Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν το κανω ρουτ αλλα μεινω με την στοκ ρομ χανονται τα παντα απο το κινητο?σαν hard reset η οχι?

Εξαρτάται από τη μέθοδο που θα κάνεις root. Αν φλασάρεις από πάνω όλο το σύστημα και user data, προφανώς θα τα χάσεις όλα. Καλό είναι να έχεις αποσαφηνίσει με ποιο τρόπο ακριβώς θα κάνεις root - και ο πιο κατάλληλος χώρος να το συζητήσεις είναι το θέμα της συσκευής σου.

Εξαρτάται από τη μέθοδο που θα κάνεις root. Αν φλασάρεις από πάνω όλο το σύστημα και user data, προφανώς θα τα χάσεις όλα. Καλό είναι να έχεις αποσαφηνίσει με ποιο τρόπο ακριβώς θα κάνεις root - και ο πιο κατάλληλος χώρος να το συζητήσεις είναι το θέμα της συσκευής σου.

βασικα εχω ενα σχετικα "παλιο" κινητο οποτε και το αντιστοιχο τοπικ δεν ειναι και πολυ ενεργο :O

το desire s εχω και απλα θελω να το κανω ρουτ.χωρις να περασω αλλη ρομ.αλλα το revolutionary δεν υποστηριζει,λεει,το hboot 2.02.0002 και εκει κολλησα γιατι μεχρι τοτε απο τον οδηγο στο τοπικ του κινητου μου ακουγοταν ευκολο.αλλα τωρα εχω μπλεξει!

Η υπηρεσία απενεργοποιείται κανονικά. Στην jelly bean 4.1.2 που έχω γίνεται από "Ρυθμίσεις - Χρήση δεδομένων" και μπαίνοντας μέσα ξεκλικάρω το κουτάκι. Μάλιστα υπάρχει και συντόμευση κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Power.

Ρίξε μια ματιά στις ρυθμίσεις της συσκευής σου..:)

Εχω συντομευση στην επιφανεια εργασιας.

Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο,ειναι οτι δε μπορω να καταλαβω γιατι με χρεωνει 1 ευρω για δεδομενα,απο τη στιγμη που χρησιμοποιω το 0.facebook,το οποιο ειναι δωρεαν.

Εχω συντομευση στην επιφανεια εργασιας.

Το προβλημα μου δεν ειναι αυτο,ειναι οτι δε μπορω να καταλαβω γιατι με χρεωνει 1 ευρω για δεδομενα,απο τη στιγμη που χρησιμοποιω το 0.facebook,το οποιο ειναι δωρεαν.

to android όμως και άλλες εφαρμογές, συνδέονται στο ίντερνετ και κατεβάζουν άλλα δεδομενα. Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις τα δεδομένα παρασκηνίου, και με ένα firewall να απαγορέψεις σε όλες τις εφαρμογές να μπαίνουν στο ίντερνετ, όταν δε θες

Προσπαθώ να συνδέσω το τηλέφωνο στο internet μέσω USB reverse tether (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.littlelan.ReverseTether.Paid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saXR0bGVsYW4uUmV2ZXJzZVRldGhlci5QYWlkIl0). Κάνω τα βήματα που λένε οι οδηγίες αλλά κολλάει στο CONNECTING.... Το τηλέφωνο είναι root Android 4.0.4 και ο υπολογιστής έχει Windows 7. Το έχει καταφέρει κανένας και μπορεί βοηθήσει;

Ευχαριστώ.

Τα τηλέφωνα στις επαφές μου αποθηκεύωντε στην μορφή,

(6xx) xxx-xxxx. Υπάρχει τρόπος να είναι ενιαίος ο αριθμός;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Τα τηλέφωνα στις επαφές μου αποθηκεύωντε στην μορφή,

(6xx) xxx-xxxx. Υπάρχει τρόπος να είναι ενιαίος ο αριθμός;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Δοκίμασε αυτό αν θες. Προσωπικά ΔΕΝ το έχω δοκιμάσει

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Κάθε φορά που επανεκκινώ το τηλέφωνο, η λειτουργία USB TETHERING απενεργοποιείται. Υπάρχει τρόπος να μένει μόνιμα ενεργοποιημένη;

Μπηκε αυτη η δυνατοτηα στον nx kernel, και αφου εψαξα στο google να δω τι ειναι δεν το καταλαβα. Απο τις ρυθμισεις μπορω να το κλεισω τελειως, να το βαλω στα 512 mb,1 gb, 2gb. Επισης στο swappiness μπορω να βαλω τις τιμες 10,20,30,40,50,60,70,80,90,100. Οσο μεγαλυτερες τιμες τοσο το καλυτερο? Χανω αποδοση αν τις αυξησω? Edited by overpower

Κάποια εφαρμογή για να αλλάξω το.εικονίδιο της μπαταρίας στην status bar;;

Κλίκ εδώ. Η κουζίνα έχει τα πάντα για φουλ κάστομ συσκευές ανδοιντ... ;)

Κλίκ εδώ. Η κουζίνα έχει τα πάντα για φουλ κάστομ συσκευές ανδοιντ... ;)

Δεν εχει για 4.0.4 DjangoManouche X1.2 .........:(

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Οταν καμμια φορα ... ! ανοιγω την οθονη να δω ωρα κτλ κτλ...βλεπω οτι καποια εφαρμογη χρησιμοποιει το location service GPS ...! Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποια εφαρμογη χρησιμοποιει το GPS εκεινη την ωρα ?

Πως εχει στις ρυθμισεις στην μπαταρια ... ποια εφαρμογη καταναλωσε μπαταρια , στα δεδομενα ποια εφαρμογη και ποσα δεδομενα καταναλωσε ! Ετσι και μια για Location Services..!

Εγώ που είμαι root μπορεί να μου πει κάποιος μια εφαρμογή για να κλείνει της εφαρμογές αλλά να μην ξανά ανοίγουν??

Γιατί με το Advanced Task killer επανεκκίνηση της κάνει στην ουσία.

Κατέβασε το Grenify από το store και επέλεξε εσύ ποιες θέλεις να ανοίγουν από πίσω και να ανοίγουν μόνο όταν τις ανοίγεις εσύ.

Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας.

Καλησπέρα σε όλους!

Κατέβασα το quickpick για να μπορώ να οργανώνω και να βλέπω τους φακέλους με τις εικόνες μου. Κάποιες εικόνες είναι από φωτογραφική 11mgpx και είναι λίγα mb η καθεμία. Το πρόβλημα μου είναι πως στις συγκεκριμένες, ακόμα και μόλις τις κάνει render το quickpic στο zooming in/out είναι πολύ αργές και καθόλου smooth. Δηλαδή ζουμάρει αψυχολόγητα και σπαστικά. Στο stock gallery όμως παρότι και εκεί δείχνει να τις κάνει render κτλ, οι φωτογραφίες ζουμάρονται πολύ πιο smooth και γρήγορα. Ξέρουμε σε τι μπορείς να οφείλεται αυτό? Μιλάω για tablet ainol novo 9 ευχαριστώ!

Καλησπέρα σε όλους!

Κατέβασα το quickpick για να μπορώ να οργανώνω και να βλέπω τους φακέλους με τις εικόνες μου. Κάποιες εικόνες είναι από φωτογραφική 11mgpx και είναι λίγα mb η καθεμία. Το πρόβλημα μου είναι πως στις συγκεκριμένες, ακόμα και μόλις τις κάνει render το quickpic στο zooming in/out είναι πολύ αργές και καθόλου smooth. Δηλαδή ζουμάρει αψυχολόγητα και σπαστικά. Στο stock gallery όμως παρότι και εκεί δείχνει να τις κάνει render κτλ, οι φωτογραφίες ζουμάρονται πολύ πιο smooth και γρήγορα. Ξέρουμε σε τι μπορείς να οφείλεται αυτό? Μιλάω για tablet ainol novo 9 ευχαριστώ!

ψάξε τις ρυθμίσεις του, έχει ρύθμιση για το τρόπο που θα κάνει render τις μεγάλες εικόνες, ώστε είτε να βλέπεις φουλ ποιότητα, είτε να είναι γρήγορο

Το πρώτο σκέλος είναι προφανές. Όσον αφορά όμως το Swap είναι μεγάλη παγίδα καθώς η απόδοσή του διαφέρει από κινητά σε υπολογιστές:

1. Θα δημιουργήσει swap partition στη sd κάρτα σου και θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της.

2. Όσο μεγαλύτερο το swap τόσο πιο αργή θα γίνεται η εκκίνηση των εφαρμογών αλλά στο σύστημα θα δεις μια μικρή βελτίωση στη RAM.

Χονδρικά το swap κάνει το εξής: Όταν έχεις 1GB RAM και ανοίγεις εφαρμογές που θα πιάσουν 1,5GB, η RAM "κάνει πάσα" στο swap τα 500MB. Όταν η RAM ξεφορτώνεται τις εφαρμογές που έχει, παίρνει πίσω τα MB που έδωσε στο swap. Έτσι στη θεωρία έχουμε καλύτερο multitasking.

ψάξε τις ρυθμίσεις του, έχει ρύθμιση για το τρόπο που θα κάνει render τις μεγάλες εικόνες, ώστε είτε να βλέπεις φουλ ποιότητα, είτε να είναι γρήγορο

έχω διπλοτσεκάρει κάθε πιθανό συνδυασμό στα settings, σε διαφορετικές κατηγορίες, μαζί και όχι... τίποτα δε βοηθάει στις μεγαλύτερες φωτογραφίες(11+ mgpixels) ... σε αυτές με μικρότερα mgpixels, όντως η ρύθμιση ενεργοποιήσης του hardware rendering βοηθάει. Παίζοντας με τις ρυθμίσεις android developer options που αφορουν τη GPU, ΙΣΩΣ επίσης βοηθάει, αλλά:

το θέμα είναι το το στοκ γκάλερι δεν ιδρώνει καν με οποιαδήποτε ρύθμιση.

Edited by NecroDemonNZXT

Γεια σας. Τωρα προσφατα μετα απο καμια βδομαδα αφου ειχα πρωτοεγκαταστησει τον Next Launcher στο gs II η μπαταρια μου αρχισε να πεφτει καθετα. Δηλαδη σε μια μερα και 5 ωρες ειχε πεσει στο 10% με σχεδον καθολου χρηση (Το πολυ 1 ωρα φωνητικες κλησεις). Το θεμα μου ειναι πως το φορτιζα με καλωδιο USB απο τον η/υ και γι αυτο ανοιξα θεμα. Η οθονη μου επαιρνε το 19% μονο της μπαταριας, οι κλησεις το 9% και λοιπες εφαρμογες επαιρναν περιπου 31%. Την ιδια ωρα ειχα το Λειτουργικο συστημα Android να παιρνει καπου στο 43%. Και απορω αφου το WIFI εχει χρηση μονο 5 λεπτα συνολικα και το Mobile Data το πολυ 6 ωρες τι μπορει να φταιει?? Εκανα απεγκατασταση του launcher και οι βασικες εφαρμογες που εχω ειναι Battery doctor, Pie Control, Quick settings, Advanced Task Killer, Clean Master, PicsArt, Foursquare, Facebook.

απο τα λιγα που εχω διαβασει σε ξενα site εφαρμογες σαν το battery doctor και ολοι οι task killer μονο ζημια κανουν και ατη λειτουργια του κινητου και στη ζωη της μπαταριας.με τη συσκευη που εχεις δεν χρειαζεσαι τιποτα απο τα δυο.επισης η εφαρμογη του facebook ειναι προβληματικη απ οτι λενε,κλεινε το συγχρονισμο δεδομενων

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned