al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Και όταν πατάς "άνοιγμα" τι σου λέει? Το ανοίγει, αλλά το ανοίγει μέσα από το play store που σημαίνει ότι αν κλείσω το wi fi πάπαλα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πήγαινε με τον file explorer της συσκευής σου στο φάκελο που έχεις εσύ επιλέξει να γίνεται η εγκατάσταση των εφαρμογών και επίλεξε το apk της εφαρμογής. Δεν έχω επιλέξει κάποιο φάκελο, ποιος είναι ο default? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 (edited) Για να λέει άνοιγμα σημαίνει οτι η εφαρμογή είναι εγκατεστημένη. Το wifi που κολλάει; Πήγαινε Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Όλα και δες αν πράγματι είναι εγκατεστημένες αυτές οι εφαρμογές. Αν τις βρεις εκεί τις εφαρμογές τότε δεν έχεις το πρόβλημα που έλεγες με το Play Store μέσω υπολογιστή. Το πρόβλημα θα έχει να κάνει με το οτι δεν σου δείχνει notifications κάθε φορά που εγκαθίσταται μια εφαρμογή με αυτό τον τρόπο. Edited March 27, 2015 by Yngwiedis Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Το wifi που κολλάει; Εσένα σου ανοίγει το play store χωρίς internet; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όχι. Αλλά αν πάω στην σελίδα της εφαρμογής και μετά κλείσω το wifi βλέπω ακόμα το Άνοιγμα και μπορώ να το πατήσω. Δεν τρέχει η εφαρμογή από το Play Store αλλά από την συσκευή. Δες εκεί που σου είπα αν υπάρχουν εγκατεστημένες οι εφαρμογές. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Δεν έχω επιλέξει κάποιο φάκελο, ποιος είναι ο default? Δες στο Internal Storage -> Downloads. Αυτό σε πηγαίνει στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου, όχι στην micro SD. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Όχι. Αλλά αν πάω στην σελίδα της εφαρμογής και μετά κλείσω το wifi βλέπω ακόμα το Άνοιγμα και μπορώ να το πατήσω. Δεν τρέχει η εφαρμογή από το Play Store αλλά από την συσκευή. Δες εκεί που σου είπα αν υπάρχουν εγκατεστημένες οι εφαρμογές. Τίποτα. Δοκίμασα το Epson iprint, λέει εγκαταστάθηκε αλλά πήγα ρυθμίσεις/εφαρμογές και τίποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Συμφωνώ κι εγώ, αφού λέει άνοιγμα και τις ανοίγει είναι εγκατεστημένες. Όχι ότι δεν είναι τεχνικά εφικτό να τρέχουν ονλάιν αλλά αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το ξέραμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Λοιπόν παιδιά, έκανα restart τη συσκευή και ξεκίνησε και κάνει όλες τις εγκαταστάσεις που είχαν ζητηθεί από το laptop. Άρα κάπου σκαλώνει η δουλειά και για να τις δει θέλει restart. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 βρηκες άκρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ακομα οχι,τα ψιλο παρατησα! Εχεις και συ το ιδιο προβλημα? Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δες ποιας εταιρίας είναι οι εφαρμογές που προτείνει και μπες μήπως έχουν κάποια από αυτές που κατέβασες ή μήπως ψιλιαστεις κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 το ίδιο και σε μενα, avast δεν βρισκει τιποτα, κατι εγκατεστησε ο γιος που το εβγαλα αλλα μαλλον αφησε καταλοιπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 εβγαλα gosms και μου φαίνεται οτι έφτιαξε. για δοκίμασε και πες μου αν το εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackertom Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα μηνύματα / sms / εικόνες από το hangouts; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 παιδιά στην lollipop έχει διορθώσει η Google την βλακεία του να μην μπορούν οι εφαρμογές να εγγραψουν στην κάρτα μνήμης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Υπάρχει τρόπος να πάρω back up τα μηνύματα / sms / εικόνες από το hangouts; Οι εικόνες δεν υπάρχουν online στο Account σου; άμα κάνει εγκατάσταση την εφαρμογή hangouts στον υπολογιστή και πατήσεις σε μια εικόνα που έστειλες ή σου στείλατε, σε βγάζει σε μια gallery με τις εικόνες που έστειλες με εκείνη την επαφή. Νομίζω... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 παιδιά στην lollipop έχει διορθώσει η Google την βλακεία του να μην μπορούν οι εφαρμογές να εγγραψουν στην κάρτα μνήμης; Επειδή αυτό νομίζω ενδιαφέρει πολύ κόσμο, ένας απλός τρόπος για να διαπιστωθεί είναι ο εξής. Παίρνοντας Backup με τον Nova στην εξωτερική κάρτα η κάνοντας ένα απλό rename ενός φακέλου με τον ES. Αν μπορεί κάποιος με lolipop και χωρίς root ας δοκιμάσει να μας πει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeris Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Το ειχα ξεχασει για κανα 2 μερες,το εχω το gosms,εκανα εγκατασταση κατι τυχαιο απο το πλει στορ μολις τωρα και δεν μου βγαλε τιποτα,και το gosms εκανε update χτες/προχτες, ισως να ηταν αυτο το app το προβλημα τελικα. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Συνήθως τέτοιου είδους παράθυρα έρχονται από launchers τύπου go launcher κλπ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekari Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 καλησσπερ,εχω το εξης προβλημα:εχω tablet lenovo a3300 κ προσπαθω να ανεβασω βιογραφικο απο οποιονδηποτε web browser κ οι μονες επιλογες που μου εμφανιζονται ειναι να διαλεξω απο φωτογραφιες η προγραμμα εγγραφης ηχου η καμερα.δεν εχω προσβαση στα αρχεια μου για να βρω το βιοφραφικο κ να το ανεβασω ενω εχω κ file manager.οποιος γνωριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Επειδή αυτό νομίζω ενδιαφέρει πολύ κόσμο, ένας απλός τρόπος για να διαπιστωθεί είναι ο εξής. Παίρνοντας Backup με τον Nova στην εξωτερική κάρτα η κάνοντας ένα απλό rename ενός φακέλου με τον ES. Αν μπορεί κάποιος με lolipop και χωρίς root ας δοκιμάσει να μας πει.. Ευχαριστώ προκαταβολικά Πλέον στην lolipop διορθώθηκε το θέμα και όλα είναι όπως πριν. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Πλέον στην lolipop διορθώθηκε το θέμα και όλα είναι όπως πριν. ξέρεις μήπως διορθώθηκε ήδη από κιτκατ 4.4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Οχι στην kitkat δεν μπορείς να γράψεις στην sd . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 (edited) Εγω με Lollipop δεν μπορω ουτε να μεταφερω ουτε να μετονομασω φακελους στην εξωτερικη sd με τον ES Edited March 29, 2015 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Ποιον file explorer χρησιμοποιείς ,με es file μπορώ μια χαρά χωρίς root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts