Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα!!:p

αν εισαι ροοτ με stock ρομ σε android εισαι στοκ αλλα εχεισ πεατξει πολλες μαμησιες εφαρμογες.....αν κανεις απλα απο το menu/settings/backup and reset/factory data reset θα ερθει στην αρχικη του κατασταση??δηλαδη και με τα factory apps??:yawn:

Στην αρχική του κατάσταση θα έρθει αλλά θα παραμείνει το root αφού πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. Ο τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό είναι να περάσεις τη ρομ που έχεις ξανά απ'την αρχή, ανάλογα βέβαια κι απ'τη συσκευή σου, τη ρομ, τον τρόπο που την έκανες root.. ;)

Στην αρχική του κατάσταση θα έρθει αλλά θα παραμείνει το root αφού πρόκειται για εφαρμογή συστήματος. Ο τρόπος για να απαλλαγείς από αυτό είναι να περάσεις τη ρομ που έχεις ξανά απ'την αρχή, ανάλογα βέβαια κι απ'τη συσκευή σου, τη ρομ, τον τρόπο που την έκανες root.. ;)

ευχαριστω πολυ!! ...η factory εφαρμογες παντως θα επανερθουν...standar?απλα μετα πρεπει μονο να απαλαγω απο τα προγραμματα που προδιδουν οτι ειμαι root...σωστα?

Edited by msound

ευχαριστω πολυ!! ...η factory εφαρμογες παντως θα επανερθουν...standar?απλα μετα πρεπει μονο να απαλαγω απο τα προγραμματα που προδιδουν οτι ειμαι root...σωστα?

οπωσδηποτε πρεπει να απαλλαγεις ναι

υπαρχει συγκεκεριμενος λογος για αυτο που θες να κανεις?(εγγυηση ας πουμε?)

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

θελω να ειμαι ετοιμος για παν ενδεχομενο....μολις το πηρα κριμα ειναι να χασω την εγγυηση.....οποτε ειμαι κομπλε..αν γινει το οτιδηποτε κανω factory data reset και απαλαγομαι απο τις εφαρμογες που εχουν να κανουν με το ροοτ....ετσι δεν θα χω προβλημα με το service αν τυχον το στειλω...ευχαριστω ολους σας!!:thanks:

Γεια σας. Μπορειται να μου εξηγησετε ακριβως τι ειναι custom roms kai ti rooting? Kai επισης αν μπορειται να με βοηθησετε να κανω root to s3 moy. Pano κατω rooting ξερω τι ειναι.

Ευχαριστω

root στην ουσια αποκτας δικαιωματα διαχειριστη

δλδ κανεις οτι θες στο κινητο

custom rom ειναι τα πειραγμενα που λεμε η αλλιως <<μαγειρεμενα>> λογισμικα

root στην ουσια αποκτας δικαιωματα διαχειριστη

δλδ κανεις οτι θες στο κινητο

custom rom ειναι τα πειραγμενα που λεμε η αλλιως <<μαγειρεμενα>> λογισμικα

ακομα δεν καταλαβα για το custom roms. Αν μπορεισ να εξηγησεις με κανενα παραδειγμα καλυτερα θα ειναι.

ακομα δεν καταλαβα για το custom roms. Αν μπορεισ να εξηγησεις με κανενα παραδειγμα καλυτερα θα ειναι.

εννοω πως κανεις φορματ στο pc και ξαναβαζεις τα windows?

καπως ετσι γινεται και εδω

ξαναβαζεις τη rom μονο που ειναι πειραγμενη απο καποιον developer(για αυτο και λεγεται custom)

η οποια εχει τη δυνατοτητα να κανεις overclock τη cpu πχ και πολλα αλλα tweaks και διαφοροποιησεις

εννοω πως κανεις φορματ στο pc και ξαναβαζεις τα windows?

καπως ετσι γινεται και εδω

ξαναβαζεις τη rom μονο που ειναι πειραγμενη απο καποιον developer(για αυτο και λεγεται custom)

η οποια εχει τη δυνατοτητα να κανεις overclock τη cpu πχ και πολλα αλλα tweaks και διαφοροποιησεις

ωραιο. παραδειγμα κανω τωρα root το S3 μου. Πως βρισκω custom ROMs και μετα πως θα τα κανω update οταν θα εχει update?

ωραιο. παραδειγμα κανω τωρα root το S3 μου. Πως βρισκω custom ROMs και μετα πως θα τα κανω update οταν θα εχει update?

Πας εδώ και διαλέγεις :lol:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

θελω να ειμαι ετοιμος για παν ενδεχομενο....μολις το πηρα κριμα ειναι να χασω την εγγυηση.....οποτε ειμαι κομπλε..αν γινει το οτιδηποτε κανω factory data reset και απαλαγομαι απο τις εφαρμογες που εχουν να κανουν με το ροοτ....ετσι δεν θα χω προβλημα με το service αν τυχον το στειλω...ευχαριστω ολους σας!!:thanks:

Αν έχεις διαγράψει (και όχι απλώς παγώσει) system apps αυτά δεν επανέρχονται μετά από factory reset. Πριν τη διαγραφή τους θα πρέπει να έχεις κάνει αντίγραφα, είτε με το Titanium, είτε χειροκίνητα.

οποτε περιμενω μεχρι να ανεβει καπου η stock rom μου.....:( οταν εκανα root ειχα εξαγει μια android.img 415MB Αν την φλασαρω??το κινητο εχει mt6575 chipset και το εκανα με το SP_Flash_Tool_v3.1248.0.96 στα comments ενας ελεγε οτι του brick boot looper φλασαρε την android.img και δουλεψε!ξερει κανεις ρε παιδια να με βοηθησει??εχω το vodafone smart3 κανενασ με ιδιο chipset και αλλη συσκευη που να χρησιμοποιει τον ιδιο τροπο?? Edited by msound

Μερικες φορες δεχομαι μηνυμα απο τη wind για χρεωση την προηγουμενη μερα επειδη λεει εκανα χρηση ιντερνετ. Εγω τα δεδομενα τα εχω κλειστα παντα και δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται η χρεωση αυτη.Υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω ?

Μερικες φορες δεχομαι μηνυμα απο τη wind για χρεωση την προηγουμενη μερα επειδη λεει εκανα χρηση ιντερνετ. Εγω τα δεδομενα τα εχω κλειστα παντα και δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται η χρεωση αυτη.Υπαρχει καποιος τροπος να το εντοπισω ?

Για αρχη κατεβασε το 3g watchdog

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

ok το εγκατεστησα. Πως θα βρω ποια εφαρμογη θα τραβηξει mb οταν συμβει? Αλλα απο την αλλη πως μπορει μια εφαρμογη να ανοιγει τα δεδομενα αφου τα εχω κλειστα παντα? Edited by omnian

ok το εγκατεστησα. Πως θα βρω ποια εφαρμογη θα τραβηξει mb οταν συμβει? Αλλα απο την αλλη πως μπορει μια εφαρμογη να ανοιγει τα δεδομενα αφου τα εχω κλειστα παντα?

εγώ έχω χρεωθεί 3 φορές με κλειστά data, με sim vodafone. Δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης και δεν έχω καθόλου mods ούτε πολλές εφαρμογες (ούτε 3g watchdog) αλλά υποψιάζομαι το GoSMS Pro, νομίζω ότι αυτό κάπως πάει να τσεκάρει για updates, ειδικά μετά από reboot και στιγμιαία κάπως καταφέρνει και συνδέεται και με χρεώνει. Πλέον δεν κλείνω μόνο τα data, βάζω και άκυρο apn. Με αυτόν τον τρόπο δεν με έχει χρεώσει ποτέ.

ok το εγκατεστησα. Πως θα βρω ποια εφαρμογη θα τραβηξει mb οταν συμβει? Αλλα απο την αλλη πως μπορει μια εφαρμογη να ανοιγει τα δεδομενα αφου τα εχω κλειστα παντα?

Aνοιξτο και δες.."Usage by application"

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Οχι..υπαρχει σαν επιλογη

Σταθερο FTTH 200Mbps

Δεν το βλεπω ως επιλογη αλλα να υποθεσω οτι θα εμφανιστει οταν γινει χρεωση?

να ζητήσεις να σου απενεργοποιήσουν το ιντερνετ αφού δεν το θέλεις και να ζητήσεις να σου επιστρέψουν τα χρήματα. Ειναι παράνομη αυτή η χρέωση.

Αλλιώς αγόρασε πακέτο γιατί τα δεδομένα χρεώνονται έστω και από 1Β.

Είναι κλασσική απάτη που τρώνε € απ τους πρωτάρηδες και σε ειδοποιούν την επόμενη μέρα.

Πραγματι το γεγονος οτι σε τρωνε 1€ απο μολις 1byte κανει κρα οτι το εχουν επιτηδες να μαζευουν ευρουδακια απο πρωταρηδες σε smartphone.

Πραγματι το γεγονος οτι σε τρωνε 1€ απο μολις 1byte κανει κρα οτι το εχουν επιτηδες να μαζευουν ευρουδακια απο πρωταρηδες σε smartphone.

Ετσι μου το βουτηξαν κι εμενα στην αρχη.:mad:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

αυτο γινετε σε ολες τις εταιριες??σε συμβολαια η και καρτοκινητα?εγω δεν εχω καταλαβει να μου τρωνε φραγκα απο το 3g ουτε μου χει σκασει κανενα μνμ...

αυτο γινετε σε ολες τις εταιριες??σε συμβολαια η και καρτοκινητα?εγω δεν εχω καταλαβει να μου τρωνε φραγκα απο το 3g ουτε μου χει σκασει κανενα μνμ...

εμενα το cu ετσι μου εφαγε 5 ευρω! με νοκια Ν8 το επαθα!

ευτυχως εχω μια φιλη μεσα και μου τα πιστωσε αμεσως.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned