panosz75 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Λύστε μου μία απορία: στις συσκευές με USB On The Go, υπάρχει μέγιστος αριθμός usb sticks/drives που βλέπει το Android ταυτόχρονα; Έχω συνδέσει ένα USB hub στη συσκευή μου πάνω στο καλώδιο USB OTG, και αν συνδέσω 2 ή περισσότερα usb sticks, αναγνωρίζει μόνο αυτό που θα συνδέσω πρώτο χρονικά. Είναι περιορισμός του Android ή της συσκευής μου; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπερα παιδια Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο μερος. Εχω ενα xperia neo v στο οποιο μετα απο πτωση (ραγισματα στην οθονη) η οθονη δεν ανταποκρινεται στην αφη. Η οθονη δειχνει κανονικα αλλα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο με μοτιβο και δεν μπορω να το συνδεσω στο πισι. Το πισι "βλεπει" το τηλεφωνο αλλα ανοιγοντας το μεσα απο τα windows δεν υπαρχει τιποτα και στο pc companion δεν το αναγνωριζει (υποθετω) γιατι ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να επιτρεψω στο companion να συνδεθει. Μπορω με καποιο τροπο να ανακτησω τα δεδομενα? Τουλαχιστον τις επαφες, γιατι τα πολυμεσα ηταν κατα 90% στην sd Καλημέρα, δυστυχώς χωρίς οθόνη και με κλειδωμένη συσκευή δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι usb OTG (on the go, Google it), αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και έπειτα να συνδέσεις κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλημέρα, δυστυχώς χωρίς οθόνη και με κλειδωμένη συσκευή δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείς να κάνεις. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι usb OTG (on the go, Google it), αν το υποστηρίζει η συσκευή σου και έπειτα να συνδέσεις κάποιο ποντίκι/πληκτρολόγιο υπολογιστή για να κάνεις τη δουλειά σου. Η συσκευή το υποστηρίζει για mouse Και keyboard... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 4.1.2 σε Nokia X... Σκέφτηκα μήπως είχες kk, είναι γνωστός ο περιορισμός εγγραφής από third party apps. Αλλά δεν έχεις kk. Με άλλο browser δοκίμασες; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Σκέφτηκα μήπως είχες kk, είναι γνωστός ο περιορισμός εγγραφής από third party apps. Αλλά δεν έχεις kk. Με άλλο browser δοκίμασες; Με firefox, γιατί κι εγώ σκέφτηκα μήπως φταίει ο browser... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Και κάνει το ίδιο; Περίεργο. Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει το εικονίδιο με το ανάποδο τριγωνάκι και κόκκινο χ ???? http://i.imgur.com/g919DBV.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 @NikosChandolias υποψιάζομαι κάτι με τα permissions της... μπορεί κάποιος να μου πεί τι σημαίνει το εικονίδιο με το ανάποδο τριγωνάκι και κόκκινο χ ???? http://i.imgur.com/g919DBV.png Είναι dual SIM η συσκευή; Αν ναι, έχεις κάρτα και στις 2 υποδοχές; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Είναι dual SIM η συσκευή; Αν ναι, έχεις κάρτα και στις 2 υποδοχές; dual είναι με μία κάρτα στην 2η υποδοχή.... χθές δεν το είχε και το έβγαλε σήμερα. Κάρτα δεύτερη δεν έχει μπεί στο κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mar7 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ θα ηθελα να μου πειτε, πως γινετε να μεταφερω δεδομενα απο την καρτα sd στο iphone? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αυτό είναι που σου λένε... Κοίτα στο ανάποδο τριγωνάκι όπως λες ότι έχει ένα νούμερο δίπλα... Και δίπλα που δείχνει τις μπάρες έχει το ίδιο ανάποδο τριγωνάκι με το νούμερο 2 δηλαδή εκεί που έχεις βάλει τη σιμ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 οκ ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Λύστε μου μία απορία: στις συσκευές με USB On The Go, υπάρχει μέγιστος αριθμός usb sticks/drives που βλέπει το Android ταυτόχρονα; Έχω συνδέσει ένα USB hub στη συσκευή μου πάνω στο καλώδιο USB OTG, και αν συνδέσω 2 ή περισσότερα usb sticks, αναγνωρίζει μόνο αυτό που θα συνδέσω πρώτο χρονικά. Είναι περιορισμός του Android ή της συσκευής μου; Μάλλον καμμία συσκευή δεν δέχεται hub, εμένα ούτε η τηλεόραση δεν το δέχεται ... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Κι όμως... υπάρχουν:) https://www.youtube.com/watch?v=eDzxfs-FadM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ θα ηθελα να μου πειτε, πως γινετε να μεταφερω δεδομενα απο την καρτα sd στο iphone? Με κάποιο card reader ή κινητό , διαβάζεις την μνήμη περνάς τα αρχεία στο PC και από εκεί με iTunes στο iPhone. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αφού ένα-ένα τα συνδέει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Θελω να ρωτησω κατι, αν παιρνω ιντενρετ απο το κινητο μεσω tethering, η ταχυτητα θα ειναι 3g η μειωνεται λογο της συγκεκριμενης συνδεσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ απάντησα στον evansarmor:cool: Αν ήθελα να απαντήσω σε κάτι άλλο θα έκανα παράθεση:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Συγγνώμη ρε φίλε λες ότι συνδέεται στο κινητό hub και κάποιες συσκευές παράλληλα... Αυτό ΔΕΝ γίνεται μία-μία τις συνδέει... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ λέω τέτοιο πράμα???:confused::blink: Έλεος...:mad: Ένα βίντεο πόσταρα για το ότι συνδέεται το κινητό με hub και απαντάω στον evansarmor που ποστάρει ακριβώς απο πάνω. ΔΕΝ απαντάω σε κάποιον άλλον , στο ξαναλέω αν είχα να πω κάτι θα έκανα παράθεση το ποστ που θέλω να απαντήσω Τόσο απλό:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος τράκερ για πακέτα που να μην ζητάει το captcha της chinapost? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 http://www.17track.net/index_en.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Ευχαρστω παιδια !!! Σε περιπτωση που αγορασω το usb on the go , συνδεω το ποντικι και μετα? Nα σημειωσω οτι η συσκευη δεν ειναι rooted Edited July 6, 2014 by Sidereal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aelin Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 http://www.17track.net/index_en.shtml ναι συγνώμη δεν διευκρίνισα μιας και είμαστε στο thread του android ότι θέλω εφαρμογή για το κινητό!!!! Αν έχεις κάτι υπόψη σου, πές μου! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries https://play.google.com/store/apps/details?id=com.app.grandag.trackchecker&hl=el Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts