Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λύστε μου μία απορία: στις συσκευές με USB On The Go, υπάρχει μέγιστος αριθμός usb sticks/drives που βλέπει το Android ταυτόχρονα; Έχω συνδέσει ένα USB hub στη συσκευή μου πάνω στο καλώδιο USB OTG, και αν συνδέσω 2 ή περισσότερα usb sticks, αναγνωρίζει μόνο αυτό που θα συνδέσω πρώτο χρονικά. Είναι περιορισμός του Android ή της συσκευής μου;
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπερα παιδια

Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο μερος. Εχω ενα xperia neo v στο οποιο μετα απο πτωση (ραγισματα στην οθονη) η οθονη δεν ανταποκρινεται στην αφη. Η οθονη δειχνει κανονικα αλλα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο με μοτιβο και δεν μπορω να το συνδεσω στο πισι. Το πισι "βλεπει" το τηλεφωνο αλλα ανοιγοντας το μεσα απο τα windows δεν υπαρχει τιποτα και στο pc companion δεν το αναγνωριζει (υποθετω) γιατι ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να επιτρεψω στο companion να συνδεθει. Μπορω με καποιο τροπο να ανακτησω τα δεδομενα? Τουλαχιστον τις επαφες, γιατι τα πολυμεσα ηταν κατα 90% στην sd

Καλημέρα, δυστυχώς χωρίς οθόνη και με κλειδωμένη συσκευή δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι usb OTG (on the go, Google it), αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και έπειτα να συνδέσεις κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου.

Καλημέρα, δυστυχώς χωρίς οθόνη και με κλειδωμένη συσκευή δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις.

Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι usb OTG (on the go, Google it), αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και έπειτα να συνδέσεις κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου.

Η συσκευή το υποστηρίζει για mouse Και keyboard...

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

4.1.2 σε Nokia X...

Σκέφτηκα μήπως είχες kk, είναι γνωστός ο περιορισμός εγγραφής από third party apps. Αλλά δεν έχεις kk. Με άλλο browser δοκίμασες;

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Σκέφτηκα μήπως είχες kk, είναι γνωστός ο περιορισμός εγγραφής από third party apps. Αλλά δεν έχεις kk. Με άλλο browser δοκίμασες;

Με firefox, γιατί κι εγώ σκέφτηκα μήπως φταίει ο browser...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

@NikosChandolias υποψιάζομαι κάτι με τα permissions της...

μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει το εικονίδιο με το ανάποδο τριγωνάκι και κόκκινο χ ???? http://i.imgur.com/g919DBV.png

Είναι dual SIM η συσκευή; Αν ναι, έχεις κάρτα και στις 2 υποδοχές;

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Είναι dual SIM η συσκευή; Αν ναι, έχεις κάρτα και στις 2 υποδοχές;

dual είναι με μία κάρτα στην 2η υποδοχή.... χθές δεν το είχε και το έβγαλε σήμερα. Κάρτα δεύτερη δεν έχει μπεί στο κινητό...

Αυτό είναι που σου λένε...

Κοίτα στο ανάποδο τριγωνάκι όπως λες ότι έχει ένα νούμερο δίπλα...

Και δίπλα που δείχνει τις μπάρες έχει το ίδιο ανάποδο τριγωνάκι με το νούμερο 2 δηλαδή εκεί που έχεις βάλει τη σιμ;)

Λύστε μου μία απορία: στις συσκευές με USB On The Go, υπάρχει μέγιστος αριθμός usb sticks/drives που βλέπει το Android ταυτόχρονα; Έχω συνδέσει ένα USB hub στη συσκευή μου πάνω στο καλώδιο USB OTG, και αν συνδέσω 2 ή περισσότερα usb sticks, αναγνωρίζει μόνο αυτό που θα συνδέσω πρώτο χρονικά. Είναι περιορισμός του Android ή της συσκευής μου;

Μάλλον καμμία συσκευή δεν δέχεται hub, εμένα ούτε η τηλεόραση δεν το δέχεται ... :)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ θα ηθελα να μου πειτε, πως γινετε να μεταφερω δεδομενα απο την καρτα sd στο iphone?

Με κάποιο card reader ή κινητό , διαβάζεις την μνήμη περνάς τα αρχεία στο PC και από εκεί με iTunes στο iPhone.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Αφού ένα-ένα τα συνδέει...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Θελω να ρωτησω κατι, αν παιρνω ιντενρετ απο το κινητο μεσω tethering, η ταχυτητα θα ειναι 3g η μειωνεται λογο της συγκεκριμενης συνδεσης?

Εγώ απάντησα στον evansarmor:cool:

Αν ήθελα να απαντήσω σε κάτι άλλο θα έκανα παράθεση:D

Συγγνώμη ρε φίλε λες ότι συνδέεται στο κινητό hub και κάποιες συσκευές παράλληλα... Αυτό ΔΕΝ γίνεται μία-μία τις συνδέει...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ λέω τέτοιο πράμα???:confused::blink:

Έλεος...:mad:

Ένα βίντεο πόσταρα για το ότι συνδέεται το κινητό με hub και απαντάω στον evansarmor που ποστάρει ακριβώς απο πάνω.

ΔΕΝ απαντάω σε κάποιον άλλον , στο ξαναλέω αν είχα να πω κάτι θα έκανα παράθεση το ποστ που θέλω να απαντήσω

Τόσο απλό:D

Ευχαρστω παιδια !!! Σε περιπτωση που αγορασω το usb on the go , συνδεω το ποντικι και μετα? Nα σημειωσω οτι η συσκευη δεν ειναι rooted Edited by Sidereal

ναι συγνώμη δεν διευκρίνισα μιας και είμαστε στο thread του android ότι θέλω εφαρμογή για το κινητό!!!! Αν έχεις κάτι υπόψη σου, πές μου! Ευχαριστώ!

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned