? EDIT: Και κάτι ακόμα... αυτή η εφαρμογή φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και απο τι βλέπω τα βρίσκει σωστά!! Υπάρχει καλύτερη από αυτη?? Είναι πολύ κρίσιμη. Υπάρχει κάποια παρόμοια που να μην χρειάζετε να έχω ανοιχτά τα δεδομένα μου? Να δουλεύει μόνο με το gps Και την τοποθεσία ανοιχτη. Αλλά ακόμα και με ίντερνετ αν έχετε κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο να μου προτείνετε.... [ATTACH]59370[/ATTACH] Edited April 11, 2015 by Villis Συνένωση συνεχόμενων posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) Μία ερώτηση,στο chomp SMS υπάρχει τρόπος να είναι μεγαλύτερη η γραμματοσειρά? Edit,το βρήκα Edited April 11, 2015 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 στο whats up πως βάζω φωτό της επιλογής μου στο προφίλ μου? όταν παταω μου ανοιγει την κάμερα να βγάλω καινούρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 στο whats up πως βάζω φωτό της επιλογής μου στο προφίλ μου? όταν παταω μου ανοιγει την κάμερα να βγάλω καινούρια Ρυθμίσεις, προφίλ, και πατά το μολυβακι που είναι στο πλαίσιο της φωτο κάτω δεξιά. Εκεί θα σ βγάλει κ επιλογή από αλμπουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 (edited) μα εκεί πατάω και δεν βγάζει καμια επιλογή, απλά ανοίγει η κάμερα να βγάλω καινούρια φωτό υγ: τελικά πάτησα στη φωτό που ήθελα και έκανα ορισμό ως φωτό προφίλ και όλα καλά. Edited April 11, 2015 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MADONUS7MAD Δημ. April 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2015 Χαιρετώ το forum Και χρόνια πολλά! Έχω ένα MLS iq tab ATlas με android 4.4 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Στα κάτω κουμπιά, εκτός των 3 βασικών υπάρχουν και άλλα δυο. Ένα αριστερά για εφαρμογές και ένα δεξιά που είναι για multiwindow(Αν πατηθεί δηλαδή μικραίνει η εφαρμογή σε παράθυρο. Ωστόσο, αυτό το κουμπί, όταν ανοίξω το destinator κολλάει δίπλα σε ένα άλλο κουμπάκι του destinator με 3 τελείες. Έτσι πολλές φορές ενώ πατάω το κουμπάκι με τις 3 τελείες για το μενου του destinator μικραίνει το παράθυρο και είναι εκνευριστικό κατα την πλοήγηση. Για να πατηθεί το κουμπάκι με τις τελείες πρέπει να πατάς γωνία αλλιώς πατιέται και το άλλο και μερικές φορές κολλάει η εφαρμογή. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω ή μετακινήσω το κουμπάκι του παραθύρου? Επισυνάπτω και φωτο 15040004 by kmagkafas, on Flickr 15040006 by kmagkafas, on Flickr 15040007 by kmagkafas, on Flickr 15040009 by kmagkafas, on Flickr Ευχαριστώ Κώστας Παιδιά καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλημέρα παίδες! Θα ήθελα να κάνω format το κινητό. . Το πρόβλημα μου είναι ότι με το poweramp έχω βαθμολογήσει την μουσική μου με αστέρια κάτι που δεν θέλω να χαθεί. . Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Καλημέρα παίδες! Θα ήθελα να κάνω format το κινητό. . Το πρόβλημα μου είναι ότι με το poweramp έχω βαθμολογήσει την μουσική μου με αστέρια κάτι που δεν θέλω να χαθεί. . Ξέρει κανένας τι μπορώ να κάνω; Φαντάζομαι ότι δεν είσαι root; (αν είσαι Titanium backup). Αν είσαι stock, μπορείς να πάρεις backup εφαρμογές μαζί με τα δεδομένα τους μ' αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.backup σε συνεργασία με τον υπολογιστή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Πόσοι από εμάς αγοράζουμε προγράμματα και συνεισφέρουμε στην τεχνολογική εξέλιξη του χώρου που αγαπάμε? Πόσοι από εμάς νιώθουμε την ανάγκη να επιβραβεύσουμε τους προγραμματιστές για τα προγράμματα και τις ευκολίες που μας προσφέρουν? Πέραν από τους ηθικούς λόγους, υπάρχουν άλλοι λόγοι για να επιλέξει κάνεις να πληρώσει για ένα πρόγραμμα, από το να το κατεβάσει πειρατικό και σπασμένο? Για μένα ναι. Πρώτον γιατί θα μπορείς να το χρησιμοποιείς νόμιμα σε όλες τις συσκευές που έχεις, δεύτερον γιατί θα έχεις άμεσα όλες τις αναβαθμίσεις που απαιτούνται ώστε να λειτουργεί σωστά, και τρίτον διότι άπαξ και αγοράσεις ένα πρόγραμμα, το αγοράζεις για πάντα. Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσες συσκευές και αν το χρησιμοποιήσεις. Κατεβάστε την εφαρμογή My Paid Apps και δείξτε μας πόσα χρήματα έχετε επενδύσει για τα αγαπημένα σας Tablet και Smartphone. Ξεκινάω πρώτος. [ATTACH]59451[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 καλησπέρα, έχω περάσει το true phone dialer και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Καθώς έψαχνα τις επιλογές του κατάφερα κατά λάθος, να εξαφανίσω την μπάρα πλοήγησης του dialer. αυτή που έχει τις επιλογές επαφές, ομάδες, αγαπημένα και τηλέφωνο αν θυμάμαι καλά. Ψάχνω για να την εμφανίσω πάλι αλλά δεν την βρίσκω. θυμάται κανείς πως το κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Έχω και εγώ μια ερώτηση όσο αναφορά το ίντερνετ data.Υπάρχει εφαρμογή να μπλοκάρει τις εφαρμογές που θέλεις για να μην φεύγουν τα data ανεξέλεγκτα; Έστω και με πληρωμή δεν υπάρχει θέμα.Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts