drspiros Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Οι επιπλέον σελίδες στην αρχική οθόνη και τα widgets καταναλώνουν περισσότερη μνήμη και μπαταρία; Έχει διαφορά να έχεις π.χ. 3 σελίδες αντί για 5; Είναι προτιμότερο να έχεις στην οθόνη widget ή συντόμευση μιας εφαρμογής; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Οι επιπλέον σελίδες στην αρχική οθόνη και τα widgets καταναλώνουν περισσότερη μνήμη και μπαταρία; Έχει διαφορά να έχεις π.χ. 3 σελίδες αντί για 5; Είναι προτιμότερο να έχεις στην οθόνη widget ή συντόμευση μιας εφαρμογής; Ευχαριστώ νομιζω πως ναι..5 ειναι αρκετες....εγω προσωπικα δεν χρησιμοποιω widgets εκτος απο 2-3 ..προτιμω τα shortcuts των εφαρμογων Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konak Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Εγκατέστησα το Swype. Είναι πάρα πολύ καλή εφαρμογή. Για αυτό που ζητούσα, ενεργοποιείς ενώ είσαι στο ίντερνετ την ηχητική πληκτρολόγηση και ότι λες το καταγράφει με μεγάλη ακρίβεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Οι επιπλέον σελίδες στην αρχική οθόνη και τα widgets καταναλώνουν περισσότερη μνήμη και μπαταρία; Έχει διαφορά να έχεις π.χ. 3 σελίδες αντί για 5; Είναι προτιμότερο να έχεις στην οθόνη widget ή συντόμευση μιας εφαρμογής; Ευχαριστώ Τα widgets κατά κανόνα καταναλώνουν περισσότερο γιατί κάνουν συνέχεια κάτι - κάποιο animation, κάποια ανανέωση, κλπ. Οι συντομεύσεις μόνο όταν τις τρέξεις. Μην τρελαίνεσαι όμως, βάλε ότι σου αρέσει και σε βολεύει περισσότερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Καλησπέρα. Πιθανόν να ρωτήσω χαζομάρα αλλά με το android ακόμη δεν το 'χω. Με ποιον τρόπο μπορούν να μεταφερθούν τα sms από μια συσκευή android στην άλλη, πέρα από φάσεις με back up της συσκευής, γίνεται μήπως μέσω καμιάς εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) Καλησπέρα. Πιθανόν να ρωτήσω χαζομάρα αλλά με το android ακόμη δεν το 'χω. Με ποιον τρόπο μπορούν να μεταφερθούν τα sms από μια συσκευή android στην άλλη, πέρα από φάσεις με back up της συσκευής, γίνεται μήπως μέσω καμιάς εφαρμογής; κοιταξε απο τις ρυθμισεις του κινητου αν εχει μεταφορα υλικου απο μια συσκευη σε αλλη μεσω bluetooth επισης χρησιμοποιω αυτην https://play.google.com/store/apps/details?id=mobilehome.backup&hl=el βεβαισ μετα πρεπει να κανεις μεταφορα του backup στη μνημη του αλλου κινητου να εγκαταστησεις στο κινητο αυτο την εφαρμογη και μετα restore Edited July 2, 2014 by rzr86 Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν σε περίπτωση που βάλεις την sim σε άλλο τηλέφωνο γίνεται να έχεις τα μηνύματα του viber στο καινούριο;; Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν σε περίπτωση που βάλεις την sim σε άλλο τηλέφωνο γίνεται να έχεις τα μηνύματα του viber στο καινούριο;; Ευχαριστώ. Έχω την εντύπωση πως ακόμα και log out/in αν κάνεις ή επαναφέρεις titanium backup τα χάνεις, δεν είναι όπως το Skype που οι συνομιλίες και τα μηνύματα είναι σε κάποιον server. Μόνο export μπορείς να κάνεις και αυτό υπό την μορφή αποστολής. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Έχω την εντύπωση πως ακόμα και log out/in αν κάνεις ή επαναφέρεις titanium backup τα χάνεις, δεν είναι όπως το Skype που οι συνομιλίες και τα μηνύματα είναι σε κάποιον server. Μόνο export μπορείς να κάνεις και αυτό υπό την μορφή αποστολής. Ευχαριστώ, να είσαι καλά. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστώ, να είσαι καλά. Βέβαια έχει και την εφαρμογή σε υπολογιστή που είχα κάποτε στο laptop, για εγκατέστησε την μήπως έχει κι άλλες δυνατότητες, γιατί δεν θυμάμαι και είμαι από το Phone. Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Να συμπληρώσω κι εγώ με τη σειρά μου στο φίλο που ρωτάει για τα SMS, ότι θεωρώ μια από τις καλύτερες εφαρμογές το Go Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος εάν σε περίπτωση που βάλεις την sim σε άλλο τηλέφωνο γίνεται να έχεις τα μηνύματα του viber στο καινούριο;; Ευχαριστώ. Δες την απάντηση Νο 3 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1471396 Προσοχή να είσαι root και ο browser να σου δείχνει όλα τα directories , αυτός που είχα εγώ δεν έδειχνε τα system direcrories και μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να τον ρυθμίσω έφαγα 2 ώρες να ψάχνω. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 1. παρατηρω οτι προγραμματα μπαταριας και προστασιας, εντοπιζουν να τρεχουν εφαρμογες, ενω υποτιθεται οτι εχω βγει. γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να ειμαι σιγουρος, οτι δεν τρεχουν εφαρμογες απο τις οποιες εχω βγει? (και μου τρωνε την μπαταρια) υπαρχει καποιο app που να τις κλεινει αυτοματα αν βγω απο αυτες? 2. για διαχειριση μπαταριας ποιο προγραμμα εχετε? εγω εχω το du battery, το battery doctor ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 1. παρατηρω οτι προγραμματα μπαταριας και προστασιας, εντοπιζουν να τρεχουν εφαρμογες, ενω υποτιθεται οτι εχω βγει. γιατι συμβαινει αυτο και πως μπορω να ειμαι σιγουρος, οτι δεν τρεχουν εφαρμογες απο τις οποιες εχω βγει? (και μου τρωνε την μπαταρια) υπαρχει καποιο app που να τις κλεινει αυτοματα αν βγω απο αυτες? 2. για διαχειριση μπαταριας ποιο προγραμμα εχετε? εγω εχω το du battery, το battery doctor ειναι καλυτερο? Οι εφαρμογές δεν κλείνουν όταν βγαίνεις από αυτές, τις διαχειρίζεται το λειτουργικό. Για τον λόγο αυτό καλύτερα να μην βάζεις τέτοιες εφαρμογές αν δεν ξέρεις τι κανεις συνήθως καταλήγεις σε χειρότερα αποτελέσματα. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Ποιος μπορεί να μου πει σε ποιο φάκελλο είναι οι default ταπετσαρίες , προσπαθώ σε ένα star f9006 να αλλάξω ταπετσαρία στο κλείδωμα οθόνης ακόμα και μέσω gravity box και δεν αλλάζει με τίποτα, παραμένουν ως επιλογή μόνο οι default:rolleyes: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για παρακολούθηση tracking number; Έχω το trackchecker αλλά δεν βρήσκει τίποτα και μου φαίνεται περίεργο ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για παρακολούθηση tracking number; Έχω το trackchecker αλλά δεν βρήσκει τίποτα και μου φαίνεται περίεργο ... Δες και το 17track Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Γνωρίζει κανείς κάποια αξιόπιστη εφαρμογή για παρακολούθηση tracking number; Έχω το trackchecker αλλά δεν βρήσκει τίποτα και μου φαίνεται περίεργο ... [ATTACH]46928[/ATTACH] Δοκιμασε και αυτην. Την χρησιμοποιω καιρο τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 χωρίς play store μπορεί να γίνει ? http://m.aptoide.com/installer?lang=EN Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έχω ένα μικρό θέμα με τη συσκευή μου, το οποίο για την ώρα είναι υποφερτό. Θέλω πχ να κατεβάσω μια εικόνα από το Internet, αλλά ο Dolphin δεν μου επιτρέπει να την αποθηκεύσω στην microSD. Με την προηγούμενη ROM δεν είχα θέματα, όμως τώρα αντιμετωπίζω αυτό. Τι πρέπει να κάνω για να αποθηκεύει σωστά; :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Snapdragon 800 φοράει η LTE έκδοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Snapdragon 800 φοράει η LTE έκδοση! Aυτό ήξερα και εγώ αλλά στα sites έχει δουλέψει το copy-paste από την Wi-Fi έκδοση...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sidereal Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια Δεν ξερω αν ανοιξα το θεμα στο σωστο μερος. Εχω ενα xperia neo v στο οποιο μετα απο πτωση (ραγισματα στην οθονη) η οθονη δεν ανταποκρινεται στην αφη. Η οθονη δειχνει κανονικα αλλα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο με μοτιβο και δεν μπορω να το συνδεσω στο πισι. Το πισι "βλεπει" το τηλεφωνο αλλα ανοιγοντας το μεσα απο τα windows δεν υπαρχει τιποτα και στο pc companion δεν το αναγνωριζει (υποθετω) γιατι ειναι κλειδωμενο και δεν μπορω να επιτρεψω στο companion να συνδεθει. Μπορω με καποιο τροπο να ανακτησω τα δεδομενα? Τουλαχιστον τις επαφες, γιατι τα πολυμεσα ηταν κατα 90% στην sd Edited July 4, 2014 by Sidereal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Έχω ένα μικρό θέμα με τη συσκευή μου, το οποίο για την ώρα είναι υποφερτό. Θέλω πχ να κατεβάσω μια εικόνα από το Internet, αλλά ο Dolphin δεν μου επιτρέπει να την αποθηκεύσω στην microSD. Με την προηγούμενη ROM δεν είχα θέματα, όμως τώρα αντιμετωπίζω αυτό. Τι πρέπει να κάνω για να αποθηκεύει σωστά; :) Τί έκδοση Android έχεις; Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Τί έκδοση Android έχεις; 4.1.2 σε Nokia X... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts