Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκουπιδια οπως ειναι δεν χρειαζονται.αν θες κρατα το clean master

Εντελώς σκουπίδι όμως.

Sd maid.πολύ καλή εφαρμογή.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Δοκίμασες να κοιτάξεις στο φάκελο Downloads ή attachments?

Στα Downloads δεν είναι και φάκελος Attachments δεν υπάρχει.

Θα με τρελάνει.. Ανοίγω τη συνημμένη φωτο από το email, επιλέγω αποθήκευση (δε με ρωτά που θέλω να αποθηκεύσω), και στο καπάκι μου τη δηλώνει αποθηκευμένη. Που όμως;

Επιπλέον, στον ES δε βρίσκω κάποιο πεδίο αναζήτησης για να ψάξω με βάση το όνομα του αρχείου

Δεν επιτρέπονται αγγελίες στην υπογραφή.

Επιπλέον, στον ES δε βρίσκω κάποιο πεδίο αναζήτησης για να ψάξω με βάση το όνομα του αρχείου

Βαλε το astro file manager και ψαξε απο εκει.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Στα Downloads δεν είναι και φάκελος Attachments δεν υπάρχει.

Θα με τρελάνει.. Ανοίγω τη συνημμένη φωτο από το email, επιλέγω αποθήκευση (δε με ρωτά που θέλω να αποθηκεύσω), και στο καπάκι μου τη δηλώνει αποθηκευμένη. Που όμως;

Μπορείς μέσω ES να πας στη Homepage και να πατήσεις να σου εμφανίσει όλες τις φωτογραφίες της συσκευής. Μόλις βρεις αυτή που θες, μέσα από τα Properties της φωτογραφίας μπορείς να δεις το path που αποθηκεύτηκε.

Επίσης εμένα μου εμφανίζει κανονικά search button.

Edited by renesis_87
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Γεια χαρα

Υπαρχει τροπος να απαλαχτώ από τις σπαστικες διαφημίσεις στις εφαρμογες του τυπου"Προσοχη Ιος ..." και τα τις υπολοιπες.

Ψαχμω αλλα δεν βρισκω.

Γεια χαρα

Υπαρχει τροπος να απαλαχτώ από τις σπαστικες διαφημίσεις στις εφαρμογες του τυπου"Προσοχη Ιος ..." και τα τις υπολοιπες.

Ψαχμω αλλα δεν βρισκω.

root και adaway

Adblock τι γινεται?

https://adblockplus.org/en/android-install

Εγώ χρησιμοποιώ το AdAway, μου αρέσει περισσότερο, αυτές οι εφαρμογές όμως απαιτούν root, δεν ξερω αν εισαι!

Καλησπέρα, το Helium τι ακριβώς backup κρατάει? Γίνεται να το κρατήσω στον υπολογιστή και όχι στο DropBox? Μου βγάζει για backup multimedia μόνο και θέλει να τα αποθηκεύσει στο dropbox.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone.

Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει.

Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες?

Ρε παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί είμαι καινούργιος στα smartphone.

Σε ένα φρεσκοαγορασμένο doogee άλλαζα συχνά ταπετσαρίες για να δω ποια μου ταιριάζει.

Όταν θέλω να βάλω ζωντανή ταπετσαρία (ενώ πρίν λειτουργούσε) τώρα μου βγάζει ''Δυστυχώς, η εφαρμογή Επιλογέας ζωντανής ταπετσαρίας έχει σταματήσει''. Απο την Διαχείριση εφαρμογών δεν μου δίνει δυνατότητα να κάνω εκκίνηση.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ξανά τις ζωντανές ταπετσαρίες?

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση cache ή/και δεδομένων από τις ρυθμίσεις των εφαρμογών και ξαναδοκίμασε να βάλεις μία.

Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλά πάλι τα ίδια

Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές?

Μπα...........

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Μπορούν στο ίδιο τηλέφωνο να συνυπάρξουν 2 ή περισσότεροι google λογαριασμοί έτσι ώστε να προστεθούν και να ενωθούν οι paid εφαρμογές?

Στη τελευταία cm12 εχει χρήστες που ο καθενας κανει οτι θέλει στη συσκευή οποτε γίνεται ετσι.

Νομίζω πως η lollipop θα εχει το "users" standard οποτε θα μπορεις ετσι.

Ναι, σε όλες τις εκδόσεις Android από 2.3 και μετά. Οι λογαριασμοί google δεν έχουν καμία σχέση με τους χρήστες που αναφέρει ο Da_rudakos. Ap tis ρυθμίσεις λογαριασμών προσθέτεις όσους λογαριασμούς google θες, και στο play store απ το μενού επιλέγεις ποιον λογαριασμο θες να χρησιμοποιήσεις κάθε φορά

Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει?

to adblock που προταθηκε παραπανω κανει δουλεια?

εάν δεν είσαι root είναι μονόδρομος ...βοηθάει..είναι και για τα free παιχνίδια ...εάν είσαι root δαγκωτό adaway (από τα πρώτα πράγματα που κάνεις εγκατάσταση όταν ρουταρεις μια συσκευή!)

Οταν κατεβαζω κατι στο κινητο μεχρι να κατεβει ολοκληρο και να γινει η εγκατασταση του σε ποιο φακελο το κατεβαζει?

στο φάκελο download..(εξαρτάται κάποιος φορές από ποιο πρόγραμμα το κατεβάζεις)

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

xaxaxa καταλαβα. οχι δεν ειμαι ρουτ ακομα, οποτε θα βαλω το adblock προς το παρων

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned