Γιάννης Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα .Μπορω στις επαφες μου να εχω μια που να μην φαινεται οταν καποιος "ψαχνει" το κινητο μου ?Οι υπολοιπες να ειναι φανερες ....Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoos Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Παιδια μια ερωτηση... Το παλιο μου samsung με gingerbread 2.3.6 στην lockscreen οταν επαιζα μουσικη με τον εργοστασιακο player με συνεχομενο πατημα το τραγουδι πηγαινε fast foward-back. Τωρα εχει μονο να παει στο επομενο κομματι με την jelly bean.Υπαρχει κανενας τροπος να το ενεργοποιησω η θα χρειαστω ξεχωριστο προγραμμα? Μιλαμε την λειτουργια την χρησιμοποιουσα τρελα και συνεχεια απορω τι τους πειραζε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπέρα. Μπορώ να πάρω το apk μια εφαρμογής (κατεβασμένης από το play store), από τη μια συσκευή με android που την έχω εγκατεστημένη, και να το εγκαταστήσω σε μια άλλη; Επίσης, γίνεται να χρησιμοποιήσω το skype, χωρίς να έχω περάσει λογαριασμό gmail στη συσκευή μου; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Καλησπέρα. Μπορώ να πάρω το apk μια εφαρμογής (κατεβασμένης από το play store), από τη μια συσκευή με android που την έχω εγκατεστημένη, και να το εγκαταστήσω σε μια άλλη; Επίσης, γίνεται να χρησιμοποιήσω το skype, χωρίς να έχω περάσει λογαριασμό gmail στη συσκευή μου; Για το πρωτο κατέβασε την εφαρμογή sdmaid Από το google play. Μετά μέσα στο app Πήγενε εκεί που λέει ελεγχος εφαρμογων, πάτα αυτή που θες κ Μετά πατα εξαγωγή αρχειου .apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Πως γινεται, και ποσο καλα γινεται, το copy-paste κειμενου, απο .doc σε μια ηλεκτρονικη φορμα browser, στο android? Ειναι δυνατοτητα του android, ή των προγραμματων, ή και των δυο; Γινεται ευκολα; Και πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Για το πρωτο κατέβασε την εφαρμογή sdmaid Από το google play. Μετά μέσα στο app Πήγενε εκεί που λέει ελεγχος εφαρμογων, πάτα αυτή που θες κ Μετά πατα εξαγωγή αρχειου .apk Thanks! Ήσουν κατατοπιστικότατος. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Πως γινεται, και ποσο καλα γινεται, το copy-paste κειμενου, απο .doc σε μια ηλεκτρονικη φορμα browser, στο android? Ειναι δυνατοτητα του android, ή των προγραμματων, ή και των δυο; Γινεται ευκολα; Και πως; Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη λειτουργία. Προσπάθησε να το κάνεις. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaq141 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ρεύμα παιδιά. Ξέρει κανένας αν μπορούν να αλλάξουν οι default fonts του Firefox mobile? Είναι απαράδεκτες. Προτιμώ αυτές του Chrome. Έχω Googleαρει αλλά δεν βρίσκω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Thanks! Ήσουν κατατοπιστικότατος. Σχετικά με αυτό. Όταν επιλέγω εξαγωγή του apk, αφαιρείται τελείως το apk από τη συσκευή ή κάνει κάποιου είδους copy/paste η εφαρμογή; Edited January 25, 2015 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Σχετικά με αυτό. Όταν εξαγωγή του apk, αφαιρείται τελείως το apk από τη συσκευή ή κάνει κάποιου είδους copy/paste η εφαρμογή; το 2ο Myfriend Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλημέρα. Σαν βασικό browser έχω τον boat. Όταν όμως κάνω restore το κιν χρειάζεται να ξαναβάλω τις διευθύνσεις που χρησιμοποιώ πιο πολύ. Μπορεί να γίνει κάπου αποθήκευση για να τις κρατάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 το 2ο Myfriend Τότε κάνει ακριβώς αυτό που θέλω. Thank you!! Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 τα save games αποθηκευονται στην SD εαν το παιχνιδι ειναι περασμενο στην SD ? γιατι κατεβασα καποια παιχνιδια στην παλια μου συσκευη και δεν ξεκινησα απο την αρχη. ρωταω , γιατι θελω να τα κρατησω τα συγκεκριμενα save games για να τα μεταφερω σε αλλη συσκευη android. μια βοηθεια παιδια , γιατι αυριο δινω την συσκευη μαζι με την SD ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Μήπως είσαι root φίλε μου να τα κάνεις backup μαζι με τα δεδομενα τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) ναι το εχω κανει ροοτ , επομενο βημα ? μεσω titanium backup pro να κανω backup τα παιχνιδια ? ενταξει , δοκιμασα ενα παιχνιδι backup και μετα restore και δουλεψε :) Edited January 25, 2015 by Nirvana19 solved Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ναι το εχω κανει ροοτ , επομενο βημα ? μεσω titanium backup pro να κανω backup τα παιχνιδια ? ενταξει , δοκιμασα ενα παιχνιδι backup και μετα restore και δουλεψε :) φυσικά titanium backup ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 (edited) Stelioz350 Έχω την πληρωμένη έκδοση. Δεν ξέρω ποια έχεις. Εγώ πατάω τους σελιδοδείκτες, κάτω αριστερά έχει ένα σύννεφο και εκεί κάνεις συγχρονισμό στο σύννεφο του boat ή στην κάρτα σου. Edited January 26, 2015 by flandra Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ναι το εχω κανει ροοτ , επομενο βημα ? μεσω titanium backup pro να κανω backup τα παιχνιδια ? ενταξει , δοκιμασα ενα παιχνιδι backup και μετα restore και δουλεψε :) Ολα οκ ετσι; Τώρα το είδα, εγγύηση το titanium. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Το καθε προγραμμα εχει τα υπερ και τα κατα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εχω διαφορες συσκευες android. Καποιες, ειναι πιο παλιες. Παλιοτερα οταν στο play (και οταν ακομη το εβλεπα απο τον υπολογιστη στον browser google.com/play), μου εβγαζε αν ενα προγραμμα ή παιχνιδι, είναι ή δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου. Τωρα πια, δεν βλεπω να εμφανιζει αυτη την πληροφορια. Μπορει για οτι με ενδιαφερει, να βλεπω με ποιο ειναι συμβατο και με ποιο οχι; Πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εχω διαφορες συσκευες android. Καποιες, ειναι πιο παλιες. Παλιοτερα οταν στο play (και οταν ακομη το εβλεπα απο τον υπολογιστη στον browser google.com/play), μου εβγαζε αν ενα προγραμμα ή παιχνιδι, είναι ή δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου. Τωρα πια, δεν βλεπω να εμφανιζει αυτη την πληροφορια. Μπορει για οτι με ενδιαφερει, να βλεπω με ποιο ειναι συμβατο και με ποιο οχι; Πως; Νομίζω πως σου παρουσιάζει τις συμβατές συσκευές που μπορεί να γίνει εγκατάσταση Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Στο IFTTT μπορώ να φτιάξω ό,τι Recipe θέλω ή έχω περιορισμούς; δοκίμασα να κάνω ένα νέο Recipe και στο IF μου έχει μια λίστα με διάφορα αλλά όχι τις δικές μου εφαρμογές. Θέλω για παράδειγμα να του πω: Όταν ανοίγω το Sygic, ενεργοποίησε το GPS", μπορώ να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Νομίζω πως σου παρουσιάζει τις συμβατές συσκευές που μπορεί να γίνει εγκατάσταση Εισαι σιγουρος; Εγω το μονο που εχω 'δει', ειναι να μην σου εμφανιζει καν μια εφαρμογη, αν δεν ειναι συμβατη απο τη συσκευη απο την οποια σερφαρεις στο play. Αυτο δεν ειναι και πολυ βολικο ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katergaris1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Εισαι σιγουρος; Εγω το μονο που εχω 'δει', ειναι να μην σου εμφανιζει καν μια εφαρμογη, αν δεν ειναι συμβατη απο τη συσκευη απο την οποια σερφαρεις στο play. Αυτο δεν ειναι και πολυ βολικο ομως. Από το PC σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές και σου λέει σε ποιες συσκευές μπορείς να εγκαταστήσεις την κάθε εφαρμογή. Από το android αν δεν είναι για τη συγκεκριμένη συσκευή κάποια εφαρμογή δεν στην εμφανίζει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και πολύ καλά κάνει που δεν τις εμφανίζει... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts