Kybos_Erifthi Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Πως μπορει καποιος να τσεκαρει αν σε android 4.4.2 εχει περαστει λογισμικο για υποκλοπη-παρακολουθηση? Απο οτι διαβασα στο google ειναι πιθανο χωρις ομως να βρω τροπο για να διαπιστωθει κατι τετοιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Δοκίμασε και αυτό: http://www.easybytez.com/ncp1q1lm6ry9 Δυστυχώς ούτε αυτό κάνει τίποτα. Πάλι το ίδιο σκηνικό. Σε ευχαριστώ πάντως για τον χρόνο σου.:D:D Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μάλλον πρέπει να αλλάξεις launcer ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos4p Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Μάλλον πρέπει να αλλάξεις launcer ... :) ούτε με αυτό άλλαξε κάτι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 (edited) Μπορώ να κατεβάσω μια ταινία στο κινητό και να την στείλω με κάποιο τρόπο στο ταμπλετ; Airdroid.. Edited January 30, 2015 by overpower Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Greenify αν θες να διαβάσεις Καλό χρυσό το Greenify αλλά κάτι κάνει στο stock πληκτρολόγιο και εξαφανίζει τα ελληνικά. (Samsung Note 3 Neo) Κάπου στο forum είχα διαβάσει την λύση αλλά δεν θυμάμαι που;; Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Δεν επηρεάζει το πληκτρολόγιο, ίσως κάποιο module που εσύ βάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πως μπορώ να κάνει update μια εφαρμογή; Ρωτάω γιατί έχει έρθει ειδοποίηση, την ξεκίνησα αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω έλλειψης "επαρκούς χώρου", έκανα εκκαθάριση και απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και θέλω να κάνω τώρα ενημέρωση σε όσες χρειάζονται. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Πως μπορώ να κάνει update μια εφαρμογή; Ρωτάω γιατί έχει έρθει ειδοποίηση, την ξεκίνησα αλλά δεν ολοκληρώθηκε λόγω έλλειψης "επαρκούς χώρου", έκανα εκκαθάριση και απεγκατέστησα κάποιες εφαρμογές και θέλω να κάνω τώρα ενημέρωση σε όσες χρειάζονται. Μπες στο play > Οι εφαρμογές μου και κάντο απο εκεί Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ευχαριστώ για το tip (που το είχα χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αλλά ...). Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις ταιριάζει "το αυγό του Κολόμβου" ... Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γνωριζει κανεις πως μπορει να γινει αυτο εκτος απο την απαισια εφαρμογη Kies? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σε lollipop πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα οθόνης κλειδώματος; Δεν βρίσκω την επιλογή πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γνωριζει κανεις πως μπορει να γινει αυτο εκτος απο την απαισια εφαρμογη Kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STK Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα παιδες, θελω να σας ρωτήσω, εχω το Sony Xperia Z1 (με android 4.4.4) εχω παρατηρήσει ότι τώρα τελευταία όταν το βαζω στην αναμονη αρκετες φορες, η οθονη συνεχιζει να εκμπεμπει ενα ελαφρυ φως και δε γινεται τελειως μαύρη. Με ενα ρισταρτ φτιάχνει προς το παρον. Έχει τυχει σε καποιον αλλο αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ρώτα στο νήμα της συσκευής σου. Δεν είναι θέμα του Android αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Σε lollipop πώς μπορώ να αλλάξω την εικόνα οθόνης κλειδώματος; Δεν βρίσκω την επιλογή πουθενά. Αυτο στην CM12 δεν γινετε γιατι το εψαξα και γω για μενα,παραμονο με την εφαρμογη Lollipop Lockscreen Android L Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γεια σας , όπως καταλάβατε θα ήθελα να μάθω πως να σβήσω όλα τα στοιχεία - δεδομένα της μητρικής πλακέτας του κινητού μου galaxy s3 και να τα ξαναβάλω - ξαναγράψω με νόμιμο σκοπό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Γεια σας , όπως καταλάβατε θα ήθελα να μάθω πως να σβήσω όλα τα στοιχεία - δεδομένα της μητρικής πλακέτας του κινητού μου galaxy s3 και να τα ξαναβάλω - ξαναγράψω με νόμιμο σκοπό. ?????????????????????????? Δεν γίνεται :lol: factory reset??? ¿???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) ?????????????????????????? Δεν γίνεται :lol: factory reset??? ¿???????? Το πρώτο που έκανα ήταν factory reset αλλά τίποτα . Κι όμως υπάρχει κοίταγα και σε άλλα forum και κάτι λέγανε για EMMC αρχείο και συγκεκριμένα ότι αυτό τα σβήνει όλα???? Κάτι τέτοιο για αυτό θέλω την βοήθειά σας. Edited February 1, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Το πρώτο που έκανα ήταν factory reset αλλά τίποτα . Κι όμως υπάρχει κοίταγα και σε άλλα forum και κάτι λέγανε για EMMC αρχείο και συγκεκριμένα ότι αυτό τα σβήνει όλα???? Κάτι τέτοιο για αυτό θέλω την βοήθειά σας. Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να κάνεις, να πετύχεις ;;;; τι να σβήσεις ;;;; ποιο είναι το πρόβλημα;; sudden death???? Edited January 31, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Γεια σας , όπως καταλάβατε θα ήθελα να μάθω πως να σβήσω όλα τα στοιχεία - δεδομένα της μητρικής πλακέτας του κινητού μου galaxy s3 και να τα ξαναβάλω - ξαναγράψω με νόμιμο σκοπό. Και πως θα τα ξαναπερασεις; Edited February 1, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς τι θέλεις να κάνεις, να πετύχεις ;;;; τι να σβήσεις ;;;; ποιο είναι το πρόβλημα;; sudden death???? Κοίταξε έχω πρόβλημα με ενοχλητικό πλαίσιο όπου εμφανίζεται σε αυτό όλες οι πληροφορίες για το κινητό και επειδή σαν να μην έφτανε και αυτό το ΙΜΕΙ είναι 004999010640000 και το S/N Number είναι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει πίσω από το κινητό κτλ. και τώρα θέλω να σβήσω ό,τι υπάρχει στην μητρική πλακέτα σχετικά με αυτά για να τα ξαναγράψω-ξαναβάλω αλλά και να φύγει αυτό το ενοχλητικό πλαίσιο Edited February 1, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Και πως θα τα ξαναπερασεις; εάν σου έτυχε sudden death (το πας για service !!!) στο EMMC chip (μνήμη)δεν μπορείς να επεμβεις!!! αγοράζεις http://www.aliexpress.com/item/chip-for-Samsung-I9300-word-stock-new-KMVTU000LM-B503-batch-original-price/614094462.html ,http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39024876&postcount=5 και με κολλητήρη....... άκυρο τα ποιο πάνω (γιατι δεν λες ότι έχεις πρόβλημα με ΙΜΕΙ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CMPUNK Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 εάν σου έτυχε sudden death (το πας για service !!!) στο EMMC chip (μνήμη)δεν μπορείς να επεμβεις!!! αγοράζεις http://www.aliexpress.com/item/chip-for-Samsung-I9300-word-stock-new-KMVTU000LM-B503-batch-original-price/614094462.html ,http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=39024876&postcount=5 και με κολλητήρη....... Kαι κάποια βίντεο που είδα στο youtube να καθαρίζουν τη μνήμη της motherboard και να τοποθετούν ξανά τα δεδομένα-στοιχεία??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 (edited) Κοίταξε έχω πρόβλημα με ενοχλητικό πλαίσιο όπου εμφανίζεται σε αυτό όλες οι πληροφορίες για το κινητό και επειδή σαν να μην έφτανε και αυτό το ΙΜΕΙ είναι 004999010640000 και το S/N Number είναι διαφορετικό από αυτό που υπάρχει πίσω από το κινητό κτλ. και τώρα θέλω να σβήσω ό,τι υπάρχει στην μητρική πλακέτα σχετικά με αυτά για να τα ξαναγράψω-ξαναβάλω αλλά και να φύγει αυτό το ενοχλητικό πλαίσιο Μεγάλε αυτό που ζητάς δεν γίνεται. Για να γράψεις σε emmc χρειάζεσαι JTAG + το ανάλογο λογισμικό που νομίζω ότι δεν κυκλοφορεί ελεύθερα. Γράφε λίγο πιο δομημένα γιατί που θυμίζεις έναν γνωστό πρόεδρο μιας ΠΑΕ. Edited February 1, 2015 by Sofos_5 Προσθήκη Παράθεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts