Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο που το αγορασες το κινητο;

Επικοινωνησες με τον πωλητη;

Συνηθως εχουν τη τεχνογνωσια για αυτα τα πραγματα και τα κσταλληλα εργαλεια.

Η βλαβη ειναι αναστρεψιμη, αλλα μεχρι να σου απαντησει καποιος φιλος με το ιδιο κινητο ριξε μια ματια στο support του site που εκανες την αγορα.

Δοκιμασε και με αλλο καλωδιο.

Ριξε μια ματια στο τοπικ με τα κινεζικα κινητα.

Ο πωλητής μου έδωσε το firmware και το βίντεο.

Τα άλλα τα βρήκα μόνος μου.

Έχω στείλει μνμ και περιμένω απάντηση , απλά το βασικό που εύχομαι είναι να είναι αναστρέψιμη η βλάβη.

Θα κοιτάξω και στο topic με τα κινέζικα τηλέφωνα.

Αν κάποιος έχει έστω γνώση ότι η βλάβη είναι αναστρέψιμη με σιγουριά ας με ενημερώσει αν μπορεί.

Ευχαριστώ pavlitakis1.

Παιδια help !!

εχω ενα galaxy s , και θελω να ενεργοποιησω το tethering να συνδεθει με laptop με wifi , ενα το ενεργοποιησα το laptop το βρηκε , κωδικο εδωσα OK , αλλα μου βγαζει σφαλμα , ενω εχει συνδεθει λεει σφαλμα και στο Laptop δεν εχω ιντερνετ . (limited access)

Ξερει κανεις πως φτιαχνετε ????

Eχω android 2.3.6 (saurom)

αρχείο runme.bat δεν υπάρχει. όλα τα αρχεία τα βλέπεις στο συννημένο Καμια πρόταση;;; Το μοναδικό αρχείο που έχει σχέση με android είναι το Superuser :X

αρχείο runme.bat δεν υπάρχει. όλα τα αρχεία τα βλέπεις στο συννημένο Καμια πρόταση;;; Το μοναδικό αρχείο που έχει σχέση με android είναι το Superuser :X

run.bat ...:rolleyes:

Pavlitakis1 ευχαριστω για την απαντηση. Γραφω απο tapatalk και δεν μπορω να κανω quote τα ποστς.

Μου φαινεται περιεργο να μην μπορεις να μεταφερεις εστω ενα μερος των εφαρμογων στην καρτα μνημης ενω στην 2.3 εκδοση να μπορεις. Εν τω μεταξυ ρωτησα και εναν φιλο μου και μου ειπε οτι μπορει να τις μεταφερει στην καρτα μνημης οσες εφαρμογες του το επιτρεπουν.

Το αρχείο αυτό δεν το αναγνωρίζει. Υποθέτω τα μόνα αρχεία που μπορούν να τρέξουν σε android είναι το μοναδικά apk

Το αρχείο αυτό δεν το αναγνωρίζει. Υποθέτω τα μόνα αρχεία που μπορούν να τρέξουν σε android είναι το μοναδικά apk
omg. Στον υπολογιστή το τρέχεις αυτό. Ξαναδιάβασε τι έγραψα

«Εγκατέστησε στον υπολογιστή το Snappea.com, ενεργοποίησε στο κινητό στις ρυθμίσεις προγραμματιστή τον εντοπισμό σφαλμάτων μέσω USB, άνοιξε το snappea, σύνδεσε το κινητό, κατέβασε το http://www.mediafire.com/d...oidrzr.com.zip, αποσυμπίεσέ το και τρέξε το runme.bat. αφού πατήσεις 2 φορές enter όποτε σου λέει, έχεις ρουτάρει το κινητό, και μπορεις να κάνεις αυτό που σου πα με το fastergps.»

Συνδέεις το κινητό με ανοιχτό το snappea κι ενεργο τον εντοπισμό σφαλμάτων μέσω USB στο κινητό ,και τρέχεις το run.bat στον υπολογιστή!

Έχεις δίκιο, δεν το είχα δει. Να σε ρωτήσω και συγχρόνως να ενημερωθούν και όλοι οι φίλοι που θα έχουν την ίδια ανησυχία, το αρχείο αυτό χρειάζεται να εγκατασταθεί για να λειτουργήσει η εφαρμογή που έγραψες ή όχι;

Έχεις δίκιο, δεν το είχα δει. Να σε ρωτήσω και συγχρόνως να ενημερωθούν και όλοι οι φίλοι που θα έχουν την ίδια ανησυχία, το αρχείο αυτό χρειάζεται να εγκατασταθεί για να λειτουργήσει η εφαρμογή που έγραψες ή όχι;

Φυσικά, ειναι οι adb drivers της google

Ψάχνομαι για dual sim κινητό όμως απορία πως ακριβώς δουλεύει το dual sim.

Κοίταξα τις παραλλαγές του Dual Sim και εξηγεί ότι το Dual Sim Standby επειδή χρησιμοποιεί την ίδια κεραία, υποστηρίζει δύο συσκευές σε αναμονή κλίσεις. Μόλις μιας από τις δύο sim ενεργοποιηθεί τότε η άλλη φαίνεται σαν κλειστό κινητό.

Κάποιες γενικές ερωτήσεις.

• Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως 2g/3g?
  • Ελέγχεις για κάθε sim σε ποιο mode είναι;
  • Ελέγχεις για κάθε sim αν θα έχει ενεργοποιήμενο το data?
  • Μια από τις sim έχει ενεργοποιημένο το data. Έτσι όπως το καταλαβαίνω εγώ, για όλη την διάρκεια που το data δουλεύει, η κεραία είναι σε χρήση και άρα το άλλο sim είναι ανενεργό.

Το συγκεκριμένο σενάριο που με ενδιαφέρει εμένα είναι το παρακάτω

Θέλω ένα κινητό στο οποίο θέλω να βάλω δυο sim από διαφορετικές χώρες (Βέλγιο/Ελλάδα). Επειδή μένω Βέλγιο θέλω κυρίως να χρησιμοποιώ το Βέλγικο sim αλλά όταν έρθω Ελλάδα θέλω να χρησιμοποιώ κυρίως το Ελληνικό. Τώρα αλλάζω sim μεταξύ κινητών κτλ κτλ αλλά θέλω να το σταματήσω αυτό. Σε κάθε χώρα θέλω να μπορώ να έχω και data κατεπιλογή. Όχι μόνιμα αλλά αρκετά συχνά.

• Με καλύπτει το dual sim standby?
  • Αν πρέπει να αλλάζω θέση στα sim τι επιπτώσεις έχει αυτό για το κινητό; Θέλει software re-configuration? Αν το ένα port είναι mini sim τότε τι ακριβώς κάνεις καθώς τα simάκια είναι διαφορετικά.

Το πρόβλημα με τα πιο εξελιγμένα dual sim modes είναι η μπαταρία και η έλλειψη εφαρμογής. Το χειρότερο είναι ότι απλά αναφέρουν dual sim και είναι πολύ δύσκολο να βρεις ποια υλοποίηση έχει το κινητό.

Δεν θα έχεις κανένα θέμα. Σε καλύπτει σε όλα το dual sim. Εννοείται όχι των 20-25€. Πχ το Samsung galaxy s duos σε υπερκαλύπτει

Στα πιο πολλά dual sim, η πρώτη είναι 3g ενώ η δεύτερη παίζει μόνο σε 2g. Η δεύτερη όμως δουλεύει κανονικά, ασχέτως αν έχεις τα data ανοιχτά

καλησπερα, εχω το xperia t και επειδη μου εβγαλε μηνυμα οτι η εσωτερικη μνημη ειναι πανω απο 75% γεματη μετεφερα τον φακελο των φωτογραφιων και των βιντεο της καμερας στην micro sd και ορισα οτι τραβαω απο εδω και περα απο την καμερα να πηγαινει εκει... ομως τωρα ενω σαν αρχεια υπαρχουν τα ανοιγω και μου δειχνει ενα βουνο (προφανως την εικονα που δειχνει οταν δεν υπαρχει προεπισκοπηση για κατι) καθως και δεν αναπαραγει τα βιντεο με το μαμα αλλα και με το mx player. στη συνεχεια τα επανεφερα στη αρχικη θεση και ξαναλλαξα τη ρυθμιση αλλα παλι τιποτα... επαναλαμβανω οτι αρχεια φαινονται παντου να υπαρχουν σαν αρχεια... τι μπορω να κανω για να επανακτησω τα αρχεια μου; :confused:

καποια λυση παιδια καιγομαι... :cry:

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να βρει κάποιος δορυφόρους εάν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ταχύτητα που κλειδώνουν είναι οι παρακάτω:

1. Κατεβάστε στο p/c σας από τη διεύθυνση http://www.snappea.com/ το αρχείο «SnapPea for Windows Free Download» Το αρχείο αυτό θα παραμείνει στον υπολογιστή σας.

2. Ενεργοποιούμε στο κινητό στις ρυθμίσεις προγραμματιστή, τον εντοπισμό σφαλμάτων μέσω USB

3. Εγκαθιστούμε («τρέχουμε») την εφαρμογή «SnapPea_2.54.0.2996_newuser.exe» που κατεβάσαμε στον υπολογιστή μας

4. Συνδέουμε το κινητό με τον υπολογιστή.

5. Κατεβάζουμε από τη διεύθυνση http://www.mediafire.com/d...oidrzr.com.zip το αρχείο «motochopper BY djrbliss on droidr…»

6. Το αποσυμπιέζουμε

7. «Τρέχουμε» το αρχείο «run.bat»

8. Εμφανίζεται ένας μαύρος πίνακας και πατάμε 2 φορές το enter όποτε μας λέει.

9. Θα κάνει επανεκκίνηση η συσκευή και θα έχεις μια εφαρμογή SuperSu στην επιφάνεια εργασίας.

10. Το επόμενο βήμα είναι να κατεβάσετε από το market του κινητού σας τη δωρεάν εφαρμογή FasterGPS. Θα τη βρείτε εδώ:

11. Οι μόνες ρυθμίσεις που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επιλέξετε την ήπειρο που βρίσκεστε και τη χώρα σας.

Ευχαριστώ τον φίλο gerstavros2 που με τη βοήθειά του κατάφερα να έχω τους περισσότερους δυνατούς δορυφόρους από όσους είχα ποτέ! :thanks::thanks::thanks::thanks::thanks:

Edited by smile2u

Επειδη το εψαξα πολυ και δεν βρηκα λυση...! Μπορει καποιος να μου πει πως να ακουγονται τα μυνηματα απο τα ηχεια του S4 οταν ειναι συνδεδεμενα τα ακουστικα ????

Και τι κάνει ο κόσμος όταν η μια είναι mini? Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έχεις δύο mini sim και απλά να αλλάζει ποια παίζει με το adapterάκι

Δεν νομίζω να υπάρχει τηλέφωνο δικαρτο που να παίρνει μια κανονική και μια μίνι σιμ.....

Έχω περασμένο το touch recovery με έκδοση 6.0.3.1. Βλέπω πως υπάρχει ενημέρωση στην έκδοση 6.0.3.3. Αν προχωρήσω στην αναβάθμιση ότι έχω κρατήσει από nandroid backups θα λειτουργεί; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

Έχω περασμένο το touch recovery με έκδοση 6.0.3.1. Βλέπω πως υπάρχει ενημέρωση στην έκδοση 6.0.3.3. Αν προχωρήσω στην αναβάθμιση ότι έχω κρατήσει από nandroid backups θα λειτουργεί; υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω;

δεν χάνεται η συμβατότητα των backups στις νέες εκδόσεις

Edited by gerstavros2

δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο σημείο ... αλλά θέλω να ρωτήσω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μία rom απο ένα tablet και να την κάνεις να δουλέψει σε ένα άλλο αν έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά π.χ. ανάμεσα στα rk3188 ipad mini clones ?

δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο σημείο ... αλλά θέλω να ρωτήσω πόσο δύσκολο είναι να πάρεις μία rom απο ένα tablet και να την κάνεις να δουλέψει σε ένα άλλο αν έχουν σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά π.χ. ανάμεσα στα rk3188 ipad mini clones ?

Πολλές φορές γίνεται... αλλά καλό είναι να κοιτάξεις στο Slatedroid.com για κινέζικα tablets και roms.

Πολλές φορές γίνεται... αλλά καλό είναι να κοιτάξεις στο Slatedroid.com για κινέζικα tablets και roms.

απο εκεί έχω βρεί τις rom και απο κάποια άλλα κινέζικα site και είδα οτι κάποιος πρόλαβε και έβγαλε το multy-window για το vido mini one και σκευτομουν αν θα μπορούσα να την κάνω να τρέχει σε άλλα tablet όπως το chuwi v88 ή το pipo u8

αν κανω λαθος συγνωμη αλλα δεν ξερω και δεν μπορω να βρω ουτε απαντηση αλλα ουτε που να βαλω την ερωτηση μου.

εχω το N9589 και εχει πανω 4.2.1 και εχω βαλει το dr battery saver αλλα θελω στην οθονη μου να βαλω το widget τησ εφαρμογης και γενικα θελω να βαλω widget στην οθονη.πως θα το κανω?αν κρατησω παρατεταμενα την οθονη το μονο που με αφηνει να κανω ειναι να αλλαξω φοντο.τι λετε?

και ενα δευτερο

που μπορω να ρωτησω για μια αλλη εφαρμογη αν υπαρχει αν ξερει καποιος η αν μπορω να την βρω?

Edited by favas21

1η ερωτηση: Ειναι φυσιολογικο που η διαρκεια φορτιστης του κινητου ενω ειναι κλειστο ειναι σχεδον 2πλασια απο εκεινη ενω ειναι κανονικα ανοιχτο ?(χρησιμοποιω και το προγραμματακι που εχει 3 κυκλους φορτισης αναλογα με το ποσοστο ,οσοι το χουν θα ξερουν τι εννοω) Ισχυει κατι τετοιο γενικα στα smartphones?

2η ερωτηση: Με το link2sd μπορουμε να μετατρεψουμε 3rd party εφαρμογες σε system apps,σωστα?Δεν βλεπω ομως ομως διαφορα στη μνημη που τρωνε.Μου ειχαν πει οτι με το να μετατρεψω μια απλη εφαρμογη(πχ εναν launcher) σε εφαρμογη συστηματος αυτοματως καταναλωνει πολυυυυ λιγοτερη ραμ.Ισχυει κατι τετοο η οχι?? thanx pavlitakis1

Edited by mamian

2η.Αλλο Ram αλλο ρομ.

Η μνημη ram που χρειαζεται μια εφαρμογη ειναι ανεξαρτητη απο το που αποθηκευονται τα αρχεια της (rom η sd).

ως νεος στο android να κανω μια χαζη ερωτηση (για εσας χαζη)

υπαρχει τροπος να κατεβαζω δωρεαν εφαρμογες οι οποιες ειναι επι πληρωμη?

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned