ταξιδιωτης22 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 σκουπιδια οπως ειναι δεν χρειαζονται.αν θες κρατα το clean master Εντελώς σκουπίδι όμως. Sd maid.πολύ καλή εφαρμογή. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgecreta Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Δοκίμασες να κοιτάξεις στο φάκελο Downloads ή attachments? Στα Downloads δεν είναι και φάκελος Attachments δεν υπάρχει. Θα με τρελάνει.. Ανοίγω τη συνημμένη φωτο από το email, επιλέγω αποθήκευση (δε με ρωτά που θέλω να αποθηκεύσω), και στο καπάκι μου τη δηλώνει αποθηκευμένη. Που όμως; Επιπλέον, στον ES δε βρίσκω κάποιο πεδίο αναζήτησης για να ψάξω με βάση το όνομα του αρχείου Παράθεση Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Επιπλέον, στον ES δε βρίσκω κάποιο πεδίο αναζήτησης για να ψάξω με βάση το όνομα του αρχείου Βαλε το astro file manager και ψαξε απο εκει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 (edited) Στα Downloads δεν είναι και φάκελος Attachments δεν υπάρχει. Θα με τρελάνει.. Ανοίγω τη συνημμένη φωτο από το email, επιλέγω αποθήκευση (δε με ρωτά που θέλω να αποθηκεύσω), και στο καπάκι μου τη δηλώνει αποθηκευμένη. Που όμως; Επιπλέον, στον ES δε βρίσκω κάποιο πεδίο αναζήτησης για να ψάξω με βάση το όνομα του αρχείου Μπορείς μέσω ES να πας στη Homepage και να πατήσεις να σου εμφανίσει όλες τις φωτογραφίες της συσκευής. Μόλις βρεις αυτή που θες, μέσα από τα Properties της φωτογραφίας μπορείς να δεις το path που αποθηκεύτηκε. Επίσης εμένα μου εμφανίζει κανονικά search button. Edited February 19, 2015 by renesis_87 Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γεια χαρα Υπαρχει τροπος να απαλαχτώ από τις σπαστικες διαφημίσεις στις εφαρμογες του τυπου"Προσοχη Ιος ..." και τα τις υπολοιπες. Ψαχμω αλλα δεν βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Αν είσαι root υπάρχει... Αν δεν... όχι... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Γεια χαρα Υπαρχει τροπος να απαλαχτώ από τις σπαστικες διαφημίσεις στις εφαρμογες του τυπου"Προσοχη Ιος ..." και τα τις υπολοιπες. Ψαχμω αλλα δεν βρισκω. root και adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkoumo Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Adblock τι γινεται? https://adblockplus.org/en/android-install Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Adblock τι γινεται? https://adblockplus.org/en/android-install Εγώ χρησιμοποιώ το AdAway, μου αρέσει περισσότερο, αυτές οι εφαρμογές όμως απαιτούν root, δεν ξερω αν εισαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Adblock τι γινεται? https://adblockplus.org/en/android-install Θα σε βοηθήσει έως ένα βαθμό ..εάν δεν είσαι root .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα, το Helium τι ακριβώς backup κρατάει? Γίνεται να το κρατήσω στον υπολογιστή και όχι στο DropBox? Μου βγάζει για backup multimedia μόνο και θέλει να τα αποθηκεύσει στο dropbox. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_vaik Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone. Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει. Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone. Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει. Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση. Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες? Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_vaik Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία. Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπα........... Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές? Στη τελευταία cm12 εχει χρήστες που ο καθενας κανει οτι θέλει στη συσκευή οποτε γίνεται ετσι. Νομίζω πως η lollipop θα εχει το "users" standard οποτε θα μπορεις ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές? Ναι, σε όλες τις εκδόσεις Android από 2.3 και μετά. Οι λογαριασμοί google δεν έχουν καμία σχέση με τους χρήστες που αναφέρει ο Da_rudakos. Ap tis ρυθμίσεις λογαριασμών προσθέτεις όσους λογαριασμούς google θες, και στο play store απ το μενού επιλέγεις ποιον λογαριασμο θες να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 to adblock που προταθηκε παραπανω κανει δουλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 to adblock που προταθηκε παραπανω κανει δουλεια? εάν δεν είσαι root είναι μονόδρομος ...βοηθάει..είναι και για τα free παιχνίδια ...εάν είσαι root δαγκωτό adaway (από τα πρώτα πράγματα που κάνεις εγκατάσταση όταν ρουταρεις μια συσκευή!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 xaxaxa καταλαβα. οχι δεν ειμαι ρουτ ακομα, οποτε θα βαλω το adblock προς το παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει? στο φάκελο download..(εξαρτάται κάποιος φορές από ποιο πρόγραμμα το κατεβάζεις) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- xaxaxa καταλαβα. οχι δεν ειμαι ρουτ ακομα, οποτε θα βαλω το adblock προς το παρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 μπα δεν λειτουργει. κρασαρει συνεχως κατα την ενημερωση της whitelist. ειμαι με λολιποπ. μπορει γι αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts