Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορω να μεταφερω τον τηλεφωνικο καταλογο απο το s4 mini σε ενα ΝΟΚΙΑ S40 μεσω bluetooth; Επειγει!!

Νομιζω τα nokia εχουν τη δυνατοτητα να διαβαζουν επαφες σε αρχεια vcf αρχεια.

Αν λοιπον το nokia σου εχει αυτη τη δυνατοτητα πηγαινε στο s4 mini στις επαφες και πατα το κατω αριστερα κουμπι επαφης και διαλεξε εξαγωγη στην καρτα sd(Ακομα και αν δεν εχεις καρτα sd στο κινητο σου) και ΠΡΟΣΕΞΕ σε ποια διαδρομη θα αποθηκευση το αρχειο vcf με ολες τις επαφες.

Μετα απλα παρε αυτο το αρχειο και βαλτο στο nokia με καποιον τροπο και πηγαινε πανω του αν το αναγνωρισει λογικα θα σου δωσει την δυνατοτητα να επιλεξεις που να αποθηκευσει τις επαφες που υπαρχουν μεσα στο vcf αρχειο.

Υπαρχει και αυτος ο αγγλικος οδηγος.

Edited by adais

Κι εγώ ήθελα να το κάνω αυτό. Έκανα extract σε αρχείο vcf τις επαφές από το Gmail και προσπάθησα μέσω του Nokia suite να τις μεταφέρω αλλά μαζικά δεν γινόταν μόνο μία μία. Η άλλη λύση πάλι μία μία είναι με bluetooth

Τα καταφερα τελικα με τον τροπο που αναφερατε μετα απο αρκετη ωρα ομως...Απαραδεκτο να μην υπαρχει η δυνατοτητα απευθειας μεταφορας ολου του καταλογου με bluetooth, αν οχι αυτοματος συγχρονισμος...Αυτο το κανα τα τελευταια 10 χρονια μεταξυ των Nokia που ειχα μεσα σε 5 δευτερολεπτα...

Γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές στο QSLIDE και στο διπλό παράθυρο? (LG G3)

Υπάρχει κάποια επιπλέον εφαρμογή για αυτό;

Έχω κάνει την ίδια ερώτηση και σε κάποια άλλα θέματα αλλά δεν πήρα απάντηση.

Γνωρίζει κανείς πώς μπορούμε να προσθέσουμε εφαρμογές στο QSLIDE και στο διπλό παράθυρο? (LG G3)

Υπάρχει κάποια επιπλέον εφαρμογή για αυτό;

Έχω κάνει την ίδια ερώτηση και σε κάποια άλλα θέματα αλλά δεν πήρα απάντηση.

εγω αυτο εχω...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yoavst.quickapps&hl=el

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Αυτό είναι το quick circle apps (?).Δεν λέω για αυτό.

Λέω......μήπως μπορούμε να προσθέσουμε επιπλέον εφαρμογές στο διπλό παράθυρο και στο QSLIDE.

Γιατί έχει περιορισμένες εφαρμογές για αυτές τις "διευκολύνσεις".

Αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα και με ποιο τρόπο.

Ίσως με κάποια εφαρμογή.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παράδειγμα.

Στο διπλό παράθυρο θέλω να ανοίξει πάνω dolphin και κάτω Google earth.

Η κάποιο άλλον συνδυασμό.

Ευχαριστώ.

Καλησπερα κατεβάζω ενα apk με dolphin κ παω να κανω εγκατάσταση κ μου βγαζει το εξης. Καμιά ιδεα?

[/img]

Καλησπερα κατεβάζω ενα apk με dolphin κ παω να κανω εγκατάσταση κ μου βγαζει το εξης. Καμιά ιδεα?

[/img]

έχει bug ( το έχει κατεβάσει 2 φορές !!) με ένα explorer πήγαινε στον φάκελο που το κατέβασες και καντο εγκατάστασηαπό εκεί ( θα δεις 2 αρχεία με ιδιο όνομα το ενα είναι 0 mb ...σβηστό ..κάνε εγκατάσταση στην άλλη...

Και εάν βγάζει αυτή την ένδειξη χωρίς να είναι διπλό το αρχείο;;;
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ή έχει πρόβλημα το apk ή δεν είναι συμβατή η συσκευή σου.

Στην πρωτη περίπτωση βρες απο αλλού το apk.

μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι αυτό που σου λέω ... η δεν έγινε σωστό download (δες εάν το αρχείο είναι 0 kb) ..οι τελευταίες εκδόσεις έχουν αυτό το bug

έχει bug ( το έχει κατεβάσει 2 φορές !!) με ένα explorer πήγαινε στον φάκελο που το κατέβασες και καντο εγκατάστασηαπό εκεί ( θα δεις 2 αρχεία με ιδιο όνομα το ενα είναι 0 mb ...σβηστό ..κάνε εγκατάσταση στην άλλη...

Αυτο ηταν ευχαριστώ

τελικα υπαρχει καποιο widget wheather,που να ενημερωνεται απο την θεση και να μην χρειαζεται και δεδομενα δικτυου?

τελικα υπαρχει καποιο widget wheather,που να ενημερωνεται απο την θεση και να μην χρειαζεται και δεδομενα δικτυου?

Χρειάζονται οπωσδήποτε data, έστω μέσω wifi...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

αρα μονο το ενσωματωμενο του s4 μπορει μονο μεσω θεσης(?)

Μα ΔΕΝ μπορεί να πάρει μόνο μέσω θέσης αδερφέ!

Πρέπει να κατεβάσει και τα δεδομένα απο τον server (της Google, της Accuweather κλπ)

Δεν γίνεται αυτό χωρίς την χρήση δεδομένων!

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

βρε Dimi σιγουρα..?εγω γιατι θυμαμαι οτι στο ενσωματωμενο weather widget,δεν χρειαζοταν να ανοιξω τα δεδομενα και εκανε update μεσω θεσης?

μολις γυρισα σε default launcer και το δοκιμασα.δικιο εχεις-θυμομουν λαθος...δεν ξερω πως μπερδευτηκα..

ευχαριστω παντως..

Edited by dp8

βρε Dimi σιγουρα..?εγω γιατι θυμαμαι οτι στο ενσωματωμενο weather widget,δεν χρειαζοταν να ανοιξω τα δεδομενα και εκανε update μεσω θεσης?

Τι update να σου κάνει βρε παλικάρι μου? Από που θα πάρει τα δεδομένα? :wacko: :O

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

μολις γυρισα σε default launcer και το δοκιμασα.δικιο εχεις-θυμομουν λαθος...δεν ξερω πως μπερδευτηκα..

ευχαριστω παντως..

Το μόνο που μπορεί να βρει είναι την θέση σου με το Gps αν υποστηρίζει...! τίποτα άλλο, για ενημέρωση, μόνο από internet, η δεδομένα η wifi.

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

αλλιως εχει κατεβασει ηδη τα δεδομενα και καθως περναει η ωρα απλα φορτωνει την τρεχουσα κατασταση

οπως και αν εχει απλα εξαρχης θα πρεπει να εχεις χρησιμοποιησει wifi ,χρηση δεδομενων κτλ

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Ρε μάγκες μια απορία... Όταν γίνεται ενημέρωση σε μια εφαρμογή στη μνήμη της συσκευής εγκαθίσταται η τελευταία version OK? Η προηγούμενη το γίνεται?
είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό...

Ρε μάγκες μια απορία... Όταν γίνεται ενημέρωση σε μια εφαρμογή στη μνήμη της συσκευής εγκαθίσταται η τελευταία version OK? Η προηγούμενη το γίνεται?

Κάποιες φορές το play store εγκαθιστά μόνο το update, κάποιες ολόκληρη την εφαρμογή.

Στη δεύτερη περίπτωση απλά διαγράφεται η προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής.

Αν φοβάσαι για τυχόν κατάλοιπα πήγαινε σε όποια εφαρμογή θέλεις μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών και κάνε Εκκαθάριση Cache (όχι δεδομένων).

Καλησπέρα σας. Αυτές τις μέρες φεύγω μετά απο 5 χρόνια απ'την sony και μεταφέρομαι στο εκπληκτικό samsung note4. Θέλω να ρωτήσω το εξης. ΟΚ γνωρίζω οτι με την gmail διεύθυνσή μου μπορώ να έχω επ'ακριβώς κάθε εφαρμογή που είχα και στο προηγούμενο κινητό μου. Όμως…. θέλω να μεταφέρω και όλα τα sms μου τα οποία είναι γύρω στα 10.000 ταξινομημένα όπως κλασικά βρίσκονται στα smartphones. Ανα μέλος και συζήτηση! Χρησιμοποιώ το gosmspro πάντοτε. Γενικά, κλωνοποίηση μπορώ να κάνω; Το sony μου θα το δώσω λίγες μέρες μετά αφ'ότου πάρω το ΝΟΤΕ4. Επομένως μιας και θα τα έχω και τα 2, ίσως να είναι και πιο εύκολη η μεταφορά που θέλω. Ευχαριστώ και περιμένω τις λύσεις σας.

BRAZILEIROS - Hellas

Video-Sakis :respect:

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned