Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια

Μπορει να συνδεθει ενα Android κινητο στο διαδικτυο μεσω Ethernet? Δηλαδη με καποιον micro usb adapter to ethernet.

https://www.google.gr/search?q=micro+usb+to+ethernet&hl=el&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8O8QUffcPMnViwKY-YCYDA&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1360&bih=587

έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες ένα tablet , το alcatel ontouch T10. Δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος στο χωρο. Το πρόβλημα είναι ότι απλές εφαρμογές όπως πχ angry birds αν και κατεβαίνουν κανονικά από το playstore και γίνονται εγκατάσταση δίχως μνμ λάθους δεν ανοίγουν. Όταν πατάω το εικονίδιο κάνει μια στιγμιαία αλλαγή η οθόνη (σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει) αλλά επιστρέφει στην οθόνη που ήταν πριν. Το λειτουργικό που φοράει είναι 4.0.3 και εφαρμογές που έχω κατεβάσει σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού έτρεχαν τα πάντα κανονικά. Καμιά ιδέα, λύση;;; έχει πρόβλημα το μηχάνημα;;

mario_ko said:
έχω αγοράσει πριν λίγες μέρες ένα tablet , το alcatel ontouch T10. Δεν είμαι ιδιαίτερα ψαγμένος στο χωρο. Το πρόβλημα είναι ότι απλές εφαρμογές όπως πχ angry birds αν και κατεβαίνουν κανονικά από το playstore και γίνονται εγκατάσταση δίχως μνμ λάθους δεν ανοίγουν. Όταν πατάω το εικονίδιο κάνει μια στιγμιαία αλλαγή η οθόνη (σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει) αλλά επιστρέφει στην οθόνη που ήταν πριν. Το λειτουργικό που φοράει είναι 4.0.3 και εφαρμογές που έχω κατεβάσει σε προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού έτρεχαν τα πάντα κανονικά. Καμιά ιδέα, λύση;;; έχει πρόβλημα το μηχάνημα;;

Φαντάζομαι θα είναι της ίδιας κατηγορίας με το tablet που έχω, με τη διαφορά ότι το δικό μου δεν είναι Alcatel. Πόση ram σου γράφει στα χαρακτηριστικά του tablet;

Huawei Nova 5T

@makarios91

Δυστυχώς δεν υπάρχει, χωρίς να σημαίνει ότι δε γίνεται. Την υποστήριξη θα πρέπει να την παρέχει ή η εφαρμογή sms ή η εφαρμογή πληκρολογιου. Όποτε ή θα ενοχλήσεις το δημιουργό της εφαρμογής ώστε να ενσωματώσει αυτή τη λειτουργία, ή θα πρέπει να βρεις κάποιο πληκτρολόγιο που να έχει αυτή τη διάταξη(δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο).

EDIT:

Τελικά υπάρχει, είναι το greek keyboard:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekkeyboard&feature=related_apps#?t=W251bGwsMSwxLDEwOSwiY29tLnNxbC5ncmVla2tleWJvYXJkIl0.

Edited by dancer_69

Εχω στο κινητο Α καποιες εφαρμογες απο το palystore με το λογαριασμο a@gmail.com

1) Θελω να αλλαξω το email μου σε b@gmail.com αλλα να μεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και να συνδεθουν με το νεο email

Γινεται χωρις να τα περασω ολα απο την αρχη ?

2) Θελω σε tablet με λογαριασμο c@gmail.com επισης να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα στο a@gmail.com

adi32 said:
Εχω στο κινητο Α καποιες εφαρμογες απο το palystore με το λογαριασμο a@gmail.com

1) Θελω να αλλαξω το email μου σε b@gmail.com αλλα να μεινουν ολες οι εφαρμογες που ειχα και να συνδεθουν με το νεο email

Γινεται χωρις να τα περασω ολα απο την αρχη ?

2) Θελω σε tablet με λογαριασμο c@gmail.com επισης να περασω ολες τις εφαρμογες που ειχα στο a@gmail.com

1) Αν έχεις android 4 και πάνω ναι

2) χειροκίνητα μόνο

Παιδες καημερα.

Σημερα κλεινω ενα μηνα στον κοσμο του android και ακομα δενεχω καταλαβει κατι για τις εφαρμογες και γενικαποσο ενεργοβορες ειναι η καθεμια γιαξεχωριστους λογους.

Εγω δεν χρησιμοποιώ wigdets γιατι φοβαμαι μην επηρεασουν την αυτονομια μου. Και εδω θελω να ρωτησω,αν βαλω ενα wigdet καιρου που το ανανεωνω οταν θελω εγω ή ενα αλλο οπως το zooper Widget Pro πως θα πηγαινει?το επηρεαζει?

Θοδωρής

gerstavros2 said:

2) χειροκίνητα μόνο

Είμαστε σίγουροι ότι θα συνδεθούν στο νέο λογαριασμό; Αν είναι έτσι ένας αγοράζει εφαρμογές κι όλοι θα τους περνάμε στους λογαριασμούς μας δωρεάν.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

tpal said:
Παιδες καημερα.

Σημερα κλεινω ενα μηνα στον κοσμο του android και ακομα δενεχω καταλαβει κατι για τις εφαρμογες και γενικαποσο ενεργοβορες ειναι η καθεμια γιαξεχωριστους λογους.

Εγω δεν χρησιμοποιώ wigdets γιατι φοβαμαι μην επηρεασουν την αυτονομια μου. Και εδω θελω να ρωτησω,αν βαλω ενα wigdet καιρου που το ανανεωνω οταν θελω εγω ή ενα αλλο οπως το zooper Widget Pro πως θα πηγαινει?το επηρεαζει?

όχι, μην αγχώνεσαι, εκτός κι αν βάλεις κακογραμμένη εφαρμογή

bouss said:
Είμαστε σίγουροι ότι θα συνδεθούν στο νέο λογαριασμό; Αν είναι έτσι ένας αγοράζει εφαρμογές κι όλοι θα τους περνάμε στους λογαριασμούς μας δωρεάν.

τι εννοεις να συνδεθουν στο νέο λογαριασμο; Αν εννοείς οτι θα αποθηκευτούν στην λίστα κατεβασμενων/αγορασμένων του άλλο λογαρισμου, φυσικά και όχι

gerstavros2 said:

Το zooper θελω να βαλω.Τι λες?

Θοδωρής

tpal said:
Το zooper θελω να βαλω.Τι λες?

δες τι λέει στη περιγραφή του. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, προσέχει την κατανάλωση της μπαταρίας. Θα σε συμβούλευα μόνο να βάλεις την pro έκδοση, ώστε να μην έχει διαφημίσεις, 1€ κάνει άλλωστε μόνο

gerstavros2 said:
δες τι λέει στη περιγραφή του. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, προσέχει την κατανάλωση της μπαταρίας. Θα σε συμβούλευα μόνο να βάλεις την pro έκδοση, ώστε να μην έχει διαφημίσεις, 1€ κάνει άλλωστε μόνο

Ωχ δεν ηξερα οτι εχει δωρεαν.Την προ λεω και εγω. Θα το δοκιμασω ελπιζω να ειναι κομπλε.

Θοδωρής

gerstavros2 said:

τι εννοεις να συνδεθουν στο νέο λογαριασμο; Αν εννοείς οτι θα αποθηκευτούν στην λίστα κατεβασμενων/αγορασμένων του άλλο λογαρισμου, φυσικά και όχι

Δεν είμαι εγώ αυτός που το ρώτησε. Απλά με τον τρόπο που του απάντησες αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

gerstavros2 said:

2) χειροκίνητα μόνο

Αν στο tablet βαλω το ιδιο a@gmail που εχω στο κινητο θα κανει εγκατασταση ολες τις εφαρμογες που εχω στο κινητο ?

Αν μετα σβησω το a@gmail και βαλω το new@gmail θα μου σβηστουν οι εφαρμογες ?

praktoras said:
υπαρχει καποιο widget να ενεργοποιεις το wifi και το 3g?

Πολλά.

Elixir 2, Power Toggles, Widgetoid , Power Widget

adi32 said:

1) Αν στο tablet βαλω το ιδιο a@gmail που εχω στο κινητο θα κανει εγκατασταση ολες τις εφαρμογες που εχω στο κινητο ?

2) Αν μετα σβησω το a@gmail και βαλω το new@gmail θα μου σβηστουν οι εφαρμογες ?

1) Ναι (Αυτές που είναι αγορασμένες από το play)

2) Όχι

Πως μπορώ να προσθέσω γεννεθλια σε gmail contact? Έχω ήδη κάποια αλλά μάλλον είναι πριν το Android. Δεν μου βγαίνει επιλογή εκεί που λέει περισσότερα κάτω κάτω....
Φιλικά, Κατερίνα

Όταν βγαίνουν ενημερώσεις για τους εφαρμογές μας Καλό είναι να τις κάνουμε κατευθείαν ή να περιμένουμε;
Θοδωρής

tpal said:
Όταν βγαίνουν ενημερώσεις για τους εφαρμογές μας Καλό είναι να τις κάνουμε κατευθείαν ή να περιμένουμε;

Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να τις κάνεις κατευθείαν...ο σκοπός τους άλλωστε είναι η βελτίωση και η προσθήκη χαρακτηριστικών. Τώρα βέβαια αν δεις ότι απο κάτω γίνεται χαμός από αρνητικό feedback μπορείς και να περιμένεις.

να κάνω κι'εγώ μία ερώτηση. μία φίλη μου αποθήκευσε όλες τις επαφές της (έχει ένα sony erricson) στη sim και όχι στο gmail.

πως γίνεται τώρα που αλλάζει εταιρεία και sim να τις μεταφέρει στο κινητό και κατ'επέκταση στο gmail της ώστε να της έχει για πάντα αποθηκευμένες?

malmsteen said:
να κάνω κι'εγώ μία ερώτηση. μία φίλη μου αποθήκευσε όλες τις επαφές της (έχει ένα sony erricson) στη sim και όχι στο gmail.

πως γίνεται τώρα που αλλάζει εταιρεία και sim να τις μεταφέρει στο κινητό και κατ'επέκταση στο gmail της ώστε να της έχει για πάντα αποθηκευμένες?

βάζει τη παλια sim στο κινητό (κι ας έχει ακυρωθεί η sim) και περνάει τις επαφές στο κινητό κ μετά τις συγχρονιζει με το gmail αν θέλει

Ρωτάω αλλιώς... Τα γενέθλια των επαφών που υπάρχουν στο my calendar πως μπορώ να τα αντιγράψω στο xxxi@gmail.com calendar?
Φιλικά, Κατερίνα

gerstavros2 said:
βάζει τη παλια sim στο κινητό (κι ας έχει ακυρωθεί η sim) και περνάει τις επαφές στο κινητό κ μετά τις συγχρονιζει με το gmail αν θέλει

ναι αλλά πως τις περνάει στο κινητό? αυτό δεν ξέρω πως γίνεται...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned